*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Νοεμβρίου

Δεν «τόλμησε» να εμφανιστεί ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου Τοπείρου και της Κίνησης Πολιτών Εξοχής ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος!

27 Νοεμβρίου


ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ: 10 ευρώ τον τόνο σκουπιδιών ως αντισταθμιστικά τέλη! Περίπου 460.000 ευρώ το χρόνο!
Τελικά το δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου είπε «ΝΑΙ» στην παραχώρηση του ΧΥΤΑ Τοπείρου στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων για 5+2 χρόνια, προκειμένου να μη χαθούν και τα 5.5 εκατ. Ευρώ για την δημιουργία 4ης λεκάνης, την ίδια ώρα που ήδη έχει «υπερχειλίσει» η 3η κι ενώ η Κίνηση Πολιτών Εξοχής μιλάει για δύο λεκάνες!
Η συνεδρίαση δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς στο Εύλαλο, αφού ο Δήμαρχος Ξάνθης και Πρόεδρος του ΣΔΕΝ Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος απαξίωσε πλήρως το δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι «στα δύσκολα προτιμάει τον μονόδρομο της διαφυγής…» κι είναι κατώτερος των περιστάσεων, αφού αντί να δώσει το παρόν και τις εξηγήσεις που του ζητούσε συμπολίτευση και αντιπολίτευση....φοβηθήκε να έρθει face to face μαζί τους.
Ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στη κυριολεξία τα άκουσε από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων Τοπείρου που αποφάσισε  τελικά την παραχώρηση του ΧΥΤΑ Τοπείρου στον Σύνδεσμο με 10 ευρώ ανά τόνο, ήτοι περίπου 460.000 ευρώ ετησίως! Ποσόν πάντως που αποκλείεται να αποδεχτεί βέβαια ο Σύνδεσμος και δεν αποκλείεται η ιστορία των αντισταθμιστικών τελών να λυθεί δια της δικαστικής οδού και οι σχέσεις Μίχογλου-Δημαρχόπουλου να "χειροτερέψουν" ακόμη περισσότερο....
ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ; ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΟΓΛΟΥ;
 
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ξάνθης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ενώ στην επιστολή που έστειλε στο δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου επικαλέστηκε «φόρτο εργασίας και ανειλημμένες υποχρεώσεις», σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την απουσία του, είπε με νόημα, «Γιατί να πάω; Ανίκανος είναι ο Μίχογλου; Μέλος του  ΣΔΑΝ Ξάνθης δεν είναι;» και συνέχισε με νόημα.…
«Ο Γιαγτζόγλου, δύο φορές πήγε στο Σύνδεσμο και του τα είπε.  Στο δημοτικό συμβούλιο του τάπα. Στην Αθήνα του τα είπαν….Ο άνθρωπος δεν παίρνει από λόγια. Εγώ τι φταίω; Τώρα που ζητάει προγραμματική με τον Δήμο Ξάνθης, εγώ τι να κάνω; Να ζητήσω πόσα;¨»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »