*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Αυγούστου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

07 Αυγούστου
ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ-ΣΥΝΕΡΓΟΣ
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο (2) δραστών της ένοπλης ληστείας που έγινε την Παρασκευή (3-8-2012) το πρωί σε τράπεζα στον Ίασμο Ροδόπης. Συνελήφθη την Παρασκευή το πρωί, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, ένας 31χρονος Βούλγαρος, που τους περίμενε σε άλλο αυτοκίνητο, προκειμένου να διευκολύνει τη διαφυγή τους.
Ειδικότερα, την Παρασκευή το πρωί, οι δύο δράστες λήστεψαν, με την απειλή όπλου, υποκατάστημα τράπεζας στον Ίασμο Ρόδοπης, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 13.920 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.
Μετά από συντονισμένες αστυνομικές έρευνες, εντοπίστηκε λίγο αργότερα, στο 5ο χλμ Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας και Τροχαίας Κομοτηνής, το παραπάνω όχημα, στο οποίο επέβαινε ο 31χρονος Βούλγαρος.
Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο (2) δράστες, μετά τη διάπραξη της ληστείας, συναντήθηκαν με τον 31χρονο, σε περιοχή κοντά στον Ιασμό, ο οποίος τους περίμενε σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Στη συνέχεια κινήθηκαν όλοι μαζί σε σημείο κοντά σε ποτάμι της περιοχής, όπου ένας από τους δράστες, που αναζητούνται, απέρριψε στο ποτάμι ένα κινητό τηλέφωνο, είδη ρουχισμού (ένα τζιν παντελόνι και ένα χιτώνιο), μια κουκούλα, ένα ζεύγος γάντια και την μπροστινή πινακίδα του οχήματος, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό τους από τις Διωκτικές Αρχές, άλλαξαν μεταξύ τους τα οχήματα και κινήθηκαν με κατεύθυνση την πόλη της Κομοτηνής, όπου εντοπίστηκε το όχημα διαφυγής να το οδηγεί ο 31χρονος, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο και κατασχέθηκε. Όπως προέκυψε οι πινακίδες που έφερε το αρχικό όχημα διαφυγής των δραστών, είχαν κλαπεί την 2/3-8-2012 από αγροτική περιοχή της Δράμας.
Στον χώρο εξωτερικά της τράπεζας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) φυσίγγιο αερίου και μια (1) πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος διαφυγής των δραστών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 41ΧΡΟΝΗ ΣΤΙΣ ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Σε βάρος της έχουν βεβαιωθεί χρέη, τα οποία ανέρχονται σε 2.305.002,75 ευρώ
Συνελήφθη, την Παρασκευή (3-8-2012) το πρωί, στις Κρηνίδες Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 41χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος της 41χρονης, η οποία ήταν διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία σιδηροκατασκευών, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται σε 2.305.002,75 ευρώ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

ΣΥΛΛΗΨΗ 28ΧΡΟΥΝΟΥ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΔΙΚΥΚΛΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ
Συνελήφθη, το Σάββατο (4-8-2012) πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 28χρονος ημεδαπός, για κλοπή.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, είχε αφαιρέσει, από την Ξάνθη, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »