*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

O θαυμαστός κόσμος των ζώων, ο Μπένης, ο Παυλικιάνος, τα «γατάκια», τα «σκυλάκια» και ο…μόνος που πάντα είναι…δικαιολογημένος!!!

31 Αυγούστου


Γιατί ο κύριος Μπένης αυτά που ήθελε να πει στους Φανουράκη, Αλέκο Κυριακίδη, Δημαρχόπουλο και Θεοδωρίδη, δεν τα είπε face to face στους ίδιους αλλά τα είπε στον…Παυλικιάνο;
 


*Γιατί τον «ενόχλησε» τον κύριο Μπένη –ρωτάν τα «γατάκια»- το ότι ήταν ο πλέον ευνοούμενος αντιδήμαρχος του κυρίου Στυλιανίδη; Επί 4ετία έμμισθος αντιδήμαρχος των Οικονομικών….Αλήθεια, ποιο είναι το σύνολο των αντιμισθιών του στον Δήμο Ξάνθης;;;


Ο πρώην πλέον αντ΄ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης και εργολάβος της πλατείας Δημήτρης Μπένης, παρά την πανωλεθρία που έπαθε στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2014, εξακολουθεί όχι μόνο να μην «διδάσκεται», αλλά και να προκαλεί με αλαζονικές συμπεριφορές του επαναλαμβανόμενος…
Έτσι λοιπόν, αντί σεμνά και ταπεινά να «σιωπήσει» τουλάχιστον απέναντι στους πρώην συνεργάτες του που πέραν των υπολοίπων, τον χαρακτήρισαν ως τον  πλέον ευνοημένο ΕΜΜΙΣΘΟ αντιδήμαρχο του απερχόμενου Στυλιανίδη με θητεία 4 ετών! –μάλιστα ακόμη και ο δημοσιογράφος στον οποίο έκανε τις δηλώσεις του (Αλέξανδρος Παυλικιάνος), τον «έκραξε» αναλόγως για την απουσία του από τα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής-έσπευσε να ζητήσει και τα…ρέστα με την πάγια θέση του οτι, για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι και ποτέ...ο ίδιος!
Έτσι λοιπόν αφού πρώτα χαρακτήρισε ως «γατάκια» και «σκυλάκια» τους Μανώλη Φανουράκη, Τσέπελη, Δημαρχόπουλο, Αλέκο Κυριακίδη κλπ αυτός ο…»γάτος» της αυτοδιοίκησης και άφησε μπηχτές κατά του επίσης απόντα Τάσου Θεοδωρίδη, επιχείρησε παράλληλα να βγάλει «δικαιολογημένο» απόντα τον…εαυτό του με πολιτική δήλωση υψίστου βεληνεκούς ευθέως ανάλογη του (πολιτικού) όγκου του…
Είπε λοιπόν στον Αλέξανδρο Παυλικιάνο με το γνωστό επίσης ύφος των «χιλίων καρδιναλίων», «πες  στα «γατάκια» ότι ο μόνος που απουσίαζε…δικαιολογημένα ήμουν εγώ»!!!
-Τώρα γιατί αυτά που είπε με τη μέθοδο του "σπασμένου τηλεφώνου" στον Παυλικιάνο δεν αποτόλμησε να πει ως Μπένης face to face στον Μανώλη Φανουράκη, στον Αλέκος Κυριακίδη, στον Τάσο Θεοδωρίδη, στον Τσέπελη, στον Δημαρχόπουλο κλπ αλλά, χωρίς μάλιστα πει λέξη για την ταμπακιέρα, δηλαδή γιατί τελικώς απουσίαζε, αφού ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ πολιτικά και ηθικά να είναι παρών...το αφήνω στην κρίση σας.
Επειδή λοιπόν δηλώσεις σαν κι αυτές αποτελούν «μνημείο» πολιτικού....ευπρεπισμού, ιδού οι περισπούδαστες δηλώσεις του πρώην έμμισθου επί 4ετία αντ' αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης επί των Οικονομικών στον Αλέξανδρο Παυλικιάνο που τον…»έκραξε» μάλιστα και περισσότερο απ’ όλους για την απουσία του...
.....προκειμένου να θαυμάσετε τον πολιτικό λόγο αλλά και την πολιτική οντότητα του πρώην υποψήφιου δημάρχου Ξάνθης που το εκλογικό αποτέλεσμα του Μαϊου 2014 δυστυχώς δεν του δίδαξε τίποτα…όπως και το ότι έπαθε "πανωλεθρία" στις εκλογές απο αυτά τα...."γατάκια" και "σκυλάκια" που τώρα ..."γαβγίζει" δημόσια!
Δ. ΜΠΕΝΗΣ στον Παυλικιάνο: «Πες στα «γατάκια» ότι ο μόνος που απουσίαζε δικαιολογημένα ήμουν εγώ».
Ρωτήσαμε τον Δ. Μπένη μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο οικονομικών επί δημαρχίας Μ. Στυλιανίδη γιατί απουσίαζε από τον απολογισμό του δημάρχου με αποτέλεσμα να υπάρξει απαρτία και να αναβληθεί η συνεδρίαση μας απάντησε λέγοντας.
«Πες στα «γατάκια» ότι ήμουν ο μόνος που απουσίαζα δικαιολογημένα από την συνεδρίαση».
Βέβαια το ερώτημα βγαίνει από μόνο του. Ποιους εννοεί γατάκια; Τον ρωτήσαμε. Μας είπε επί λέξει. «Αυτοί που είναι γατάκια ξέρουν ποιοι είναι».
***
Ποιοι είναι τα γατάκια; Δεν καταφέραμε να μάθουμε. Όπως φαίνεται το θέμα του απολογισμού είχε μέσα και γατάκια και σκυλάκια και γεωργούς.
***
Γιατί γεωργούς;
***
Γιατί όπως φάνηκε από την διαδικασία ανεύρεσης των δημοτικών συμβούλων προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη απαρτία και να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση, ο Τάσος Θεοδωρίδης, μάθαμε ότι έσκαβε το μπαχτσέ του στα Άβδηρα.
Αλέξανδρος Παυλικιάνος
…..
Τ σχόλιό το «Μ»:
1.Εμείς τα «γατάκια» τα βρήκαμε και τα μεταφέραμε τις δηλώσεις του Δημήτρη Μπένη, αλλά αυτά αφού πρώτα του υπενθυμίζουν ότι από αυτά τα «γατάκια» τον…»κατασπάραξαν» και στο «σπίτι του κρεμασμένου» δεν μιλάν για σκοινί, ρώτησαν τα εξής:
1.Γιατί ο επί 4ετία έμμισθος αντ’ αυτού αντιδήμαρχος δεν μας λέει, «ποιος ήταν ο…δικαιολογημένος λόγος απουσίας του» και γιατί δεν ενημέρωσε τον Δήμαρχο ή το Προεδρείο, ώστε να τον αναφέρει ο Πρόεδρος κ.Δημαρχόπουλος; Γιατί δηλαδή δεν λέει λέξη για την «ταμπακιέρα»;
2.Αντ΄αυτού έμμισθος αντιδήμαρχος Ξάνθης ήταν στις 25/8/2014….Δεν έπρεπε εγγράφως να ενημερώσει τους δημότες και το Σώμα για την απουσία του στον απολογισμό του Δημάρχου όπου όχι μόνο όφειλε να είναι παρών αλλά και να τοποθετηθεί; Και τα δικά του ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ αφορούσε η συνεδρίαση!
3.Τα …«γατάκια» και τα «σκυλάκια» ρωτάνε τον κύριο Μπένη: «Ο ίδιος σε ποια συνομοταξία ζώων ανήκει; Θα είχε την ευγένεια να μας ενημερώσει; Και που θεωρεί οτι αδικήθηκε; Δεν είναι ο πλέον ευννοημένος έμμισθος αντιδήμαρχος του κυρίου Στυλιανίδη; Επί 4 χρόνια συνεχώς θητείας χάρις στον κύριο Στυλιανίδη, πόσα συνολικά χρήματα εισέπραξε απο τον Δήμο Ξάνθης; Μπορεί να ενημερώσει την τοπική κοινωνία»
4.Τέλος τα....«γατάκια» ρωτάνε τον κύριο Παυλικιάνο, "γάταρο" της εγχώριας δημοσιογραφίας που έσπευσε εν μία νυκτί να αυτοαναγορευτεί σε…..υπερασπιστή του «γάτου» που ήταν ο…μόνος (!) για μια ακόμη φορά, που απουσίαζε δικαιολογημένα (σ.σ. και άρα Θ. Ξυνίδης, Πούλιος, Φιλίππου, Στρατηγός κλπ ήταν αδικαιολόγητοι…!!).
-Μήπως θυμάται ο Αλέξανδρος τι έγραψε ο ίδιος για την απουσία του Μπένη, παίρνοντας μάλιστα και προσωπική θέση επ’ αυτού; Μήπως; Εκτός αν «χρειάζονται» και οι δύο την συνδρομή του…»Βοήθεια στο σπίτι» Σταυρούπολης, να ακονίσουν τις μνήμες τους…Μπορεί ο κύριος Παυλικιάνος να μας πει ποιός δημοτικός σύμβουλος του Δημαρχόπουλου του είπε (αν του είπε..), οτι "θα παραιτηθεί αν ο Δημαρχόπουλος δώσει αξίωμα στους Τσέπελη-Ταρενίδη;".
Περιμένουμε...
"Γατάκια"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »