*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Οκτωβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

09 Οκτωβρίου
*Τα «μαχαίρια» βγήκαν ήδη και… επίσημα στο facebook, ανάμεσα στους εντόπιους (Ξανθιώτες) τραγουδιστές, αλλά αυτή τη φορά συμμετέχουν πλέον και θαυμαστές τους!!!
-Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου videoclip του τραγουδιού του Άκη Μακρίδη «Ένα σου χάδι», θαυμαστές του έσπευσαν χθες να τον αποθεώσουν και να δημιουργήσουν ανάμεσα στους συναδέλφους του ένα εμπρηστικό κλίμα… χωρίς προηγούμενο.
Διαβάστε μια ανάρτηση του ismail, φανατικότατου θαυμαστή του Άκη και θα καταλάβετε:
«Ismail: Όσοι δεν μπορούν να σε φτάσουν σε ζηλεύουν.
Γι’ αυτό μην δίνεις σημασία σε κανέναν φίλε.
Έχουν πολύ δρόμο μερικοί να σε φτάσουν μερικοί ίσος σε φτάσουν αλλά μερικοί δεν θα σε φτάσουν πότε?».
-Αυτό ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δεκάδες μηνύματα χθες στον τοίχο του Άκη Μακρίδη.
-Ποιους εννοεί άραγε ο «ismail»;;;
……

*Αμέσως μετά από λίγη ώρα, ο άλλος Ξανθιώτης Τραγουδιστής, Γιώργος Καρυπίδης, περιέργως ανήρτησε στο facebook, την συγκεκριμένη φωτογραφία, αγκαλιά με τον δημοφιλή ΣΤΑΝ στην Αθήνα, εισπράττοντας μέσα σε 7 ώρες 38 likes από δικούς του θαυμαστές!!!
-Ποιος ήταν ο λόγος αυτής της ενέργειας άραγε;;;
……

*Από την άλλη, ο Γιώργος Κουμουλίδης, πιο προσεκτικός στις κινήσεις του, κρατάει σιγή ιχθύος για τις επαγγελματικές κινήσεις του, χωρίς να ενημερώνει αν τελικά θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο κανάλι «Ε», προσπαθώντας να κάνει κίνηση «ματ» στον Καρυπίδη που και αυτός ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στην ίδια εκπομπή σε άλλη ημερομηνία.
……

*Εντωμεταξύ, ο γνωστός παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου, μας παρουσίασε χθες τη νέα… «Μούσα» του την Χρυσάνθη η οποία είναι: τοπ μόντελ, μπαργούμαν, τραγουδίστρια, χορεύτρια αλλά και D.J. στο καφε μπαρ – «ΑΙΝΙΓΜΑ».
-Με τόσες «ιδιότητες» σίγουρα κάπου θα κάνει καριέρα το κορίτσι!
-Ζητείται επειγόντως μάνατζερ!!!
…….

*Βραδιά καραόκε είχε την περασμένη Κυριακή το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και πολλοί ήταν οι θαμώνες που δοκίμασαν τις φωνητικές τους ικανότητες στο τραγούδι!
Ιδού οι τρεις κυρίες που δοκίμασαν πρώτες να τραγουδίσουν και τα κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία αποσπώντας αρκετά χειροκροτήματα!
…….

*Αντιθέτως υπήρξαν και περιπτώσεις που… έχασαν τη ροή των στίχων και έμειναν με το μικρόφωνο στο χέρι ψάχνοντας απεγνωσμένα στην οθόνη τα λόγια αλλά μάταια!
……


*Κλείνω τη στήλη σήμερα με την εκπληκτική DJ του Ελληνάδικου την «TZO STAV» η οποία απέκτησε μάλιστα και βοηθό την γνωστή Θώμη που προσφέρει τις… υπηρεσίες της
άψογα στην ΤΖΟ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »