*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ αλλά η γέφυρα δεν λειτούργησε ακόμη!

21 Νοεμβρίου
Ούτε για το αυριανό παιχνίδι της Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, δεν θα τεθεί στη διάθεση των φιλάθλων της Ξάνθης, παρά τις κομπορρημονείς δηλώσεις του Περιφερειάρχη
Κι όμως, «φεύγει» και ο Νοέμβριος και τελικά ούτε αύριο Κυριακή 22 Νοεμβρίου που δίνει παιχνίδι η Skoda Ξάνθη στο γήπεδό της (ώρα 17.15) δεν θα λειτουργήσει η νέα γέφυρα των Πηγαδίων, προκειμένου να δοθεί στη διάθεση των φιλάθλων...
Είναι γιατί με Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη τα έργα... ολοκληρώνονται γρήγορα και έγκαιρα!
Σημειώνω ότι στις 31 Οκτωβρίου 2015 ο Περιφερειάρχης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη «θυμήθηκε» να επισκεφθεί το συγκεκριμένο έργο και όπως πάντα έκανε δηλώσεις σε όψιμα φιλικά του ΜΜΕ αναφέροντας επί λέξει ότι: «το έργο ολοκληρώνεται «έγκαιρα» παρότι, στη διάρκεια του καλοκαιριού,  με τα capital controls, δημιουργήθηκαν προβλήματα χρηματοδότησης σε αυτό και σε πολλά έργα», ισχυριζόμενος μάλιστα ότι η μελέτη έγινε επί... Νομαρχίας του, γεγονός που αποδείχτηκε απολύτως ψευδές αφού η μελέτη της νέας γέφυρας των Πηγαδίων ξεκίνησε επί Γιαννακίδη - Φ. Καραλίδη - Βασίλη Τσολακίδη τον Δεκέμβριο του 2012 και ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Αβδήρων τον Φλεβάρη 2013!!!
Ο ίδιος δε στο Περιφερειακό συμβούλιο ενώ τώρα το χαρακτηρίζει... σημαντικό έργο και επιχειρεί να το «καπηλευτεί» κατηγορούσε την προηγούμενη Διοίκηση της Περιφέρειας για την υλοποίησή του, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης!!!
Μάλιστα άφηνε να εννοηθεί ότι ο δρόμος θα ήταν έτοιμος και θα λειτουργούσε για το αυριανό παιχνίδι της SKODA Ξάνθης με τον Πανιώνιο.
Από τη φωτογραφία ωστόσο που τραβήχτηκε χθες διαπιστώνεται εύκολο, ότι θέλει αρκετή δουλειά ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η νέα Γέφυρα μέχρι 30 Νοεμβρίου που έχουν δεσμευτεί οι εργολάβοι!!!


(σ.σ. Υπενθυμίζω ότι το συγκεκριμένο έργο θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2014!!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »