*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η SKODA ΞΑΝΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

31 Αυγούστου

Αλάζει ο καιρός – Πτώση της θερμοκρασία με βροχές και καταιγίδες

  • Αιθριος ο καιρός
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Κυριακή προβλέπονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδες ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, ενώ ισχυροί θα είναι οι άνεμοι στα πελάγη.
Οι βροχές αναμένονται κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Σποράδες, στη Χαλκιδική και στην Εύβοια, ενώ καλό καιρό με παροδικές νεφώσεις θα έχει η υπόλοιπη χώρα.
Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 30 στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ
Παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα βόρεια αναφέρει η πρόβλεψη για την Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι.
Τοπικές νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας, αναμένονται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.
...


Στάχτη” δύο σπίτια στην Καβάλα - Τυλίχθηκαν στις φλόγες!

Φωτιά σε μονοκατοικία στην περιοχή του Βύρωνα στην Καβάλα ξέσπασε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου.
Η φωτιά δεν άργησε να επεκταθεί σε χρόνο ρεκόρ, με τις φλόγες να επεκτείνονται και σε διπλανή οικία μέσα στην οποία βρίσκονταν δύο γυναίκες – απομακρύνθηκαν εγκαίρως.
Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία που κατέφτασε στο σημείο δίνοντας μάχη με τις φλόγες που απειλούσαν μια ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή της Καβάλας. Προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη ώστε να διευκολυνθεί το έργο των πυροσβεστών, που αρχικά κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες και ακολούθως να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.
Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο οικίες, ενώ φθορές υπέστησαν τα γύρω σπίτια. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις οι φλόγες ξεκίνησαν από την κουζίνα της πρώτης μονοκατοικίας – ενδεχομένως από φιάλη υγραερίου – και στη συνέχεια επεκτάθηκαν. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργεί προανάκριση.

31 Αυγούστου

Skoda Ξάνθη - Εργοτέλης 0-0

31 Αυγούστου


Κρίμα! Ισοπαλία μέσα στα Πηγάδια ίσον…ήττα!
 SKODA Ξάνθη ήταν καλυτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως ο Εργοτέλης κράτησε το "μηδέν" στην άμυνα και παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες.

…..
ΔΕΝ μπόρεσε να πάρει την νίκη και το δεύτερο τρίποντο η Skoda Ξάνθη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Το τελικό 0-0 ωστόσο την αδικεί πολύ γιατί ήταν σαφέστατα και καλύτερη ως ομάδα, ενώ σοβαρή ευθύνη για το αποτέλεσμα φέρει ο Μαρσελίνιο με το ατομικό του παιχνίδι, αναγκάζοντας τον προπονητή του να τον αντικαταστήσει.....
Κρίμα πάντως, γιατί ισοπαλία μέσα στα Πηγάδια ίσον....ήττα κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν πλην των παιχτών και ο προπονητής Νίκος Καραγεωργίου που σε ένα ακόμη παιχνίδι, κράτησε στον πάγκο τον  Ράνο (περσινή αποκάλυψη...) ενώ και σήμερα επιθετικά δεν υπήρχε ο παίχτης-κυνηγός που θα σκόραρε, ιδίως στις στημένες φάσεις. 
                              ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


Η Skoda Ξάνθη μπήκε με άκρως επιθετικό πνεύμα στην αναμέτρηση και με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου είχε δύο αξιόλογες επισκέψεις στα καρέ των Κρητικών.
Η πρώτη καλή της στιγμή ήταν στο 7' όταν ο Σολάρι έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι με πλασέ από πλεονεκτική θέση (μετά από σέντρα του Μαρίν από τα δεξιά) ενώ τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Μάνταλου δεν βρήκε και αυτή στόχο.
Το ματς συνέχισε να έχει καλό ρυθμό και η Ξάνθη -που είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα- είχε την επόμενη καλή στιγμή της στο 26', με τον Σολάρι να στέλνει τη μπάλα με το κεφάλι ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Αθανασίου.
Ο Εργοτέλης έδειχνε ανήμπορος να απειλήσει επιθετικά και η Ξάνθη αύξησε και πάλι την πίεσή της στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όπου και έχασε 2 καλές ευκαιρίες.
Ο Μαρσελίνιο απέφυγε δύο αμυντικούς στο 42' όμως δεν "τελείωσε" όπως θα έπρεπε τη φάση στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ στο 43' ο Αθανασίου προχώρησε σε δύσκολη επέμβαση, βγάζοντας σε κόρνερ με το ένα χέρι την κεφαλιά του Μαρσελίνιο.
Το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου (ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα για τον έμπειρο διαιτητή) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με την Ξάνθη όμως να έχει το "πάνω χέρι", κάτι που αποτύπωσαν ανάγλυφα οι 9 τελικές προσπάθειες (57% η κατοχή) έναντι 3 του Εργοτέλη, που όμως δεν απείλησε ούτε μία φορά.
Ο Εργοτέλης εμφανίστηκε περισσότερο δραστήριος μετά την ανάπαυλα και είχε την πρώτη του μεγάλη στιγμή στο ματς στο 54', με το πλασέ του Μπαμ Μπαμ να καταλήγει άουτ, ενώ η Ξάνθη από την πλευρά της "απάντησε" στο 62' με το σουτ του Κάλβο που ήταν επίσης άστοχο.
Οι Κρητικοί πατούσαν πάντως καλύτερα στα πόδια τους στο δεύτερο ημίχρονο και στο 71' δημιούργησαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα για κάποια από τις δύο ομάδες.
Ο Χάντι ξέφυγε από τα αριστερά και έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα πήρε ύψος, ο ταχύτατος Μπαντιμπανγκά που παρακολουθούσε την τροχιά της μπάλας έπιασε το μονοκόμματο σουτ με το αριστερό και η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Τσέμα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (75') οι παίκτες του Πετράκη βγήκαν γρήγορα στην κόντρα και ο Χάντι εξαπέλυσε δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ξάνθη ήταν εκείνη που έψαξε περισσότερο το γκολ και μετά από αυξανόμενη πίεση στην περιοχή του Αθανασίου, "φλέρταρε" με το 1-0 στο 84'.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάλβο από τα δεξιά, ο προωθημένος Βάλλας πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να σκοράρει και να γιορτάσει ιδανικά τις 200 συμμετοχές του στη Super League με τη φανέλα των Ακριτών.
Στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι είχαν την τελευταία τους ευκαιρία με φάουλ πο κέρδισαν σε πολύ καλή θέση έξω από την περιοχή, όμως ο Ντιέ έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Γήπεδο: "Skoda Ξάνθη Αρένα"
Διαιτητής / Βοηθοί: Κάκος (Κερκύρας) /  Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Skoda Ξάνθη (Καραγεωργίου): Τσέμα 6, Μπέρτος 5 (66' Μπαξεβανίδης 6), Γούτας 7, Βάλλας 6, Παΐτο 8, Ντε Γκούζμαν 5, Ντιέ 7, Μαρίν 6, Μάνταλος 5 (77' Τριάδης 5), Μαρσελίνιο 4 (58' Κάλβο 4), Σολάρι 6
Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου 7, Τζανακάκης 5, Σαρρής 5, Πίτσος 5, Ρέντζας 4 (44' Γιοβάνοβιτς 5), Μπαντιμπανγκά 5 (87' Μπουχαλάκης), Καρντόσο 5, Κοζορώνης 5, Χαντί 4, Μπαμ Μπαμ 5 (70' Ρομάνο 4), Αναστασάκος 4.
Κίτρινες κάρτες: Ντιέ (31'), Παΐτο (49'), Μαρσελίνιο (55'), Μάνταλος (74') / Σαρρής (9'), Τζανακάκης (38'), Πίτσος (40'), Μπαμ Μπαμ (65'), Κοζορώνης (80')
Κόκκινες κάρτες: Πίτσος (90+3', δευτ.κίτρινη)

31 Αυγούστου

Κατά 0,1% προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Κατά 0,1% προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis.

31 Αυγούστου
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΤΟ 64%-Ισχνό προβάδισμα 0,1% για ΝΔ


Ισχνό προβάδισμα 0,1% για ΝΔ
Ισχνό προβάδισμα πλέον της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της εταιρείας για την εφημερίδα «Επενδυτής», η ΝΔ εμφανίζεται πρώτη με ποσοστό 29,1%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί κατά πόδας με 29%.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη με ποσοστό 11,7%, ενώ το ΚΚΕ εμφανίζεται τέταρτο κόμμα με ποσοστό 6,9%, αφήνοντας πίσω του το ΠΑΣΟΚ με 6,8%.
Οι ΑΝΕΛ ακολουθούν με ποσοστό 5,1%, ενώ στο όριο της εισόδου στη Βουλή βρίσκεται η ΔΗΜΑΡ με 3,1%.
Στο ερώτημα «ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός», ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται πρώτος με ποσοστό 31% έναντι 11% του Αλέξη Τσίπρα, με το 40% να απαντά «κανένας».
Ερωτηθέντες για τις πρόωρες εκλογές, οι πολίτες σε ποσοστό 64% δηλώνουν ότι επιθυμούν η κυβέρνηση να συνεχίζει τη θητεία της, ενώ το 34% επιθυμεί πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
 ..
..«Ιβάν είσαι μαλ…ς!»


Χωρίς τέλος είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον περιφερειάρχη του Χάρκοβο και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με αφορμή την τιμωρία της Μέταλιστ και την συμμετοχή του δικέφαλου ελεώ UEFA στα πλέι οφ του Champions League.
Ο Μιχάηλ Ντόπκιν ξαναχτύπησε με νέο υποτιμητικό… tweet και στην Τούμπα έχουν δώσει ήδη εντολή για μήνυση. Τι έγραψε ο Ντόπκιν; «αντίο ΠΑΟΚ, παίξατε σαν φρικιά και συμπεριφερθήκατε σαν αχρείοι. Και ο πρόεδρός σας πρέπει να συμπληρώσω ότι είναι μαλ…ς»
Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί αλλά έδωσε και συνέχεια μόλις πληροφορήθηκε τις νομικές κινήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: «ας μάθουν πρώτα να παίζουν ποδόσφαιρο»

31 Αυγούστου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Άδοξη εξελιξη.... "Τέλος" για την Skoda Ξάνθη ο Στίβεν Γκοχούρι, την Δευτέρα λύνεται το συμβόλαιό του μετά απο ένα μικροεπεισόδιο που είχε με τον Καραγεωργίου

31 Αυγούστου


Πριν δέκα μέρες περίπου, δήλωνε ότι θα ήθελε η Skoda Ξάνθη να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ υπογράμμιζε πως ακόμα δεν έχει παίξει όπως θα μπορούσε. Ωστόσο στις προπονήσεις ήταν τελείως αδιάφορος και όταν του έκανε μάλιστα παρατήρηση ο προπονητής του Νίκος Καραγεωργίου στην χθεισνή προπόνηση, αντέδρασε έντονα και αυτό ήταν το…τέλος! Ο Νίκος Καραγεωργίου που θεωρεί απαραίτητη την πειθαρχία στην ομάδα, τον «έδιωξε» από την προπόνηση και την Δευτέρα μετά από εισήγησή του, η ομάδα λύνει τα συμβόλαιό του!
Έχοντας θητεία μεταξύ άλλων και στα πρωταθλήματα της Ελβετίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας ο Στίβεν Γκοχούρι που ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα για να την δυναμώσει αμυντικά ως κεντρικός αμυντικός, έφυγε πριν μπορέσει να προσφέρει τα αναμενόμενα ή αυτά που πίστευαν όλοι, όταν υπέγραφε στην ομάδα…
Αντίθετα ο Βασιλακάκης μετά το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κανονικά για το σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη και το επεισόδιο θεωρείται λήξαν
……
Σε περιπέτειες ο Γ. Τσαλίκης μετά την εμφάνισή του στην Ξάνθη!
 
Σε περιπέτειες φαίνεται πως έβαλε τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη η εμφάνισή του στην Ξάνθη, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου ο ίδιος πλέον δέχεται έλεγχο σε βάθος πενταετίας για τα οικονομικά του στοιχεία.
Η περίπτωση του κ. Τσαλίκη συμπεριλαμβάνεται σε αυτές των καλλιτεχνών που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικό Εγκλήματος, πολλοί εκ των οποίων αναμένεται τις επόμενες ημέρες να περάσουν μια «βόλτα» από τα γραφεία της υπηρεσίας προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα ποσά που εισέπραξαν από τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις.
 Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, αυτό που προξένησε εντύπωση στους «ράμπο» της ναυαρχίδας του Υπουργείου Οικονομικών στην περίπτωση του κ. Τσαλίκη ήταν το ότι φαίνεται να είχε υπογράψει συμβόλαιο για την εμφάνισή το στην Ξάνθη αξίας μόλις 500 ευρώ.
 Πέρα όμως από την πολύ χαμηλή αμοιβή (δεδομένης της αναγνωσιμότητας του καλλιτέχνη), οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι το συμβόλαιο δεν είχε κατατεθεί, όπως θα έπρεπε, στην αρμόδια ΔΟΥ και δεν υπήρχε και σχετικό παραστατικό αν και ο επιχειρηματίας φέρεται να δήλωσε πως το κατέβαλε.
 Ο έλεγχος έγινε πολύ αργά τα ξημερώματα, και ο τραγουδιστής είχε αποχωρήσει από το κέντρο διασκέδασης. Οι ελεγκτές τον αναζήτησαν στο ξενοδοχείο του και τον περίμεναν αρκετές ώρες μέχρι να κατέβει και να τους προσκομίσει τα παραστατικά.
Μετά το παραπάνω περιστατικό, η κεντρική υπηρεσία του ΣΔΟΕ έδωσε εντολή να ελεγχθεί διεξοδικώς όλη η περιουσιακή κατάσταση του τραγουδιστή και μάλιστα σε βάθος πενταετίας.
….
Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος που σκότωσε για τα....δανεικά τον 56χρονο στα Ιχθυοτροφεία της Νέας Κεσσάνης
Οπως αναμένονταν με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτική, προφυλακιστέος κρίθηκε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 56χρονου φύλακα που εργαζόταν στο ιχθυοτροφείο του Απόστολου Αγκόρτσα στην Νέα Κεσσάνη.
Ο 54χρονος ομογενής που σκότωσε με30 μαχαιριές τον 56χρονο από την Εκτενεπόλ, όπως ήδη έχουμε αποκαλύψει στο εκτενές ρεπορτάζ  μας, έχει ομολογήσει το ειδεχθές έγκλημα του, κατά το στάδιο της προανάκρισης στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά την σύλληψή του στην Αλεξανδρούπολη. Το πρωί της Παρασκευής, στις 9, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία για να του απαγγελθούν κατηγορίες ενώ αργά το απόγευμα μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στον Ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε ζητήσει δανεικά από το θύμα ενώ ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένος όταν έγινε το άγριο φονικό. 
....
 «Σουρωμένος» πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας και έβρισε αστυνομικό!

Εκτός ορίων βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ένας "σουρωμένος" οδηγός στο Δοξάτο Δράμας.
 Πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος αφού πρώτα “μπήκε” με το αμάξι του σε ένα καφέ-εστιατόριο της περιοχής, προκαλώντας φθορές στο κατάστημα στη συνέχεια μετέβη με το αυτοκίνητό του στο Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου και αφού πάρκαρε σαν κύριος άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον αστυνομικό σκοπό.
Όταν μάλιστα ο αστυνομικός προσπάθησε να συλλάβει τον μεθυσμένο άνδρα αυτός αντιστάθηκε. Τελικά οι άνδρες του Α.Τ. Δοξάτου συνέλαβαν τον οδηγό, ενώ από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε το προφανές, ότι δηλαδή ο ίδιος βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος.  
….
Έκρυβε Τούρκους λαθρομετανάστες κάτω από κλινοσκεπάσματα!

Δυο τούρκους λαθρομετανάστες έκρυβε ένας 44χρονος ομοεθνής τους στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και μάλιστα κάτω από κλινοσκεπάσματα.
Ο 44χρονος το μεσημέρι της Παρασκευής μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου, προσπαθώντας να εισέλθει στη χώρα με αυτοκίνητο γαλλικών πινακίδων. Κατά τον έλεγχο ωστόσο από τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του Τελωνείου Καστανέων, διαπιστώθηκε ότι στα πίσω καθίσματα του οχήματος κάτω από κλινοσκεπάσματα είχε αποκρύψει τους δύο μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους επιχειρούσε να προωθήσει παράνομα στην ενδοχώρα.
Οι Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε.
….
Κουκουλοφόρος μπούκαρε με την καραμπίνα στο βενζινάδικο και πήρε 2.700 ευρώ
Την Παρασκευή 30-8-2013 στις 22.40 το βράδυ στις Ελευθερές Καβάλας, άγνωστος δράστης που φορούσε κουκούλα, εισήλθε σε πρατήριο υγρών καύσιμων και με απειλή κοντόκαννης κυνηγετικής καραμπίνας, αφαίρεσε από 27χρονο ημεδαπό υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 2.700 €, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτ-το ιδιοκτησίας ανωτέρω υπαλλήλου, με το οποίο διέφυγε και αναζητείται.

31 Αυγούστου

Ερώτηση Αλέξανδρου Κοντού ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ καπνού & τσιγάρου

31 Αυγούστου


Αμείλικτο πόλεμο κήρυξε και η ΣΕΚΕ στο λαθρεμπόριο
Υπολογίζεται πως τα παράνομα τσιγάρα στο τέλος του 2012 ανήλθαν στο 13,4% της κατανάλωσης από 10,1% το 2011, παρουσιάζοντας τη μεγαλύτερη αύξηση στην Ε.Ε. μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία.


Αμείλικτο πόλεμο κήρυξε η ΣΕΚΕ στο λαθρεμπόριο καπνού και τσιγάρου που έχει πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις για την οικονομία της χώρας μας.

Υπολογίζεται πως τα παράνομα τσιγάρα στο τέλος του 2012 ανήλθαν στο 13,4% της κατανάλωσης από 10,1% το 2011, παρουσιάζοντας τη μεγαλύτερη αύξηση στην Ε.Ε. μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία.
Για το παραπάνω θέμα, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, καθώς τα  στοιχεία είναι πράγματι τρομακτικά. Σύμφωνα λοιπόν με την έκθεση STAR της KPMG που είδε το φως της δημοσιότητας, περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια παράνομα τσιγάρα καταναλώθηκαν στην Ελλάδα το 2012, σημειώνοντας αύξηση 16% σε σχέση με το 2011 και 330% σε σχέση με το 2008!
Έτσι υπολογίζεται πως τα παράνομα τσιγάρα στο τέλος του 2012 ανήλθαν στο 13,4% της κατανάλωσης από 10,1% το 2011, παρουσιάζοντας τη μεγαλύτερη αύξηση στην Ε.Ε. μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία!!!
Τι δείχνουν όλα αυτά; Τον τρομερό κίνδυνο που διατρέχει πλέον ο ελληνικός καπνός και το ελληνικό τσιγάρο στη χώρα μας!!!

31 Αυγούστου

Σκότωσε τον 56χρονο μέσα στο ιχθυοτροφείο που εργαζόταν για δανεικά!

31 Αυγούστου


Εξιχνιάσθηκε άμεσα η ανθρωποκτονία 56χρονου στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης -Συνελήφθη ο 54χρονος δράστης στην Αλεξανδρούπολη
Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, η ανθρωποκτονία, με θύμα έναν 56χρονο ημεδαπό, στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης.
Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη την Πέμπτη (29-08-2013) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας 54χρονος φίλος του θύματος από τον οποίο μάλιστα είχε πάρει και δανεικα ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

31 Αυγούστου

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ 11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

31 Αυγούστου

ΕΡΩΤΗΣΗ για τις μετατάξεις των εκπαιδευτικών ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής κατέθεσε ο βουλευτής της Ν. Δ. Αλέξανδρος Κοντός, αναφέροντας τα παρακάτω:
Αθήνα, 28-8-2013
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ κ.ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ
ΘΕΜΑ: « Μετατάξεις εκπαιδευτικών ΠΕ 11 φυσικής Αγωγής»
Σημαντικό πρόβλημα δημιουργήθηκε στους εκπαιδευτικούς  όλης της επικράτειας με τις Υπουργικές Αποφάσεις 101967/12/13-8-2013 και 101966/Δ2/13-8-2013 που αφορούν τις μετατάξεις των εκπαιδευτικών ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής  από Δ/βάθμια Εκπαίδευση στην Α/θμια Εκπαίδευση. Το μέτρο αυτό αδικεί κατάφορα τους γυμναστές  της Α/θμιας Εκπαίδευσης αφού είχαν υποβάλλει αιτήσεις μετάθεσης κατά τις μεταθέσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο καιρό και δεν κατέστη δυνατόν να μετατεθούν λόγω έλλειψης οργανικών κενών.
Οι αποφάσεις αυτές στερούν από τους παραπάνω εκπαιδευτικούς, που υπηρετούν τόσα χρόνια στην Α΄θμια Εκπαίδευση μακριά από τα σπίτια τους, κάθε ελπίδα για μετάθεση ή απόσπαση
Κατόπιν  τούτου ερωτάται ο κ.Υπουργός:

31 Αυγούστου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ-«ΒΡΑΖΕΙ» Η ΝΔ!

31 Αυγούστου


Βράζει ο τόπος στη Ξάνθη και γενικά στην Περιφέρεια (και ιδίως στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας), αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ, υπογείως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν κιόλας «μοιράσει» τις Περιφέρειες και μάλιστα η αρχική συμφωνία είναι να διεκδικήσουν οχτώ «γαλάζιοι» και πέντε «πράσινοι» το σύνολο των Περιφερειών με στόχο να εκλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερους εκλεκτούς τους!!! Έτσι το ΠΑΣΟΚ φέρεται να διεκδικεί την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης!!! Και με πιο απλά λόγια, σύμφωνα με το δημοσίευμα φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι διάφορες φήμες σύμφωνα με τις οποίες Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ έχουν έρθει σε συμφωνία προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Άρη Γιαννακίδη στην Περιφέρεια που υποστηρίζεται όπως λένε οι πληροφορίες και από τον πρώην Υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη:

31 Αυγούστου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

31 Αυγούστου


*Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει τελικά φέτος στις Γιορτές Π. Πόλης η Θρακική Σκηνή, αφού όλα τελικά αποφασίστηκαν την τελευταία στιγμή…
Και η καταλυτική παρέμβαση του Γιάννη Γεωργανά και το σύνθημα, «Γιορτές Π. Πόλης χωρίς Θρακική Σκηνή», έπαιξε τον πλέον σημαντικό λόγο..
…..

*Οι….»Φλωρινικλαρινιώτες» λοιπόν…έρχονται και μάλιστα ανανεωμένοι φέτος στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την σκυτάλη στα νέα παιδιά που θα έχουν το γενικό κουμάντο στο στέκι…
Πρώτη μεταγραφή; Μα η εκπληκτική Γεωργία Ταστσόγλου, που είναι καλύτερη από την…..Πάολα όπως την χαρακτήρισε και ο γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ των Καλλιστείων Νίκος Μπάμπαλης!
Αστέρι πολλών αστέρων…
….

*Στο στέκι της Θρακικής Σκηνής επίσης θα τραγουδήσουν και οι Γιώργος Καρυπίδης και Αντώνης Χειμωνίδης…
Ο πρώτος θεωρείται ήδη από τους καλύτερους νέους ερωτικούς τραγουδιστές, ενώ ο δεύτερος είναι κορυφή στις μπαλάντες και όχι μόνο…
….

*Δεν αποκλείεται επίσης να τραγουδήσουν στις βραδιές έρωτα Μαρία Καγιά (εκτάκτως) και Θόδωρος Παούνης, ενώ ετοιμάζεται και μια μεγάλη έκπληξη που θα πολυσυζητηθεί αλλά ακόμη είναι υπό διαπράγματευση…
…..

*Δεν αποκλείεται επίσης στο στέκι της  Θρακικής Σκηνής να εμφανιστεί για ένα βράδυ ακόμη κι ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης (στο τραγούδι), σε μια επιλεγμένη βραδιά με ρεμπέτικο και παλιό λαίκό τραγούδι…
….

*Κατά πάσα πιθανότητα επίσης στην φετινή βραδιά ΚΛΑΡΙΝΟΥ και Ποντιακού τραγουδιού να συμμετάσχουν πάνω από 8 κλαρίνα, καθώς ο Στέλιος Μωραϊτης ήδη έχει προσκαλέσει τους καλύτερους οργανοπαίχτες από την Γουμένισσα και όχι μόνο…
Όλα αυτά την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

*Ερωτηματικό παραμένει προς το παρόν ο Γιάννης Φλωρινιώτης που θέλει να έρθει με την κόρη του κι έναν χορευτή κι ακόμη επίσης τα πάντα είναι υπό συζήτηση…
Πάντως από χθες υπάρχει ένας οργασμός λόγω της καθυστέρησης, οπότε…σε αναμονή για το τελειωτικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα!
……
….

*Και το γνωστό μοντέλο Πέτρος Γίσσης με το υπέροχο περιοδικό του, ήταν χορηγοί επικοινωνίας στα Καλλιστεία του ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης…
Ενώ ήταν και στην καλλιτεχνική επιτροπή για τους προκριματικούς και τους τελικούς!

31 Αυγούστου

SEE THROUGH

31 Αυγούστου


Άκουσον
Άκουσον
*Λέτε να γίνει υπό…βροχή σήμερα η επίσημη έναρξη των Γιορτών Π. Πόλης 2013; Πάντως χθες έβρεξε καταρρακτωδώς και επαληθεύτηκαν οι φόβοι των συλλόγων…
Τα περισσότερα στέκια θα ξεκινήσουν σήμερα και αύριο όλα υπόλοιπα πλην της Θρακικής Σκηνής που κατά τα φαινόμενα θα ξεκινήσει την Τρίτη ή την  Τετάρτη για να καθαριστεί και ο χώρος των θερινών «Ολυμπίων».
……
*Το ισχυρό ατού της Θρακικής Σκηνής για φέτος; Μα οι άριστες φωνές των νεαρών τραγουδιστών που έχουν επιλεγεί! Το τρίο Γεωργία Ταστσόγλου, Αντώνης Χειμωνίδης και Γιώργος Καρυπίδης είναι πραγματικά άπαιχτο..
Κι όσο για τον Γιάννη Φλωρινιώτη που θέλει να έρθει με το μπαλέτο του αυτή τη φορά (την κόρη του κι έναν ακόμη χορευτή), είναι υπό το στάδιο της οικονομικής διαπραγμάτευσης αλλά και το μετεωρολογικού δελτίου.
……
*Την οργάνωση του στεκιού για φέτος έχει αναλάβει ο Τόρης Παπαδήμας με 3μελή επιτροπή που συντονίζουν ήδη το πρόγραμμα. Μάλιστα δεν αποκλείεται μια βραδιά να αναλάβει και να τραγουδήσει και ο ίδιος, ο Παναγιώτης Β. Πεντζουρίδης.
……
*Την ίδια ώρα πληροφορίες μου λένε ότι ο Γ. Σιδηρόπουλος, απέσυρε (;) για λόγους που ξέρει εκείνος, την ανάρτηση για την «κρυφή» κεραία στην Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης, μετά την προσωπική επίθεση μάλιστα που εξαπέλυσε και κατά της Ηγουμένης.
….

Συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Κατσιμίγας, με θέμα την υλοποίηση του έργου ELIH-MED – «Ενεργειακή αποδοτικότητα σε κοινωνικές κατοικίες της Μεσογείου», που έχει ως σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση 500 κατοικιών κοινωνικού χαρακτήρα στη Μεσόγειο.
Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 πμ στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ (Γ. Κακουλίδη 1), στην Κομοτηνή.
…………..

Η Ξάνθη τίμησε τον Πολιούχο της Τίμιο Πρόδρομο
Παρουσία σύσσωμης της θρησκευτικής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Ξάνθης αλλά και πλήθος πιστών πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της μνήμης του Πολιούχου της Ξάνθης Τίμιου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννη.
Την λιτανεία που συνέπεσε για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης πλην του Δημάρχου Ξάνθης παρακολούθησαν οι βουλευτές του Νομού Αλέκος Κοντός και Δημήτρης Σαλτούρος, ο τοποθετημένος αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης,
Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους οι:  Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Χαλκίδος κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, Παροναξίας κ.κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ, Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ και ο Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
Το απόγευμα της Τετάρτης τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στη Μητρόπολη Ξάνθης προεξέχοντος του Μητροπολίτη Ξάνθης, ενώ ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας του προστάτη της πόλης μέσα στους δρόμους της Ξάνθης. Την εικόνα συνόδευαν μουσικά τόσο η στρατιωτική μπάντα όσο και η δημοτική, από τη Μητρόπολη με κατεύθυνση την πλατεία της πόλης.
Λίγο μετά τις 21.00 τελέσθηκε αρτοκλασία και εκφώνηση του Πανηγυρικού Λόγου της εορτής στην Κεντρική Πλατεία του κόσμου, που κατακλύστηκε από πιστούς της περιοχής. Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε όρθος και πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.
………..

Αγόρασε και το Ξενία Παλιουρίου ο Ιβάν Σαββίδης
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να απέκτησε, έναντι 14 εκατ. ευρώ, το ακίνητο Ξενία στο Παλιούρι Χαλκιδικής
Να σημειωθεί πως ο κ. Σαββίδης ήταν ο μοναδικός επιχειρηματίες που κατέθεσε δεσμευτική προσφορά στο ΤΑΙΠΕΔ για το εν λόγω ακίνητο, για το οποίο είχαν εκδηλώσει αρχικά ενδιαφέρον συνολικά εννέα επενδυτικά σχήματα.
Εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη προσφορές είχαν καταθέσει η Lamda Development, η Λάμψα Α.Ε., η Δομοτεχνική Α.Ε., η Ελληνοβαλκανική, η Μεντεκίδης Α.Ε. (κατασκευαστική), η Mind Compass (θυγατρική της Dolphin Capital Investors), καθώς και εταιρεία που διατηρεί ξενοδοχείο στη Χαλκιδική.
Το μέγεθος του ακινήτου ανέρχεται στα 210.742 τμ και περιλαμβάνει τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Ξενία(3.658 τμ) και τις εγκαταστάσεις του camping Παλιουρίου (1.128 τμ).
 …………

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗΣ
Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Νομαρχιακή της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης, αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με τον πρώην Υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Πεταλωτή, αναφέροντας τα παρακάτω:
Πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συνάντηση στελεχών της ΔΗΜ.ΑΡ. από τους νομούς Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης με τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Πεταλωτή στο γραφείο του τελευταίου στην Κομοτηνή. Στην συνάντηση στην οποία μετείχαν τα μέλη της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Τραϊφόρος και Κώστας Δέλκος και οι επικεφαλής του ψηφοδελτίου σε Ξάνθη και Ροδόπη, Χρήστος Γκαρμπούνης και Ιλχάν Αχμέτ καθώς και τα μέλη της Ν.Ο. Ροδόπης, Δάμων Δαμιανός και Συμεών Σολταρίδης  τονίστηκε η αναγκαιότητα συνάντησης ευρύτερων δυνάμεων, κινήσεων και προσωπικοτήτων για την ανασυγκρότηση του χώρου του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης. Συμφωνήθηκε, τέλος, το προσεχές χρονικό διάστημα να αναληφθούν εκατέρωθεν πρωτοβουλίες που ενισχύουν αυτή την προοπτική.
....
Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ στην Ξάνθη την Τετάρτη ενόψει ΔΕΘ!
Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ θα βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη πραγματοποιώντας επαφές με τους δημοσίους υπαλλήλους ενόψει των κινητοποιήσεων που προγραμματίζει η ΑΔΕΔΥ για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

31 Αυγούστου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

31 Αυγούστου


ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ-ΓΙΟΡΤΕΣ Π. ΠΟΛΗΣ
Η καταλυτική παρέμβαση του Γιάννη Γεωργανά, του Προέδρου που έγραψε την ιστορία και η φράση του, «Δεν γίνονται Γιορτές Π. Πόλης χωρίς τη Θρακική Σκηνή» είχε αποτέλεσμα, Έστω λοιπόν και με καθυστέρηση,  ξεκινάει την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στα θερινά «Ολύμπια» το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με σούπερ αστέρια στο τραγούδι φέτος την Γεωργία Ταστόγλου, τον Γιώργο Καρυπίδη και τον Αντώνη Χειμωνίδη.
………

Το μεγάλο γεγονός!
Σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου ανοίγει το Ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ», στην πάροδο της οδού Μ. Καραολή απέναντι από τη Στρατιωτική Λέσχη!
Να μη λείψει κανείς!
Τηλ. 6982 323540.
……………………..

Κάθε μέρα, μεσημέρι και βράδυ, η υπέροχη ταβέρνα της Π. Πόλης ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ σας περιμένει με ακόμη πιο προσιτές τιμές και πικάντικες γεύσεις  στον υπέροχο χώρο της !
Εγγύηση φυσικά και η υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα της με το υπέροχο καλοκαιρινό περιβάλλον...
Στην Παλιά Πόλη, Πυγμ. Χριστίδη 7, ΜΥΡΟΒΟΛΟ μια ζωή!!!  Μειώσαμε τον ΦΠΑ πριν τον… μειώσει η Τρόϊκα! τηλ. 25410 72720.
………

Μεγάλες σούπερ προσφορές και πάλι στο MAKRO Ξάνθης, από την Δευτέρα 2 έως και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.
Και ιδού, σημειώστε τες. Αγοράστε μια επώνυμη παιδική σχολική τσάντα PAXOS μόνο με 8,49 ευρώ και πάρτε δώρο 5 τετράδια μπλέ 50φυλλα. Απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων regular Ariel 110 μεζούρες μόνο 18,44 ευρώ. Ρολό υγείας Zewa plus 2φυλλο 10 τεμαχίων μόνο 2,64 ευρώ και πολλές άλλες προσφορές.
(Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).
Και προσοχή, προσοχή! Οι παραπάνω τιμές ισχύουν μόνο στο Makro Ξάνθης!
………

Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης θέλοντας να τιμήσει και να αναδείξει την πιό όμορφη ορεινή περιοχή του νομού μας, αυτή του Λειβαδίτη, συμμετέχει στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης για το έτος 2013 από 01-08 Σεπτεμβρίου, κάνοντας έκθεση Φωτογραφίας με θέμα "Ο Λειβαδίτης μέσα στον χρόνο". Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης και μέλη της θα σας περιμένουν καθημερινά από τις 18.00-23.00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανεμηθεί και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για την περίοδο Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2013. Σας περιμένουμε!!!
…….

Φέρεται εις γνώσιν των Ευσεβών και Φιλεόρτων Χριστιανών Ξάνθης και Περιφερείας ότι, την 9η ΣΕΠ 2013 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ, Πανηγυρίζει στις ΘΕΡΜΕΣ (Λουτρά), το Ιερόν Παρεκκλήσιον των Aγίων Θεοπατόρων
ΙΩΑΚΕΙΜ & ΑΝΝΗΣ.

31 Αυγούστου

-Βρε που «καταντήσαμε»…Να βγαίνει «διαφημιστής» του Αλέκου Κοντού το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» όσο κανείς!

31 Αυγούστου


«Το έργο σχεδιάστηκε από την ΝΕ Καβάλας και έχει εγκριθεί από το 2009, όπως και πολλά άλλα έργα επί υπουργίας Αλέξανδρου Κοντού. Γιατί το 2009 και το 2010 δεν προχώρησαν την διαγωνιστική διαδικασία; Αυτό είναι η απόδειξη της ανικανότητάς τους, εμείς το υλοποιούμε και αποδείξαμε ότι η διοίκηση έχει συνέχεια»! Αυτά δήλωσε στους δημοσιογράφους- «συνοδούς» του ο Φώτης Καραλίδης αναφορικά με το έργο της άρδευσης της δυτικής κοιλάδας του Νέστου… ΑΙΔΩΣ Φώτη!!!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)