*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουλίου

....ελλείψει ικανών στοιχείων, είναι τουλάχιστον λάθος η εκ του προχείρου διατύπωση συμπερασμάτων ή κραυγών

22 Ιουλίου


O….Σαλτούρος…»μίλησε» με δήλωση κατά του νέου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, λέγοντας…τίποτα!
Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο…υπάρχει ακόμη βουλευτής Ξάνθης με το όνομα Δημήτρης Σαλτούρος ο οποίος με αφορμή τις καθαρές δηλώσεις του νέου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για το οικολογικό έγκλημα στη λιμνοθάλασσα της Βιστωνίδας, ξαφνικά…»μίλησε»! Και τι είπε;
Μα επιχείρησε να υπερασπιστεί τους….»συντρόφους» του στο Συνεταιρισμό Βιστωνίδας-Πόρτο Λάγος που λειτουργούν με λογική….»ιδιοκτησίας» στο θέμα της λίμνης Βιστωνίδας, χωρίς όμως να λέει τίποτα για την ταμπακιέρα.
Η γραπτή δήλωση του κ.Σαλτούρου αναφέρει τα παρακάτω:
«Ο υγρότοπος της Βιστωνίδας υπάγεται σε συγκεκριμένο καθεστώς διαχείρισης, εποπτείας και προστασίας. Ως εκ τούτου, το πρόσφατο φαινόμενο του μεγάλου αριθμού νεκρών ψαριών, πρέπει να μελετηθεί αρμοδίως τόσο ως προς τα αίτια όσο και ως προς την αντιμετώπισή του και την αποφυγή επανάληψής του στο μέλλον. Αν κατά την επιστημονική έρευνα προκύψουν ευθύνες οποιουδήποτε είδους από πράξεις ή παραλήψεις, σαφώς και πρέπει να αποδοθούν. Απλά πράγματα. Μέχρι τότε όμως και ελλείψει ικανών στοιχείων, είναι τουλάχιστον λάθος η εκ του προχείρου διατύπωση συμπερασμάτων ή κραυγών. Είναι δε αυτονόητο ότι μετά την προστασία της δημόσιας υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος, οι αμεσότερα θιγόμενοι από την καταστροφή αυτή, είναι οι αλιείες της περιοχής και οι οικογένειές τους»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »