*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

Δεν είναι όλα μαύρα…

01 Δεκεμβρίου


*Πάει; Τον «τέλειωσε» από τώρα τον Νίκο Ανταμπούφη η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για να καταθέτει ο Στάθης Γιαννακίδης ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων (σ.σ. την συνυπέγραψαν μάλιστα και οι άλλοι δύο…) για την ΔΕΥΑΞ Ξάνθης κι όχι δια του εκπροσώπου τους υποψηφίου Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη;
......
*Και γιατί το γράφω αυτό; Μα γιατί όπως λένε κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, λόγω καταγωγής  Σταυρούπολης, από τώρα προωθείται ο Στάθης για υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης το...2019 και γι’ αυτό μάλιστα εξεμάνη τόσο πολύ με την καταλυτική παρέμβαση και ενημέρωση του νυν Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου στον γεν. γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που είχε ως αποτέλεσμα να μην κλείσει τελικά ο Αστυνομικός Σταθμός Σταυρούπολης!
-Καθότι ήθελε να «επενδύσει» ο ίδιος στην επιτυχία του, πλην όμως απαξίωσε να πάει στην σύσκεψη της Κομοτηνής με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη και δυστυχώς για τον ίδιο, την λύση την έδωσε ο Δημαρχόπουλος!
......
*Βέβαια ασχέτως αν ισχύει αυτό (σ.σ. Και παραμονές δημοτικών εκλογών του 2014 πήγε να κάνει τα ίδια «κόλπα» στον Ανταμπούφη η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και πήγε αυτός εκνευρισμένος και τους έκανε «άνω κάτω» λέγοντάς τους τι πράγματα είναι αυτά..), το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γ. Χατζηθεοδώρου που είναι μεθοδικός σ΄ αυτά τα πράγματα, έβαλε από τώρα δύο στόχους:
1.Το Επιμελητήριο Ξάνθης στις εκλογές του Δεκεμβρίου 2016 και
2.Τον Δήμο Ξάνθης στις εκλογές του 2019
-Οπότε έτσι όλα έχουν και την εξήγησή τους...
......
*Άλλωστε αν ψηφιστεί η απλή αναλογική, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης εφόσον καταργηθεί μάλιστα και το πλαφόν του 3% την έχει δύσκολη στις Εθνικές εκλογές στο να βγάλει όχι μόνο την 2η έδρα αλλά και την 1η ακόμη.
-Αφού το πιο πιθανό το DEB θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο, ενώ ο Αλέξανδρος Κοντός την επόμενη φορά, κομμάτι δύσκολο με την «φόρτιση» και την «τσατίλα» που έχει ο κόσμος του, να πέσει κάτω από τους 10.000 ψήφους! (σ.σ. Από τους 7.262 που πήρε στις εκλογές του Γενάρη 2015).
-Οπότε πριν βρεθούν εκτός, λογικό είναι και από τώρα να...μαγειρεύουν!
.......
*Πάντως χθες το μεσημέρι ο Νίκος Ανταμπούφης εντυπωσίασε και πάλι ως... αντιπολίτευση, αφού για πολλοστή φορά ασχολήθηκε και πάλι μόνο με τον Πασχάλη Λύρατζη και το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.
-Αντίθετα απέφυγε επιμελώς να κάνει έστω και μια ερώτηση στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο ώστε να πάρει νωρίτερα από τον Στάθη Γιαννακίδη τις απαντήσεις που περιμένει να λάβει ο βουλευτής δια μέσω... Βουλής!
-Μετά από αυτό παρακαλείται ο συμπαθής Giannis απαραιτήτως να του κάνει ένα ευνοϊκό σχόλιο!
......
*Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μαθαίνω ότι από τους πρώτους που έγινε «φίλος» με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη στο face book ήταν ο... Ζήσης Κατσαρίκας και ακολούθησε ο Κώστας Ζαγναφέρης!
Για να ενημερώνεται απευθείας για τις δραστηριότητες του... Προέδρου «Πρωθυπουργού» του Επιμελητηρίου Ξάνθης;
-Ή γιατί στις δύσκολες στιγμές περιέργως πάντα οι Σαρακατσαναίοι είναι μια γροθιά; 
......
*Τι μου έκανε επίσης εντύπωση; Η άμεση κοινοποίηση του face book του Προέδρου από την Φιφή Χατζηστόϊκου στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της εν Ελλάδι και εν Κύπρω...
-Ανέλαβε υπεύθυνη του προεκλογικού του αγώνα;
......
*Διότι αν συνέβη αυτό, τότε να «προσέξει» μην έχει και από τον Στέλιο την ίδια «αντιμετώπιση» που είχε από τον... Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη! Που πάντα την επομένη των εκλογών (όταν εκλέγεται φυσικά...),  συνηθίζει να...γυρνάει την πλάτη σε όλους όσους τον ευεργέτησαν!
Κι ο νοών νοείτω...

Τα Grand Μασούτης Ξάνθης και Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης έγιναν...Ευρωπαϊκά και αρέσουν πολύ!

Τα Grand Μασούτης Σταυρούπολης και Ξάνθης άλλαξαν και εντυπωσιάζουν !
Μετά την ανακαίνιση-ορόσημο του Grand Μασούτης Θέρμης τον Δεκέμβριο του 2014 που εγκαινίασε τη νέα εποχή για τα μεγάλα καταστήματα Μασούτης, την σκυτάλη πήραν τον Νοέμβριο του 2015 το Grand Μασούτης Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης και Ξάνθης. Μάλιστα στα εγκαίνια Ξάνθης, το παρόν έδωσε και ο ίδιος ο Διαμαντής Μασούτης, προκειμένου να συναντήσει και πολλούς φίλους απο τα παλιά, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
Όπως και το πρότυπο Grand Μασούτης Θέρμης, πρόκειται για καταστήματα με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα, ακόμα φιλικότερο περιβάλλον αγορών, επιπλέον παροχές και όλα όσα μπορούν να μετατρέψουν κάθε επίσκεψη σε μια ευχάριστη εμπειρία αγορών!
Αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό της εταιρείας στο περιβάλλον, στα Grand Μασούτης Σταυρούπολης και Ξάνθης εφαρμόστηκαν μηχανισμοί εξοικονόμησης ενέργειας όπως νέα τεχνολογία ψύξης και κατάψυξης, φωτισμός led, σημείο ανακύκλωσης (μαγειρικού ελαίου, μπαταριών, λαμπτήρων, ηλεκτρικών συσκευών). Επίσης, λειτουργούν ταμεία ταχείας εξυπηρέτησης, υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών (χωρίς χρέωση).
Το Grand Μασούτης Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, διαθέτει 3.300 τ.μ. χώρο πώλησης, 13 ταμεία, απασχολεί 80 άτομα προσωπικό, διαθέτει άνετο πάρκινγκ, πρατήριο βενζίνης. Προσφέρει free wifi και μέσα στις εγκαταστάσεις του λειτουργεί κατάστημα «Εστία»

1
2
3

1
2
3
 Για τους καταναλωτές που θα επισκεφθούν τα καταστήματα υπάρχουν μεγάλες προσφορές, κληρώσεις και εκπλήξεις, καθώς και έκπτωση 10% σε όλες τους τις αγορές, οπότε και σπεύσατε να προλάβετε, ιδίως τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές...
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και καλά Χριστούγεννα....Με ΜΑΣΟΥΤΗΣ στη Ξάνθη. Το Ευρωπαϊκό GRAND στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης αλλά και το υπέροχο ΜΑΣΟΥΤΗΣ στην οδό Μιχαήλ Καραολή, δίπλα στην Τράπεζα Πειραιώς.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »