*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Απριλίου

Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΑ "ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ" ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΞΑΝΘΗ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΓΙΑ ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟ ΑΓΚΟΡΤΣΑ

17 Απριλίου


ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ: Η πολιτική ανηθικότητα και ο Απόστολος Αγκόρτζας
 
 -Δηλώνουμε ευθέως ότι ο κ. Απόστολος Αγκόρτζας είναι ένας πολιτικός γυρολόγος, ένας άνθρωπος που στερείται λόγου και πολιτικού ήθους, ο βίος του δικαιώνει όσους και όσα του καταμαρτυρούν και τον παραδίδουμε στην κοινωνία για να τον κρίνει και να τον ψηφίσει και πάλι εν ονόματι του Πατρός του.

Επιλέξαμε τη σιωπή ως παράταξη, στο θέμα της ανήθικης συμπεριφοράς του κου Απόστολου Αγκόρτζα, γιατί πρώτον σεβόμαστε τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, όπως σεβόμαστε και την πορεία του πατρός Αγκόρτζα, που ως παλιός Δήμαρχος, θα έπρεπε να είχε εμφυσήσει «ήθος» και «αξιοπρέπεια» στον υιό του.
Δυστυχώς, οι λέξεις αυτές για την οικογένεια Αγκόρτζα είναι άγνωστες και αφού επέλεξε ο κ. Αγκόρτζας Απόστολος την οδό του ψεύδους και της συκοφαντίας, θα «απολαύσει» και το τίμημα αυτής.
Του απαντάμε λοιπόν ενώπιον της κοινωνίας που ξέρει και δεν ξεχνά ότι:
-Πρώτον: Αυτός και ο πατέρας του ζητούσαν διακαώς από τον επικεφαλής της παράταξής μας Ιπποκράτη Καμαρίδη να τεθεί υποψήφιος Δήμαρχος ενός συνδυασμού ανεξάρτητου γιατί – όπως ο ίδιος και ο πατέρας του διατρανώνανε σε δημόσιους διαλόγους – «τα καθάρματα και τα λαμόγια της διοίκησης Στυλιανίδη δεν πρέπει να μείνουν άλλο στην εξουσία του Δήμου» και «τα αποστήματα πρέπει να φύγουν».
-Δεύτερον: Όλες οι συναντήσεις μέχρι και το τελικό «οκ» της καθόδου του Ιπποκράτη Καμαρίδη στις εκλογές δόθηκαν στο ξενοδοχείο του κου Αγκόρτζα, όπως και η πρώτη συνάντηση στελεχών του συνδυασμού στα μέσα Μαρτίου.
-Τρίτον: Ουδέποτε ο κ. Αγκόρτζας επικοινώνησε με τον κ. Καμαρίδη για τις επαφές του με άλλους συνδυασμούς, κάτι που ήταν προσωπική του επιλογή που φυσικά είχε τον απώτερο σκοπό της.
-Τέταρτον: Πότε διαπίστωσε ο κ. Αγκόρτζας ότι δεν έχει δυναμική ο συνδυασμός που ζητούσε διακαώς να δημιουργηθεί; Οταν του υποσχέθηκαν οι άλλοι επίλυση των προσωπικών του προβλημάτων ή όταν ως γνήσιος «κωλοτούμπας» της πολιτικής ζωής του τόπου, αποφάσισε να διαπραγματευτεί την περιήγησή του;
-Πέμπτον: Γιατί την αξία του κου Δημαρχόπουλου την διαπίστωσε ένα μήνα πριν τις εκλογές και όχι εξ’ αρχής, μιας και οι δύο ήταν μέλη του ιδίου συνδυασμού και της δημοτικής αρχής; Μήπως η αξία τελικά του κου Δημαρχόπουλου μεταφράζεται και σε συγκεκριμένες αντιπαροχές;
Δηλώνουμε ευθέως ότι ο κ. Απόστολος Αγκόρτζας είναι ένας πολιτικός γυρολόγος, ένας άνθρωπος που στερείται λόγου και πολιτικού ήθους, ο βίος του δικαιώνει όσους και όσα του καταμαρτυρούν και τον παραδίδουμε στην κοινωνία για να τον κρίνει και να τον ψηφίσει και πάλι εν ονόματι του Πατρός του.
Δηλώνουμε ευτυχείς που ένα ακόμη «βαρίδιο» έφυγε απο κοντά μας και μας απελευθέρωσε στις πολιτικές μας κινήσεις, μιας και η Ξάνθη ανήκει στους Ξανθιώτες και όχι στα «τζάκια».
Τέλος, εμείς η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ προχωρούμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ μπροστά, για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στην πολιτική ζωή του τόπου.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης 
Ιπποκράτη Καμαρίδη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »