*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

Στην Nova, το Σάββατο (18.45) o φιλικός Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ, το παιχνίδι θα δει και ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος

30 Ιουλίου


Τον Βραζιλιάνο Γουάλας πήρε η SKODA Ξάνθη για την θέση του αριστερού μπάκ
Την όγδοη μεταγραφή της πραγματοποίησε σήμερα η SKODA Ξάνθη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Φερνάντο Περέιρα Γουάλας.
Όπως ήταν γνωστό τις τελευταίες ώρες, η SKODA Ξάνθη ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Φερνάντο Περέιρα Γουάλας. Αυτό έγινε και η SKODA ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ πραγματοποιώντας έτσι την όγδοη μεταγραφή της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη
Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Fernando Pereira Wallas.
Το who is who
Ο Φερνάντο Περέιρα Γουάλας γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1986 στην περιοχή Σερκίλιο της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη χώρα του και τη Σάο Κάρλος, και το 2005 ξενιτεύτηκε για λογαριασμό της Σέριφ Τίρασπολ από τη Μολδαβία. Ακολούθησε η Φρέντικσταντ από τη Νορβηγία το 2008, απ' όπου τον Αύγουστο του 2010 πήρε μεταγραφή για τη Γάνδη.
Στο Βέλγιο έμεινε για τρία χρόνια, καθώς πέρυσι έμεινε ελεύθερος και πήγε στην Ουκρανία και στη Χόβερλα. Μετράει 32 συμμετοχές, 1 γκολ και 6 ασίστ στη Jupiler Pro League, ενώ έχει αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (1 συμμ.) και στο Γιουρόπα Λιγκ (6 συμμ., 1 γκολ).
…..
ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΘΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ
 
Ο Φερνάντο Περέιρα Γουάλας βρίσκεται ήδη από την Τρίτη ση Ξάνθη, ωστόσο, δεν προπονήθηκε με την ομάδα, καθώς υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις και θα μπει από σήμερα Τετάρτη (30/7), σε κανονικούς ρυθμούς.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της Σκόντα συνεχίστηκε χθες με δύο προπονήσεις, εκ των οποίων η πρωινή περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης και η απογευματινή παρακολούθηση βίντεο και τακτική.
Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου θα συνεχιστεί σήμερα με το «οικογενειακό διπλό» με την ομάδα Νέων, που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα στο γήπεδο στα Πηγάδια ενώ το Σάββατο όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί στα Πηγάδια και ο φιλικός με την ΑΕΚ, με γενική είσοδο 10 ευρώ για τους φιλάθλους της Ξάνθης. Το παιχνίδι μάλιστα θα παρακολουθήσει και ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που βρίσκεται απο την αρχή στο πλευρό της ομάδας, μαζί με τον Παναγιώτη Ταρενίδη που εκτός απο Skoda Ξάνθη, είναι και οπαδός της ΑΕΚ απο τα παιδικά του χρόνια....

Στην Nova, το Σάββατο (18.45) o φιλικός Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ
Από το Novasports 1 και το Novasports 1 HD, οι φίλοι της SKODA Ξάνθη που δεν θα πάνε στο γήπεδο αλλά και της ΑΕΚ μπορούν το Σάββατο (2/8) στις 18.45 το απόγευμα να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων από το γήπεδο των Πηγαδίων!
Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι o Δημήτρης Κανελλάκης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Ευγένης Δαδαλιάρας και Παναγιώτης Στεφάνου. Ο αγώνας θα προβληθεί μέσω της υπηρεσίας Nova GO, καθώς επίσης και σε live-audio μέσω του Web TV του novasports.gr.

ΝΙΚΗ ΜΕ 4-2 ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΛΜΕ
Στην 14η θέση η Ελλάδα λόγω Σπάρτα και... SKODA Ξάνθης
Ενας άλλοτε παίκτης της Skoda Ξάνθη τη σεζόν 2005-06 «καθάρισε» για τη Σπάρτα στην πρώτη αναμέτρηση του γ' προκριματικού του Champions League κόντρα στη Μάλμε (4-2) και έστειλε την Ελλάδα στην 14η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA.
O λόγος για τον 33χρονο επιθετικό, Νταβίντ Λάφατα που πέτυχε χατ-τρικ στην αναμέτρηση της Τρίτης (29/7) με τους Σουηδούς που στο ημίχρονο είχαν το προβάδισμα με 2-1.
Η Μάλμε προηγήθηκε στο σκορ στο 17' με τον Φόρσμπεργκ για να έρθει στο 22' ο Λάφατα να ισοφαρίσει για τους οικοδεσπότες. Πέντε λεπτά αργότερα η φιλοξενούμενη πήρε εν νέου το προβάδισμα με τον Θέλιν με τη Σπάρτα να αντεπιτίθεται στο δεύτερο 45λεπτο.
Στο 51' ο Λάφατα ισοφάρισε για να έρθει στο 52' ο Κόβατς να πετύχει το 3-2 με τον Λάφατα στο 70' να διαμορφώνει το τελικό 4-2 που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ετσι η Τσεχία πρόσθεσε μία νίκη στο ενεργητικό της... Η νίκη αυτή δεν προσμετράται για 2.000 πόντους, αλλά 1.000 επειδή έγινε στα προκριματικά. Αυτοί διαιρούνται δια του τέσσερα που είναι οι εκπρόσωποι της χώρας με αποτέλεσμα η Τσεχία να μας έχει περάσει..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »