*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

SEE THROUGH

19 Νοεμβρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Έχει κι ο κόσμος κάτι προβλήματα… άστα να πάει!
Ανοιχτά για το πρόβλημά της μίλησε λοιπόν μια 19χρονη φοιτήτρια που δεν έχει οργασμό, πρόβλημα που παρουσιάζεται σε 1 στις 15 γυναίκες. Σύμφωνα με τα Social η  Megan Ward δεν έχει έρθει ποτέ σε σεξουαλική κορύφωση και εκτιμάται ότι το πρόβλημα αυτό συνδέεται με το άγχος.
……
*"Δεν είχα ποτέ οργασμό. Ούτε μία φορά. Ούτε μόνη μου, ούτε με τον σύντροφό μου, ούτε με δονητή. Υποθέτω ότι είναι αδύνατο να ξέρει κάποιος τι χάνει όταν δεν το έχει βιώσει", σημείωσε.
Η Megan μάλιστα υποβλήθηκε σε σεξουαλική θεραπεία, αλλά τα παράτησε όταν δεν είχε κανένα αποτέλεσμα μετά από 8 συνεδρίες.
*"Μια φορά περιέγραψα τον οργασμό ως το κερασάκι που λείπει από την κορυφή ενός παγωτού μόνο για να μου πουν πως ο οργασμός είναι το παγωτό και το όλα τα άλλα το κερασάκι. Θέλω τον αναθεματισμένο παγωτό μου", ανέφερε χαρακτηριστικά.
-Συμπέρασμα…Ζητείται ο ανάλογος…παγωτατζής!
……
*Η 71χρονη πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Ευα  Τσακίρη δηλώνει όλοι ότι θα… αποσύρει το ενδιαφέρον της για γενική γραμματέας στον Δήμο Ξάνθης…!
-Μα ποιος της ζήτησε να «ενδιαφερθεί» πλην του… εαυτού της και των γνωστών «διαπλεκόμενων» του χτες; Ήμαρτον…
….

Δηλαδή κάποια με πτυχίο… Θεολογίας μεγάλες δημοσιογράφε μπορεί να γίνει σύμβουλος σε προγράμματα και Ινστιτούτα, μέχρι και δημοσιογράφος κριτής των άλλων, αλλά δεν μπορούν και δεν έχουν γνώσεις να γίνουν ειδικοί σύμβουλοι δύο νέα παιδιά που τελείωσαν με άριστα την φιλολογία κι έχουν όλες  τις ικανότητες και την προοπτική να πετύχουν στο πόστο τους…
-Τουλάχιστον «χτύπα» τους δυνατούς, τους γονείς για παράδειγμα ή τις… κουμπάρες κι όχι δύο νέα παιδιά!

Θεόδωρος Μαρκόπουλος: Στόχος να επιτευχθεί η πληρωμή των νέων γεωργών το ταχύτερο δυνατόν
Από την Π.Ε. Καβάλας ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 17/11/2014 παραλήφθηκαν οι «Αποφάσεις Έγκρισης Πράξης» των επιλαχόντων Νέων Γεωργών (Μέτρο 112 – Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 / 2η Πρόσκληση 2014).
Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις ώστε να επιστραφούν στην Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος δήλωσε ότι: «μετά την επίτευξη της ένταξης στο μέτρο όλων των επιλαχόντων, η Π.Ε. Καβάλας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί η πληρωμή των νέων γεωργών το ταχύτερο δυνατόν, ακόμη και εντός του 2014».
…..

ΕΒΖ: Πρόεδρος αναλαμβάνει ο διευθύνων σύμβουλος Λ. Χαραλάμπους
Τις αρμοδιότητες και του προέδρου του δ.σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ, αναλαμβάνει ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπρος Χαραλάμπους, μετά την προ μηνός παραίτηση του παραιτηθέντος πρώην προέδρου, Ηλία Μπέτση.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΒΖ, το δ.σ. της εταιρείας, στη συνεδρίαση της 14ης  Νοεμβρίου, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:
α. Εκτελεστικά Μέλη: Χαραλάμπους Λάμπρος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μελέτης Γεώργιος, μέλος, Δημητρίου Δημήτριος, μέλος.
β.Μη Εκτελεστικά Μέλη: Φεφές Μιχαήλ, μέλος
γ.Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη: Κολιάτσας Σπυρίδων, αντιπρόεδρος, Μόκου Ελένη, μέλος.
…..

Η πορεία του ΠΑΜΕ Ξάνθης για την επέτειο της εξέργεσης του Πολυτεχνείου
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Νοέμβρη η πορεία των δυνάμεων του ΠΑΜΕ και των υπόλοιπων αγωνιστικών συσπειρώσεων για την επέτειο εορτασμού του Πολυτεχνείου. Παρά την απαράδεκτη ενέργεια του Δήμου Ξάνθης να μην διευκολύνει την ηλεκτροδότηση για την πραγματοποίηση της κινητοποίησης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μικροφωνική κάλυψη της εκδήλωσης, αυτή έγινε κανονικά. Απαγγέλθηκαν ποιήματα του Τ.Λειβαδίτη και του Γ.Ρίτσου. Ακολούθησε ομιλία από τον Κ.Βογιατζή Μέλους της Γραμματείας Ξάνθης του Π.Α.Μ.Ε και μέλους της διοίκησης του Eργατικού Kέντρου Ξάνθης. Ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης η οποία κατέληξε στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, όπου και έγινε κατάθεση στεφάνων από τις συσπειρώσεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ καθώς από τις Τ.Ο του ΚΚΕ και τις ΚΝΕ. Ανανεώθηκε το αγωνιστικό ραντεβού για την απεργία της 27ης Νοέμβρη στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. 
….

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Στέγαση και Επανένταξη”
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κατάφερε να ενταχθεί στο πρόγραμμα “Στέγαση και Επανένταξη” με το ποσό των 172.400 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και να βοηθήσει 20 άτομα, παιδιά άνω των 18 ετών που δεν σπουδάζουν από τα Παραρτήματα Προστασίας του Παιδιού Καβάλας και Δράμας καθώς και άστεγους πολίτες και κακοποιημένες γυναίκες. Από τον Ιανουάριο του έτους 2015 και για ένα χρόνο τα 20 αυτά άτομα θα λαμβάνουν από το αρμόδιο Υπουργείο μηνιαίως χρήματα για μίσθωση κατοικίας, χρήματα για τη μηνιαία διατροφή τους, χρήματα για εξοπλισμό της κατοικίας τους καθώς και θα επιδοτηθούν επιχειρηματίες που θα τους προσλάβουν στην επιχείρησή τους.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι που το προσπαθήσαμε και το πετύχαμε, γιατί πάνω από όλα θα βοηθήσουμε τα παιδιά των Παραρτημάτων μας “να σταθούν στα πόδια τους” και να πετύχουν!

Ευχαριστούμε θερμά την Επιστημονική Εταιρία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη και τον κ.Αντώνη Κώστα και τον κ.Γιάννη Τσουκαλίδη για την επιτυχή σύνταξη του φακέλλου υποψηφιότητας.
Η Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ.
Μαρίνα Φιλιππίδου
….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »