*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουλίου

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ! Θα συμμετάσχω σε όλα συλλαλητήρια!

01 Ιουλίου


Συνεχείς συναντήσεις και πρωτοβουλίες χθες του βουλευτή Ξάνθης και πρώην Υπουργού -Επισκέφθηκε Μητροπολίτη, Δήμαρχο Ξάνθης, αντιπεριφερειάρχη και Επιμελητήριο

*ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ: Πιστεύω ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα γίνει κάποια υποχώρηση από την κυβέρνηση. Πιστεύω ότι το δημοψήφισμα – παρωδία δεν πρέπει να γίνει
Στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩ» ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, απηύθυνε χθες εκ νέου κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, ώστε να λάβουν μέρος στο δημοψήφισμα της Κυριακής προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μην καταντήσει Σκόπια, ή Αλβανία...
Ο κ. Κοντός με δική του πρωτοβουλία είχε χθες διαδοχικές συναντήσεις με τους φορείς του Νομού, ώστε να συμβάλουν όλοι στην παραμονή της χώρας στο ευρώ, ενώ άσκησε και αιχμηρή κριτική προς την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τη στρατηγική που ακολούθησε μέχρι και την τελευταία στιγμή, λίγο πριν την παράταση, τονίζοντας ότι οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στη χρεοκοπία και στην καταστροφή.
Ο πρώην Υπουργός επισκέφθηκε χθες το πρωί τον Μητροπολίτη Ξάνθης, στη συνέχεια είχε συνάντηση με  τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη ενώ το μεσημέρι επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη.
Σήμερα ο βουλευτής Ξάνθης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Κομοτηνή, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά στο Xanthi channel «θα συμμετάσχει σε όλα τα συλλαλητήρια υπέρ της ΕΥΡΩΠΗΣ, γιατί θεωρεί ότι εκεί είναι η θέση της Ελλάδος όπως την χάραξε ο Αείμνηστος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Αναλυτικότερα ο κ. Αλέξανδρος Κοντός στις δηλώσεις του στο Xanthi channel δήλωσε τα παρακάτω:

«Όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες είναι τραγικά για την πατρίδα μας. Μας φέρνουν σε μία κατάσταση, η οποία φοβόμαστε μήπως είναι μη αναστρέψιμη. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στη Ελλάδα, απέναντι στα παιδιά μας, απέναντι στον τόπο μας, να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη έτσι ώστε να μην φύγει η Ελλάδα από την Ευρώπη και να μην φύγουμε από το ευρώ. Καταστροφή πραγματικά θα είναι, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο διακαώς επιθυμεί δυστυχώς και ο κ. Τσίπρας.
Όπως έχω ήδη δηλώσει, ο  κ. Τσίπρας το σχεδίασε από την αρχή, έφτασε μέχρι το τέλος της παράτασης, δεν γινόταν προτάσεις από την ελληνική πλευρά, δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση. Η περίφημη σκληρή διαπραγμάτευση ήταν μόνο στα λόγια και φτάσαμε τώρα στο και πέντε με κλειστές τράπεζες, με συνταξιούχους, με ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη να συνωστίζονται στην ουρά και αυτή είναι η προστασία του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του στους φτωχούς ανθρώπους, διότι οι πλούσιοι βγάλανε τα λεφτά τους έξω, ενώ οι φτωχοί αγωνίζονται για να βγάλουνε 60 ευρώ για να επιβιώσουν. Έχουμε μία μεγάλη ιερή υποχρέωση να δώσουμε αυτόν τον αγώνα για να σωθεί η πατρίδα. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας πέρα από τις συναντήσεις, τις επαφές που έχω με τους πολίτες, επισκέπτομαι και τους φορείς της περιοχής. Είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Μητροπολίτη μας, με τον κ. Ζαγναφέρη, μίλησα με τον Δήμαρχο Ξάνθης και με τους υπόλοιπους Δημάρχους, το Επιμελητήριο, την Ένωση Αγροτικών συνεταιρισμών, το Εργατικό κέντρο και βέβαια θα συμμετέχω σε όλα τα συλλαλητήρια που θα γίνουν με καθαρό στόχο το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ»».
Από αυτό το προσκλητήριο μάχης από το οποίο εξαρτάται η τύχη της χώρας και τις επόμενες γενεές δεν θα πρέπει να απουσιάσει κανείς. Πάνω απ’ όλα η Πατρίδα, πάνω από όλα η Ελλάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΠΑΡΩΔΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ!
 Είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός αυτό που συμβαίνει τώρα και που πριν λίγους μήνες, δεν θα φανταζόταν κανείς να συμβεί. Υπήρχαν κάποιοι που μας το λέγανε, αλλά έσπευδε το σημερινό πολιτικό σύστημα και το δημοσιογραφικό σύστημα, να τους βγάλουν γραφικούς. Αποδεικνύεται σήμερα ότι τελικά αυτοί είχαν απόλυτο δίκιο.
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει μόνο μία ομάδα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι συνεννοημένα, συντεταγμένα, είχαν σκοπό να μας οδηγήσουν εδώ που μας οδήγησαν και επειδή δεν θα ήθελα στη σημερινή συγκυρία να γίνω ιδιαίτερα αιχμηρός, δεν πιστεύω ότι το κάνανε γιατί θέλανε να καταστρέψουν τη χώρα ή τον κόσμο, αλλά από ιδεοληψίες, από κάποια πράγματα που τους έχουν καρφωθεί στο μυαλό και νομίζουν ότι αυτό είναι πανάκεια, η λύση για την Ελλάδα. Πιστεύω ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα γίνει κάποια υποχώρηση από την κυβέρνηση. Πιστεύω ότι το δημοψήφισμα – παρωδία δεν πρέπει να γίνει».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »