*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Οκτωβρίου

Νέο ΡΑΠΙΣΜΑ στην "πολυτέλεια" του "επαγγελματία" Αυτοδιοικητικού κ.Τσέπελη που χρησιμοποιούσε πολυτελές αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΞ επί χρόνια ακόμη και για τις ΙΧ μετακινήσεις του!

25 Οκτωβρίου



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΟΔΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!



 *Να ελεγχθούν εξονυχιστικά απο τον νέο Πρόεδρο Μαρίνο Σδρέβανο όλες οι προσωπικές δαπάνες, οι λογαριασμοί των κινητών και μετακινήσεις του Τσέπελη στην θητεία του στην ΔΕΥΑΞ! Διαχειρίζονταν λεφτά των δημοτών!
Νέα ήθη στην Τοπική  Αυτοδιοίκηση και απάντηση-ράπισμα στους επαγγελματίες που πλούτισαν από αυτήν και χρησιμοποιούσαν ακόμη και για τις ιδιωτικές μετακινήσεις του πολυτελή αυτοκίνητα 2000 κυβικών του Δήμου και των δημοτικών εταιρειών.Φυσικά αναφερόμαστε στην σκανδαλώδη περίπτωση του πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΞ και ιδιοκτήτη καφέ μπαρ Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος επιβάρυνε την εταιρεία πλην των κινητών και προσωπικών δημοσίων σχέσεών του επί πολλά έτη χρησιμοποιώντας ως ΙΧ το πολυτελές PASSAT 2000 κυβικών!
Μετά λοιπόν τις δηλώσεις του νέου Δήμαρχου Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλου που πήρε την απόφαση μετά το τέλος του ωραρίου του Δήμου τα αυτοκίνητα του Δημάρχου και των αντιδημάρχων να παρκάρουν έξω από το Δημαρχείο ΝΕΣΤΟΥ στη Χρυσούπολη, ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης παρέδωσε το μεγάλο κυβισμού πολυτελές αυτοκίνητο του Δήμο στον ΟΔΔΥ προκειμένου να χρησιμοποιεί ένα αυτοκίνητο πολύ χαμηλότερου κυβισμού.
Κάνοντας πράξη τις πεποιθήσεις μας ότι όλοι οι δημότες του Δήμου Δοξάτου είναι ίσοι, μηδενός εξαιρουμένου, ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης και η νέα Δημοτική Αρχή προέβησαν στις παρακάτω ενέργειες:
Παραδόθηκε στον ΟΔΔΥ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού) το μεγάλου κυβισμού πολυτελές αυτοκίνητο που εξυπηρετούσε τις μετακινήσεις του Δημάρχου διότι ήταν εξαιρετικά πολυδάπανο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα αντικατασταθεί από μικρού κυβισμού αυτοκίνητο το κόστος και τα λειτουργικά έξοδα του οποίου δεν θα επιβαρύνουν υπέρογκα το ταμείο του Δήμου μας.
Κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος και οι παρευρισκόμενοι επίσημοι καλεσμένοι δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν την παρέλαση πάνω από βάθρο – εξέδρα, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, ως συμβολική ένδειξη της αρχής της ισονομίας, της ίσης μεταχείρισης και της ενότητας όλων ανεξαιρέτως των δημοτών.
Ο Δήμαρχος Δοξάτου δήλωσε σχετικά: «Εμείς, η νέα Δημοτική Αρχή, κατανοούμε πλήρως τις αντικειμενικές δυσκολίες που βιώνει μια μεγάλη μερίδα των συνδημοτών μας και έχουμε ταχθεί αφ’ ενός στο νοικοκύρεμα του Δήμου μας, χωρίς πολυτέλειες και άσκοπες δαπάνες, και αφ’ ετέρου στην περαιτέρω ενίσχυση των κοινωνικών δομών που λειτουργούν στην περιοχή μας».
ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΣΕΠΕΛΗ 

Μετά τις εξελίξεις αυτές, οι δημότες απαιτούν να ελεγχθούν εξονυχιστικά απο τον νέο Πρόεδρο Μαρίνο Σδρέβανο όλες οι προσωπικές δαπάνες, οι λογαριασμοί των κινητών και μετακινήσεις του κυρίου Τσέπελη στην θητεία του στην ΔΕΥΑΞ, προκειμένου να μάθουμε όλοι πόσο μας «κόστιζε» ο κύριος αυτός που συχνά πυκνά κάνει ζητάει μάλιστα και…ρέστα! Διαχειρίζονταν λεφτά των δημοτών της Ξάνθης ο κύριος Τσέπελης και τώρα που δεν είναι πλέον Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και οι εργαζόμενοι μιλάνε «ελεύθερα», θα πρέπει να ελεγχθεί πλήρως για τα «έργα» του στη ΔΕΥΑΞ και ιδίως στην προεκλογική περίοδο…όπως και για τον "΄πλουτισμό" του, γεγονός που καταγγέλθηκε άλλωστε και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο κάποτε απο δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης...
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »