*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

Αν δεν υπήρχε βέβαια η καταγγελία της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια, κανείς δεν θα γνώριζε τίποτα...

23 Μαΐου


Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ! Διαφωνεί και δηλώνει....άγνοια ναι μεν ο Περιφερειάρχης Γ Παυλίδης για τις δαπάνες-χλιδής (20.000 ευρώ!!!) στη «Δραμοινογνωσία» του Πατακάκη, αλλά μόνο για την …δημοσκόπηση!
 
 
 *"Αδειάζει" εν ψυχρώ τον Πατακάκη Δράμας, δεν λέει λέξη για "χλιδή" και ποσά Οικονομικής Επιτροπής για ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ Περιφέρειας στο 9μηνο! Με λεφτά του Κράτους αυτοπροβολή και δώρα....κρασιά!
Εμφανίζεται να διαφωνεί ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης για τις δαπάνες που εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Π-ΑΜΘ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2015", αδειάζοντας τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη, αλλά η διαφωνία του αυτή, δεν αφορά το συνολικό ποσόν των 20.000 ευρώ για βιεντοσκόπηση (;),  φωτογράφιση(!), φιλοξενία δημοσιογράφων, προβολή κλπ αλλά μόνο το κομμάτι της….διενέργειας δημοσκόπησης (4.000 ευρώ), μετά την καταγγελία της μείζονος αντιπολίτευσης που περιέργως, αποσιωπήθηκε ωστόσο από την τεράστια πλειοψηφία των ΜΜΕ και κυρίως της Καβάλας και  της Δράμας!!!
Επίσης ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης που μέχρι σήμερα παρά τα συνεχή ερωτήματά μας δεν δίνει στη δημοσιότητα τα κόστη από την χλιδή των τουριστικών προβολών και συμμετοχών της Περιφέρειας εμφανίστηκε να αντιδρά αλλά μόνο στα…ηλεκτρονικά ΜΜΕ και στο twitter, χωρίς ωστόσο να μιλήσει με ονόματα!
Μάλιστα φέρεται να έκανε και δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες ισχυρίζεται ότι δεν…γνώριζε (!) τίποτα!!!! Απίστευτα δηλαδή πράγματα…
Σύμφωνα με το Thrakitoday που απηχεί τις απόψεις του, ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης , «εξ αρχής ζήτησε από την Π.Ε. Δράμας, που υλοποιεί άλλωστε και τη δράση, να υπάρξει σύνεση σχετικά με τις δαπάνες ώστε αυτές να είναι σύμφωνες με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής»!!!.Αλλά ο τελευταίος τον....αγνόησε!!!! (σ.σ. Στο δρόμο δηλαδή που χάραξε ο Μιχάλης Αμοιρίδης με τα συνεχή τουριστικά ταξίδια κλπ)
Πληροφορηθείς ωστόσο σχετικά με την εξέλιξη ωστόσο των δαπανών, και το τι ακριβώς ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή, -σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα- ο Γ. Παυλ΄διης αντέδρασε άμεσα διαμηνύοντας (;;: στον Πατακάκη) πως δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθεί μια τέτοια δράση, δηλαδή η διενέργεια δημοσκόπησης (σ.σ. για τα υπόλοιπα 16.000 ευρώ κουβέντα!!!), ενώ διευκρίνισε πως τέτοιου είδους πρακτικές, που έχουν ακολουθηθεί κατά κόρον άλλωστε στο παρελθόν, είναι όχι απλά ξένες προς τον ίδιο, αλλά και εχθρικές. (σ.σ. Στα λόγια βέβαια όλα αυτά γιατί στη πράξη, νωπές είναι οι εντυπώσεις τόσο από τη συμμετοχή της Περιφέρειας στο Βουκουρέστι με τα…πιάτα και το φουλ λουλούδι και όχι μόνο…)
«Η διαχείριση της "Δραμοινογνωσιας" γίνεται μόνο από τη Δράμα. Ότι υπερβολή υπάρχει δόθηκε εντολή και θα περικοπεί εδώ και τώρα. Τέλος» έγραψε ο Περιφερειάρχης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αλλά στη πράξη βέβαια άλλα συμβαίνουν….και ο ρόλος του Πόντιου Πιλάτου δεν πείθει τον λαό!
-Και το βασικότερο,  αν δεν υπήρχε φυσικά η καταγγελία της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό συμβούλιο όπου οι άλλες παρατάξεις (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ κλπ τον στηρίζουν....!), οι πολίτες της Περιφέρειας δεν θα γνώριζαν τίποτα! 
Για την ιστορία δημοσιεύουμε την καταγγελία της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό συμβούλιο εκ νέου για να έχετε μια σφαιρική ενημέρωση για το ίδιο θέμα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Η λιτότητα στο μεγαλείο της, στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ !!!!!!!!!!
 Προφανώς κανείς δεν είναι αντίθετος με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων που προβάλλουν τον τόπος μας και τα προϊόντα  του.
Οι σημερινοί διοικούντες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ,  με πρόσχημα την αναγκαιότητα των τοπικών εκδηλώσεων "ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2015", προβαίνουν σε αλόγιστες δαπάνες-πρόκληση για το κοινό αίσθημα, στην σημερινή δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας.
Από τις 2 Απριλίου 2015  «πηγαινοέφερναν» το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή και ύστερα από τέσσερις αλλαγές (μαγειρέματα) στον προϋπολογισμό και στον τρόπο εκτέλεσης της εκδήλωσης, οριστικοποίησαν στην συνεδρίαση της 20ης Μαΐου τον καταμερισμό των δαπανών, ως εξής:
1. Για την ηχητική κάλυψη:  3.000€
2. Για τον σχεδιασμό δράσεων δημοσιότητας: 3.500€
3. Για Δημοσκόπηση !!! αναγνωρισιμότητας της εκδήλωσης και ικανοποίησης    
    επισκεπτών: 4.000€
4. Φιλοξενία (15) δημοσιογράφων: 5.000€
5. Βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων: 3.000€
6. Φωτογράφηση εκδηλώσεων: 1.500€
Την συνολική δαπάνη των 20.000 ευρώ θα χρηματοδοτήσει η Π.Ε.  Δράμας.
Η  Λιτότητα και ο εξορθολογισμός των δαπανών στο μεγαλείο της  !!!!!!
Τελικά αναρωτιόμαστε:
Μήπως με τέτοιες ενέργειες προκαλούμε, πέραν του κοινού αισθήματος και τους εκάστοτε κυβερνώντες και προβαίνουν σε μείωση των πόρων και στην δέσμευση των αποθεματικών;
Ή μήπως ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  και εμείς δεν το ξέρουμε;
Από το γραφείο τύπου της
" ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ   ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »