*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

Πήγαν να κάψουν την εξέδρα της παρέλασης!

30 Οκτωβρίου
ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!
*Περί ώρα 04:30΄ ξημερώματα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 21 ετών, ενεργώντας κατά συναυτουργία και έχοντας συντάξει δομημένη εγκληματική ομάδα με τη συμμετοχή και τρίτου ατόμου που αναζητείται!
ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;
Πάντως την ίδια που πήγαν να κάψουν τον «Μαχητή» αλλά και το φορτηγάκι του Xanthi channel, οι «γνωστοί - άγνωστοι», ξαναχτύπησαν οι δράστες με μπουκάλια βενζίνης σχεδόν στο ίδιο… στυλ, επιχειρώντας αυτή τη φορά να κάψουν την… εξέδρα των επισήμων εν όψει της παρέλασης για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!
Ώρα 04.30!!! Ξημερώματα…
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ
Συναγερμός σήμανε στις 4.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ημέρα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, όταν τρις νεαροί τοποθέτησαν τρία μπουκάλια με βενζίνη κάτω από την εξέδρα των επισήμων, με σκοπό να την ανατινάξουν.
Δεν ήξεραν όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις στο χώρο μπαίνει φρουρά η οποία σήμανε συναγερμό και αμέσως οι άνδρες ενός περιπολικού έσπευσαν στην περιοχή συλλαμβάνοντας τους δύο από τους τρεις δράστες.
Πήραν τρία μπουκάλια βενζίνη, τα έβαλαν κάτω από την εξέδρα των επισήμων και ύστερα με μια φωτοβολίδα πήγαν να βάλουν φωτιά. Δεν ήξεραν όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις στο χώρο μπαίνει φρουρά.
Οι τρεις νεαροί πήγαν στο χώρο όπου στήθηκε η εξέδρα των επισήμων για την παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης.
Ο φρουρός σήμανε συναγερμό και αμέσως οι άνδρες ενός περιπολικού έσπευσαν στην περιοχή. Κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους τρεις. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι οι νεαροί είχαν πάνω τους ακόμη και ….ένα ασύρματο.
Τώρα διενεργείται ανάκριση για να διαπιστωθούν τα κίνητρά τους.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28.10.2010
ΣΥΛΛΗΨΗ ΔYO (02) ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΡΗΞΗΣ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ
Την 28.10.2010 και περί ώρα 04:30΄ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 21 ετών, οι οποίο ενεργώντας κατά συναυτουργία και έχοντας συντάξει δομημένη εγκληματική ομάδα με τη συμμετοχή και τρίτου ατόμου που αναζητείται, αποπειράθηκαν να προκαλέσουν πυρκαγιά με εύφλεκτο υλικό στην εξέδρα που είχε τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της Ξάνθης, με αφορμή την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων δραστών ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (02) μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό, ενώ επιπλέον στην κατοχή του Β δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα (01) πτυσσόμενο μεταλλικό γκλόμπ εντός θήκης, ένας (01) φορητός πομποδέκτης, ο οποίος ήταν ενεργοποιημένος και ένα (1) ζευγάρι μάλλινα γάντια.
Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.
-Από το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα το Αστυνομικό Δελτίο, είναι εμφανώς ότι βρισκόμαστε μπροστά στη σύσταση μιας «συμμορίας» που είχε στόχους και σκοπό να βάζει μολότοφ και βενζίνες, προκειμένου να προκαλέσει εμπρηστικές ενέργειες.
Μπορεί να μας πει η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και η ΑΣΦΆΛΕΙΑ Ξάνθης αν ανακρίθηκαν οι δράστες για πιθανές κι άλλες εμπρηστικές και τρομοκρατικές ενέργειες; Γιατί ακόμη ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ αυτοί που πήγαν να κάψουν το «ΜΑΧΗΤΗ», το φορτηγάκι του Xanthi channel και το αυτοκίνητο του Δημάρχου Ξάνθης…

30 Οκτωβρίου

Ο εκ Καρδίτσης εργολάβος υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να γίνει… «γνωστός» στο ευρύτερο κοινό, ανοίγοντας διάλογο με την Ματθίλδη Μαγγίρα

30 Οκτωβρίου
ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ:
Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την «αισθητική» και την «άνεση» του κοσμοπολίτικου χιούμορ που διαθέτει το Life Style της Ματθίλδης Μαγγίρα…
ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ:
Το ίδιο κι εμείς ως Ξανθιώτες… Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι κατανοεί η «αισθητική» που διαθέτει το Life Style του κ. Πούλιου από τη Καρδίτσα…
Ζητάει και τα ρέστα ο εκ Καρδίτσης εργολάβος υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ κ. Χρίστος Πούλιος, ή απλά… επιχειρεί εξαπολύοντας προσωπικές επιθέσεις κατά της Ματθίλδης Μαγγίρα, να… «ψηλώσει» περισσότερο!
-Αλλιώς δεν εξηγείται, αφού αυτός «ξεκίνησε» τον «καυγά» όπως λέει και ο λαός, επιτιθέμενος απροκάλυπτα κατά της δημοφιλούς Ξανθιώτισσας καλλιτέχνιδας που τιμάει τη ΠΟΛΗ που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε όλο τον κόσμο και όταν αυτή του έδωσε μια απάντηση όλο χιούμορ, εκείνος συνεχίζει ακάθεκτος να… εκτίθεται;;;
-Μιλώντας μάλιστα και περί διαφορετικής… αισθητικής, όταν ακόμη και τώρα τον «αγνοεί» και η…σπιτονοικοκυρά της γειτονιάς μας στη πόλη μας! Και η δική του «αισθητική» ανακάλυψε την… ΠΟΛΙΤΙΚΗ και τον Δήμο Ξάνθης, μετά τα… 50 του;
Καθαρές κουβέντες. Ο κύριος Πούλιος επιδιώκοντας να γίνει… «γνωστός» στο ευρύτερο κοινό, ανοίγοντας διάλογο με την Ματθίλδη Μαγγίρα που εκπροσώπησε δις τη χώρα μας ως παρουσιάστρια του Διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision, νομίζει ότι έτσι θα… ψηλώσει περισσότερο, αγνοώντας τα αυτονόητα…!
Στο φύλλο του Σαββάτου, ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος απάντησε πρώτος στον εκ Καρδίτσας υποψήφιο Δήμαρχο του Σωκράτη Ξυνίδη για την υποψηφιότητα της Ξανθιώτισσας καλλιτέχνιδας με το συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, τονίζοντας τα παρακάτω: «Η Ματθίλδη Μαγγίρα κύριε Πούλιο, δεν έρχεται στο Δήμο Ξάνθης για να λύσει το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού, της καθαριότητας ή του πρασίνου ή να «φάει» τις θέσεις των «επαγγελματιών» της Τ.Α.. Έρχεται με τη λάμψη και τις γνωριμίες που διαθέτει, εντός και εκτός Ελλάδος για να προβάλουμε τη Ξάνθη διεθνώς».
Ακολούθησε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξάνθης αμυνόμενη στην επίθεση Πούλιου με μια επίσης καυστική δήλωση που μάλλον δεν «κατάλαβε» ο εκ Καρδίτσας υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας το γνωστό πηγαίο χιούμορ και τη σάτιρά της:
«Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει… Αν οι Ξανθιώτες
πιστεύουν ότι αυτό που τους αξίζει είναι ο κύριος Πούλιος, ας πάρουνε τον… (μ)ΠΟΥΛΙΟ τους!»

Η ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ… ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ
Βάζοντας μπροστά όπως συνηθίζει την παράταξή του, ο σοβαροφανής κύριος Χρίστος Πούλιος απάντησε με… σοβαροφάνεια στην Ματθίλδη Μαγγίρα, λέγοντας τα παρακάτω:
«Η παράταξη «Πολίτες για την Αλλαγή» και ο επικεφαλής της κ. Χρίστος Πούλιος αισθάνονται την ανάγκη να «ευχαριστήσουν» προσωπικά την υποψήφια του συνδυασμού «Ξάνθη - Σταυρούπολη Πρότυπο Δημιουργίας» κ. Ματθίλδη Μαγγίρα, διότι όπως αναγράφηκε σε τοπική εφημερίδα φέρεται να έχει δηλώσει:
«Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει… Αν οι Ξανθιώτες πιστεύουν ότι αυτό που τους αξίζει είναι ο κύριος Πούλιος, ας πάρουνε τον… (μ)ΠΟΥΛ(ι)Ο τους!».
Εάν πράγματι η κ. Μαγγίρα έχει κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση, τότε τη… «συγχαίρουμε» τόσο για την ποιότητα του χιούμορ που διαθέτει, όσο και για την ηθική διάσταση του περιεχομένου της δήλωσής της.
Σε κάθε όμως περίπτωση θα έπρεπε, κατά τη γνώμη μας, να ιδιαίτερα προσεκτική όταν απευθύνεται γενικότερα στους Ξανθιώτες με αυτές τις εκφράσεις, διότι μάλλον πολλοί από εμάς, που προσβληθήκαμε από τη συγκεκριμένη δήλωση, αδυνατούμε να κατανοήσουμε την «αισθητική», την «χαλαρότητα» και την «άνεση» του χιούμορ που διαθέτει το «Life style» της «κοσμοπολίτικης» Αθήνας.
Είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοέμβρη θα αποτελέσει, πέραν των άλλων, και ένα καλό «μάθημα» δεοντολογίας για αλαζονικές συμπεριφορές, όπως αυτή της κ. Μαγγίρα».
Από την Αθήνα όπου βρίσκεται ήδη από το βράδυ της Πέμπτης, η δημοφιλής ηθοποιός απάντησε στο ίδιο μήκος κύματος στον κύριο Χρίστο Πούλιο με τη παρακάτω λιτή δήλωση:
«Το ίδιο κι εμείς ως Ξανθιώτες… Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι κατανοεί η «αισθητική» που διαθέτει το Life Style του κ. Πούλιου από τη Καρδίτσα. Εγώ τουλάχιστον την αγάπη μου για τη πόλη μου, την δείχνω από 12 χρονών παιδί που ξεκίνησα στη Θρακική Σκηνή και προσφέρω στα κοινά μέχρι και σήμερα σε κάθε συνέντευξη ή life Style συνέντευξή μου. Ο κύριος Πούλιος πότε «ανακάλυψε» και «αγάπησε» τη Ξάνθη μας; Ώστε να θέλει να γίνει και Δήμαρχός μας…; Και δεν κάνω χιούμορ αυτή τη φορά…».

30 Οκτωβρίου

ΠΟΙΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ κ. ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ;;;

30 Οκτωβρίου
Ο δικηγόρος των Εφραίμ - Αρσένιου κάθε φορά που γράφουμε
κάτι για τους «βατοπεδινούς», μας απειλεί με… νέες μηνύσεις!Αποκαλύπτει και λέει κάτι η κρατική ΝΕΤ για τους Εφραίμ - Αρσένιο και μάλιστα στα δελτία ειδήσεων, κάνουν πρωτοσέλιδο το γνωστό «δίδυμο» της Μονής ή βγαίνουν τα blog και «βομβαρδίζουν» τους «Βατοπεδινούς» με αποκαλύψεις και σκληρή κριτική για τη δράση τους; Η ευαισθησία του ενταύθα μεγαλοδικηγόρου της Μονής Στέργιου Γιαλάογλου εξαντλείται μόνο σε… απειλές κατά του «Μαχητή» και του Πάνου Παπαδόπουλου!!!
Για νέες… μηνύσεις σε βάρος μας!
Συγκεκριμένα στο φύλλο της περασμένης Πέμπτης (28/10) ο «Μαχητής» δημοσίευσε την παρακάτω επιστολή:

Αγαπητέ κ. Παπαδόπουλε,
η Μποστατζή Αγγελική είναι το δεξί χέρι του πατέρα Νήφωνα στο Μετόχι του
Πόρτο Λάγος. Κάθε μέρα βρίσκεται στο Πόρτο Λάγος και κανονίζει σχεδόν τα πάντα: Από τη σειρά με την οποία θα εξομολογούνται οι πιστοί μέχρι τις επαφές του Νήφωνα. Αυτή τη γυναίκα κατέβασε ο Νήφων στο συνδυασμό του Σπάρτακου. Μήπως τελικά το Μετόχι της Μονής στο Πόρτο Λάγος και κατά συνέπεια το Βατοπαίδι χρηματοδοτούν και την όλη προσπάθεια; Δεν θα πρέπει να μας το ξεκαθαρίσει το Ηγουμενικό συμβούλιο; Γνωρίζουν και «ευλογούν» οι διοικούντες την Μονή ότι ο πατήρ Νήφων με την Αγγελλική κάνουν προπαγάνδα στους πιστούς που επισκέπτονται το μετόχι του Πόρτο Λάγος να ψηφίσουν... «Σπάρτακο»;;;
Αν εκλεγεί η Μποστατζή θα είναι δηλαδή το… «βατοπεδινό» χέρι του Βατοπαιδίου στο δήμο Κομοτηνής; Ή εν αγνοία της Μονής λειτουργούν οι κύριοι αυτοί; Μήπως επί του θέματος μπορεί να μας δώσει μια απάντηση και ο κύριος Πεταλωτής;
Την Μποστατζή μάλιστα την έχουν τοποθετήσει στους επικεφαλής του συνδυασμού, αφού στην συνέντευξη τύπου που είχε δώσει ο συνδυασμός του Σπάρτακου η Μποστατζή είχε και απευθύνει θερμό χαιρετισμό!!! (http://www.youtube.com/watch?v=A_zjzpRndo4)
Να σας πληροφορήσω επίσης, ότι ένα άλλο μέλος του Σπάρτακου, ο Μάκης Καραϊσκος είναι επίσης συχνός επισκέπτης στο «βατοπεδινό» μετόχι του Πόρτο Λάγος, όπως και ο αδελφός του Κώστας. Έτσι έγινε μήπως και το… «προξενιό»;
Για τον υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής με τον Σπάρτακο, Νεκτάριο Δαπέργολα να σας πληροφορήσω ότι έχει αδελφή καλόγρια, ενώ έχει και πολλές διασυνδέσεις με Ιερείς της Κομοτηνής, τους οποίους μάλιστα «πιέζει» να επηρεάσουν τους πιστούς να ψηφίσουν Σπάρτακο. Μιλάμε για ολόκληρο παραθρησκευτικό κύκλωμα που έχει βάλει σκοπό να εκλέξει αντιπροσώπους στον δήμο Κομοτηνής προκειμένου να είναι «μέσα»στα πράγματα…
Καμία εφημερίδα της Κομοτηνής δεν έχει γράψει για το θέμα παρόλο που η κοινωνία της πόλης βουίζει από την «σκανδαλώδη» ανάμιξη των εκπροσώπων της Μονής Βατοπεδίου στις εκλογές του Δήμου Κομοτηνής. Για αυτό απευθύνομαι σε εσάς κύριε Παπαδόπουλε και στο «Μαχητή»
Και κάτι τελευταίο: Οι μουσουλμάνοι (γύφτοι) που κατεβαίνουν με τον Σπάρτακο δεν το κάνουν αυθόρμητα: αλλά σας γνωρίζω ότι είναι υπάλληλοι του Μάκη Καραϊσκου (στο βενζινάδικό του), σύμφωνα με έρευνα που έκανα. Κατά τα άλλα είναι μια... αυθόρμητη πράξη, το να κατέβουν στις δημοτικές εκλογές.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Ν.
Κομοτηνή»

-Όπως διαπιστώνει ο καθείς, η επιστολή λοιπόν δεν ήταν ΑΝΩΝΥΜΗ αλλά επώνυμη...
Κι ενώ περιμέναμε διάψευση για το παρακάτω σχόλιο, είτε από τον Δημοτικό Συνδυασμό «ΣΠΑΡΤΑΚΟ» την οποία ευχαρίστως θα δημοσιεύαμε ή και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο κ.Μποστατζή, χθες στο blog του «Μ» μας ήρθε η παρακάτω επιστολή του μεγαλοδικηγόρου των Εφραίμ - Αρσένιου κυρίου Γιαλάογλου που έγραφε τα παρακάτω:

«Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας «ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΩΝ! Η Αγγελική Μποστατζή, δε...»:
«Κύριε Παπαδόπουλε, ατυχώς για μία ακόμη φορά πέφτετε στην παγίδα του κάθε "φωτισμένου" συνομωσιολόγου επιστολογράφου σας.
Επειδή η επιστολή που δημοσιεύσατε αναφορικά με την ανάμιξη της Μονής Βατοπεδίου στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Κομοτηνής είναι ψευδέστατη και συκοφαντική και επειδή γνωρίζετε ότι έχετε ευθύνη για ότι αδιασταύρωτο και συνάμα αξιόποινο δημοσιεύετε, θα αναμένω επανορθωτικό δημοσίευμα σας, καθώς επίσης και τα πλήρη στοιχεία του επιστολογράφου σας διαφορετικά θα κινηθώ και πάλι δικαστικά. Είναι λυπηρό να σπεύδετε να δημοσιεύετε τέτοιες επιστολές αβασάνιστα χωρίς να αναρωτιέστε βέβαια γιατί ο ανώνυμος επιστολογράφος απευθύνεται σε σάς, ή τί συμφέροντα εξυπηρετεί ο ίδιος.
Στέργιος Γιαλάογλου – Δικηγόρος

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
1. Κύριε Γιαλάογλου, επειδή δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο εσείς, δεν αντιλήφθηκα τελικά ποιόν ακριβώς πελάτη σας… εκπροσωπείτε με την απάντηση που μου στείλατε:
α) Την Μονή Βατοπεδίου, β) τη κυρία Αγγελική Μποστατζή, γ) τον δημοτικό συνδυασμό «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», δ) τον κ. Καραϊσκο ή όλους μαζί;
-Για να ξέρω τελικώς τι και για ποιόν πρέπει να «επανορθώσω»…
3. Πως γίνεται και από τη μια μου ζητάτε τα στοιχεία του επιστολογράφου κι από την άλλη τον χαρακτηρίζετε τον επιστολογράφο μου ως… ανώνυμο (!); Τελικά επώνυμος ή ανώνυμος;
4. Όταν μιλάτε για «αδιασταύρωτα» δημοσιεύματα, πως εννοείται την… διασταύρωση; Να ρωτήσω τον Εφραίμ, τον Αρσένιο, τον Πατέρα Νύφωνα; Ή εσάς τον ίδιο;
5. Και σαφέστατα δεν αναρωτήθηκα γιατί ο επιστολογράφος πριν μου στείλει με email την επιστολή του, απευθύνθηκε σε μένα… Το αναφέρει και ο ίδιος άλλωστε στην επιστολή του. Διότι γνωρίζει τους αγώνες μου κατά των διεκδικήσεων της Μονής, αλλά και γιατί «συνάντησε»… τοίχο «σιωπής» από τα Μ.Μ.Ε της γειτονικής Κομοτηνής.
6. Κατά τα λοιπά, είμαι πρόθυμος να δημοσιεύσω την οποιαδήποτε θέση του ΠΕΛΑΤΗ που εκπροσωπείτε προκειμένου οι αναγνώστες να κρίνουν δικαίους και αδίκους κι αν αυτό δεν σας αρκεί, τότε ε τι να κάνουμε… θα χαρώ για μια ακόμη φορά που γίνομαι αιτία να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την περιουσιακή κατάσταση και τα παράβολά σας…
7. Κι ένα τελευταίο αδιάκριτο και αφελές ερώτημα. Εσείς κύριε Στέργιο Γιαλάογλου ως νομικός του Δημάρχου Ξάνθης, ελέγξατε και διασταυρώσατε πριν αυτός αποστείλει στο τύπο την τελευταία επιστολή του, «πόσο νόμιμο και ηθικό» είναι «ενώ η υπόθεση του κυρίου Χάρη Ξυλλά να βρίσκεται στο Συμβούλιο Εφετών» να «διαδίδετε» ότι, «διώκεται σε ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ και παρ’ όλα αυτά θέτει εκ νέου υποψηφιότητα και ζητά την ψήφο των συμπολιτών»;».
Ταπεινά
Πάνος Παπαδόπουλος - Αντιβατοπεδινός

30 Οκτωβρίου

Θερμή υποδοχή του Γιώργου Παυλίδη στην αγορά της Κομοτηνής και σε χωριά του Ν. Ροδόπης!

30 Οκτωβρίου
Συνεχίζει καθημερινά τις περιοδείες του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ. του συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», «οργώνοντας» και τους 5 Νομούς της Περιφέρειας όπου τυγχάνει θερμής υποδοχής από όλους τους πολίτες!Συνεχίζει καθημερινά τις περιοδείες του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ. του συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και νυν Νομάρχης Ξάνθης, Γιώργος Παυλίδης, «οργώνοντας» και τους 5 Νομούς της Περιφέρειας όπου τον υποδέχονται θερμά όλοι οι πολίτες, δίνοντάς του το μήνυμα της νίκης από την 1η Κυριακή στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη!
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης του Συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» επισκέφθηκε την Τρίτη 27/10/2010 κεντρικά σημεία της εμπορικής αγοράς της Κομοτηνής, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εμπόρους και επαγγελματίες.
Η υποδοχή που του επιφύλαξαν ήταν θερμή. Οι συζητήσεις που έγιναν περιστρέφονταν στην κάμψη της αγοραστικής κίνησης και στη δυσκολία επιβίωσης αρκετών επαγγελματιών.
Χαρακτηριστικά παλιός έμπορος της Οδού Ερμού παρατηρούσε ότι «Παλιότερα κερδίζαμε από το επάγγελμά μας επί δεκαετίες. Τώρα προσπαθούμε να καλύψουμε τα έξοδά μας, έχοντας ταυτόχρονα την υποχρέωση να συντηρούμε και τα άνεργα παιδιά μας».
Στη συνέχεια μαζί με τον υποψήφιο Αντιπ/ρχη κ. Κων/νο Μιχελή και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους που τον συνόδευαν μετέβησαν στη Διαλαμπή, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής, που εξέφρασαν τη βεβαιότητα για την επερχόμενη νίκη του Συνδυασμού.
Την Τετάρτη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης βρέθηκε στα χωριά Άρατο, Πρωτάτο και Αρίσβη της ανατολικής πλευράς της Ροδόπης.
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι γενικώς ανήσυχοι και δήλωσαν τον προβληματισμό τους για την απροκάλυπτη παρέμβαση της Κυβέρνησης στις Αυτοδιοικητικές Περιφερειακές Εκλογές.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού του Δημάρχου Ξάνθης στην Ξάνθη.

Επίσκεψη σε πεδινούς οικισμούς του Ν. Ξάνθης!
Χθες το απόγευμα, 27 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ κ. Γιώργος Παυλίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, επισκέφθηκε μειονοτικούς οικισμούς της πεδινής περιοχής του Νομού Ξάνθης.
Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε τους οικισμούς, Κύρνος, Ορφανό, Κεντητή, Μικροχώρι και Ηλιόπετρα.
Έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναφέρθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση στο μέχρι τώρα 12ετές έργο του στην Νομαρχία Ξάνθης.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

30 Οκτωβρίου

Στην Κύπρο η Ματθίλδη Μαγγίρα από αύριο

30 Οκτωβρίου
Αφού ξεκινάει από τη Δευτέρα γυρίσματα για διαγωνισμό talent στο Mega Κύπρου και στον οποίο ήδη επιλέχτηκαν και συμμετέχουν 10 χορευτές και 10 χορεύτριες υποψηφίων από το νησί. Η εκπομπή συνολικά θα έχει 8 γυρίσματα και θα περατωθεί σε δύο μήνες. Τη περασμένη Τρίτη η Ματθίλδη έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Xanthi Channel.

30 Οκτωβρίου

Και την Τρίτη 2 Νοεμβρίου όπως κάθε Τρίτη, μη χάσετε την live Ελληνική βραδιά στο kyttaro

30 Οκτωβρίου
Και την Τρίτη 2 Νοεμβρίου όπως κάθε Τρίτη, μη χάσετε την live Ελληνική βραδιά στο kyttaro ελληνάδικο με το συγκρότημα του Μάριου Κιοσσέ σε ελληνικές παλιές και νέες επιτυχίες με την δημοφιλή Πόπη και πάλι εν δράσει. Μετά τις 10 το βράδυ κι όσο αντέξετε!

30 Οκτωβρίου

Γιατί έχει τόσο «κρυφό» το νέο της αίσθημα; Γιατί το «κρύβει» έτσι;

Γιατί έχει τόσο «κρυφό» το νέο της αίσθημα; Γιατί το «κρύβει» έτσι;

30 Οκτωβρίου
Ελεύθερη και ωραία το «παίζει» πρώην παραγωγός του ραδιοφώνου που τον τελευταίο καιρό τα έχει δώσει όλα για τη «μουσική», προφανώς γιατί σε αυτόν τον τομέα πλέον την εμπνέει ο νέος μέντοράς της ή ξαφνικά ανακάλυψε το... μουσικό και φωνητικό της ταλέντο!

30 Οκτωβρίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ - Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ - Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ»

30 Οκτωβρίου
Την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2010, στις 20:00, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.), τα Βιβλιοπωλεία «Σπανίδη» και οι Εκδόσεις «Αρμός» παρουσιάζουν το βιβλίο του συγγραφέα-δημοσιογράφου κ. Άκη Κοσώνα με τίτλο «Το πείραμα - Η γιουγκοσλαβική εμπειρία και η διάλυση των Βαλκανίων».
Εισηγητές
Παναγιώτης Σγουρίδης, π. Βουλευτής Ν. Ξάνθης - Αντιπρόεδρος της Βουλής και ο συγγραφέας του βιβλίου.
Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος κα Αλεξάνδρα Γρηγορίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος, στην καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

30 Οκτωβρίου

Καθίστε κι ακούστε…

30 Οκτωβρίου
Αυτή τη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι και στην εκπομπή «Εκτός εαυτού» μέσα από τον Life 92.1 fm, η Γιώτα Χατζηθεοδώρου φιλοξενεί τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΞ και υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη.

30 Οκτωβρίου

DELIVERY 25410 23627 Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ «ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ» ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

DELIVERY 25410 23627 Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ «ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ» ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

30 Οκτωβρίου
Αν είστε λάτρης της Ελληνική ή μεσογειακής κουζίνας, αν επιθυμείτε το ποιοτικό και εξαιρετικό φαγητό στο σπίτι ή το χώρο σας, με ένα απλό τηλέφωνο και σε πραγματικά προσιτές τιμές, τότε η λέξη DELIVERY έχει μόνο ένα όνομα.
Restaurant ΞΑΝΘΙΠΠΗ και τηλέφωνο 25410 23627.
Επιλέξτε μέσα από έναν πλούσιο τιμοκατάλογο, το φαγητό, τις σαλάτες και τις πικάντικες γεύσεις που σας αρέσουν...
Και σίγουρα θα περάσετε όμορφα με εξαιρετικές συσκευασίες και χωρίς να χρειάζεστε μάλιστα πιάτα ή άλλα σερβίτσια. Σημειώστε το τηλέφωνο 25410/236.27 που σίγουρα θα σας χρειαστεί...

30 Οκτωβρίου

-Κύριε Γιαλάογλου εκ μέρους του Δημάρχου και του κ.Τσέπελη, στείλτους εδώ και τώρα το…..»εξώδικό» τους να καταλάβουν!

30 Οκτωβρίου

Γνωρίζετε όλοι ότι ο Χρήστος Πούλιος είναι ένα πρόσωπο όπου έχω στηρίξει με όλες μου τις δυνάμεις για την αξία του και τις δυνατότητες του . Έχει τιμήσει το Δήμο Ξάνθης με την παρουσία του στην αντιπολίτευση , έχει δώσει μεγάλους αγώνες απέναντι σε ένα φαύλο σύστημα που δεν αξίζει στην πόλη μάς και που πρέπει να ανατραπεί.
(Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης στα Μ.Μ.Ε μετά την παρέλαση).

30 Οκτωβρίου

-Το χιούμορ κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει…

30 Οκτωβρίου
Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει…Αν οι Ξανθιώτες
πιστεύουν ότι αυτό που τους αξίζει είναι ο κύριος Πούλιος, ας πάρουνε τον…(μ)ΠΟΥΛ(ι)Ο τους!
(Η Ματθίλδη Μαγγίρα στη «δήλωση» των εκλογών για τον εκ Καρδίτσης υποψήφιο Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ)

30 Οκτωβρίου

Εμείς όμως κατανοούμε εσάς κύριε Διαφωνίδη

30 Οκτωβρίου
Έγραψε στο φύλλο της περασμένης Τρίτης του «Εμπρός» ο «επαγγελματίας» δημοσιογράφος κ.Γιάννης Διαφωνίδης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στον «Μ»:
«Δεν κατανοούμε όμως την ξαφνική και επαναλαμβανόμενη επίθεση του Γρηγόρη Ακριβόπουλου στο πρόσωπο του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη της Ξάνθης.
Είναι προφανές ότι κινείται από προσωπικούς λόγους και η επιλογή του χρόνου έχει αξιολογηθεί. Όπως επίσης και η επανάληψη των δηλώσεων.
Δικαίως εκτίθεται ο Ακριβόπουλος στη συνείδηση κάθε δημοκρατικού πολίτη και ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ διότι παραμονές των εκλογών γίνονται αυτές οι δηλώσεις που σίγουρα δεν είναι τυχαίο»...
-Δεν μπορεί λοιπόν να «κατανοήσει» ο κύριος Διαφωνίδης τον Γρηγόρη Ακριβόπουλο, μπορούμε όμως εμείς να…κατανοήσουμε τον ίδιο για τις δηλώσεις του κατά του αγωνιστή του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς!
-Καθότι τον «προεκλογικό» αγώνα του κυρίου Φώτη Καραλίδη όταν το ΠΑΣΟΚ τον κατέβασε υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης, φίλτατε κ.Διαφωνίδη, ο Γρηγόρης γνωρίζει ποιος τον πλήρωσε…Έτσι για την ιστορία! Διότι ένας Ακριβόπουλος δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους συνηγόρους…όπως πιθανόν ο κύριος Καραλίδης.

30 Οκτωβρίου

Η «χλιδάτη» ΔΕΥΑΞ του Τσέπελη…

30 Οκτωβρίου
Τι «χλιδή» και τι «πολυτέλεια» ήταν πάλι αυτή από τη ΔΕΥΑΞ του κυρίου Τσέπελη;
-Πράγματι χθες υποκλιθήκαμε όλοι μας στον «υπαρχηγό» του Δημάρχου Ξάνθης και….»αυριανό» Δήμαρχό μας!!!
-Ο οποίος ενώ η ΔΕΥΑΞ «χρωστάει» στους εργολάβους χιλιάδες Ευρώ και κάποιοι εξ’ αυτών προτίθενται μέχρι αγωγές να καταθέσουν σε βάρος της κι ενώ είναι «μέσα» εκατομμύρια ΕΥΡΩ, δείτε το νέο της ανδραγάθημα!!!
-Πλήρωσε Currier παραμονές εκλογών (χθες), για να στείλει παντού έντυπο που διαφημίζει τον Πρόεδρο… Τσέπελη και ΙΔΙΩΤΙΚΟ σχολείο της Ξάνθης, ωσάν αυτός να έκανε όλα τα έργα και είναι ο…Δήμαρχος της πόλης, καλώντας μας μάλιστα τους δημότες να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε…ιδιωτικά σχολεία!!!
Με Currier παρακαλώ η αποστολή του περιοδικού της ΔΕΥΑΞ και παραμονές δημοτικών εκλογών!!!
-Ζήτώώώώ…! Καταπατάει η εκχερσώνει δασικές δημόσιες εκτάσεις! Ο Δήμος πληρώνει! Προεκλογικά προβάλει εαυτόν ως ….υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο; Η ΔΕΥΑΞ πληρώνει!!! Κι όλοι οι άλλοι οι αφελείς υποψήφιοι άντε να τον ανταγωνιστούν…

30 Οκτωβρίου

Κάθε μέρα κι ένα νέο μαντάτο για τις συμπεριφορές και πρακτικές του αφανούς εταίρου.

Κάθε μέρα κι ένα νέο μαντάτο για τις συμπεριφορές και πρακτικές του αφανούς εταίρου.

30 Οκτωβρίου
Κι έπειτα μου λέτε ότι αδίκως οι Ξανθιώτες τη Κυριακή πάνε στις κάλπες με το σύνθημα, «Ψηφίζουμε ή…μαυρίζουμε Τσέπελη»!!!
-Ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί να «σύρει» τον Δήμαρχο σε δεύτερη Κυριακή…
Γι΄αυτό πιθανόν και οι Πούλιος-Θανάσης Ξυνίδης τον προσέχουν τόσο πολύ και τρίβουν με τέτοια ικανοποίηση τα χέρια τους! Ως…Πόντιοι Πιλάτοι των κατορθωμάτων του!

30 Οκτωβρίου

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ Γ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ

30 Οκτωβρίου
Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, κάνει εγκαίνια εκλογικού κέντρου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης σύμφωνα με τη πρόσκληση που μας έστειλε και αναφέρει τα παρακάτω:
«Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού μας την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα στη Γενισέα.
Αμέσως μετά θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Συνδυασμού.
Η παρουσία σας θα ενισχύσει το όραμα και τις προσπάθειες μας για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Αβδήρων.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Δήμου Αβδήρων «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»
Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης»
-Καλή του επιτυχία…

30 Οκτωβρίου

Και εκπρόσωπος των  εργαζομένων στο Δ.Σ.  του ΚΕΔ εμπλέκεται στην  υπόθεση ανταλλαγών  με τη Μονή Βατοπεδίου!

Και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΚΕΔ εμπλέκεται στην υπόθεση ανταλλαγών με τη Μονή Βατοπεδίου!

30 Οκτωβρίου
Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά τη μαραθώνια απολογία του στην εφέτη ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (ΚΕΔ), Γιώργος Μητρόπουλος.
Ο κατηγορούμενος, διευθυντής της υπηρεσίας Διαχείρισης Ακινήτων στην ΚΕΔ, παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περισσότερες από δώδεκα ώρες και αρνήθηκε ενώπιον της κ. Καλού ότι ο ρόλος του στην υπόθεση ήταν καθοριστικός.
Μάλιστα, υποστήριξε ότι συνέταξε για την υπόθεση των ανταλλαγών «μη δεσμευτικές εισηγήσεις-γνωμοδοτήσεις» και τόνισε πως η ΚΕΔ δεν είχε την ευθύνη για την επιλογή των ανταλλάξιμων ακινήτων.
Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο η Κτηματική Εταιρεία λειτούργησε ως εντολοδόχος των αρμόδιων υπουργείων, βάσει καταλόγων με σημειωμένα ακίνητα που είχε σταλεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Για το ολυμπιακό ακίνητο ο κατηγορούμενος φαίνεται να υποστηρίζει πως κατέληξε στη Μονή Βατοπεδίου διότι το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας δεν κατάφερε να μεταφερθεί εκεί.
….

30 Οκτωβρίου

ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ Μ. ΒΟΓΔΟΥ

30 Οκτωβρίου
Για να δείτε πόσο αποτυχημένη τελικά είναι η περιβόητη ενοποίηση Πλατειών που διαφημίζει κάθε μέρα ο Δήμαρχος, πάτε μια βόλτα στην Μιχ. Βόγδου, όπου σχεδόν τα μισά παλιά μαγαζιά έχουν ήδη κλείσει!!! (Πρόσφατα και το ζαχαροπλαστείο του Τζούκα...).
-Θα διαπιστώσετε λοιπόν ότι ο περίφημος πεζόδρομος έχει μετατραπεί σε καθημερινό... πάρκινγκ όπου γίνετε της κακομοίρας όταν τα αυτοκίνητα που μπαίνουν και παρκάρουν εκεί κάνουν όπισθεν και δεν μπορούν να φύγουν από τη στενότητα που υπάρχει!!!
Για ποια ενοποιημένη Πλατεία μπορεί λοιπόν να μιλάει ο Δήμαρχος όταν οι υποτιθέμενοι πεζόδρομοι δεν λειτουργούν και έχουν μετατραπεί σε .....πάρκινγκ;
-Όποιος έχει αντίθετη άποψη με πρώτο τον Δήμαρχο και την Τεχνική του υπηρεσία, ας επισκεφθεί την Μ. Βόγδου πρωινές ώρες να διαπιστώσει τι αλαλούμ συμβαίνει!!!
(Σ.Σ. Κι όμως όλα θα ήταν πολύ πιο απλά αν ο Δήμαρχος δεν ήταν τόσο εγωϊστής και άφηνε μια «λωρίδα» πρόσβασης από την Βόγδου στην οδό Ηρώων προκειμένου να βελτιωθεί και το κυκλοφοριακό στη περιοχή, αλλά να ανέβει η εμπορική κίνηση και στους δύο δρόμου... Πόσο πιο απλά!).

30 Οκτωβρίου

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ» ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Η ΙΧ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ!

30 Οκτωβρίου
«Αποκλεισμένη» παραμένει η ΙΧ Μεραρχίας εδώ και εννιά μήνες περίπου! Από τις 14 Φεβρουαρίου.
Πληροφορηθείτε λοιπόν νέα ανδραγαθήματα του εργολάβου που κατασκευάζει την ανάπλαση του δρόμου και διαβάστε παρακάτω τι έκανε ο συγκεκριμένος κύριος, ώστε η ταλαιπωρία των κατοίκων αντί να μειώνεται, να...αυξάνει!
Ενώ λοιπόν η Μεραρχίας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ από την Βενιζέλου, άσχετα αν οι υπάλληλοι του Βοήθεια στο σπίτι τον παραβιάζουν συνεχώς, «απόκλεισε» τους κατοίκους να έχουν πρόσβαση από το κάθετο κομμάτι που συνδέσει την Μεραρχίας με την 4ης Οκτωβρίου (τζαμί) και από την άλλη απέκλεισε την οδό από το ύψος της Σιγάλα, οπότε ένας κάτοικος δεν γνωρίζει πώς να πάει στο σπίτι του κάνει συνεχώς κύκλους, μέχρι τελικά να μπει στην οδό Βενιζέλου και παρανομήσει κόντρα στον....πεζόδρομο.
-Πρόκειται για τραγελαφική κατάσταση που είναι και για γέλια και για κλάματα.
Ρωτάμε λοιπόν τον Δήμαρχο αν εκείνος όταν πηγαίνει σπίτι του, θέλει να ταλαιπωρείται έτσι...
-Ή αν έκανε μια βόλτα να δει πως έχει αποκοπεί εντελώς η οδός Μεραρχίας, για ένα κομμάτι δρόμου λίγων μέτρων στο ύψος το δρόμο πάνω από τη κόκκινη βρύση;

30 Οκτωβρίου

ΕΡΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΩΩΝ

30 Οκτωβρίου
Από το κακό στο χειρότερο πάει ο πεζόδρομος της οδού Ηρώων για τους εκεί επαγγελματίες. Ο δρόμος έχει ερημώσει εντελώς και οι επιχειρηματίες βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς ήδη μπήκαν τα πρώτα ενοικιαστήρια... Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς, ζήτησαν να μετονομαστεί η οδός Ηρώων σε οδό... «Νεκροταφείου», γιατί η εμπορική κίνηση βρίσκεται στο μηδέν μετά την περίφημη «πλατεία-ΤΕΡΑΣ» που στη κυριολεξία τους έχει καταστρέψει...!
Και χθες επαγγελματίες που έχουν στην Ηρώων τα μαγαζιά τους, βγήκαν στην «Ανοιχτή Γραμμή» ρωτώντας αν ο Δήμαρχος που έχει εκλογικό κέντρο εκεί, έχει δει την κατάσταση κι αν προτίθεται να πάρει μέτρα.
Ποιος θα μας απαντήσει;

30 Οκτωβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

30 Οκτωβρίου
*Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου η δίκη Τσέπελη - Τσαμούρ για το γνωστό θέμα των καταπατήσεων και εκχερσώσεων σε δασική περιοχή των Κιμμερίων που έχει κηρυχτεί αναδασωτέα, παραμονές εκλογών του 2006.
......
*Ο πρώτος την περίοδο εκείνη ήταν αντιδήμαρχος Ξάνθης και μάλιστα με αρμοδιότητες την Δημοτική αστυνομία και την Πολιτική προστασία (καμία σχέση δηλαδή με διανοίξεις δρόμων και εκχερσώσεων...), ο δε δεύτερος Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ξάνθης.
-Και οι δύο μαζί, πήγαν εκεί με μηχανήματα που πλήρωσε ο Δήμος Ξάνθης, προκειμένου να εκχερσώσουν δασική περιοχή ενός στρέμματος και να κάνει... ποιμνιοστάσιο ο δεύτερος με τον αδελφό του!!!
Ελλάς τα μεγαλεία σου δηλαδή...!
......
*Η παράταξη Πούλιου έχει πλέον «στοχοποιήσει» τον αφανή εταίρο του Elisso Hotel που αποδεικνύεται και ο αδύναμος κρίκος της παράταξης Στυλιανίδη, από την άλλη ο Δήμαρχος είναι φανερό ότι δεν μπορεί να του κρατήσει τα «γκέμια» του ανθρώπου, αφού ο άνθρωπος εξακολουθεί να προκαλεί με τις συμπεριφορές του...
Και το «στοίχημα» είναι στο κατά πόσο θα «στοιχίσει» η όχι στον Δήμαρχο η εμμονή του στο σλόγκαν, «εκλογές χωρίς Τσέπελη δεν γίνονται...»!
......
*Επίσης το ερώτημα που γεννιέται σ’ αυτές τις εκλογές, είναι και το άλλο...
Στο κατά πόσο θα «ωφελήσει» αυτή η σκανδαλολογία τον ίδιο τον Χρίστο Πούλιο, από την ώρα που ο εκ Καρδίτσας εργολάβος, εκτός του ότι θεωρείται σε μεγάλο βαθμό «συνυπεύθυνος» στα όσα έκαναν Τσέπελης-Θεολόγος στη 4ετία του, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει έστω μια καθαρή πολιτική πρόταση και όλες οι θέσεις του είναι... μεσοβέζικες! Ακόμη και για το πλατεία «ΤΕΡΑΣ» για παράδειγμα και το έργο ενοποίησης πλατειών...
-Αυτοί που αντέδρασαν και «πολέμησαν» το συγκεκριμένο έργο (και δικαιώνονται τώρα πανηγυρικά...), είναι μόνο ο... «Μαχητής» και ο Πάνος Παπαδόπουλος!!!
-Σίγουρα όμως ΟΧΙ ο Πούλιος και η παράταξή του!!! Που το ψήφισε και ουδέποτε αντέδρασε...!
......
*«Αθόρυβη» δύναμη ο Γιώργος Τσιτιρίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων. Μπορεί να κινείται χωρίς θόρυβο, μπορεί να μην έχει από πίσω του εργολάβους και χρηματοδότες να τον ενισχύουν στον αγώνα του...
Ωστόσο οι δημότες δεν θέλουν και τον... Τσολακίδη!
Θα έχουμε εκπλήξεις στο Δήμο Βιστωνίδας και θυμηθείτε με. Μολονότι ο Γιώργος Τσιτιρίδης είχε - δεν είχε μπροστά του 10 μέρες να κάνει εκλογές!
......
*Είπαμε ακμή και παρακμή του Γ΄ Ραϊχ -όπως λέει και ο Μπρέχτ- αλλά να βλέπω τώρα κοτζάμ Σγουρίδη με 20 και πλέον χρόνια κοινοβουλευτικής δράσης, να εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό σε εκδηλώσεις εκδοτικών οίκων να προλογίζει νέα βιβλία... ως ένα είδος νέου Θανάση Μουσόπουλου.
-Ε δεν είναι κι ότι καλύτερο...
-Διότι ο Μουσόπουλος, εκτός από συγγραφέας, είναι και φιλόλογος. Ο ίδιος πλην των προσόντων του υπομηχανικού και την συγγραφή ενός βιβλίου, τι άλλο έχει να επιδείξει;
......
*Και για να είμαι πιο ουσιώδης σας ενημερώνω ότι την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2010, στις 20:00, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.), τα Βιβλιοπωλεία «Σπανίδη» και οι Εκδόσεις «Αρμός» παρουσιάζουν το βιβλίο του συγγραφέα-δημοσιογράφου κ. Άκη Κοσώνα με τίτλο «Το πείραμα - Η γιουγκοσλαβική εμπειρία και η διάλυση των Βαλκανίων» και μοναδικό εισηγητή τον κύριο Παναγιώτη Σγουρίδη. Σπεύσατε καθ-επειγόντως...
......
*Πρόταση της στήλης στον Δημήτρη Στεφανίδη, πρώην διευθυντή του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής...
-Σου βρήκα εισηγητή των νέων ποιημάτων που μαθαίνω ότι θα εκδώσεις...! Αν ενδιαφέρεσαι...

28 Οκτωβρίου

Απάντησε με νέα έργα!

28 Οκτωβρίου
Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Μιχάλη Στυλιανίδη, «δεν υποκύπτουμε στις δικομανίες» απάντησε στον Χρίστο Πούλιο.Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ»
Και να εκλεγεί Δήμαρχος ο Λάκης, εμείς δεν σταματάμε τις αποκαλύψεις για τον Τσέπελη που την Δευτέρα 1/11 δικάζεται στο Τριμελές με τον Τσαμούρ για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ Ποιμνιοστάσιο σε δασική έκταση με έξοδα του Δήμου Ξάνθης.
ΜΕ έργα απάντησε στις προσωπικές επιθέσεις, ερωτήσεις και ύβρεις του υποψηφίου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Ξάνθης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου. Το ρεπορτάζ για τον «Μ» είναι της δημοσιογράφου Γιώτας Χατζηθεοδώρου.
ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Με συνοπτική αναφορά στα έργα που υλοποίησε η Δημοτική Αρχή και άνεμο νίκης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης εγκαινίασε το βράδυ της Τρίτης το εκλογικό του κέντρο και παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους της παράταξής του, μπροστά σε πλήθος δημοτών.
Στην ομιλία του, ο κ.Στυλιανίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι όχι μόνον θα είναι και πάλι νικητής των εκλογών, αλλά ο συνδυασμός του θα ανεβάσει σημαντικά και τα ποσοστά του.
Δεν παρέλειψε να απαντήσει στις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από την αντίπαλη παράταξη του Χρίστου Πούλιου, τονίζοντας ότι με την τακτική που ακολουθούν κουράζονται να προσπαθούν να ασκήσουν ψυχολογικές πιέσεις. «Εμείς ξέρουμε και μας τιμά η Ξάνθη με την ψήφο της», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.
Το παρόν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου έδωσαν ο Βουλευτής Ξάνθης Αλέκος Κοντός, ο πρώην βουλευτής Φίλιππος Τσαλίδης, ο Νομάρχης Ξάνθης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ. - Θ. Γιώργος Παυλίδης, οι Δήμαρχοι Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος και Αβδήρων Εύα Τσακίρη κ.α.

Στην ομιλία του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης απάντησε στις σκληρές επιθέσεις που δέχεται από την αντίπαλη παράταξη του Χρίστου Πούλιου, λέγοντας ότι δεν προτίθεται να υποκύψει σε δικομανίες ορισμένων, χωρίς ωστόσο να σταθεί ιδιαίτερα στο θέμα που μάλλον κυριαρχεί στην φετινή προεκλογική περίοδο…
Ο Δήμαρχος Ξάνθης αναφέρθηκε στην εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης, εστιάζοντας στις ελλείψεις και τα μειονεκτήματα αυτού. Επανέλαβε ότι ήταν λάθος η συνένωση του Δήμου Ξάνθης με τον Δήμο Σταυρούπολης και συνέδεσε το σχέδιο με το μνημόνιο.
Ωστόσο, δεσμεύθηκε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του «Καλλικρατικού Δήμου».
Ακολούθως, έκανε εκτενή αναφορά στα σημαντικά και πολλά έργα που υλοποίησε η Δημοτική Αρχή Ξάνθης, κατά τα προηγούμενα έτη. Υλοποιήθηκαν περισσότερα από 200 έργα ύψους 50 εκατ. ευρώ.
Ευχαρίστησε τόσο το Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη για τη συνεργασία του, αλλά και τον Βουλευτή Ξάνθης Αλέκο Κοντό για τη συνδρομή του στην αγορά της έκτασης του Καπνικού Σταθμού.
ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Ο Δήμαρχος, ανήγγειλε επίσης μία σειρά από σημαντικά έργα που σχεδιάζει να υλοποιήσει για την επόμενη 4ετία. Μεταξύ αυτών η δημιουργία νέων υπόγειων χώρων στάθμευσης και σύσταση νέας κυκλοφοριακής μελέτης, που θα αμβλύνει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Ξάνθης. Διαμόρφωση νέων εισόδων, αντάξιων Ευρωπαϊκών χωρών. Πεζοδρομήσεις στην Παλιά Πόλη, καθώς και βελτίωση της υδροδότησης με νέα μελέτη ( βρίσκεται ήδη προς έγκριση στο υπουργείο εσωτερικών), προκειμένου να εξασφαλιστεί ποσότητα νερού από την περιοχή της Γαλάνης - Παραδείσου, ώστε να καλυφθεί νερό τουλάχιστον για τα επόμενα 50 έτη.
Ανήγγειλε ακόμη, την ανέγερση νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων φιλοξενίας αδέσποτων ζώων. Αναφέρθηκε επίσης στο βιοτεχνικό πάρκο του Δέρας, αναφέροντας ότι τουλάχιστον 100 συνδημότες θα δραστηριοποιηθούν στο συγκεκριμένο οικόπεδο.
Για την κοινωνική μέριμνα της δημοτικής αρχής, ανήγγειλε τη δημιουργία κέντρου υποστήριξης φτωχών οικογενειών, επισημαίνοντας ότι τέτοια λειτουργούν τέσσερα μόνον στην Ελλάδα.
Σε ότι αφορά τη Σταυρούπολη εγγυήθηκε ότι η καθημερινότητα των δημοτών θα είναι χωρίς προβλήματα. Διευκρίνισε ότι υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής.
«Εμείς δεν οραματιζόμαστε από τα γραφεία μας! Η προσπάθειά μας αντέχει και διαφαίνεται στο χρόνο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης.
Κάλεσε τη νεολαία της Ξάνθης να συμπαραταχθεί με τις προσπάθειες και τα οράματα του συνδυασμού που ηγείται.
Ξεκαθάρισε ότι στο Δήμο δεν υπάρχουν χρώματα και κόμματα, υπάρχει το κόμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το κόμμα της Ξάνθης και με αυτό πορεύεται.
Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ»
Ωστόσο την καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του θέση διατύπωσε από τις στήλες του «Μαχητή» για τον λόγο του Δημάρχου Ξάνθης στα προχθεσινά του εγκαίνια και ο εκδότης μας Πάνος Παπαδόπουλος, τονίζοντας τα εξής:
1. Η θέση της εφημερίδας εξ’ αρχής ήταν ξεκάθαρη. Ήταν και είναι κατά του κυρίου Πούλιου, πρώτον διότι ο εκ Καρδίτσης εργολάβος και διευθυντής της ΣΕΚΑΠ δεν μπορεί να εμπνεύσει κανέναν πολίτη και ιδίως τους Ξανθιώτες. Και δεύτερον γιατί στην ουσία είναι μια από τα «ίδια». Είναι αυτός που με την 4χρονη ΣΙΩΠΗ του, ενθάρρυνε τους λεγόμενους «επαγγελματίες» δημοτικούς συμβούλους και «αφανείς εταίρους» στα «έργα» τους. Ως εκ «θαύματος» έπρεπε να τελειώσει η 4ετία της νυν Δημοτικής αρχής, για να «ανακαλύψει» και να «αποκαλύψει»τα όσα διαπράχτηκαν…όταν εμείς τα ΦΩΝΑΖΑΜΕ συνέχεια!
2. Και να εκλεγεί Δήμαρχος Ξάνθης ο Λάκης Στυλιανίδης (τη πρώτη ή δεύτερη Κυριακή), εμείς δεν σταματάμε τις αποκαλύψεις για τον Τσέπελη που την Δευτέρα 1/11 δικάζεται στο Τριμελές με τον «γνωστό» Τσαμούρ για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ Ποιμνιοστάσιο σε δασική έκταση με έξοδα του Δήμου Ξάνθης!
Θα προχωρήσουμε σε βάθος τις αποκαλύψεις μας, όποιο κι αν είναι το κόστος… θα φτάσουμε μέχρι το τέλος.
3. Δυστυχώς ο σημερινός Δήμαρχος, συνεχίζοντας ακάθεκτος να αυτοαναγορεύεται… «υπερασπιστής» του κυρίου Τσέπελη ακόμη και στις πλέον ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ παρανομίες του ή στους αφανείς συνεταιρισμούς του, δεν μας άφησε το ελάχιστο περιθώριο να πιστέψουμε και να «ακουμπήσουμε» τη ψυχή μας ότι «κάτι μπορεί ν’ αλλάξει την επόμενη μέρα στο Δήμο μας…»! Ευτυχώς οι «αυθόρμητοι» χειροκροτητές αφθονούν στο περίγυρό του, οπότε εμείς είμαστε και τελείως «περιττοί»… Ευτυχώς έχει μπόλικους «επαγγελματίες» επικοινωνιολόγους, εκδότες κλπ να τον στηρίξουν μέχρι τη Κυριακή των εκλογών.
4. Ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε ΚΑΘΕΤΑ αντίθετα με την «πλατεία - ΤΕΡΑΣ», έργο - τερατούργημα που δυστυχώς συνεχίζει να «διατυμπανίζει» ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης, έχοντας «κλειστά μάτια και ώττα» στην σημερινή ασχήμια του κέντρου της πόλης, στις ταλαιπωρίες των πολιτών, αλλά και στην ερήμωση των οδών Ηρώων και Βόγδου…
5. Αφήνουμε την «υπεράσπιση»του «έργου» και των «πολιτικών συμπεριφορών» του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης και της «παρέας» του σε αυτούς που ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ από τον ίδιο και τους «υπαρχηγούς»του στον Δήμο Ξάνθης, στην ΔΕΥΑΞ και στην «αμαρτωλή» ΕΑΠΑΞ, στους εξαίρετους Νομικούς που διαθέτει, στους συμβουλάτορες και «επικοινωνιολόγους» του…
Πάνος Π.

28 Οκτωβρίου

Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει…Αν οι Ξανθιώτες πιστεύουν ότι αυτό που τους αξίζει είναι ο κύριος Πούλιος, ας πάρουνε τον…(μ)ΠΟΥΛΙΟ τους!

28 Οκτωβρίου

*ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η Ματθίλδη Μαγγίρα κύριε Πούλιο, δεν έρχεται στο Δήμο Ξάνθης για να λύσει το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού, της καθαριότητας ή του πρασίνου ή να «φάει» τις θέσεις των «επαγγελματιών» της Τ.Α.. Έρχεται με τη λάμψη και τις γνωριμίες που διαθέτει, εντός και εκτός Ελλάδος για να προβάλουμε τη Ξάνθη διεθνώς.Το να αμφισβητεί τη νοημοσύνη των κατοίκων της Καρδίτσας, των Τρικάλων κλπ ο κύριος Χρίστος Πούλιος, αποτελεί αναμφισβήτητα δικό του και καθαρά προσωπικό του ζήτημα…

Το να προκαλεί όμως τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών, δεν του δίνουμε και δεν έχει κανένα δικαίωμα!

«Τι δουλειά έχει στη Ξάνθη κι ήρθε εδώ η Ματθίλδη Μαγγίρα που μένει στην Αθήνα να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλο…», διερωτήθηκε ο εκ Καρδίτσας εργολάβος και διευθυντής της ΣΕΚΑΠ που ανακάλυψε τη… πολιτική και τον Δήμο μας μετά τα… 50!!!

Ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος ως όφειλε απάντησε καθαρά και σταράτα στον Καρδιτσιώτη κύριο Πούλιο που το μεγαλύτερο «ΔΩΡΟ» το κάνει πρώτος αυτός στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης και στους «υπαρχηγούς»του Τσέπελη και Θεολόγο, με την επιμονή του να είναι αυτός ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ξάνθης, αποκαθιστώντας με πολιτική θέση τις υβριστικές συμπεριφορές του απέναντι σε μια εγνωσμένης εμβέλειας και αξίας καλλιτέχνιδα που δεν του έφταιξε τίποτα και προβάλει συνεχώς τη πόλη μας στις δημόσιες συνεντεύξεις και παρουσίες της…

«Η Ματθίλδη Μαγγίρα κύριε Πούλιο, δεν έρχεται στο Δήμο Ξάνθης για να λύσει το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού, της καθαριότητας ή του πρασίνου ή να «φάει» τις θέσεις των «επαγγελματιών» της Τ.Α.. Έρχεται με τη λάμψη και τις γνωριμίες που διαθέτει, εντός και εκτός Ελλάδος για να προβάλει, να προβάλουμε τη Ξάνθη διεθνώς. Εκτός κι αν σε «ενοχλεί» που δεν θα δεχόταν ποτέ να κατέβει με το δικό σου ψηφοδέλτιο και τους λόγους που κατανοείς και γνωρίζεις…»

Ματθίλδη Μαγγίρα στο Xanthi channel: Ωστόσο με χιούμορ και καλή διάθεση απάντησε και η Ματθίλδη Μαγγίρα στη προσωπική επίθεση που της έκανε ο Χρίστος Πούλιος, απαντώντας δηκτικά στον εκ Καρδίτσης υποψήφιο Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Ξάνθης, τονίζοντας με νόημα:

«Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει… Αν οι Ξανθιώτες

πιστεύουν ότι αυτό που τους αξίζει είναι ο κύριος Πούλιος, ας πάρουνε τον…(μ)ΠΟΥΛ(ι)Ο τους!».

28 Οκτωβρίου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΩΝ! Η Αγγελική Μποστατζή, δεξί χέρι του πατέρα Νήφωνα Υποψήφια σύμβουλος Κομοτηνής με τον «Σπάρτακο»!

28 Οκτωβρίου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ «Μ»
Καμία εφημερίδα της Κομοτηνής δεν έχει γράψει για το θέμα παρόλο που η κοινωνία της πόλης βουίζει από την «σκανδαλώδη» ανάμιξη της Μονής Βατοπεδίου στις εκλογές του Δήμου Κομοτηνής. Για αυτό απευθύνομαι σε εσάς και στο «Μαχητή»

Αγαπητέ κ. Παπαδόπουλε,
η Μποστατζή Αγγελική είναι το δεξί χέρι του πατέρα Νήφωνα στο Μετόχι του
Πόρτο Λάγος. Κάθε μέρα βρίσκεται στο Πόρτο Λάγος και κανονίζει σχεδόν τα πάντα: Από τη σειρά με την οποία θα εξομολογούνται οι πιστοί μέχρι τις επαφές του Νήφωνα. Αυτή τη γυναίκα κατέβασε ο Νήφων στο συνδυασμό του Σπάρτακου. Μήπως τελικά το Μετόχι της Μονής στο Πόρτο Λάγος και κατά συνέπεια το Βατοπαίδι χρηματοδοτούν και την όλη προσπάθεια; Δεν θα πρέπει να μας το ξεκαθαρίσει το Ηγουμενικό συμβούλιο; Γνωρίζουν και «ευλογούν» οι διοικούντες την Μονή ότι ο πατήρ Νήφων με την Αγγελλική κάνουν προπαγάνδα στους πιστούς που επισκέπτονται το μετόχι του Πόρτο Λάγος να ψηφίσουν... «Σπάρτακο»;;;
Αν εκλεγεί η Μποστατζή θα είναι δηλαδή το… «βατοπεδινό» χέρι του Βατοπαιδίου στο δήμο Κομοτηνής; Ή εν αγνοία της Μονής λειτουργούν οι κύριοι αυτοί; Μήπως επί του θέματος μπορεί να μας δώσει μια απάντηση και ο κύριος Πεταλωτής;
Την Μποστατζή μάλιστα την έχουν τοποθετήσει στους επικεφαλής του συνδυασμού, αφού στην συνέντευξη τύπου που είχε δώσει ο συνδυασμός του Σπάρτακου η Μποστατζή είχε και απευθύνει θερμό χαιρετισμό!!! (http://www.youtube.com/watch?v=A_zjzpRndo4)
Να σας πληροφορήσω επίσης, ότι ένα άλλο μέλος του Σπάρτακου, ο Μάκης Καραϊσκος είναι επίσης συχνός επισκέπτης στο «βατοπεδινό» μετόχι του Πόρτο Λάγος, όπως και ο αδελφός του Κώστας. Έτσι έγινε μήπως και το… «προξενιό»;
Για τον υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής με τον Σπάρτακο, Νεκτάριο Δαπέργολα να σας πληροφορήσω ότι έχει αδελφή καλόγρια, ενώ έχει και πολλές διασυνδέσεις με Ιερείς της Κομοτηνής, τους οποίους μάλιστα «πιέζει» να επηρεάσουν τους πιστούς να ψηφίσουν Σπάρτακο. Μιλάμε για ολόκληρο παραθρησκευτικό κύκλωμα που έχει βάλει σκοπό να εκλέξει αντιπροσώπους στον δήμο Κομοτηνής προκειμένου να είναι «μέσα»στα πράγματα…
Καμία εφημερίδα της Κομοτηνής δεν έχει γράψει για το θέμα παρόλο που η κοινωνία της πόλης βουίζει από την «σκανδαλώδη» ανάμιξη των εκπροσώπων της Μονής Βατοπεδίου στις εκλογές του Δήμου Κομοτηνής. Για αυτό απευθύνομαι σε εσάς κύριε Παπαδόπουλε και στο «Μαχητή»
Και κάτι τελευταίο: Οι μουσουλμάνοι (γύφτοι) που κατεβαίνουν με τον Σπάρτακο δεν το κάνουν αυθόρμητα: αλλά σας γνωρίζω ότι είναι υπάλληλοι του Μάκη Καραϊσκου (στο βενζινάδικό του), σύμφωνα με έρευνα που έκανα. Κατά τα άλλα είναι μια ...αυθόρμητη πράξη, το να κατέβουν στις δημοτικές εκλογές.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Ν.
Κομοτηνή

Η ΝΤΟΜΠΡΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
1. Οι «βατοπεδινοί» δεν έχουν καμιά θέση ούτε στον Δήμο Κομοτηνής, ούτε και σε κάποιον άλλον Δήμο των δύο Νομών, διότι όπως πολύ σωστά τους χαρακτήρισε και ο Μητροπολίτης Ξάνθης, πρόκειται για «κατακτητές» που διεκδικούν εκτάσεις και τη Λίμνη Βιστωνίδας στη περιοχή μας.
2. Ο Πατέρας Νύμφωνας δεν έχει καμία δουλειά και δεν πρέπει να αναμιγνύεται με τα πολιτικά έχων πολιτικές φιλοδοξίες. Ο μοναχισμός και καλογερισμός άλλα διδάσκει…
3. Δεν μου κάνει εντύπωση η «σιωπή» των Μ.Μ.Ε. του Νομού Ροδόπης που και στον αγώνα αντίστασης που κάναμε κατά των διεκδικήσεων της Μονής Βατοπεδίου στη Θράκη δεν ήταν κοντά μας όσο έπρεπε… Μήπως το ίδιο δεν έπραξε και η Μητρόπολη Μαρωνείας; Ποιος ξεχνάει ότι ο Τοπογράφος της Μονής, ήταν παράλληλα και ιερέας της Μητρόπολης Μαρώνειας;
4. Μου κάνει εντύπωση η «σιωπή» των υπολοίπων δημοτικών συνδυασμών του Δήμου Κομοτηνής. Ούτε ένας να εκφράσει μια αντίθεση και καθαρή θέση στην προσπάθεια των «βατοπεδινών» δια μέσω του «Σπάρτακου» να μπουν στο Δήμο; Ούτε ένας;
Πάνος Π.