*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουλίου

SKODA ΞΑΝΘΗ - Βέροια 1-1 Παρουσία 800 περίπου φιλάθλων

26 Ιουλίου


O Ολιβέϊρα ήταν όλα τα…λεφτά! Εγγύηση Γούτας-Καρυπίδης στο κέντρο της άμυνας! Υπό το βλέμμα του Τόρο το φιλικό...
 
 
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζοντας την Βέροια στο γήπεδό της στα Πηγάδια παρουσία περίπου 800 φιλάθλων. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε από τα γκολ των Λουσέρο και Καλτσά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σάκης Τσιώλης στην ανεπίσημη πρεμιέρα του στον πάγκο της ξανθιώτικης ομάδας, είχε την ευκαιρία να δει τα πρώτα δείγματα αγωνιστικής… «γραφής» της SKODA ΞΑΝΘΗ μετά από μία σειρά αρκετών προπονήσεων.
Οι πρώτες διαπιστώσεις; Ο Ολιβέϊρα είναι όλα τα λεφτά και ο παίχτης-ηγέτης που έψαχνε η Skoda Ξάνθη, ενώ το κεντρικό δίδυμο Καρυπίδης-Γούτας στην άμυνα ήταν αδιαπέραστο!  Μπέρτος και Τριάδης που είναι τραυματίες δεν έπαιξαν καθόλου στο φιλικό όπως και ο τερματοφύλακας Αναστασόπουλος. 
                    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 
 
 
 
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν με τις κεφαλιές των Μπαρέττα – Σολτάνι και το σουτ του Μπαξεβανίδη που όμως δεν βρήκαν τον στόχο ενώ ο Εσπάρθα για την Βέροια νικήθηκε από τον Κυριακίδη στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της SKODA ΞΑΝΘΗ.
Στο δεύτερο ημίχρονο τόσο ο Σάκης Τσιώλης, όσο και ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους. Στο 60ό λεπτό ο Ολιβέιρα έβγαλε όμορφη κάθετη πάσα στον Λαζαρίδη και ο τελευταίος κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Αντριάν Λουσέρο κάνοντας το 1-0. Στο 70’ ο Καλτσάς με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 1-1. Λίγο αργότερα (71’) ο Ζαρόπουλος απέκρουσε το πλασέ του Μάνου μέσα από την περιοχή ενώ το σουτ του Καλτσά πέρασε άουτ στο 80’, όπως και η προσπάθεια του Λισγάρα στο 83’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Κιοτζένης (Χατζημωυσιάδης - Εμπλιούκ) ενώ 4ος διαιτητής ο Σοφοκλής Γιαλαμουίδης.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης (46’ Ζαρόπουλος), Μπαξεβανίδης (57’ Κολλαράς), Γούτας (65’ Τσαμούρης), Καρυπίδης (46’ Λισγάρας), Πασχαλάκης (65’ Παπαδημητρίου), Λουσέρο (66’ Ορφανίδης Λ.), Βασιλακάκης (65’ Ορφανίδης Π.), Φλίσκας (57’ Λαζαρίδης), Μπαρέττας (46’ Ολιβέιρα), Σολτάνι (46’ Παπαστεριανός), Ράνος (57’ Νάκας).
Ανάμεσα στους αρκετούς θεατές του αγώνα ήταν και ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ρόμα και πρώην παίκτης της SKODA ΞΑΝΘΗ Βασίλης Τοροσίδης που παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρη Πιαλόγλο, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο Σολάρι που δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό ης ομάδας μας. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »