*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ Γ. ΠΑΥΛΙΔΗ Συνέδριο της Restart Balkans 3 με χορηγό τα... Χρυσορυχεία Θράκης!

21 Νοεμβρίου
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια των Βαλκανίων, το οποίο θα φιλοξενήσει η πόλη της Κομοτηνής και αφορά την νεανική επιχειρηματικότητα

Απίστευτο; Ωστόσο αν δει κανείς την αφίσα, απολύτως αληθινό! Υπό την Αιγίδα λοιπόν του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη θα γίνει το 2ήμερο συνέδριο της Restart Balkans 3 στην Κομοτηνή με τα ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ, να είναι μεταξύ των χορηγών του (σ.σ. Θυμηθείτε απλά τι έλεγε προεκλογικά για το συγκεκριμένο θέμα ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης στις ανακοινώσεις του...)
«Το θέμα αποκάλυψε το Gatzoli.gr που αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:
Στις 5 Δεκεμβρίου 2015 ανοίγει τις πύλες του ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια των Βαλκανίων, το οποίο θα φιλοξενήσει η πόλη της Κομοτηνής.
Πιο συγκεκριμένα, η Youth Business Network, η οργάνωση για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και ανάδειξης της καινοτομίας στη Ελλάδα, φέρνει στην Κομοτηνή το Restart Balkans 3.
Η φετινή θεματική του συνεδρίου RestartBalkans θα αφορά τις φορολογικές πολιτικές , τον τομέα της ενέργειας , το real estate και τον τουρισμό στα Βαλκάνια . Αντίστοιχα οι προηγούμενες διοργανώσεις αφορούσαν την οικονομική συνεργασία (1ο έτος ) και την πολιτική συνεργασία (2ο έτος ) . Θεωρούμε πως τα Βαλκάνια είναι ο γεωγραφικός και πολιτικός χώρος ραγδαίων οικονομικών εξελίξεων παρουσιάζοντας επενδυτικές ευκαιρίες παρά την διαρκή οικονομική κρίση στην Ελλάδα που επηρεάζει και τις οικονομίες των γειτονικών χωρών .
Το συνέδριο φέτος θα είναι διήμερο , την πρώτη μέρα θα φιλοξενήσουμε καταξιωμένους ομιλητές και στην δεύτερη θα απευθυνθούμε στην φοιτητική κοινότητα που μας στηρίζει με workshop . Στο συνέδριο όπως κάθε χρόνο εκτός από προσωπικότητες που διακρίνονται στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι θα προσκληθούν εκπρόσωποι της πολιτείας προσδοκώντας την εμφανή υποστήριξη των ξένων πρεσβειών . Όλοι μας οι χορηγοί θα λάβουν πρόσκληση για το κλειστό Meet and Deal event για την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών τον Απρίλιο του 2016 στην Μύκονο , με προσκεκλημένους επιχειρηματίες από Ευρώπη και Ασία .
Το συνέδριο θα διεξαχθεί κατά βάση στα αγγλικά , όμως κάποια από τα πάνελ μας θα διεξαχθούν στα ελληνικά . Για πρώτη φορά στην ιστορία του συνεδρίου θα υπάρχει δυνατότητα live streaming αλλά και πλήρη βιντεοσκόπηση του .
Αναλυτικότερα οι βασικές φετινές θεματικές ενότητες θα καλύπτουν το παρακάτω ευρύ φάσμα ενοτήτων :
-Πως διαμορφώνεται το επιχειρηματικό περιβάλλον στα Βαλκάνια μετά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα
-Γιατί τα Βαλκάνια μπορεί να γίνουν ο παγκόσμιος πόλος έλξης σε τουριστικό επίπεδο την δεκαετία 2020-2030

-Δημιουργώντας την επιχείρηση σου στα Βαλκάνια , οι εξελίξεις στον φορολογικό τομέα .Πως η Βουλγαρία πρωταγωνιστεί σε αυτόν τον τομέα
-Ειδικές οικονομικές ζώνες , πως θα μπορούσαν να εφαρμοστούν
-Ο ρόλος της Τουρκίας ,επενδυτικός γίγαντας ή φούσκα ;
-Θα μπορούσε ο ορυκτός πλούτος και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειες να σώσουν την οικονομία των Βαλκανίων;
-Πως θα δημιουργήσουμε επιτέλους αληθινές θέσεις εργασίας.»

(Σ.Σ. Αφιερωμένο στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο!!!! Αλλά και στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και  τους «3» μαχητικούς βουλευτές του...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »