*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Απριλίου

Τον "ξεσκέπασε" και ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ για τις άθλιες φωτογραφίες του με τον ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα της Τουρκίας

23 Απριλίου


Παραιτήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, Αχμέτ Κουρτ μετά τις φωτογραφίες με τους Γκρίζους Λύκους
 
 *"Γέμισε" ακροδεξιούς του DEB & των ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, ενώ οι Σιδηρόπουλοι και οι Χριστόπουλοι τα βάλανε με μια φτωχιά Ρομά απο το Δροσερό, επειδή δηλώνει...Ελληνίδα!!!
 ......
Παραιτήθηκε ο Περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, Αχμέτ Κουρτ μετά τις φωτογραφίες με τους Γκρίζους Λύκους!!!! Θέμα για το οποίο βέβαια δεν έλεγαν λέξη μέχρι σήμερα ο γνωστός Γ. Σιδηρόπουλος αλλά και τα λοιπά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης παρά τις αποκαλύψεις τοπικών εφημερίδων, ενώ  αντίθετα με υποκρισία έπεσαν όλοι επάνω στην Σαμπιχά, επειδή δηλώνει .....Ελληνίδα Ρομά!!!
Ο Αχμέτ Κουρτ όπως είναι γνωστό, ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη και παράλληλα στήριζε το .....εθνικιστικό ακροδεξιό μειονοτικό κόμμα DEB!
Το θέμα μετά τις τοπικές εφημερίδες, αποκάλυψε η εφημερίδα Ριζοσπάστης ενώ οι φωτογραφίες του με τον ηγέτη του τουρκικού φασιστικού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσέλ, οι λεγόμενοι Γκρίζοι Λύκοι έκαναν τον γύρο του twitter από τον ίδιο τον Αχμέτ Κουρ!!
 Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε ο κ. Κουρτ επικοινώνησε με την Κουμουνδούρου και δήλωσε την παραίτησή του, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ του εξήγησε πως εκτός από τις φωτογραφίες, η στήριξή του στο εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DEB για κάθοδο στις ευρωεκλογές, δημιουργεί πρόβλημα και στο κόμμα.
O Aχμέτ Κουρτ ήταν πρώην πρόεδρος της τουρκικής ένωσης Ξάνθης που όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι γνωστή στη Θράκη για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις της με το τουρκικό προξενείο, ενώ ο συγκεκριμένος υποψήφιος φέρεται να έχει ιδιαίτερες συγγένειες και με άλλα περίεργα πολιτικά μορφώματα, αναφέροντας σαν παράδειγμα το εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DΕΒ που ίδρυσε το 1991 ο Σαδίκ Αχμέτ και το οποίο φέρεται μάλιστα έτοιμο να μετάσχει στις ευρωεκλογές.
Για το πρόσωπο του Αχμέτ Κουρτ είχε ρεπορτάζ και η εφημερίδα το Εθνος το οποίο ανέφερε πως ο συγκεκριμένος υποψήφιος είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές λέγοντας, σύμφωνα με την εφημερίδα, "είναι απόλυτη η πίστη του πως η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις.
Την ίδια ώρα, σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του υποψηφίου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Χριστόπουλου ο οποίος σε δηλώσεις του στον "ημέτερο" όψιμο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ΠΑΣΟΚ (ΓΑΠ) Γ. Σιδηρόπουλο και διάφορα μέσα είχε δηλώσει πως η μειονότητα στη Θράκη είναι ένα συμπαγές τουρκικό πράγμα!!!
Σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου δήλωσε πως προκύπτει μείζον θέμα για το ΣΥΡΙΖΑ με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Χριστόπουλου, κατηγορώντας τον πως με τις παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ αποδομεί τις πάγιες "εθνικές μας θέσεις, και απροκάλυπτα αμφισβητεί την ίδια τη Συνθήκη της Λωζάννης".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »