*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

"Εκπλήξεις" (;) Δημαρχόπουλου στη σημερινή μάζωξη του συνδυασμού του εν όψει της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου!

21 Σεπτεμβρίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο απόστρατος Μαρίνος Σδρέβανος νέος  Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, με αντιπρόεδρο τον Ηλιάδη! Παραλαμβάνει και το....PASSAT του πρώην Προέδρου! Μαζί...τα (συν)αποφασίσαμε, έλεγε συνεχώς στην συγκέντρωση ο Τσέπελης!

"Εκπλήξεις" (;) Δημαρχόπουλου εν όψει της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης!!!; 
-Στη σημερινή συνάντηση πάντως του συνδυασμού του (στις 6 το απόγευμα), ο νέος Δήμαρχος αποδείχτηκε και πάλι κατώτερος των περιστάσεων με τις προτάσεις του μην αποτολμώντας τις ρήξεις....!
Ενώ σε όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο Μανώλης Τσέπελης σε ρόλο....υπαρχηγού, ισχυρίζονταν ενώπιον όλων, "εμείς Δήμαρχε συζητήσαμε το θέμα αυτό οι δυο μας", εμφανίζοντας εαυτόν να "συναποφασίζει" με τον Δημαρχόπουλο τις προτάσεις του! 
ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΞ!
 Για παράδειγμα στην περίφημη και "αμαρτωλή" ΔΕΥΑΞ την οποία υποτίθεται θα αναλάμβανε Πρόεδρος ο ίδιος με σκοπό να "εξυγιάνει", τελικά εμφανώς τρομοκρατημένος μετά τις τελευταίας μας αποκαλύψεις μας για τα έργα του Τσέπελη και τις καταγγελίες των εργαζόμενων σε βάρος του πρώην Προέδρου για τις οποίες είναι μάλιστα ενήμερος (!), τοποθέτησε τον απόστρατο και αναπληρωματικός της Εύας στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Μαρίνο Σδρέβανο, με αντιπρόεδρο το "δεξί" χέρι του Τσέπελη στην εταιρεία Θωμά Ηλιάδη!!! Μέλος στο νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ επίσης μπαίνει και ο Καραοσμάν Λεβέντ, δημοτικός σύμβουλος απο τα Κιμμέρια.

Πληροφορίες λένε μάλιστα οτι επέβαλε ο πρώην Πρόεδρος επέβαλε τον Ηλιάδη προκειμένου να "παρακολουθεί" τις εξελίξεις και να έχει πλήρη ενημέρωση των πεπραγμένων του νέου Προέδρου.....Ο απόστρατος κύριος Σδρέβανος θα παραλάβει φυσικά και το πολυτελές PASSAT του πρώην Προέδρου που την εβδομάδα κατανάλωνε  80 λίτρα βενζίνη για τις προσωπικές του μετακινήσεις!
ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΣΕ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Στη θέση του Γιώργου Παπασταματίου ο νέος Δήμαρχος τοποθέτησε νέο Πρόεδρο σε ΚΑΠΗ και Παιδικούς σταθμούς τον συνταξιούχο τραπεζικό και ζωγράφο Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη. Η θέση μέχρι πρότινος είχε αντιμισθία, δωρεάν κινητό κλπ 
Ο νέος Πρόεδρος θα κριθεί απο την αποτελεσματικότητα και το έργο του στο οποίο χρειάζεται επιμονή και άριστες διπλωματικές σχέσεις, ενώς ως λέγεται αποτελεί απο τα πουλέν του νέου Δημάρχου...
Στην διάρκεια πάντως της προεκλογικής περιόδου, διακρίθηκε και για τα like που συχνά και πυκνά, έκανε στα σχόλια του Θανάση Ξυνίδη...
Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ Π. ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ....ΤΣΕΠΕΛΗ!
Στο Κέντρο Πολιτισμού & Αθλητισμού ο νέος Δήμαρχος τοποθετεί ως νέο Πρόεδρο τον Πασχάλη Λύρατζη, έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει ρήξεις και αλλαγές στο Καρναβάλι αλλά και στις Γιορτές Π. Πόλης. 
Ωστόσο κι εκεί ο Μανώλης Τσέπελης κι όχι τυχαία βέβαια, επέμενε στον νέο Δήμαρχο να μπει και ο ίδιος ως μέλος και τα κατάφερε!  Παράλληλα στο ίδιο συμβούλιο θα είναι και οι Μποζ (Κιμμέρια) και Αλεξία Γκιρτζίκη ως Αντιπρόεδρος στην θέση του Αλέκου Κυριακίδη που έμεινε εκτός απο παντού....
-Το "σκεπτικό" του Τσέπελη και η πίεσή του στον Δήμαρχο να μπει στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού; 
-Μα θέλει να...."βοηθήσει" τον νέο Πρόεδρο στο Καρναβάλι και τις Γιορτές Π. Πόλης!  
-Όταν ακόμη δεν έχουν ξεχαστεί η "σκοτεινή" διαχείριση και οι "τροφοδότες" λογαριασμοί που διατηρούσε ως πρόεδρος της "αμαρτωλής" πρώην ΔΕΑΞ που οργάνωνε παλιότερα τους δύο θεσμούς και το πόρισμα του ελεγκτή που είχε ορίσει το δημοτικό συμβούλιο, τον "έκαιγε" εντελώς!...(Σ. Σ. Πόρισμα που τελικά δεν πήγε ποτέ στον Εισαγγελέα για λόγους που γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα ο τότε καταγγέλων τον κύριο Τσέπελη, Δημήτρης Μπένης).
Ο ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ!
Στον Δ.Σ του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων κατά πάσα πιθανότητα νέος Αντιπρόεδρος θα είναι ο Τάσος Θεοδωρίδης, εφόσον βέβαια δεν θα είναι Πρόεδρος ο ίδιος ο κ.Δημαρχόπουλος καθώς το "τοπίο" δεν έχει ξεκαθαρίσει σχετικά με την Προεδρία, την οποία διεκδικεί επίμονα και απολύτως δικαιολογημένα ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, αφού στον Τόπειρο συγκεντρώνονται τα σκουπίδια όλων των Δήμων...
Ωστόσο κι όπως κυκλοφορεί ευρύτατα στους αυτοδιοικητικούς κύκλους, η αντιμισθία των 800 ευρώ μηνιαίως,  αποτελεί δέλεαρ για τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης που στους στενούς του κύκλους μάλιστα, δεν απέκρυψε το "ενδιαφέρον" του να γίνει αυτός νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων...! Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μετά την φανατική στήριξη Δελή προς τον Μίχογλου στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου...
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΜΒΑΡΔΕΑΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

 Δεν αποτέλεσε έκπληξη η πρόταση του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου να αναλάβει νέος Πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφώνου ο δημοσιογράφος Μιχάλης Λομβαρδέας, προϊστάμενος δηλαδή του γνωστού Τηλέμαχου Αρναούτογλου...που μέχρι σήμερα ωστόσο λειτουργούσε υπεράνω....διοικητικού συμβουλίου και το οποίο λειτουργεί με σοβαρό ΠΑΘΗΤΙΚΟ όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ο Δήμος πληρώνει σε τελική ανάλυση τα...."σπασμένα"!
Κατά τα άλλα, καλή επιτυχία στον Μιχάλη...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »