*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

Το παρκαρισμένο μοτοποδήλατος και η ασχετοσύνη που "αυτοβαπτίζεται" υγιής δημοσιογραφία!

31 Ιουλίου



 Δεν ήξερε που δεν ήξερε ο Γ.Σ....Γιατί δεν ρωτούσε τον φίλο του τον Καραλίδη να μάθει τίνος είναι το....μοτοποδήλατο; Και το "ξεφτέλισε" πάλι το πράγμα;

 

Σήριαλ χωρίς...δράκο, έγινε ένα παρκαρισμένο μοτοποδήλατο μέσα στο Διοικητήριο, με αποτέλεσμα να "λάμψει" για μια ακόμη φορά η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο και να γραφούν υπερβολές, μπούρδες και ανοησίες που απλά φανερώνουν και την ποιότητα του γράφοντος που δεν έκανε τον κόπο να "τσεκάρει" ούτε για πλάκα το...απίστευτο ρεπορτάζ που έκανε για κάποιον δήθεν...απίστευτο Ξανθιώτη!
Η μεγάλη λοιπόν δημοσιογραφική "αποκάλυψη" έγινε και πάλι απο ποιόν άλλον; Τον διαχειριστεί του XanthiPress Γ. Σιδηρόπουλο που με τίτλο: "Παρκάρει το μοτοποδήλατο μέσα στο Διοικητήριο. Απίστευτος Ξανθιώτης!", προέβη στην συνταρακτική αποκάλυψη για: "Έναν Ξανθιώτη που παρκάρει το μοτοποδήλατό του στο διάδρομο του κτιρίου του Διοικητηρίου Ξάνθης και εντόπισε ο φωτογραφικός φακός ενός δραστήριου Ξανθιώτη που ανέβασε στο facebookτη φωτογραφία.
"Ο άγνωστος ιδιοκτήτης, σύμφωνα με κάποιους άλλους, το κάνει συχνά, και μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι πριν από ένα χρόνο είχε φωτογραφηθεί και πάλι από άλλον Ξανθιώτη και κυκλοφορούσε στο facebook", η συνέχεια του "καυτού" ρεπορτάζ! (σ.σ. Βρε τον μπαγάσα......Να το κάνει τόσο συχνά, αλλά να μην τον έχει πάρει χαμπάρι ούτε ο Σιδηρόπολος.....)
Από την μια λοιπόν ο δραστήριος Ξανθιώτης, από την άλλη ο άγνωστος ιδιοκτήτης του μοτοποδηλάτου που με τόση θρασύτητα παρκάρει το μοτοποδήλατο μέσα στην Περιφερειακή Ενότητα και στο βάθος ....Φώτης Καραλίδης! Ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης που σε άλλες περιπτώσεις ενημερώνει με το κινητό του τον Γ. Σιδηρόπουλο για κάθε του κίνηση, απαξίωσε αυτήν την φορά έστω για την τιμή των όπλων, να τον ενημερώσει ώστε να μην γελοιοποιηθεί η "δημοσιογραφία" που ο ίδιος υπέθαλψε και στήριζε με νύχια και με δόντια όλα αυτά τα χρόνια...
ΚΑΙ Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...
Ποιά ωστόσο είναι η αδυσώπητη σκληρή αλήθεια για το παραπάνω ρεπορτάζ της σοβαροφάνειας και πλάκας;
Το μοτοποδήλατο λοιπόν που κέντρισε το ενδιαφέρον του....δραστήριο αναγνώστη (μάλλον περί βλάκα με περικεφαλαία πρόκειται...) και αναπαράχτηκε με ανθρωποφάγο μένος από τον δημοσιογράφο που έσπευσε μάλιστα να "καρφώσει" με...αριστερό και προοδευτικό τρόπο τον ιδιοκτήτη του, γράφοντας:
"Ο συγκεκριμένος (ιδιοκτήτης του μοτοποδηλάτου) φαίνεται ότι έχει καταφέρει να περάσει απαρατήρητος όποτε το παρκάρει εκεί ενώ για να προσεγγίσει την είσοδο, προφανώς χρησιμοποιεί τη ράμπα των αναπήρων ! Η ιδιότητά του παραμένει άγνωστη αν και φαίνεται πολύ πιθανό να εργάζεται σε κάποια υπηρεσία που στεγάζεται στο Διοικητήριο"....
-Ότι τελικά ανήκει κι είναι μοτοποδήλατο της....Περιφέρειας, που σωστά αγοράστηκε επί Τάτση για να εξυπηρετεί τον κλητήρα της Διευρυμένης για την αλληλογραφία και το ίδιο σωστά είναι σταθμευμένο στην είσοδο του διοικητήριο, διότι διαφορετικά θα είχε κλαπεί και δεν θα υπήρχε τώρα ούτε…βίδα του!
Τώρα το αν αξιοποιείται ή όχι το μοτοποδήλατο από τον απερχόμενο  Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη, μπορούσε να τον πάρει ο δαιμόνιος Δ.Σ. ένα τηλέφωνο και να το μάθει....Θα ήταν πολύ πιο σωστό και ανθρώπινο, από το να ψέγει και να αναζητεί τον άγνωστο υπάλληλο για να τον....κατακεραυνώσει για το έγκλημα που έκανε!
Έλεος....Το να εκτίθεστε κατανοητό! Το να μην σας γίνεται μάθημα συνεχώς το πάθημα....ακατανόητο!  Καλή νύχτα και καλό ξημέρωμα...Δραστήριε αναγνώστη του face book. Κι όσοι πιστοί, ξανασπεύσατε στην είσοδο της Περιφερειακής Ενότητας να...ξαναφωτογραφίσετε το μηχανάκι! Αντί να φωτογραφίσετε τα σαϊνια τους δημοσιογράφους που σας πουλάνε φύκια για....μεταξωτές κορδέλες! Ή τον καθρέφτη του….δραστήριου εαυτού σας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »