*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

Σε ηλικία 53 χρονών "έφυγε" ο γιατρός Γιώργος Ζεμπεκάκης! Χθες η κηδεία του στη Θεσσαλονίκη

20 Σεπτεμβρίου
'Ηταν ένας άνθρωπος με πολύ ζωντάνια, κέφι, απλότητα και αγάπη για τους ασθενείς και τα όμορφα της ζωής....

Σε ηλικία 53 χρονών έφυγε ο γνωστός γιατρός αναισθησιολόγος και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ  Γιώργος Ζεμπεκάκης που όπως είναι γνωστό τα τελευταία 3-4 χρόνια ήταν διευθυντής στην ΜΕΘ του Θεαγένειου Θεσσαλονίκης. 
Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ζωντανός, πάντα κεφάτος και πάντα ανοιχτός και φιλικός στους πολίτες στα χρόνια που διετέλεσε γιατρός στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
Ο Γιώργος Ζεμπεκάκης μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε και τον κράτησε επί πολλούς μήνες στο κρεβάτι, αφού ανάρρωσε και ανέλαβε και πάλι κανονικά τα καθήκοντά του στη ΜΕΘ του Θεαγένειου Θεσσαλονίκης, πήγε  για εξέταση ρουτίνας στις 8 Ιουνίου και εκεί τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα αρνητικά όσον αφορά τις αιματολογικές τους εξετάσεις. Μάλιστα ο ίδιος μόλις τα είδε τις εξετάσεις, είπε ότι έχει ζωή το πολύ 2-3 μηνών γεγονός που δυστυχώς επαληθεύτηκε. Στην συνέχεια  ο Γιώργος Ζεμπεκάκης νοσηλεύτηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μέχρι και την Πέμπτη που έφυγε με ηρεμία και χαμόγελο στα χείλη σε ηλικία μόλις 53 ετών.
Η κηδεία του έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής Θεσσαλονίκης. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγό Βούλα και τον γνωστό μαέστρο της Χορωδίας Ξάνθης, του οποίου ήταν γαμπρός.
Στις δηλώσεις του για τον αναπάντεχο θάνατο του φίλου του, ο εκδότης του "Μ" Πάνος Παπαδόπουλος δήλωσε τα παρακάτω: Γιώργος Ζεμπεκάκης ήταν μια μεγάλη και απέραντη καρδιά....Ένας άνθρωπος απλός, σεμνός και πολύ ζωντανός. Ένας άνθρωπος που αγαπούσε τα όμορφα της ζωής, που αγαπούσε το κόσμο και κυρίως τους ασθενείς του. Νοιώθω συγκλονισμένος απο τον θάνατό του και θα μου λείψει πάρα πολύ....Γιατί σπάνια στη ζωή συναντάει κανείς τόσο καλούς φίλους. Τον ευχαριστώ για την φιλία του και τις στιγμές που περάσαμε, τον ευχαριστώ γιατί ήταν φίλος μου..."

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »