*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Δεκεμβρίου

Κρεμάστε τον ψηλά!

29 Δεκεμβρίου


ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΟ «ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;
Επιβεβαιώθηκαν πλήρως όλα τα ρεπορτάζ του «Μ»! Έσπασε και ομολόγησε ο κυνικός δολοφόνος!!! «Γούσταρε» να... βιάζει και βίασε! «Ποιάν θα γαμ... σήμερα;», έγραφε στο Face book με το ψευδώνυμο Xristos Papas με σπουδές στο Πανεπιστήμιο ΦΟΙΝΙΞ της Αμερικής

 *Προφυλακίστηκε χθες ο δολοφόνος - ΤΕΡΑΣ της αδικοχαμένης Ζωής Δαλακλίδου, ο κόσμος ήθελε να τον λυντσάρει, η αστυνομία τον φυγάδευσε μέσα στο σκοτάδι, δρακόντεια αστυνομικά μέτρα…
 Επιβεβαιώθηκαν πλήρως όλα τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του «Μ»! Και κυρίως το ρεπορτάζ που βγάλαμε στον αέρα στις 01.30 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή και αναμεταδόθηκαν από εκατοντάδες ΜΜΕ, ελάχιστοι όμως είχαν την ευπρέπεια και το ήθος, να αναφερθούν στην κυρίως πηγή....που προηγήθηκε ακόμη και της χθεσινής συνέντευξης τύπου του αστυνομικού διευθυντή Ξάνθης κ. Γκοδοσίδη!
Χαλάλι τους... Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εμείς πάλι ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΑΜΕ και αποκαλύψαμε το όνομα του στυγνού δολοφόνου Χρήστου Παπάζογλου στις 20.30 της Πέμπτης, ταυτόχρονα με την αστυνομική έρευνα στο διαμέρισμά του, όπου βρέθηκε και το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Ζωής Δαλακλίδου...αυτό που έχει σημασία είναι η επιτυχία της Αστυνομίας να συλλάβει τον δολοφόνο-ΤΕΡΑΣ!!!
Ο οποίος έσπασε και ομολόγησε στην ανάκριση αφήνοντας κυνικά να εννοηθεί οτι!!! «Γούσταρε» να... βιάζει και βίασε!
-«Ποιάν θα γαμ... σήμερα;», έγραφε στο Face book με το ψευδώνυμο Xristos Papas, δηλώνοντας μάλιστα σπουδές στο....Πανεπιστήμιο ΦΟΙΝΙΞ της Αμερικής κι ας ήταν απόφοιτος δημοτικού! Ένα ΜΗΔΕΝ, ένα ΣΚΟΥΠΙΔΙ της ιστορίας που θα μείνει ως ο πλέον αιμοσταγής και κυνικός δολοφόνος-βιαστής....
Κοινή απαίτηση της κοινωνίας.
-Κρεμάστε τον ψηλά! Γιατί η φυλακή είναι παράδεισος για τέτοιους δολοφόνους!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ…
Για έγκλημα πρωτοφανούς βιαιότητας έκανε λόγο ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, προχθές τα ξημερώματα, στην Αστυνομική Διεύθυνση, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 34χρονης, χθες τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι των γονιών της, σε κεντρική συνοικία της πόλης.
Χθες το μεσημέρι ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου, οδηγούνταν στην εισαγγελέα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ την ώρα που έφτανε στα δικαστήρια, κάποιοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.
Αξιοσημείωτο. Κανείς δικηγόρος από την Ξάνθη δεν δέχτηκε να τον εκπροσωπήσει, με αποτέλεσμα τελικά την υπεράσπιση του δολοφόνου να αναλάβει  δικηγόρος από την Κομοτηνή!!!
Την ίδια ώρα ωστόσο που ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει όλους τους δράστες προκειμένου να οδηγηθεί ο στυγερός δολοφόνος στην Εισαγγελέα και τον Ανακριτή, εκατοντάδες άνθρωποι έλεγαν το τελευταίο αντίο στην 34χρονη, στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας.
Μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μπένης, Χρήστος Μούρκας, Παναγιώτης Ταρενίδης, Αλέκος Κυριακίδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Μανώλης Φανουράκης κ..α
Ο Αστυνομικός διευθυντής κύριος Γκοδοσίδης μιλώντας στους δημοσιογράφους για τον 27χρονο δολοφόνο Χρήστο Παπάζογλου επιβεβαίωσε ότι στο παρελθόν είχε προφυλακιστεί για πέντε μήνες, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, αλλά στο δικαστήριο όχι μόνο κρίθηκε αθώος (!) και αφέθηκε ελεύθερος, αλλά του...επιδίκασαν και χρηματική αποζημίωση, την οποία περίμενε να πάρει για να εξοφλήσει τα... ενοίκια του σπιτιού του!!! Κυκλοφορώντας ελεύθερος και θριαμβολογώντας μάλιστα για την αθώωσή του... ενώ άφηνε μηνύματα στο Face book με εμφανές σεξουαλικό ενδιαφέρον...
-Ποιαν θα... γαμ...σήμερα; Ή άλλως... Ποιά θα βιάσω σήμερα;

ΠΗΡΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΤΟ...ΜΥΡΩΔΑΤΟ
Στο χρονικό της σύλληψης του δράστη.  Ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου, ο «μανάβης της γειτονιάς» του θύματος, το πρωί της Πέμπτης άνοιξε κανονικά το μαγαζί του, για τα καθιερωμένα ψώνια της γειτονιάς...Μάλιστα όταν του είπαν για το στυγερό έγκλημα, δήλωσε...άγνοια!!! Ήρεμος και χωρίς ίχνος τύψεων, το μεσημέρι της Πέμπτης γύρω στις 3 η ώρα, πήγε στο ΚΤΕΛ Ξάνθης  και πήρε το λεωφορείο για να πάει στο Μυρωδάτο.....απ΄ όπου επέστρεψε γύρω στις 5.15 το απόγευμα και λίγη ώρα αργότερα συλλαμβάνονταν!!!
Γύρω λοιπόν στις το απόγευμα (17.30), ο δράστης προσήχθηκες στο τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης όπου μάλιστα έφτασε στο σημείο ακόμη και να...απειλεί με μηνύσεις τους αστυνομικούς για την «άδικη» σύλληψή του....Γύρω στις 8 το βράδυ ωστόσο οι αστυνομικές αρχές ήταν πλέον σίγουρες ότι αυτός έκανε το έγκλημα!!! Στις 20.35 περίπου το μπλόκ του «Μαχητή» ωστόσο έβαζε «φωτιά»σε όλη την Ελλάδα, αποκαλύπτοντας το όνομα του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ και μάλιστα με λεπτομέρειες γύρω από την προϊστορία και το ποιόν του!
Γύρω στις 9 το βράδυ ο δολοφόνος μεταφέρεται στο επί της οδού Περικλέους 30, στον 5ο όροφο, όπου οι αστυνομικοί ερευνούν και βρίσκουν το κινητό της αδικοχαμένης Ζωής Δαλακλίδου, αφού ο δράστης έκαψε ναι με την τσάντα της, κράτησε όμως την συσκευή...
Γύρω στις 10 το βράδυ αστυνομικοί και δολοφόνοι επιστρέφουν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Ξάνθης, όπου ο δράστης αυτή τη φορά ΟΜΟΛΟΓΕΙ πλέον το έγκλημά του και «σπάζει»...
Στην συνέντευξη τύπου (χθες το πρωί), ο αστυνομικός διευθυντής κ. Γ. Γκοδοσίδης χαρακτήρισε "τερατούργημα" το έγκλημα, που όμοιό του ο ίδιος δεν έχει συναντήσει ποτέ μέχρι σήμερα!
Σε βάρος του δράστη, το όνομα του οποίου –όπως και την φωτογραφία του- ο κύριος Γκοδοσίδης δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα παρά μόνο αν δοθεί εισαγγελική εντολή (!!!!), όπως είπε, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού.
Ο 27χρονος υποστήριξε κατά την απολογία του σε αστυνομικούς και την Εισαγγελέα ότι επιτέθηκε στη νεαρή κοπέλα για λόγους σεξουαλικού πάθους (!) και στη συνέχεια τη χτύπησε, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά για να καλύψει τα ίχνη του!!!! Διότι το θύμα του είπε, «εσένα εγώ θα σε βάλω φυλακή...»!!! Κι εκεί θόλωσε το μυαλό του και φοβήθηκε, ενώ προσπάθησε να δείξει... μεταμέλεια, ισχυριζόμενος ότι ήταν μεθυσμένος την ώρα που βίαζε και στη συνέχεια έκαιγε ζωντανό τα θύμα, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα «ξεφύγει» και το έγκλημα θα χρεωθεί σε....αλλοδαπούς και Πακιστανούς!!!
Σημειώνω ότι ο Χρήστος Παπάζογλου αν και σύχναζε στο ίδιο μπαρ με το θύμα, δεν την γνώριζε προσωπικά παρά μόνο σαν γειτόνισσα...και του άρεζε! Έτσι όταν την είδε στο δρόμο μπροστά του, ήταν πλέον αποφασισμένος να την βιάσει...
Το μοιραίο βράδυ (ξημερώματα για την ακρίβεια) και σε κατάσταση μέθης, παρακολούθησε την αδικοχαμένη Ζωή Δαλακλίδου  να κατευθύνεται μόνη προς το σπίτι της μαζί με την φίλη της, την ακινητοποίησε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και την βίασε! Στη συνέχεια τη χτύπησε στο κεφάλι με τα χέρια διότι ήταν πολύ γεροδεμένος, την περιέλουσε ζωντανή (αυτό είναι το τρομακτικό...)  με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, αφού πρώτα αφαίρεσε από την τσάντα τα χρήματα που βρήκε και το κινητό της τηλέφωνο. Έπειτα θεωρώντας ότι δεν τον αντιληφθεί κανείς, «καθάρισε» το χώρο από τα ίχνη του, πήγε στο σπίτι του και κοιμήθηκε ήσυχος και ήρεμος... σαν να μην συνέβη τίποτα!
Το έμπειρο κλιμάκιο των αστυνομικών ωστόσο από την Θεσσαλονίκη, γρήγορα έφτασε στα ίχνη του καθώς, όπως είπε ο κύριος Γκοδοσίδης, εξ’ αρχής ήταν το νούμερο ένα ύποπτος λόγω του παρελθόντος του!  Ενώ τον είχε δει την ώρα της δολοφονίας να κυκλοφορεί μεθυσμένος στην οδό 40 Εκκλησιών...
Το ΚΙΝΗΤΟ του θύματος ωστόσο που βρήκε στο σπίτι του δράστη η αστυνομία, μετά το αποτύπωμα σε αυτοκίνητο που ήταν πυλωτή (ένα μαύρο PASAT ) που ήδη είχε οδηγήσει στον εντοπισμό του, ήταν καθοριστικό για την σύλληψη και την πλήρη ομολογία της πράξης του...

ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΧΘΕΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ...
Χθες ωστόσο Πέμπτη μετά την ομολογία του –σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου Γκοδοσίδη- ο 27χρονος δολοφόνος  ήταν ήρεμος και ψύχραιμος, ενώ δήλωσε... μετανιωμένος (!)  από τη πράξη του!
 «Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Την ήξερα. Μου άρεσε. Την είδα τυχαία μπροστά μου και την ακολούθησα. Επιτέθηκα όταν έβαζε τα κλειδιά στην πόρτα. Θα με αναγνώριζε, γι αυτό την έκαψα» είπε ο  Χρήστος Παπάζογλου στους αστυνομικούς κατά την ομολογία του...
Λίγο πριν τις 07:00 το πρωί όλα πλέον είχαν τελειώσει!!!…
Πως αντέδρασαν οι δικοί του; Ο αδερφός του δράστη απέφυγε να πει οτιδήποτε, ενώ πατέρας του, αρκέστηκε στο να δηλώσει, ''Μας κατέστρεψε, μας τελείωσε τη ζωή. Δεν με νοιάζει ό,τι και να του κάνουν από εδώ και πέρα''!!!

Μαύρα προφίλ στο Facebook
Την ίδια στιγμή, οι χρήστες του Facebook από την Ξάνθη, σε ένδειξη πένθους και οργής για το τραγικό θάνατο της Ζωής Δαλακλίδου, «βάφουν» μαύρα τα προφίλ τους. Η πρωτοβουλία ανήκει στο group των Παλαιών Φωτογραφιών της Ξάνθης και πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες ώρες, πολύ μεγάλος αριθμός των χρηστών του Facebook από την Ξάνθη, άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ με μια μαύρη.

Τι ανέφερε το χθεσινό Αστυνομικό Δελτίο
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 34χρονης ημεδαπής που διαπράχθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (27.12.2012), στην πόλη της Ξάνθης.
Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 27χρονος ημεδαπός ο οποίος, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας και κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε αρχικά και προσήχθη χθες το βράδυ στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ συνελήφθη στη συνέχεια, καθώς εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού.
Ειδικότερα, ο 27χρονος δράστης, πρώτες πρωινές ώρες χθες, προσέγγισε την 34χρονη, η οποία επέστρεφε στην οικία της, ύστερα από νυχτερινή έξοδο και ασκώντας σωματική βία ασέλγησε σε βάρος της και την κακοποίησε σεξουαλικά. Στη συνέχεια, την χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι της και την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό (βενζίνη). Παράλληλα προκάλεσε φωτιά και αφού αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε διάφορα έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, τράπηκε σε φυγή.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του δράστη, μεταξύ άλλων, βρέθηκε το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο που της είχε αφαιρέσει.
Σημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις απόπειρας βιασμού και κλοπών.
Ο συλληφθείς οδηγείται στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ - ΑΝΑΚΡΙΤΗ
Στο μεταξύ χθες γύρω στις 7 το βράδυ, προφυλακιστέος μετά την απολογία του κρίθηκε με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακριτή ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου, για τη στυγερή δολοφονία της Ζωής Δαλακλίδου.
Ο 27χρονος οδηγήθηκε στις δύο το μεσημέρι ενώπιον της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Βασιλικής Μπούρα, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια απολογήθηκε στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης, ενώ εκατοντάδες πολίτες είχαν «περιζώσει» το κτίριο των δικαστηρίων.
Ο στυγνός δολοφόνος μετά την απολογία του φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων, κάτω από δρακόντεια μέσα, ωστόσο πάνω από 300 πολίτες πήγαν στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, αποδοκιμάζοντας τους αστυνομικούς που φυγάδευσαν τον δράστη με το βαν της Ασφαλείας από το Πάρκο Διοικητηρίου χωρίς να προλάβει κανείς να αντιδράσει.
Αργά το χθες το βράδυ και πάντα με ισχυρή πάντα αστυνομική δύναμη ο δράστης επρόκειτο να μεταφερθεί στις Φυλακές Κομοτηνής κι από εκεί σε άλλη φυλακή με ακόμη πιο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »