*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Αυγούστου

Πήγαν υπάλληλοι του Δήμου να τον συγχαρούν κι απάντησε ο νέος Δήμαρχος....δεν δέχομαι συγχαρητήρια!!! Απόστρατος και "φίλος" της....Εύας ο νέος αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών!!!

30 Αυγούστου


Λεφτά υπάρχουν! Έμμισθο γεν γραμματέα στον Δήμο θέλει ο Δημαρχόπουλος, ποιοι θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι που θα ανακοινωθούν στις…8 Σεπτεμβρίου για τον φόβο των Ιουδαίων; Δηλαδή των κρίσιμων ψηφοφοριών της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου;
       Σεμνά &Ταπεινά
 
*ΚΟΥΙΖ: Η αγωνιούσα..."συνδημότισσα" είναι αυτή που παίρνει κάθε πέντε λεπτά τηλέφωνο τον νέο Δήμαρχο στο κινητό εντός και εκτός Δήμου και δεν τον αφήνει να δουλέψει; Λάκη, τι φωτιά μας "άναψες" πριν 6-7 μήνες...

*Δεν είναι μόνον απίστευτα αυτά που μου έρχονται, αλλά παράλληλα και γελοία και γραφικά! Υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης μετά την ορκωμοσία του, πήγαν να συγχαρούν τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλου την περασμένη Κυριακή...
-Η απάντησή του, όταν επιχείρησαν να του δώσουν το χέρι...
-Δεν....δέχομαι συγχαρητήρια!
-Συλλυπητήρια Αλέξανδρε, συλλυπητήρια Τάρεν...
.....
*Έμειναν τόσο άναυδοι οι υπάλληλοι με τη φράση του νέου δημάρχου των….»ανατροπών» που έκαναν τον σταυρό τους!
Μα πιο μεγάλη απογοήτευση και πλάκα, έπαθε η..»συνδημότισσα-θρύλος»!
Που νοείται Δήμαρχος που ακόμη δεν ανέλαβε, να ασχολείται με τους….υπαλλήλους; Τότε αντί για Δήμαρχος, ας αναλάβει….διευθυντής στη θέση της Σπανού, καθότι συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος ότι δεν είναι πλέον Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και «δημαρχόπουλο», αλλά έχει νέο ρόλο και καθήκοντα…
….
*Ωστόσο υπάρχει και η άλλη άποψη. Αυτή του νέου Δημάρχου, ο οποίος διαδίδει ότι θα τα αλλάξει όλα στον Δήμο με την…πρόσληψη γραμματέα! Ο οποίος γραμματέας, θα έχει το προσωπικό του επιτελείο και θα επιβάλλεται ακόμη και στον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο..
-Τώρα πως ένας έμμισθος διορισμένος γραμματέας, μπορεί να διοικεί εκλεγμένους κι έναν Δήμο, όλα θα φανούν εκ του αποτελέσματος!
Αν βέβαια προλάβουμε να φτάσουμε μέχρι εκεί!
……
*Το πιο ωραίο ωστόσο απ’ όλα;
Για τον φόβο των Ιουδαιων, ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης, δεν ανακοινώνει λέει τις αποφάσεις του για τους νέους Προέδρους και αντιδημάρχους, ώστε στην πρώτη ψηφοφορία της 7 Σεπτεμβρίου να μην υπάρχουν…διαρροές!
(Σ. Σ. Για τέτοια «εμπιστοσύνη» στις δυνάμεις του και στην…καταξίωσή του μιλάμε!)
…..
*Έτσι λοιπόν επειδή δεν ανακοινώνει τις αποφάσεις τους ο κύριος Δημαρχόπουλος, να σας πω εγώ τι έμαθα…
1.Νέο αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών θα έχει τον απόστρατο Μαρίνο Σδρέβανο…Το αναπληρωματικό δηλαδή μέλος του Νοσοκομείου που πήγαινε στις…συνεδριάσεις μετά από εντολές του Καβαλιώτη Προέδρου για να την «σπάσουν» στην…Ευα Τσακίρη και να την αναγκάσουν να…παραιτηθεί!
Μιλάμε για πολιτική διάνοια, που φαντάζομαι ότι θα λειτουργεί σε…στρατιωτικό επίπεδο τον Δήμο με ιδέες ανώτερες και αυτές του πρώην αντιδήμαρχου Νίκου Φωτιάδη! Προσοχήήηηη!
…..
*Βεβαίως επειδή πρόκειται για Δήμαρχο της «ανατροπής», θα μπορούσε ο κύριος Δημαρχόπουλο ελλείψει καλύτερων, να δώσει και ένα αξίωμα στον έτερο Καβαλιώτη απόστρατο διοικητική του Νοσοκομείου Ξάνθης και φίλο του κυρίου Σδρέβανου ο οποίος –σημειωτέον-διετέλεσε ένα φεγγάρι μέχρι και Πρόεδρος στην ΔΕΥΑ Καβάλας!!!
Από την οποία καλύτερα να μην σας πω με τι «συνθήκες» οδηγήθηκε τελικά σε παραίτηση…
….
2.Τι άλλο έμαθα.....Επειδή ο εξαίρετος YES MEN Δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Δρεμσίζης «φοβάται» την αποτυχία και το Βατερλό που τον περιμένει και δεν θέλει να αναλάβει Πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού και άρα οργανωτής στο Καρναβάλι και τις Γιορτές Π. Πόλης.
Οπότε μην παραξενευθείτε αν ο νέος Δήμαρχος ορίσει νέο Πρόεδρο εκεί τον ….Απόστολο Αγκόρτσα έχοντας παράλληλα στο περίμενε τον Πασχάλη Λύρατζη.
(Σ.Σ. Στο σημείο κάθε δεύτερο σχόλιο φυσικά περιττεύει…)
…..
*Επίσης θεωρούν σίγουρο ότι θα παραμείνουν αντιδήμαρχοι, τόσο ο Τάσος Θεοδωρίδης, όσο και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στη Σταυρούπολη (αυτός που οδηγούσε το πολυτελές τζιπ του Καρασακαλίδη), ενώ την διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών (αν και περισσότερο επιθυμεί τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ) λόγω της άριστης σχέσης του και με την κυρία Μανά, "θεωρείται" οτι ήδη την καπάρωσε ο Χρήστος Μούρκας…(Σ.Σ. Περισσότερες πληροφορίες, Αλέξανδρο Παυλικιάνο...)
.....
*Άλλωστε ευτυχώς στην παράταξη του νέου Δημάρχου δεν υπάρχουν Τσεγγελίδης, και Φανουράκης, ο Τάρεν παρά τα παρακαλητά με τίποτα δεν «εμπλέκεται» πλέον (ειδικά τώρα που βλέπει το μπάχαλο…), οπότε ελπίζουν σε αντιδημαρχία και κάποιοι «καινούργιοι" με ισχυρό όπλο τα likes που συχνά πυκνά λαμβάνουν στο face book...
….
*Και το μέγα βέβαια ερώτημα, τι θα κάνει ο νέος Δήμαρχος με τους νέους Προέδρους και ιδιαίτερα της ΔΕΥΑΞ;
-Καθότι διαλαλούσε επί τρεις μήνες ότι «θα τους αλλάξει όλους…;» και ο Τσέπελης με τσαμπουκά απαξίωσε να του δώσει ακόμη και τα στοιχεία που ζήτησε γραπτώς από τους διευθυντές της δημοτικής επιχείρησης...
-Το «κλίμα» είναι ήδη τόσο βαρύ και οι εξελίξεις τόσο απρόβλεπτες, που ΔΕΝ γνωρίζει πλέον ούτε η…»συνδημότισσα»! Άλλωστε δεν υπάρχει και Λάκης πλέον να την ενημερώσει επαρκώς!!! 
...
*Και μια αποκλειστικότητα. Το πιο πιθανόν αύριο την επίσημη έναρξη των Γιορτών Π. Πόλης 2014 να κηρύξουν ταυτόχρονα δύο Δήμαρχοι...με προλογίσαντα τον Φανουράκη.
Οπότε τώρα ο αγώνας δικαιώνεται και για την... "συνδημότισσα"
Καληνύχτα...συνδημότισσα!
..

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Ξάνθης κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων «Γιορτές Παλαιάς Πόλης 2014» 

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και των οχημάτων, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων «Γιορτές Παλαιάς Πόλης 2014», από το Σάββατο 30-8-2014 έως την Κυριακή 7-9-2014, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Ξάνθης:
-Από 17:00 έως 03:00, απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων στην πλατεία Μητροπόλεως και γύρω από το Δημοτικό Κήπο (περιοχή Νησάκι)
-Από 19:00 έως 03:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς Βασιλέως Κωνσταντίνου, Βασιλίσσης Σοφίας (μέχρι το ύψος της γέφυρας Κοσύνθου), 9ης Μεραρχίας (από τη διασταύρωση με την οδό Λευκού Πύργου μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Σκιάθου) και Ύδρας (από το ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Βασιλίσσης Σοφίας)
-Από 20:00 έως 03:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση όλων των οχημάτων έμπροσθεν του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
-Από 11:00 έως 03:00 το Σάββατο (30-8-2014), απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων στην πλατεία Μητροπόλεως.
Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια των παραπάνω απαγορεύσεων, επιτρέπεται:
-Η στάθμευση των οχημάτων των μόνιμων κατοίκων της Παλαιάς Πόλης, στο πάρκο δίπλα από τη γέφυρα Κοσύνθου, με τη χρήση του ειδικού σήματος που έχουν προμηθευτεί.
-Η είσοδος στις παραπάνω περιοχές και οδούς, σε υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης, του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης και στα μέλη των συλλόγων με τη χρήση του ειδικού σήματος εισόδου που έχουν προμηθευτεί.  
….
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (20.00) ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑ
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του επετειακού μας περιπτέρου στην Πλατεία Αντίκα, στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης και με αφορμή τα 25 χρόνια παρουσίας μας στην Α’ Εθνική Κατηγορία
ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ


Σύλληψη 26χρονου για απόπειρα κλοπής στο Διδυμότειχο
Συνελήφθη την 28-8-2014 το πρωί, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, 26χρονος ημεδαπός, διότι, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, αποπειράθηκε να διαρρήξει το κυλικείο του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, χωρίς ολοκληρώσει την πράξη του καθόσον έγινε αντιληπτός.
 
Σύλληψη 2 ημεδαπών για κλοπή 2 ποδηλάτων και κλοπή από όχημα  στην Καβάλα
Συνελήφθησαν την 28-8-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 15 και 13 ετών, διότι λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν από πολυκατοικία δύο ποδήλατα και από ανασφάλιστο όχημα μία τσάντα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα μικροαντικείμενα. Τα δύο ποδήλατα και τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή     Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, σε βάρος 55χρονου ημεδαπού για κλοπή, διότι όπως προέκυψε, το μεσημέρι της 14-8-2014, μετέβη σε ξενοδοχείο στη Νέα Πέραμο Καβάλας, όπου εκμεταλλευόμενος την προσωρινή απουσία του ιδιοκτήτη του, στον οποίο παρουσιάστηκε ως συνεργάτης ταξιδιωτικού πρακτορείου, αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε 400 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνό και ένα ζευγάρι γυαλιά. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απάτη και υπεξαίρεση.
…..
Σύλληψη 34χρονου για κλοπή από κατάστημα στη Δράμα 
Συνελήφθη την 28-8-2014 το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, 34χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε κατάστημα στην πόλη της Δράμας, όπου εκμεταλλευόμενος την προσωρινή απουσία της ιδιοκτήτριας, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »