*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

Επί τόπου τόσο ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος και ο Παναγιώτης Ταρενίδης

07 Ιουλίου
 Συνεργεία της ΔΕΥΑΞ κάτω από αντίξοες συνθήκες αποκατέστησαν την βλάβη που σημειώθηκε στον αγωγό εξ’ αιτίας του σεισμού των 3.2 ρίχτερ αφήνοντας χωρίς νερό τη μισή πόλη!
 
 
 
*Χωρίς νερό έμειναν πολλές συνοικίες της πόλης αλλά και το κέντρο, εξ' αιτίας της σοβαρής βλάβης που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κανάρη-Δράμας

Χωρίς νερό έμεινε ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης, εξ’ αιτίας της βλάβης που σημειώθηκε στο δίκτυο της ΔΕΥΑΞ επί της συμβολής των οδών Δράμας και Κανάρη, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπεί υδροδότησης  σε πολλές περιοχές της Ξάνθης αλλά και το κέντρο. 
Βλάβη που σημειώθηκε μετά τον σεισμό μεγέθους 3.2 ρίχτερ της περασμένης Κυριακής και είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει νερό η περιοχή.
Επί τόπου από τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας έσπευσαν συνεργεία της ΔΕΥΑΞ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Εταιρείας Μαρίνο Σδρέβανο, παρόντων τόσο του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου όσο και του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Ταρενίδη.
Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ κατέσκαψαν ρήγμα μήκους 15 μέτρων και βάθους και πλάτους 5 μέτρων, για να μπορέσουν να αντικαταστήσουν τον σπασμένο αγωγό και να αποκαταστήσουν την βλάβη όπως και έγινε δουλεύοντας μέχρι αργά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Μιλώντας στον «Μ» και στο Xanthi channel o Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος συνεχάρη το προσωπικό της εταιρείας για την άμεση κινητοποίηση και την εργατικότητα με την οποία υπό αντίξοες συνθήκες αποκατέστησαν την βλάβη προκειμένου να έχουν νερό οι δημότες. Την ικανοποίησή του εξέφρασε για τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΞ και ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που για αρκετή ώρα παρακολούθησε τις κοπιαστικές προσπάθειες των δύο συνεργείων. Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους.
ΑΝΕΛ ΑΜΘ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Το δημοψήφισμα τελείωσε, οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως και όλοι οι Έλληνες, έδειξαν με την ψήφο τους πως  η εκστρατεία εκφοβισμού απέτυχε, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αντίστασης,  περηφάνιας και λαϊκής εντολής στην Κυβέρνηση Σύριζα –ΑΝ.ΕΛ ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας!
Αφήνουμε  στην δικαιοσύνη και στην ιστορία όλο το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα, την τρομοκρατία που ασκήθηκε στην Δημοκρατία καθώς και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και βλέπουμε μόνο εσάς, το φίλο μας , το γείτονα μας που είτε ΟΧΙ ψήφισε είτε ΝΑΙ, είδαμε το ίδιο «πρόσωπο» τις ίδιες αγωνίες  και την ίδια λαχτάρα για το καλύτερο της πατρίδας!
Η  διχόνοια, ήταν πάντα ο εχθρός της "ρωμιοσύνης" σε τέτοιες ιστορικές  στιγμές για την χώρα, μην επιτρέψουμε σε κανέναν να γίνει, αυτό που έλεγε και ο Γέρος του Μωρία «μπαρμπέρηδες εις του κασίδη το κεφάλι» Όλοι μαζί ενωμένοι  για την πατρίδα!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ            
Στην ανάκληση «CHICKEN NUGGETS», προϊόντος από κρέας κοτόπουλου προχωρά ο ΕΦΕΤ.
Προσθήκη λεζάντας
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ, Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας, διενήργησε δειγματοληψία κατεψυγμένου προϊόντος «CHICKEN NUGGETS» από κρέας κοτόπουλου, συσκευασμένο σε συσκευασίες των 500 γραμμαρίων, περίπου, με ημερομηνία παραγωγής 16/5/2015 και ημερομηνία λήξης 11/3/2016, με χώρα προέλευσης την Ελλάδα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το προϊόν παρήχθη στην Βιοτεχνία Παραγωγής Νωπών & Κατεψυγμένων Πουλερικών, Βασιλείου Παναγιώτης, με διακριτικό τίτλο «GOLDEN CHICKEN», 1ο χλμ Ξάνθης-Λεύκης, με κωδικό έγκρισης GR PE 218 EK. Στα δείγματα ανιχνεύθηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Salmonella spp.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν να μην το καταναλώσουν.
Παράταση της τραπεζικής αργίας μέχρι την Τετάρτη – Δηλώσεις Κατσέλη και Μάρδα
 

Η Ελλάδα προχώρησε σε παράταση της τραπεζικής αργίας έως την Τετάρτη, έπειτα από σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και την Ελληνική Ενωση Τραπεζών.
Οι τράπεζες θα μείνουν δηλαδή κλειστές μέχρι την Τετάρτη, ενώ θα παραμείνει στα 60 ευρώ το ανώτατο όριο ανάληψης. Την Τετάρτη θα υπάρξει νέα σύσκεψη και θα ληφθούν αποφάσεις, με βάση την πορεία των διαπραγματεύσεων και τις αποφάσεις της ΕΚΤ.
«Δεδομένου ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τη συνεδρία της σήμερα αποφασίσαμε να παραταθεί η τραπεζική αργία για δύο ημέρες, μέχρι και την Τετάρτη» ανέφερε η Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη.
«Τα ίδια υποκαταστήματα, τα οποία λειτουργούν σήμερα θα λειτουργήσουν για τις επόμενες δύο ημέρες και οι ίδιες οι τραπεζικές υπηρεσίες οι οποίες εκτελούνται μέχρι σήμερα θα εξακολουθήσουν να εκτελούνται μέχρι και την Τετάρτη το βράδυ» σημείωσε και υπογράμμισε:
«Όσον αφορά στους συνταξιούχους, εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν κάρτα θα μπορέσουν να κάνουν ανάληψη των 120 ευρώ από την περασμένη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη. Εάν στο μεταξύ υπάρξει κάποια απόφαση της ΕΚΤ η οποία θα μας επιτρέψει να αλλάξουμε αυτή την απόφαση θα υπάρξει καινούργια απόφαση τις επόμενες μέρες. Αλλά μέχρι την Τετάρτη το βράδυ, βαδίζουμε όπως έχει σήμερα η κατάσταση».
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας τόνισε: «Θα συνεχίσουμε τώρα να εργαζόμαστε έτσι ώστε να ετοιμάσουμε την επόμενη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία θα εμπεριέχει διευρυμένες υπηρεσίες εκ μέρος των τραπεζών».
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ: Ανακοίνωση της  6 Ιουλίου 2015 για βράβευση αριστούχων μαθητών Γ’ τάξης Γεν. Λυκείου
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ ,  ενημερώνει τα μέλη του  ότι θα βραβεύσει τους αριστούχους μαθητές της Γ’τάξεως Γεν.Λυκείου (Γενικός βαθμός άνω του 19) για το σχολικό έτος 2014-2015,των οικονομικώς  μέχρι και τον Ιουνιο 2015 ταχτοποιημένων μελών του.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς-μέλη του ΠΣΑΕΜΘ όπως αποστείλουν στην διεύθυνση του ΠΣΑΕΜΘ ταχυδρομικώς  έως την 1η Σεπτ. 2015 τα παρακάτω δικαιολογητικά:
Αντίγραφο του απολυτηρίου θεωρημένο από επίσημη Δημόσια Αρχή, Φ/Α πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπέζης με δικαιούχο τον αριστεύσαντα μαθητή.
                                                 Για το Δ.Σ
Παναγιώτου Δημήτριος                                                    Καραγιάννης Χαράλαμπος
Πρόεδρος                                                                               Γεν.Γραμματέας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »