*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουλίου

Πήρε πορτιέρο με εμπειρία και σταθερότητα! Κλείνει Κοντοέ και Γεωργιάδη του ΠΑΟΚ

22 Ιουλίου


Σε γνώριμα λημέρια μετά από οκτώ χρόνια ο Νίκος Αναστασόπουλος!-Την Παρασκευή το φιλικό με την Βέροια
 
Από το Σάββατο το πρωί μέχρι το απόγευμα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τις διπλές – κατά κανόνα – προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας και την Δευτέρα μπήκαν στην 3η εβδομάδα της προετοιμασίας τους με ασκήσεις και το πρωί αλλά και το απόγευμα. Το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας δεν αλλάζει και περιλαμβάνει πληθώρα ασκήσεων τόσο στον κομμάτι της μυικής ενδυνάμωσης και της φυσικής κατάστασης, όσο και σ’ αυτά της τακτικής και της τεχνικής. Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας συμμετείχε κανονικά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της SKODA ΞΑΝΘΗ, ο Νίκος Αναστασόπουλος που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια.
Η τιμή του εισιτηρίου για το φιλικό με την Βέροια
Την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 20:00 στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχεται την Βέροια στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς. Η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλάθλους είναι 5 € ενώ η κάρτα διαρκείας δεν ισχύει για τα παιχνίδια προετοιμασίας.

«Κλείνει» και Κοντοέ περιμένει το «ΝΑΙ» και από τον Γεωργιάδη του ΠΑΟΚ!
 
Επίσης πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κοντοέ, είναι η ομάδα της Skoda Ξάνθης, η οποία φέρεται πως έχει καταλήξει σε αυτόν για την θέση του ακραίου αμυντικού που έψαχνε. Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει για την Skoda Ξάνθη η περίπτωση του Γεωργιάδη που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα ενισχύεται σημαντικά με στόχο φυσικά την Ευρώπη κι όχι να κινδυνέψει όπως φέτος….Και οι εκπλήξεις του Χρήστου Πανόπουλου διαδέχονται η μια πλέον την άλλη, ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους της Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »