*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Με ευαισθησία, κοντά & στην Τρίτη ηλικία!

30 Σεπτεμβρίου
Ο Δήμος Ξάνθης, η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης
& το ΚΑΠΗ Ξάνθης, τιμούν την Τρίτη Ηλικία αύριο Πέμπτη 1 Οκτωβρίου!
Με ευαισθησία πάντα κοντά στην Τρίτη Ηλικία, ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, τιμάει την Τρίτη Ηλικία αύριο Πέμπτη 1 Οκτωβρίου με μια σημαντική κοινωνική εκδήλωση.
Συγκεκριμένα ο Δήμος Ξάνθης συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων πραγματοποιεί εκδήλωση την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009 από τις 08:00 έως τις 15:00 στην Πλατεία Ελευθερίας.
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης, σύμμαχος της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, διοργανώνει μία μεγάλη εκδήλωση, κοινωνικού χαρακτήρα. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο για την τρίτη ηλικία, να τους ενημερώσει για τη σπουδαιότητα της αγωγής υγείας ιδιαίτερα στο πλαίσιο της πρόληψης και να τους καλέσει να συμβάλλουν με συμβολικό τρόπο στην φροντίδα της τρίτης ηλικίας.
Συγκεκριμένα, γιατρός και το νοσηλευτικό προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με το ρόλο της πρόληψης θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές, ενώ όλοι θα έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν την χοληστερίνη, το σάκχαρο και την αρτηριακή πίεση.
Να είστε όλοι εκεί!!!
-Και μπράβο στον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που στέκεται με τόση ευαισθησία στην Τρίτη Ηλικία. Το χρειάζεται…

30 Σεπτεμβρίου

ΜΑΛΚΟΤΣ: Ο Τσετίν πρόδωσε τη μειονότητα...!

30 Σεπτεμβρίου
Στο πλευρό του Τσετίν ο Δήμαρχος Σελέρου (Ν.Δ), Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, ενώ «ουδέτερη» στάση κρατάει ο Δήμαρχος Εχίνου Μουσταφά Αγγά

*Μεγάλη συγκέντρωση του μειονοτικού υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στον Εχίνο, ενώ ο Τσετίν χθες του επετέθη σκληρά στο Σέλερο!
ΜΕΧΡΙ τελικής σύγκρουσης φαίνεται πως οδεύει πλέον η βαθιά ρήξη δύο διαφορετικών κόσμο μέσα στη μειονότητα, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Τσετίν σε γερή «κόντρα» με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ.Χασάν Μαλκότς.
Κι ενώ στο πλευρό του Μαλκότς ήδη βρίσκονται οι σκληροπυρηνικοί της μειονότητας όπως τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής και οι: Μπαντάκ Χουσεϊν, Ακήφογλου Μπιρόλ, Ιχτσάν, Ορχάν Χατζηϊμπράμ, Τουρκές κλπ στο πλευρό του Τσετίν βρέθηκε ο Δήμαρχος Σελέρου (Ν.Δ), Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, ενώ «ουδέτερη» στάση κρατάει ο Δήμαρχος Εχίνου Μουσταφά Αγγά, αλλά και η Καραχασάν!!!
ΕΥΘΕΙΕΣ «ΒΟΛΕΣ» ΜΑΛΚΟΤΣ ΚΑΤΑ ΤΣΕΤΙΝ!
Στο μεταξύ με ευθείες «βολές» κατά Τσετίν τον οποίο καταγγέλλει ανοιχτά ότι «πρόδωσε τη μειονότητα..!», ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χασάν Μαλκότς συνεχίσει την περιοδεία του στα χωριά της Ορεινής Περιοχής αλλά και του κάμπου.
Για σήμερα μάλιστα διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση στον Εχίνο, ενώ χθες δέχτηκε τα «πυρά» του Τσετίν από την περιοδεία του στο Σέλερο, με τη στήριξη του Δημάρχου Σελέρου κ.Μπιρόλ.

30 Σεπτεμβρίου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΖΑΓΟΡΙΤΗ!

30 Σεπτεμβρίου
Διασύροντας τους Πανελλήνια, κάλεσε τους Νεοδημοκράτες
να «μαυρίσουν» Κοντό, Μιχαλολιάκο, Κουκοδήμο & Μπασιάκο
στα… ΚΑΘΑΡΑ ψηφοδέλτια, όταν αυτός με Καραμανλή - Αγγέλου
και Ρουσόπουλο τα… «κατήρτισαν»! Απίστευτη αθλιότητα Ζαγορίτη παραμονές εκλογών. Διασύροντάς τους Πανελλήνια, κάλεσε τους Νεοδημοκράτες να «μαυρίσουν» Κοντό, Μιχαλολιάκο, Κουκοδήμο & Μπασιάκο στα… ΚΑΘΑΡΑ ψηφοδέλτια, όταν αυτός με Καραμανλή - Αγγέλου και Ρουσόπουλο τα… «κατήρτισαν» και θα έπρεπε ανθρώπινα τουλάχιστον, να στηρίξουν τους υποψηφίους τους!
Το προσκλητήριο Ζαγορίτη για... μαύρισμα, προκάλεσε κυριολεκτικά σάλος στη Ν.Δ. από τις δηλώσεις τού γραμματέα που κάλεσε τους ψηφοφόρους να «τιμωρήσουν» τα στελέχη και όχι το κόμμα, ενώ «μούδιασε» ακόμη περισσότερο τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη!!!
Κι όλα αυτά, με την ΑΝΟΧΗ και ΣΙΩΠΗ της ΝΟΔΕ και του Προέδρου της Στέλιου Μωραϊτη που όφειλε να στηρίξει με ΨΥΧΗ τον άνθρωπο που ουσιαστικά του έδωσε το αξίωμά του και τον στήριξε επιχειρηματικά….
Αντί δηλαδή μετά τις άθλιες δηλώσεις Ζαγορίτη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας να «καταγγείλει» την αθλιότητα του Γραμματέα και να παραιτηθεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, εξακολουθεί την μέθοδο του «Πόντιου Πιλάτου» που δεν γνωρίζει τίποτα, που δεν τολμάει να στηρίξει ακόμη και τον πολιτικό στον οποίο οφείλει την αναρρίχησή του στην κομματική βαθμίδα…
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡIΔΑ «ΤΑ ΝΕΑ»
Πρωτοσέλιδο τίτλο, «Μαυρίστε μας…» λέει ο γραμματέας της Ν.Δ., η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:
«Κατάσταση διάλυσης και «μαχαιρώματα» κορυφής καταγράφονται στη Ν.Δ. πέντε 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες. Με μια πρωτοφανή παρέμβαση, ο γραμματέας του κόμματος κ. Ελ. Ζαγορίτης κάλεσε ανοιχτά τους γαλάζιους ψηφοφόρους να «μαυρίσουν» όσα στελέχη «πλήγωσαν την παράταξη» και παραμένουν στα ψηφοδέλτια, ενώ ο υπουργός Υγείας κ. Δημ. Αβραμόπουλος προεξοφλεί την ήττα της Ν.Δ.
Η τορπίλη Ζαγορίτη έκανε άνω- κάτω τη Ν.Δ. και προκάλεσε αλυσιδωτές εκρήξεις γαλάζιων στελεχών, στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, καθώς οι περισσότεροι την αντιμετώπισαν και ως κίνηση που «υπονομεύει τις επιλογές του ίδιου του Πρωθυπουργού». «Ο γραμματέας στέλνει το μήνυμα ότι τα ψηφοδέλτια έχουν ακόμη “βαρίδια”», σχολίαζε στα «ΝΕΑ» κορυφαίος υπουργός, ενώ υποψήφιοι της Β΄ Αθήνας μετέφεραν τη δυσφορία τους και στο Μαξίμου, εκτιμώντας ότι ο κ. Ζαγορίτης «ανοίγει πληγές» και «προσπαθεί με ανεπίτρεπτο τρόπο να περάσει “γραμμή” κατά υποψηφίων ακόμη και στη δική του εκλογική περιφέρεια».
ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ: Δεν φταίει το κόμμα….
«Πάρα το γεγονός ότι υπήρξαν παραλείψεις, λάθη και καθυστερήσεις, παρά το ότι υπήρξαν προσωπικές συμπεριφορές που δυσαρέστησαν και θύμωσαν τους Νεοδημοκράτες, δεν φταίει η παράταξη. Να “μαυρίσουν” εκείνους που είχαν αυτές τις προσωπικές συμπεριφορές, όσοι είναι στα ψηφοδέλτια. Από εκεί και μετά να ψηφίσουν Ν.Δ. και Κων. Καραμανλή. Δεν φταίει η παράταξη για μεμονωμένες, εσφαλμένες συμπεριφορές», ήταν η δήλωση (στον Αlpha 98,9) του γραμματέα της Ν.Δ. που άναψε φωτιές.
Ο ίδιος ανέφερε στα «ΝΕΑ» ότι είπε «το αυτονόητο» και πρόσθεσε ότι «σε καμία περίπτωση η δήλωση δεν αναφέρεται σε υποψηφίους της εκλογικής του περιφέρειας». Με στόχο να αποφευχθεί μια εμφυλιοπολεμική σύρραξη στη Β΄ Αθήνας εξάλλου, στελέχη της Ρηγίλλης που συντάσσονται με τις θέσεις του γραμματέα σημείωναν ότι «είναι προφανές πως αναφέρεται σε πρόσωπα που έχουν πληγώσει την κομματική βάση». Και «φωτογράφιζαν» τους κ.κ. Ευαγ. Μπασιάκο και Αλέκο Κοντό, οι οποίοι έχουν εμπλακεί στις σκανδαλώδεις παραχωρήσεις δημόσιας γης στη Μονή Βατοπεδίου, αλλά και τους κ.κ. Βασ. Μιχαλολιάκο και Κων. Κουκοδήμο.
ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ
Σε κάθε περίπτωση, υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί παράγοντες που βρίσκονται κοντά στον Πρωθυπουργό θεωρούσαν «άστοχη» την παρέμβαση του κ. Ζαγορίτη, η οποία ήρθε, όπως έλεγαν, «στην πλέον ακατάλληλη στιγμή» και «ξαναφέρνει στο προσκήνιο το θέμα των ψηφοδελτίων». Την ίδια ώρα, βουλευτές και κομματικά στελέχη θεωρούσαν ότι η κίνηση του γραμματέα δείχνει ότι «δεν υπήρξε σχεδιασμός για την πορεία προς τις κάλπες ακόμη και στα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος» και πως αυτό το ζήτημα προκαλεί νέα ερωτήματα για την απόφαση του Πρωθυπουργού να επισπεύσει τις εκλογές. Το μήνυμα είναι ότι ο κ. Καραμανλής πήρε το ρίσκο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες με έναν κομματικό μηχανισμό «απολύτως ανέτοιμο σε όλα τα επίπεδα».

30 Σεπτεμβρίου

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ: Μαζί με το ΠΑΣΟΚ και η Ξάνθη πρέπει ν’ αλλάξει!

30 Σεπτεμβρίου
Πιθανόν να κλείσει με ανοιχτή λαϊκή συγκέντρωση σε οικισμό του Νομού μας, για να διατρανώσει την πίστη του για «στήριξη της αγροτιάς και των κατοίκων της υπαίθρου»
*Σήμερα (20.00) η Κεντρική ομιλία στο «Νατάσσα», ενώ αίσθηση προκαλεί ο «προσωπικός» πόλεμος από δέχεται από τα κατεστημένα Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη!

«Μαζί με το ΠΑΣΟΚ και η Ξάνθη πρέπει ν’ αλλάξει!».
Με το σύνθημα αυτό ο υποψήφιος βουλευτής που εκφράζει πλέον την καθαρή ελπίδα ενός λαού που «κουράστηκε» από την «επανάληψη» και τα «ίδια πράγματα», κορυφώνει σήμερα την πορεία του στο λαό με την Κεντρική του ομιλία στο «Νατάσσα», ενώ αίσθηση προκαλεί ο προσωπικός πλέον πόλεμος που δέχεται από τα «ντόπια» κατεστημένα και τη «διαπλοκή» που χρόνια τώρα δρουν και λειτουργούν στο Νομό Ξάνθης με στόχο να «ανακόψουν» την πορεία του νέου και καινούργιου… να «εγκλωβίσουν» τους πολίτες στα «ψευδοδιλλήματα» του παλαιοκομματισμού…
Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι προεκλογικές περιοδείες του υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Σωκράτη Ξυνίδη, σ' όλους τους οικισμούς των Καποδιστριακών δήμων του Νομού.
Ο νέος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και έντονο ενδιαφέρον από τους κατοίκους και εκτός από την παρουσίαση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, έκανε μαζί τους διάλογο για όσα προβλήματα τους απασχολούν και απάντησε με τον ευθύ και ξεκάθαρο τρόπο του στα ζητήματα που του έθεσαν.
Είναι γεγονός ότι οι εντυπώσεις είναι συντριπτικά με το μέρος του, από τους ανθρώπους που τον συναντούν για πρώτη φορά, γιατί η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων και φίλων του ΠΑΣΟΚ, τον γνωρίζουν χρόνια απ' όλες τις επιτυχημένες μάχες του για το Κίνημα και τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει, οι οποίες εμπνέονται και βασίζονται στο όραμα του Γιώργου Παπανδρέου.
Χθες, Δευτέρα, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του, επισκέφθηκε και το Νοσοκομείο Ξάνθης, μίλησε με τους εργαζομένου του Εργοστασίου Ζάχαρης και συναντήθηκε με πολίτες της ορεινής περιοχής.
Χθες Τρίτη, επισκέφθηκε την ΔΕΗ, τον Δήμο Ξάνθης, την Δημοτική Αγορά, το ΕΒΕ, τα ΚΑΠΗ Δήμου Ξάνθης, την Β' ΔΟΥ και ολοκλήρωσε την περιοδεία του με επίσκεψη στην αγορά της Ξάνθης.
Σήμερα Τετάρτη, στις 8.00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΣΑ, θα γίνει η κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, όπου θα καταθέσει και το όραμά του για μια νέα αρχή στο νομό Ξάνθης, στο οποίο θα συμπεριλάβει και τον προβληματισμό από τον διάλογο που έχει κάνει σε όλες αυτές τις συναντήσεις με του πολίτες, αποδεικνύοντας ότι και η από εδώ και πέρα δράση του στηρίζεται στην συμμετοχή όλων μας.
Τελευταίες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης προτίθεται να κλείσει με ανοιχτή λαϊκή συγκέντρωση σε οικισμό του Νομού μας, για να διατρανώσει την πίστη του για «στήριξη της αγροτιάς και των κατοίκων της υπαίθρου.

30 Σεπτεμβρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

30 Σεπτεμβρίου
*Απίστευτο κι όμως αληθινό, διότι εγώ… το τόλμησα!
……
*Διότι όταν είδα τον Μανώλη Φανουράκη με την Ρέα στο πίσω κάθισμα της μοτοσικλέτας του το μεσημέρι της Δευτέρας, απευθυνόμενος στο γνωστό μοντέλο, είχα το θάρρος να την ρωτήσω ευθέως…
-Ρέα τελικά οδεύετε για… γάμο ή είναι μυθεύματα των περιοδικών;
-Μόνο που η μοτοσικλέτα έφυγε «βολίδα» και δεν πρόλαβα να πάρω την απάντησή της!
……
*Από το μαγαζί της Χρύσας Τζελέπη πήγαν να ψωνίσουν πριν λίγες μέρες όπως έμαθα οι τραγουδίστριες και χορεύτριες που έφερε ο Ηλίας Ταληκριάδης στο Rich live clubbing.
Τα κορίτσια σίγουρα έχουν γούστο…
……
*Κανονικά με την Κωνσταντίνα του είναι ο Τόρης και αυτό το γνωρίζουν όλες και ειδικά οι πρώην του…
Τώρα αν κάνουν κάποια… διαλλείματα μαζί του, αυτό αφορά κυρίως εκείνες κι όχι τον ίδιο.
Η Κωνσταντίνα είναι η αρχόντισσα της καρδιάς του! Τελεία και παύλα σαν απάντηση αυτών που έγραψε και η περιβόητη «τσούχτρα»…
……
*Σε αντίθεση με την πρώην κολλητή της, η δημοφιλής Ελένη Καπώνη το πήρε απόφαση και συνεχίζει το νυχτερινό Λύκειο, αποφασισμένη αυτή τη φορά να το τελειώσει…
Μακάρι αυτή τη φορά να μην «αλλάξει» απόφαση γιατί μέχρι τώρα… την «παρέσερνε» η πρώην κολλητή της!
……
*Οι καλές γλώσσες λένε πως ένας d.j. έχει κλέψει τον τελευταίο καιρό τη καρδιά της πάντα όμορφης και μοναδικής Βιργινίας του «Πεταλούδα»…
Αλλά οι «κακές» γλώσσες επιμένουν ότι οι «Πεταλούδες» είναι πάντα ελεύθερες!
……
*Κι άντε η Μαρία Τζελέπη μόνο που δεν «πέταξε» από τη χαρά της όταν έγινε δεκτή στο καλλιτεχνικό σχήμα Νίκος Κουρκούλης - Αγγελική Ηλιάδη και αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα…
Με τον Βασιλάκη με την… κορδέλα τι γίνεται; Διότι άλλο Αθήνα κι άλλο Θεσσαλονίκη…
Η νύχτα στη πρωτεύουσα κρύβει πολλές «παγίδες»!
Και θέλει γερά πνευμόνια για να γίνει μια νέα… Σάσα Μπάστα!!!
……
*Και μια και αναφέρομαι στην Σάσα Μπάστα να σας δώσω μια ακόμη αποκλειστικότητα…
Το περασμένο Σάββατο θεάθηκε με νέο αμόρε στο «Αδιέξοδο»!!! Επαναλαμβάνω… με ΝΕΟ κι όχι με παλιό!
……
*«Εγώ δεν ήμουν και δεν είμαι έτοιμος για γάμο…Το είχα ξεκαθαρίσει στην Λυδία αλλά αυτή δεν το καταλάβαινε…»!
Ο εκ Κομοτηνής δημοφιλής d.j. και… ΠΑΟΚτσής Δημήτρης που βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο ΑΜΑΝ bar με δημοφιλή μελαχρινή ύπαρξη, ήταν «εξομολογητικός» αυτή τη φορά… Κι έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
-Το παρελθόν άλλωστε για τον ίδιο… δεν έχει πλέον καμιά σημασία.
……
*Και βέβαια καλά τα λέει από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης, ωστόσο αστέρια σαν την Λυδία φίλε μου, δεν βρίσκεις εύκολα…
-Κάποιοι άλλοι, μόνο στα όνειρά τους συναντάνε τέτοια αστέρια.
……
*Συνάντηση με τις γυναίκες είχε το περασμένο Σάββατο το πρωί στο DA VINCI cafe bar ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης. Και ο αγώνας συνεχίζεται…
……

30 Σεπτεμβρίου

Μικρά  Μικρά

Μικρά Μικρά

30 Σεπτεμβρίου
*Κορυφώνουν τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις.
Σήμερα (20.00) στο «Νατάσσα» ο Σωκράτης Ξυνίδης, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ.
Αύριο στο Δημοτικό Αμφιθέατρο ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος.
Την Παρασκευή ο Αλέκος Κοντός στο Δημοτικό Αμφιθέατρο και ο Παναγιώτης Σγουρίδης στο Elisso Hotel.
……
*Στον Σωκράτη Ξυνίδη στηρίζει και ο αδελφός του Βασίλη Τοροσίδη από τον Πετεινό, ενώ «μουδιασμένος» εμφανίζεται ο «αφανής εταίρος» Μανώλης Τσέπελης για Σωκράτη-Σγουρίδη…
……
*Στα ραδιοφωνικά μας. Έδωσε προσωρινά τα αντικλείδια στον Κοσμά Γεωργιάδη ο Χουσεϊν Καράνταη και ο σταθμός ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ λειτουργεί κανονικά από την Δευτέρα ενώ στις 25 Οκτωβρίου συζητούντα τα «ασφαλιστικά».
…..
*Τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μαλκότς φιλοξένησε χθες στην ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόραση ο Ιπ. Γαλάτης με τον οδοντίατρο να επιτίθεται στον Τσετίν σκληρά και να χαρακτηρίζει… τους λοιπούς μειονοτικούς ως «γλάστρες» στα ψηφοδέλτια των κομμάτων.

30 Σεπτεμβρίου

Τέσσερις και μία… μείνανε για τις εκλογές!

30 Σεπτεμβρίου

Βρισκόμαστε ήδη μόλις 4 μέρες και μία για την Κυριακή των εκλογών και όλο το ενδιαφέρον πλέον έχει «καταναλωθεί» στο αν θα κερδίσει ο Σωκράτης Ξυνίδης τον Σγουρίδη ή πόσο χαμηλά μπορεί να πάει τον Τσετίν ο Μαλκότς… και τα κομπιουτεράκια του ΛΑ.Ο.Σ και του ΣΥΡΙΖΑ να «ονειρεύονται» έδρα από την τρίτη κατανομή που το πιο πιθανό θα πάρουν από το ΠΑΣΟΚ!
Η είδηση της ημέρας;
Σήμερα στις 8 το βράδυ ο Σωκράτης Ξυνίδης μιλάει στο «ΝΑΤΑΣΣΑ» και όλα δείχνουνε… κατακλυσμό κόσμου!

30 Σεπτεμβρίου

Με φόντο τις… φωτογραφίες του Σταμάτη Σταματιάδη ο Κοντός χαιρέτισε εκδήλωσή… συνυποψηφίου του!

30 Σεπτεμβρίου
Αυτά που συμβαίνουν με τη Νέα Δημοκρατία πλέον στην Ξάνθη είναι… κωμικοτραγικά λίαν επιεικώς!!!
Κι είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος ο πρώην Υπουργός δεν θα αισθάνεται καλά, αφού με τον τρόπο αυτό δίνει την «εντύπωση» για… ψηφοδέλτιο «γλαστρών» της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης!
Ναι στον Κοντό αναφέρομαι. Που «τρέχει» με τους δικούς του από εγκαίνια σε εγκαίνια συνυποψηφίων του στο ψηφοδέλτιο, ενώ ο ίδιος δεν έκανε καν… εγκαίνια! Γεγονός που φανερώνει εκτός των άλλων και την «πολιτική» αμηχανία του…
-Φαντάζεστε δηλαδή την περίοδο που η Ν.Δ. στη Ξάνθη κατέβαζε πραγματικά ΙΣΧΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ο Βαγγέλης Κουρτίδης να χαιρέτιζε τις… προεκλογικές εκδηλώσεις του Γιώργου Παυλακάκη, ή ο Ράπτης να ήταν πρώτος στη γραμμή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Κουρτίδη μαζί με την «παρέα» Δολαπτσόγλου- Χατζηευλευθεριάδη…;
Για να μη πάω ακόμη πιο παλιά με Θωμά Αλεξίου και Γιώργο Ροδίου…
-Αυτά που συμβαίνουν λοιπόν σ’ αυτή τη παράταξη, είναι ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ! Να χαιρετάει τα εγκαίνια του… Σταματιάδη ο Κοντός!!! Ωσάν να λέει, δώστε καμιά ψήφο και στον Σταμάτη, μην έχει να λέει μετά τις 5 Οκτωβρίου για «γλάστρες» ο… Παπαδόπουλος!
Επιτέλους Μωραϊτη. «Προστατέψτε τον»! Υπουργός έφτασε…
-Και τον «περιφέρετε» από εγκαίνια σε εγκαίνια…
-Ν’ ακούει δηλαδή την Ανδρέου να καυχιέται ότι «είναι η ΚΑΘΑΡΗ» του ψηφοδελτίου ή να προλογίζει τον Σταματιάδη με φόντο τις… φωτογραφίες του. Φτάνει!!!

30 Σεπτεμβρίου

Πάντως και μετά τα εγκαίνια  Σταματιάδη το βράδυ της Δευτέρας στον πεζόδρομο, ο Κοντός δεν έχασε τα «κέφια»  του… αλλά και το χρόνο του!

Πάντως και μετά τα εγκαίνια Σταματιάδη το βράδυ της Δευτέρας στον πεζόδρομο, ο Κοντός δεν έχασε τα «κέφια» του… αλλά και το χρόνο του!

30 Σεπτεμβρίου
-Πήρε λοιπόν από τους 40 «γαλάζιους» που παραβρέθηκαν σε αυτά τους 30 τουλάχιστον (Τσέπελη, Σερραίο, Πύρρο κλπ) και παρέθεσε δείπνο προς τιμή τους στο Elisso. Όπου μάλιστα αντάλλαξε και θερμή χειραψία με τον υποψήφιο του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης και γιατρό Γιώργο Ζεμπεκάκη. Και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.

30 Σεπτεμβρίου

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΠΤΗ ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

30 Σεπτεμβρίου

Συνοδευόμενος από τον νέο ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Ξάνθης κύριο Παπαγιαννίδη επισκέφθηκε χθες το πρωί την ΣΕΚΑΠ ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Αλέκος Κοντός κι έτυχε εκεί της θερμής υποδοχής του Γιάννη Ράπτη αλλά και του κυρίου Κίτσου φαντάζομαι…
Φυσικά ζήτησε την στήριξη των εργαζομένων στον προεκλογικό του αγώνα και πάντα συνοδευόμενος από τον κύριο Παπαγιαννίδη, συνέχεια τις επισκέψεις του και σε άλλα εργοστάσια του Νομού, συναντώντας φίλους του και μοιράζοντας το φυλλάδιό του στο κόσμο με θετικά σχόλια αθηναϊκών εφημερίδων τη περίοδο που ήταν Υπουργός…
Τώρα τι ψήφους θα του «δώσει» ο κύριος Παπαγιαννίδης αυτό δεν το γνωρίζω. Ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης που τον επέλεξε για «ειδικό σύμβουλό» του, εμφανώς και έχει περισσότερα στοιχεία της υψηλής δημοτικότητάς του…

30 Σεπτεμβρίου

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

30 Σεπτεμβρίου

Απογοήτευση ήταν ο Καρατζαφέρης στη Κομοτηνή για όσους πήγαν στην ομιλία του και περίμεναν ν’ ακούσουν κάτι καινούργιο ή μια θέση που να αφορά την Θράκη και την ανάπτυξή της ή τα Συνεταιριστικά εργοστάσια, τον αγροτικό πληθυσμό και την ανεργία στη περιοχή που απειλεί τους Θρακιώτες με μια δεύτερη «μετανάστευση»…
Περισσότερο «διαβασμένο» τον περιμέναμε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. που επανέλαβε τα γνωστά και γνωστά και γνωστά… και τις ίδιες επαναλήψεις.
-Λίγη περισσότερη… πολιτική «φαντασία» κι όχι να έρθει σαν τουρίστας, να μιλήσει και να… απέλθει!!!

30 Σεπτεμβρίου

«ΚΑΤΑΝΤΙΑ» ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΕΩ ΖΑΓΟΡΙΤΗ - ΜΩΡΑΪΤΗ

30 Σεπτεμβρίου

Ποτέ στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας δεν υπήρχε τέτοια «κατάντια» κόμματος όσο δυστυχώς τώρα… με Πρόεδρο τον υπό «ομηρία» Στέλιο Μωραϊτη και γραμματέα τον «ανεπανάληπτο» Λευτέρη Ζαγορίτη, οι πανελλήνιες βλακείες του οποίου με αυτά που δηλώνει, αρχίζουν και γίνονται ανέκδοτα!
Να γίνονται δηλαδή εγκαίνια εκλογικού κέντρου της Ν.Δ. και να μην στέλνει ούτε γραπτό χαιρετισμό η απούσα μουσουλμάνα υποψήφια βουλευτής του κόμματος και πλην του Ταρενίδη και 2-3 να μη πατάει πόδι κανείς Νεοδημοκράτης στο εκλογικό κέντρο.
Στην Ξάνθη η Ν.Δ. να παίρνει «βουτιά» προς την «κατιούσα» και να κινδυνεύει να μην πάρει την έδρα με την πρώτη κατανομή….
Αλλά ο Πρόεδρος το χαβά του! Αρκεί να βγει βουλευτής ο Κοντός και ο σκοπός του… ολοκληρώθηκε.

30 Σεπτεμβρίου

«ΧΑΛΑΛΙ» ΤΟΥ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ… ΑΛΛΑ ΤΟΥ «ΑΡΕΣΕΙ» ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΥ… ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ;;;

30 Σεπτεμβρίου

Αλλά και για τον Κοντό η σίγουρη «νίκη» της Κυριακής, πόσο μπορεί να «ενισχύει» το πολιτικό του προφίλ, όταν εξ’ αιτίας του το κόμμα κινδυνεύει να πάει στη Ξάνθη κάτω από το 33.3% και βρίσκεται εν… «διαλύσει»;
Κι άντε «χαλάλι» του το βουλευτιλίκι, γιατί αυτός ήταν και ο μεγάλος «καημός» του.
Δηλαδή θα του αρέσει που θα «επανεκλεγεί» άνευ…αντιπάλου ξανά βουλευτής χωρίς το πραγματικό λαϊκό έρεισμα; Θα είναι ΝΙΚΗ να κερδίζει τον… Μπουδούρ, ή τον Σταματιάδη ή την… «γλάστρα» την Ζεϊμπέκ που αναζητούνται ακόμη τα… ίχνη της;
-Θα ‘ναι νίκη αυτή; Σ’ ένα ψηφοδέλτιο που είναι… Κοντός, Κοντός, Κοντός, Κοντός και… Κοντός;

30 Σεπτεμβρίου

«ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΑΚΗ…

30 Σεπτεμβρίου
Άλλα λέει στον έναν, άλλα λέει στον άλλον και τελικά με «μπερδεύει» ο Σάκης Κριτσίνης…
Είναι με τον Κοντό, τον Μωραϊτη και τον «Πύρρο» τελικά ή απλά βλέποντας τη Ν.Δ να «καταρρέει» σου λέει γιατί δεν απλώνω κι ένα… πόδι προς τον Χατζηευαγγέλου και τον ισχυρό του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Σωκράτη Ξυνίδη που από 5 Οκτωβρίου θα είναι Κυβέρνηση και εξουσία;
Ξεκαθάρισε λοιπόν τη θέση σου Σάκη…
-Γιατί τα ίδια μου έλεγες και για την «ανακολουθία» σου με τον Δραγουϊδη κι από τότε γίναμε… «μπίλιες»!
Δεν γίνεται να είσαι και με τις δύο «όχθες» Σάκη μου… Γιατί αυτό μόνο ο Τσέπελης μπορεί και το καταφέρνει!

30 Σεπτεμβρίου

30 Σεπτεμβρίου
*Κατάσταση διάλυσης και «μαχαιρώματα» κορυφής καταγράφονται στη Ν.Δ. τέσσερα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες. Με μια πρωτοφανή παρέμβαση, ο γραμματέας του κόμματος κ. Ελ. Ζαγορίτης κάλεσε ανοιχτά τους γαλάζιους ψηφοφόρους να «μαυρίσουν» όσα στελέχη «πλήγωσαν την παράταξη» και παραμένουν στα ψηφοδέλτια, ενώ ο υπουργός Υγείας κ. Δημ. Αβραμόπουλος προεξοφλεί την ήττα της Ν.Δ!!!
Απίστευτα δηλαδή πράγματα…
……
*Η τορπίλη Ζαγορίτη έκανε άνω- κάτω τη Ν.Δ. και προκάλεσε αλυσιδωτές εκρήξεις γαλάζιων στελεχών, στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, καθώς οι περισσότεροι την αντιμετώπισαν και ως κίνηση που «υπονομεύει τις επιλογές του ίδιου του Πρωθυπουργού»!!!
Και ο ίδιος επιχειρεί το ρόλο του… «Πόντιου Πιλάτου», προφανώς γιατί οι «μυστικές δημοσκοπήσεις» της Ρηγίλλης σε συγκεκριμένες Περιφέρειες, (Ξάνθη, Πιερία, Βοιωτία κλπ), δείχνουν πολύ χαμηλά ποσοστά ή φοβάται ακόμη και για την επανεκλογή του στη Β’ Αθήνας.
-«Φωτογραφίζοντας» καθαρά Κοντό, Μιχαλολιάκο, Κουκοδήμο, Μπασιάκο με τις δηλώσεις του.
……
*Όπως σημειώνουν βέβαια χθες «ΤΑ ΝΕΑ»:
«Με στόχο να αποφευχθεί μια εμφυλιοπολεμική σύρραξη στη Β΄ Αθήνας εξάλλου, στελέχη της Ρηγίλλης που συντάσσονται με τις θέσεις του γραμματέα σημείωναν ότι «είναι προφανές πως αναφέρεται σε πρόσωπα που έχουν πληγώσει την κομματική βάση». Και «φωτογράφιζαν» τους κ.κ. Ευαγ. Μπασιάκο και Αλ. Κοντό, οι οποίοι έχουν εμπλακεί στις σκανδαλώδεις παραχωρήσεις δημόσιας γης στη Μονή Βατοπεδίου, αλλά και τους κ.κ. Βασ. Μιχαλολιάκο και Κων. Κουκοδήμο».
-Αυτό όμως κι αν είναι γελοίο, από τη στιγμή που ο κύριος Ζαγορίτης (με τον κύριο Μωραϊτη…), είχαν στενή συνεργασία για παράδειγμα για το ψηφοδέλτιο Ξάνθης!!!
……
*Όπως επίσης ο κύριος Ζαγορίτης γνωρίζει ότι «και να ήθελαν πλέον οι Νεοδημοκράτες να «μαυρίσουν» «Βατοπεδινούς» και βουλευτές που «ενόχλησαν» με συμπεριφορές, όπως τελικά καταρτίστηκαν τα ψηφοδέλτια, η «γραμμή» βρίσκεται… εκτός τόπου και χρόνου!!!
-Δηλαδή στη Ξάνθη, θα μαυρίσει σύμφωνα με τις υποδείξεις Ζαγορίτη ο κόσμος Κοντό για να ψηφίσει… Μπουδούρ ή Σταματιάδη ή… Ζεϊμπέκ που ακόμη αναζητείται;;; Αστεία πράγματα…
……
*Μα εδώ ο Σταματιάδης έκανε εγκαίνια πολιτικού κέντρου το βράδυ της Δευτέρας και τα χαιρέτισε ο ίδιος ο Κοντός, διότι αυτός του το ζήτησε!!!
-Με φόντο μάλιστα τις…φωτογραφίες του Σταματιάδη!!!
-Παρωδία δηλαδή!!! Τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε… κι όλα αυτά, προκειμένου ο Κοντό να «μοιράσει» λίγες ψήφους και στον Σταματιάδη, μην πάρει κανέναν 3ψήφιο αριθμό ψήφων και μετά τις εκλογές… «γελοιοποιηθεί» ακόμη περισσότερο η ιστορία στα περί «γλαστρών» στο ψηφοδέλτιο…
-Θέση που ανέπτυξε και ο Μαλκότς χθες στην συνέντευξή του στην ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόραση!!! Με τα βέλη του και για την «γλάστρα» του Τσετίν, αλλά και για τις «γλάστρες» στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
……
*Φαντάζεστε δηλαδή αν γυρίσουμε λίγα χρόνια τον Αείμνηστο Θωμά Αλεξίου να χαιρετάει τα… εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου Ροδίου, ή ο Βαγγέλης Κουρτίδης να χαιρετίζει τα εγκαίνια του κυρίου Παυλακάκη και ο κύριος Τσαλίδης τα εγκαίνια του Κοντού; Έλεος!
……
*Λογικά βέβαια μετά τις δηλώσεις Ζαγορίτη και το χθεσινό «ξεφτίλα» πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ…
-Ο μεν Κοντός θα έπρεπε ευθέως να στραφεί εναντίον τους, ο δε Μωραϊτης να έχει ήδη «παραιτηθεί»!!! Διότι τέτοια ΚΑΤΑΝΤΙΑ 3-4 μέρες πριν τις εκλογές, δεν την είδαμε ποτέ στη Νέα Δημοκρατία…
……
*Βέβαια δεν θα γίνομαι πάντα εγώ ο «κακός», αλλά τόσα χρόνια κάνω εκλογές και τέτοια «κωμωδία» δεν ξανάδα…
-Πρώτα δηλαδή ο κύριος Ζαγορίτης μαζί με τον Σταμάτη και τον Τάτση και πάντα σε συνεργασία με Καραμανλή-Αγγέλου να καταρτίζουν τα ψηφοδέλτια με….γλάστρες σε πολλούς Νομούς (δείτε και στο Νομό Ροδόπης τι έγινε…) και λίγες μέρες πριν τις εκλογές να καλεί ο Γραμματέας του κόμματος τους Νεοδημοκράτες να «μαυρίσουν» τους… Κοντό, Μιχαλολιάκο, Κουκοδήμο και Μπασιάκο!!!
Και η ΝΟΔΕ του Μωραϊτη να μην έχει την «ευθιξία» για ούτε μια παραίτηση…!
-Όταν ακόμη και η Ζεϊμπέκ τους «έφτυσε» απαξιώνοντας να στείλει στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έστω ένα γραπτό μήνυμα…

29 Σεπτεμβρίου

Σε θέση «μάχης»!!!

29 Σεπτεμβρίου
Μέχρι και ξύλο «παίζουν» στην Ορεινή περιοχή οπαδοί των δύο μειονοτικών υποψηφίων, ενώ το κλίμα πολώθηκε άσχημα….
ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΣΕΤΙΝ:
Δεν τον «φοβάμαι» τον Μαλκότς! Ούτε 3.000 ψήφους θα πάρει, δεν εκπροσωπεί κανέναν…

ΧΑΣΑΝ ΜΑΛΚΟΤΣ:
Πρόδωσε τις αποφάσεις της ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ και παραιτήθηκε από Πρόεδρος. Εκπροσωπεί μόνο τα προσωπικά του συμφέροντα
Μέχρι και ξύλο «παίζουν» πλέον στην Ορεινή περιοχή οπαδοί των δύο μειονοτικών υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, Τσετίν και Μαλκότς αντίστοιχα, ενώ το κλίμα πολώθηκε άσχημα… με τον γνωστό Μπαντάκ Χουσεϊν να «πετάει»ανοιχτά το «γάντι» πλέον στον εκ Ευλάλου υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!!!
Σε θέση «μάχης» τα επιτελεία και των δύο υποψηφίων, καθώς οι οπαδοί του Μαλκότς θεωρούν δεδομένο ότι με 7.500 ψήφους μπορούν να πάρουν έδρα στη Ξάνθη, κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και κατά δεύτερο λόγο από τη Νέα Δημοκρατία!!!
Οι οπαδοί του Χασάν Μαλκότς ισχυρίζονται για τον Τσετίν ότι, «Πρόδωσε τις αποφάσεις της ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ και παραιτήθηκε από Πρόεδρος πειθαρχώντας σε κομματικές εκλογές!». Και τον καταγγέλλουν ευθέως ότι, «Εκπροσωπεί μόνο τα προσωπικά του συμφέροντα και κανέναν άλλον»….
Από την άλλη ο Μάντατζη Τσετίν λέει ότι, «δεν «φοβάται» τον Μαλκότς τον οποίο θεωρεί ότι δεν θα πάρει ούτε… 3.000 ψήφους και δεν εκπροσωπεί κανέναν!!!
Στην διάσταση και στο «κομφούζιο» που επικρατεί, η κατάσταση είναι τόσο πολωμένη, που ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει τελικά, καθώς ο Μαλκότς με τους οπαδούς του, έχουν ισχυρό ρεύμα σε Σέλερο, Κιμμέρια και Ορεινή περιοχή, ενώ ο Τσετίν κρατάει το «κάστρο»του Ευλάλου.
ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009
Στο μεταξύ πρωτοφανής επιχείρηση χειραγώγησης των ψηφοφόρων της μουσουλμανικής μειονότητας γίνεται από το κρατικό κανάλι της Τουρκίας που ανέλαβε ρόλο «ντελάλη» της νέας άθλιας προπαγάνδας, στηρίζοντας τους ισχυρούς μειονοτικούς υποψήφιους σε Ροδόπη και Ξάνθη. Πρόκειται στην ουσία για ωμή παρέμβαση στις εθνικές εκλογές της Ελλάδας επιχειρεί το επίσημο κράτος της Τουρκίας, αποσκοπώντας να κατευθύνει τις ψήφους της μειονότητας.
Με εκτελεστή το τουρκικό κανάλι TRT, βομβαρδίζει καθημερινά τους δέκτες των μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης με προεκλογικά σποτ που αναπαράγουν το εμπρηστικό σύνθημα «Ο Τούρκος να ψηφίσει ισχυρό Τούρκο». Παράλληλα, οι εγκάθετοι της Άγκυρας έχουν γεμίσει την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη με αφίσες που χρησιμοποιούν σήμερα των ακροδεξιών «Γκρίζων Λύκων» οργανώνοντας εκστρατεία 10.000 «Τούρκων ψηφοφόρων» στην Ελλάδα.
Φαίνεται πως την ώρα που οι υπεύθυνοι του υπουργείου Εξωτερικών έχουν πάψει να ασχολούνται με τον τομέα της εθνικής ασφάλειας και τρέχουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, η Άγκυρα έχει θέσει σε λειτουργία έναν καλοστημένο μηχανισμό προπαγάνδας με στόχο να επιτευχθεί: εκλογή τριών «Τούρκων» στο ελληνικό Κοινοβούλιο, που θα καταστούν ρυθμιστές της κυβέρνησης και ένας τουλάχιστον «Τούρκος» υπουργός!
Το σύνθημα της ντροπής
Μετά τον ανθέλληνα ψευδομουφτή Ξάνθης κ. Αχμέτ Μετέ αλλά και τα υπόλοιπα «άτυπα» όργανα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που τα τελευταία χρόνια έχουν αναλάβει εργολαβικά να προπαγανδίζουν στο εσωτερικό της Ελλάδας υπέρ της Τουρκίας, ήρθε η στιγμή να αναλάβει, δίχως «μεσάζοντες», το επίσημο τουρκικό κράτος. Με δούρειο ίππο το τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό σταθμό TRT, επιχειρεί να κατευθύνει τις ψήφους των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης. Με σημαία το σλόγκαν «ο Τούρκος να ψηφίσει ισχυρό Τούρκο» προβάλλουν, καθημερινά, προεκλογικά τηλεοπτικά σποτ δίνοντας τη γραμμή της Άγκυρας για τις ελληνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 και στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τις υποψηφιότητες Τσετίν-Μαλκότς στο Νομό Ξάνθης και Χατζηοσμάν-Ιλχάν στο Νομό Ροδόπης.
Άλλωστε, οι μειονοτικές ψήφοι στη Ροδόπη και την Ξάνθη είναι συγκεκριμένες και οι άνθρωποι του προξενείου γνωρίζουν καλά πως πρέπει να μοιραστούν προσεκτικά ώστε να εκλεγούν τρεις τουλάχιστον μουσουλμάνοι βουλευτές.
Παράλληλα όμως με τον επίσημο εκφραστή του τουρκικού κράτους, στον προεκλογικό αγώνα έχουν μπει για τα καλά και οι διάφοροι σύλλογοι και οργανώσεις που αυτοαποκαλούνται «τουρκικοί». Συγκεκριμένα, σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η «Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης», ο «Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» και η «Ομοσπονδία Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» αναφέρεται: «Απόφαση της κορυφαίας συνεδρίασης των προέδρων της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης στις 19 Σεπτεμβρίου 2009, που είχε ως θέμα τις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Η πραγματοποιηθείσα κορυφαία συνεδρίαση των παραπάνω συλλόγων και οργανώσεων αξιολόγησε τις εκλογές στην Ελλάδα και αποφάσισε πως η στρατηγική θα στηριχθεί στο σύνθημα «Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο» στηρίζοντας μόνο Τούρκους υποψηφίους. Καλούμε ως πρόεδροι των Τούρκων της Δυτικής Θράκης να ασκήσετε το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν λαμβάνοντας μέρος στη διακυβέρνηση της Ελλάδας. Καλούμε όλους τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης να ψηφίσουν τους Τούρκους υποψηφίους ανεξαρτήτως κόμματος. Η ψήφος του Τούρκου σε Τούρκο».
«Τουρκική εισβολή» 10.000 ψηφοφόρων ετοιμάζει ο «Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης», καθώς έχει αναλάβει τη δωρεάν μετακίνηση μειονοτικών ετεροδημοτών που ζουν στην Τουρκία προς Ξάνθη και Ροδόπη. Μάλιστα, σε δημοσίευμα της τουρκόφωνης εφημερίδας «Birlik» φιλοξενούνται δηλώσεις του επικεφαλής του παραρτήματος του συλλόγου στη Σμύρνη κ. Αϊντίν Ιζκάν, ο οποίος αναφέρει: «Είναι σημαντικό οι ψήφοι των συμπολιτών μας να χρησιμοποιηθούν υπέρ των «Τούρκων» υποψηφίων, προκειμένου να επιλυθούν το συντομότερο τα προβλήματα των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης.
Οραματίζονται…. «Τούρκο» υπουργό!
Επιπλέον, τονίζει ότι η εκλογή τριών «τούρκων» βουλευτών είναι εφικτή, συμπληρώνοντας πως «σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού, οι ψήφοι των «Τούρκων» θα διαδραματίσουν ρόλο – κλειδί στον σχηματισμό της κυβέρνησης και ενδέχεται να μας δοθεί και υπουργείο».
Σημειώνεται πως στελέχη του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» δηλώνουν ότι ελέγχουν 70.000 μειονοτικούς ψηφοφόρους. Αναλυτικά, εμφανίζονται βέβαιοι ότι καθοδηγούν περίπου 36.000 μειονοτικούς ψηφοφόρους στη Ροδόπη και άλλους 33.000 στον Νομό Ξάνθης. Εκτιμούν δε ότι τα μεγέθη αυτά επαρκούν για να εξασφαλίσουν την εκλογή τουλάχιστον τριών «Τούρκων» βουλευτών, αρκεί να πριμοδοτήσουν μαζικά συγκεκριμένους υποψηφίους – εκλεκτούς της Άγκυρας. Αλλά ούτε αυτή η παράμετρος έχει αφεθεί στην τύχη, αφού – πέραν της προπαγάνδας του κρατικού σταθμού TRT – διάφορα σωματεία που λειτουργούν στη Δυτική Θράκη, όπως η παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», έχουν αναλάβει το έργο της σωστής διανομής των ψήφων, δίνοντας γραμμή στη μειονότητα ποιους να «σταυρώσουν» την Κυριακή των εκλογών.
Haydi!
Bati Trakya
Goster Kendini
«Turk’un Oyo Turk’e»
Με μια χειρονομία που χρησιμοποιούν Τούρκοι ακροδεξιοί (παρόμοια με αυτή των «Γκρίζων Λύκων») και με το εμπρηστικό σύνθημα που αναφέρει «Ήρθε η ώρα, Δυτικοθρακιώτη να τους δείξεις ποιος είσαι. Προχώρα δυνατά. Η ψήφος του Τούρκου να πάει σε Τούρκου», οι εγκάθετοι του τουρκικού προξενείου δίνουν προεκλογική γραμμή στη μουσουλμανική μειονότητα.
Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης αφίσας και καθοδηγητές του προεκλογικού αγώνα «υπογράφουν» την αφίσα και με τα διακριτικά τους σήματα.

29 Σεπτεμβρίου

ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! 10σέλιδο αφιέρωμα για ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ από το περιοδικό Πολιτικά & Κοινωνικά ΘΕΜΑΤΑ!

29 Σεπτεμβρίου
Εκδότης ο μαχητικός δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας που έκανε αποκαλύψεις και για το ΒΑΤΟΠΕΔΙ
*Ο Κώστας Καραμανλής μας δίνει την εντύπωση ότι τον υποχρέωσαν να γίνει πρωθυπουργός
ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Σωκράτη Ξυνίδη και μια ακόμη ένδειξη του «ειδικού» ρόλου που θα «παίξει» την επόμενη μέρα, εφόσον το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές και κάνει αυτοδύναμη Κυβέρνηση στις εκλογές της 4 Οκτωβρίου.
Το περιοδικό «Πολιτικά και Κοινωνικά ΘΕΜΑΤΑ», εκδότης του οποίου είναι ο μαχητικός δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας που έκανε αποκαλύψεις και για το ΒΑΤΟΠΕΔΙ, με εξώφυλλο τους Γ. Παπανδρέου, Κ. Καραμανλή, Μ. Γιομπαζολιά και Σ. Ξυνίδη και τίτλο, «Αλλάζουν ήρεμα ρόλους…», δηλαδή ο Καραμανλής παραδίδει την Πρωθυπουργία στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έχει 10σέλιδο αφιέρωμα για ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ με τον μαχητικό δικηγόρο να μιλάει στους Γιάννη Ντάσκα και Αγυρώ Αθανασοπούλου σε μια αποκαλυπτική συζήτηση, που σίγουρα θα πολυσυζητηθεί.
«Η πολιτική οικογένεια της Ξάνθης που πρωταγωνίστησε στην αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία μας, φιλοξενείται στα «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» λόγω των εκλογών, αναφέρει το περιοδικό και συνοψίζει τις θέσεις του.
-Δεν θα είναι λογιστής ο Γιώργος Παπανδρέου.
-Γαλάζια είναι όλα τα καρτέλ της αγοράς.
-Ηττήθηκαν τα παραμάγαζα εξουσίας στο ΒΑΤΟΠΕΔΙ.
ΣΤΗΝ συνέντευξή του ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ τονίζει με έμφαση, «Το σκάνδαλο της SIEMENS θα οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση του πολιτικού συστήματος αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές», υπογραμμίζει ότι, «με τη Νέα Δημοκρατία οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι, διότι το κοινωνικό κράτος θυσιάστηκε χάριν των ιδιωτικών συμφερόντων», για να κάνει και την σημαντική αποκάλυψη.
-Πολιτικά πρόσωπα επέβαλαν σιωπή στο σκάνδαλο Βατοπεδίου, φωτογραφίζοντας ευθέως τον Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή και το στενό περιβάλλον του.
«Ο Κώστας Καραμανλής μας δίνει την εντύπωση ότι τον υποχρέωσαν να γίνει πρωθυπουργός…», καταλήγει στην συνέντευξή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης.

29 Σεπτεμβρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

29 Σεπτεμβρίου
*Χαμός και πανικός στο ΑΔΙΕΞΟΔΟ το βράδυ του Σαββάτου όπως μαθαίνω…
Με τον Θόδωρο τον «Πύρρο» πάντα στην είσοδο επί των δημοσίων σχέσεων και τα κέφια στα φουλ ανεβασμένα…
…..
*Οι συμπτώσεις; Απουσίαζε από το ελληνάδικο η δημοφιλής Αφροδίτη η οποία πήγε για λίγο και έφυγε, απουσίαζε και ο…Τόρης, διότι κατά δήλωσή του, αποφάσισε να μείνει στο σπίτι και να χαρεί τον έρωτά του με την Κωνσταντίνα στο κρεβάτι κι όχι στο…αυτοκίνητο!
….
*Στο ΑΔΙΕΞΟΔΟ πήγε για ένα ποτό και ο Αλέκος Κοντός με την Σταυρούλα και την παρέα του, αλλά έφυγε νωρίς σχετικά…
-Αφού από την επομένη είχε και πάλι «αγώνα» στα χωριά ενώ έπρεπε να παραβρεθεί και στις εκδηλώσεις στο Καρυόφυτο..
….
*Ποιος έπαιζε μουσική το Σάββατο στο ΑΔΙΕΞΟΔΟ; Ο δημοφιλής Κώστας Σπυριάδης που μετά από καιρό, είδαμε να αναλαμβάνει κι αυτός μουσική δράση στο αυθεντικό της πόλης!
…..
*Ωστόσο πολύ κόσμο και μεγάλη κοσμοσυρροή είδα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και στο γνωστό ελληνάδικο ΑΜΑΝ bar όπου στο τσακίρ κέφι, κάποιοι «ξεφάντωσαν» επάνω στα τραπέζια…
Η φωτογραφία μιλάει μόνη της!
….
*Η είδηση; Στο ΑΜΑΝ bar βρέθηκε μετά από καιρό και ο δημοφιλής Νίκος ο «τσίπουρας» και μάλιστα θεάθηκε αγκαλιά με…νεαρή θαυμάστριά (;) του, αγνώστων λοιπών στοιχείων!
….
*Στο ΑΜΑΝ bar και στο κεντρικό μπαρ όμως είδα και τον γνωστό «συνοδό» γυναικών τον Παναγιώτη….
Πολύ σκεφτικό και «προβληματισμένο» και δεν γνωρίζω την αιτία…
-Μήπως του λείπει η…όμορφη Λυδία Χωλίδου που φέτος ο Τάκης δεν φώναξε για δουλειά;
Αντίθετα ρώτησε τον πρώην της τον Δημήτρη από τη Κομοτηνή που βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο γνωστό ελληνάδικο μαζί με γνωστή μελαχρινή ύπαρξη σαν πελάτης…
…..
*Στο ΑΜΑΝ bar όμως είδα άνευ….γυναικείας παρέας και τον δημοφιλή αθλητικογράφο Ρούλη Δημητριάδη με το χαμόγελο στα χείλη…
-Ρούλη, πότε θα σε παντρέψουμε;
…..
*Κι ενώ περιμέναμε όλοι τον δημοφιλή Γιώργο …… που είναι από τα καλύτερα παιδιά στη πρώτη γραμμή του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης εν όψει των εκλογών, αυτός με κουστούμι και ηρεμία διασκέδαζε στο ΑΜΑΝ bar και μάλιστα καθήμενος δίπλα στην ωραία «μάρκα» του ελληνάδικου, την Λένα Φερεσιάδου!!!
Μάλλον «παροπλισμένο» τον βλέπω πολιτικά….για άγνωστο προς το παρόν λόγο!
…..
*Τρία υπέροχα αστέρια στο ΑΜΑΝ bar μαζί το βράδυ του Σαββάτου! Η όμορφη Βάνα μαζί με την υπέροχη ξαδέρφη της από την Σταυρούπολη και μια φίλη τους…
-Οι…άγγελοι του Τάκη!;

29 Σεπτεμβρίου

«ΚΑΤΑΝΤΙΑ» ΝΟΔΕ-ΖΑΓΟΡΙΤΗ! Ούτε… γραπτό μήνυμα δεν έστειλε η Ζεϊμπέκ!!!

29 Σεπτεμβρίου

«Σνόμπαρε» εν ψυχρώ την Νέα Δημοκρατία και δεν πήγε ούτε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου η Αϊσέλ Ζεϊμπέκ, υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης που… κατέθεσε υποψηφιότητα στην Αθήνα και «ανακάλυψαν» οι κύριοι Δημήτρης Σταμάτης (Περιφερειάρχης), Τάτσης και Ζαγορίτης!!!
Ενώ υποτίθεται έγινε εκλογικό κέντρο για να «συσπειρώσει» τον κόσμο και να δείξει δήθεν… ενωμένη τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ξάνθης, μετά τους Ζαγναφέρη - Τσαλίδη που τους «έστειλαν» πίσω το χρίσμα φαίνεται πως κάπου εκεί οδηγείται και η κυρία Αϊσέλ Ζεϊμπέκ που έχει τον… ξάδερφό της υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ και φημολογείται ότι κάνει «στροφή»…
Το περίεργο της υπόθεσης;
Η κυρία Ζεϊμπέκ όχι μόνο απουσίαζε από τα εγκαίνια αλλά ούτε καν ένα…γραπτό χαιρετισμό δεν έστειλε για τα «μάτια» του κόσμου!
Για τέτοια «κατάντια» ΝΟΔΕ και Ζαγορίτη μιλάμε στη Ξάνθη…!

29 Σεπτεμβρίου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Γ. ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ!

29 Σεπτεμβρίου
Έντονη οργή και δυσαρέσκεια από Σγουρίδη-Σωκράτη Ξυνίδη και ΛΑ.Ο.Σ εκδηλώθηκε χθες μετά την αποκάλυψη ότι, «ο Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να πάνε οι σύμβουλοι και παρουσία του πρώην Υπουργού, να δεσμευτούν ότι θα τον στηρίξουν στις εκλογές!»
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισαν ανεπίτρεπτη την «πρωτοβουλία» του Δημάρχου Σταυρουπόλεως μετά τις εκδηλώσεις στο Α. Καρυόφυτο να πάρει μια τέτοια πρωτοβουλία, ενώ το γεγονός κατήγγειλε και ο γιατρός και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης Γιώργος Ζεμπεκάκης.
Για την ιστορία, η σύσκεψη Κοντού με τους δημοτικούς συμβούλους Σταυρούπολης από τους οποίους ζήτησε ο πρώην Υπουργός να στηρίξουν τον ίδιο και το ψηφοδέλτιο, κράτησε περίπου 25 λεπτά και αμέσως μετά αυτός επέστρεψε στη Ξάνθη για να συνεχίσει την προεκλογική του πορεία, ενώ το βράδυ της Παρασκευής έδωσε τραπέζι για φίλους του εργολάβους και μηχανικούς στο Elisso Hotel.

29 Σεπτεμβρίου

Στην ευθεία!

Στην ευθεία!

29 Σεπτεμβρίου
Δεν ξέρω τι λένε οι «μυστικές» δημοσκοπήσεις που πολλές είναι «στημένες» και θυμόμαστε και το «φιάσκο» των Ευρωεκλογών…
Ωστόσο λίγες μέρες πριν από τη Κυριακή, στο Νομό Ξάνθης το «τοπίο» φαίνεται διαμορφωμένο αρκετά και συνοπτίζεται ως εξής:
Στην ισχυρή άνοδο που έχει το ΠΑΣΟΚ στο Νομό (πάνω από το 50%) με τον Σωκράτη Ξυνίδη να «κερδίζει» καθημερινά και περισσότερο έδαφος, ενώ ο Σγουρίδης δίνει σκληρή μάχη…Αντίθετα με τον Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο που δεν έχει την δυναμική των προηγούμενων αναμετρήσεων.
Τον Τσετίν χωρίς απροόπτου να εκλέγεται, αλλά με μειωμένη την εκλογική του δύναμη εξ’ αιτίας του Μαλκότς και των «σκληροπυρηνικών» και της ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ που τον στηρίζει δυνατά…
Τον Κοντό αντί να «συσπειρώνει» τον κόσμο του, να εξακολουθεί να «διώχνει» τα καλύτερα στελέχη του, κρατώντας τα «βαρίδια» που τον ζημιώνουν αφάνταστα…και την Γεωργία Ανδρέου να μαζεύει μέχρι ένα σημείο τους «δυσαρεστημένους».
Το ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης εμφανώς ανεβασμένο με Σπύρο Χαλκίδη και Γιώργο Ζεμπεκάκη να δίνουν τον αγώνα της «πρωτιάς»…
Τον ΣΥΡΙΖΑ να «απειλεί» να πάρει στη Ξάνθη έδρα την οποία περισσότερες πιθανότητες έχει να κλέψει από το ΠΑΣΟΚ αν πάρει πάνω από 7.500 ψήφους…
Μέχρι τη Κυριακή όμως, μπορεί ν’ αλλάξουν πολλά δεδομένα.
«Μ»

29 Σεπτεμβρίου

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ;;; «Γκάζωσε» κανονικά τον Κριτσίνη ο Κοντός!

29 Σεπτεμβρίου

Άγρια «γκάζωσε» τον Σάκη Κριτσίνη ο Αλέκος Κοντός όταν πληροφορήθηκε ότι «προωθούσε»την υποψηφιότητα του Σωκράτη Ξυνίδη στο χωριό Άβατο.
Από τη πλευρά του ο Σάκης βέβαια διατείνεται ότι εντελώς τυχαία πήγε στο σπίτι συγγενικού του προσώπου και εκεί είδε τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με τον οποίο απλά έκανε μια χειραψία…
Για να τον διαψεύσουν όμως και πάλι κύκλοι του Κοντού, ισχυριζόμενοι ότι «πήρε τον Σωκράτη Ξυνίδη και τον πήγε στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αβάτου όπου είναι Πρόεδρος για να τον στηρίξει!
-Όποια κι αν είναι η αλήθεια, ο… Σωκράτης Ξυνίδης είναι πάντως «αιτία» που τάσπασαν Κοντός - Κριτσίνης για να σχολιάσει ο τελευταίος με νόημα, «εμένα ο Αείμνηστος πατέρας μου δεν μου μίλησε ποτέ τόσο άσχημα και να μου μιλήσει έτσι ο Κοντός…»!
Στο θέμα πάντως που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δύο στενούς συνεργάτες και φίλους, ουδέτερη στάση κρατάει ως συνήθως ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης…
-Ενώ ο ίδιος ο Κριτσίνης «χρέωσε» το «επεισόδιο» σε… «ρουφιάνους» που ήθελαν να διαταράξει τις σχέσεις του με τον Κοντό….
Κι όλα αυτά τα «απίστευτα», παραμονές εκλογών.

29 Σεπτεμβρίου

Το τηλεφώνημα του Ταρενίδη στον Ζεμπεκάκη…!

29 Σεπτεμβρίου

Μου το είπε ο γιατρός και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ στο Νομό Ξάνθης Γιώργος Ζεμπεκάκης και δεν πίστευαν… τ’ αυτιά μου!
Στα καλά καθούμενα λοιπόν τον πήρε τηλέφωνο ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ και μέλος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης Παναγιώτης Ταρενίδης στο κινητό (εκείνη την ώρα ξεκουράζονταν στο ξενοδοχείο…) αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και του είπε:
«Γιώργο, που είσαι; Δεν έρχεσαι μέχρι το εκλογικό κέντρο της… Νέας Δημοκρατίας να συζητήσουμε και να μιλήσουμε λίγο;».
-Είσαι καλά κύριε Ταρενίδη; Δεν πας να σε δει κανείς γιατρός; Που με πήρες να με «ενοχλήσεις» τέτοια ώρα για να μου πεις τέτοια «μαλ...!» Εγώ μπορεί να είμαι φτωχός σε σχέση με σένα, αλλά έχω αξιοπρέπεια!!! Και τούκλεισε το τηλέφωνο!
Κι έπειτα έχει άδικο ο γιατρός όταν λέει ότι, «η πραγματική Ν.Δ. σήμερα, είναι ο ΛΑ.ΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη»!!!
-Δείτε οι άνθρωποι παραμονές εκλογών, τι «σκαρφίζονται»…

29 Σεπτεμβρίου

Όταν βλέπεις υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. και βγαίνει ανοιχτά και λέει, «αν δεν ψηφίσετε τον Κοντό, ψηφίστε εμένα…»,

Όταν βλέπεις υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. και βγαίνει ανοιχτά και λέει, «αν δεν ψηφίσετε τον Κοντό, ψηφίστε εμένα…»,

29 Σεπτεμβρίου
Τότε και να θέλεις ακόμη, πόσο μπορείς να στηρίξεις τον Σταμάτη Σταματιάδη;
Ο οποίος μπήκε βέβαια να «βοηθήσει» το κόμμα (και τους Μωραϊτη - Κοντό), πως θα του φανεί όμως αν πάρει τριψήφιο αριθμό ψήφων; Δεν θα είναι λίγο άκομψο;

29 Σεπτεμβρίου

«Γλάστρα» θέλανε και γι’ αυτό επιλέξανε την… Καραχασάν Νο 2!

29 Σεπτεμβρίου

Γράφει με νόημα ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ» και αναδημοσιεύω στη στήλη:
«Αφού επρόκειτο να συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο την Καραχασάν Νο2 γιατί εξαίρεσαν τον Τζεμήλ Καπζά; Τουλάχιστον εκείνος θα τους έφερνε αρκετές χιλιάδες ψήφους…
-Ήθελα να μάθω ποιοι φωστήρες της ΝΔ αποφασίζουν για τα ψηφοδέλτια της επαρχίας; Ποιοι τοπικοί «παράγοντες» και με ποιο σκεπτικό συνηγόρησαν σ’ αυτή την αντικατάσταση; Τουλάχιστον ο Καπζά δεν εκφράστηκε (ή δεν μπόρεσε να εκφραστεί) με τον προκλητικό τρόπο που εκφράστηκε η Αϊσέλ… Σε αντιδιαστολή με το γνωστό γνωμικό, η ΝΔ κεντρικά και τοπικά επιτυγχάνει να αφήσει και την πίτα μισή και τον σκύλο νηστικό! Μπράβο λοιπόν στα γαλάζια στελέχη και τις επιλογές τους στα ψηφοδέλτια και φυσικά μπράβο στον Κώστα Καραμανλή για τις επιλογές του στα… στελέχη του! Ούτε το στοιχειώδες πολιτικό «IQ»…».
-Οι «πολιτικοί φωστήρες» Τένη μου που είναι οι εξής τρεις…
-Περιφερειάρχης Δημήτρης Σταμάτης πρώτος και καλύτερος, ο γνωστός Κώστας Τάτσης και φυσικά ο Ζαγορίτης!
-Και γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «κόπηκε» ο Τζεμήλ Καπζά;
-Για τον απλούστατο λόγο ότι μια ακόμη… «γλάστρα» θέλανε στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. κι όχι τον Καπζά που με τις παρούσες συνθήκες θα ‘ρχονταν σίγουρα 1ος και θα εκλέγονταν!!!
-Άλλωστε δεν είναι καθόλου «τυχαίο» ότι η κυρία Ζεϊμπέκ ούτε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ. δεν πήγε τη Κυριακή το βράδυ!!!

29 Σεπτεμβρίου

«ΦΟΡΤΩΣΑΝ» ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

29 Σεπτεμβρίου

Πράγματι το ‘λυσε ως… δια μαγείας το κυκλοφοριακό ο Δήμαρχος Ξάνθης, αδειάζοντας από αυτοκίνητα τη Κ. Πλατεία, «φουλάροντας» όμως την Ανδρέου Δημητρίου, την 28ης Οκτωβρίου μέχρι την πλατεία Ελευθερίας, την Καραολή, την Βασ. Σοφίας όπου γίνεται της κακομοίρας κάθε βράδυ και βέβαια την Λεωφόρου Στρατού.
«Φόρτωσε» δηλαδή συγκεκριμένους δρόμους που αναγκάζεται να καταφύγει ο οδηγός για να βρει διεξόδους για να πάει στη δουλειά, ή στο σπίτι του, αλλά με την τόση κίνηση που έχει «φορτωθεί» σε αυτούς, ούτε με τα πόδια μπορείς να κυκλοφορήσεις πλέον στη πόλη σου…
Κι ακόμη το «έργο» έχει και συνέχεια!

29 Σεπτεμβρίου

80% ΚΑΤΩ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΝ… ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΥΡΑΔΙΚΩΝ!

80% ΚΑΤΩ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΝ… ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΥΡΑΔΙΚΩΝ!

29 Σεπτεμβρίου
Παινεύονταν λοιπόν ο Δήμαρχος Ξάνθης με τον Χρήστο Παμπουκίδη και τον Μούρκα κι έλεγε ότι αυξήθηκε ο τζίρος των μαγαζιών στο πεζόδρομο της Δαγκλή και κάτι τέτοια…
Μάλλον σε άλλο πόλη θα κατοικεί φαίνεται, διότι κάναμε μια πρόχειρη έρευνα αγοράς και διαπιστώσαμε ότι από την ημέρα που δεν έρχεται πλέον «αυτοκίνητο» στο κέντρο και δεν μπορεί να σταματήσει κανείς οδηγός ούτε για δευτερολόπεπτο, η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα έχει πέσει τουλάχιστον 70% πιο κάτω όπως μας λένε!!!
Πλην των καφέ και γυράδικων βέβαια!!! Σε όλα τα άλλα μαγαζιά αλλά και στην Δημοτική αγορά, η κατάσταση αρχίζει και γίνεται δραματική! Ας κάνει μια βόλτα κι ας ρωτήσει…
-Κι ακόμη ούτε το Sprinter ξεκίνησε (έρχεται τον Μάρτιο 2010), ούτε και τα Εμπορικά Κέντρα!!!

29 Σεπτεμβρίου

ΤΣΕΤΙΝ - ΜΑΛΚΟΤΣ: ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ…!

29 Σεπτεμβρίου

Είναι φανερό ότι για πρώτη φορά στη μειονότητα συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι και μάλιστα με σημεία κατατεθέν και στην καταγωγή…
Κι αυτό φαίνεται και στις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις, καθώς οι οπαδοί τους με την πρώτη ευκαιρία πιάνονται στα… χέρια!
Ενδεικτικό της σύγκρουσης είναι και η καταγωγή τους.
Οι οπαδοί του Μαλκότς χαρακτηρίζουν τον Τσετίν ανοιχτά… «γύφτο» με βάση την καταγωγή του, ενώ οι οπαδοί του Τσετίν από τη πλευρά τους, χαρακτηρίζουν «αριστερό» τον Μαλκότς.
Για να δούμε τι θα προκύψει στις 5 Οκτωβρίου με τις επιλογές της μειονότητας. Είναι απορία όλων μας…

29 Σεπτεμβρίου

ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ «ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ»! ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ… «ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ» Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ!

29 Σεπτεμβρίου
Δεν καταδέχτηκε να «χαιρετίσει» την πολιτική εκδήλωση της υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ. Γεωργίας Ανδρέου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Σταμάτης όταν τον προσφώνησε και τον κάλεσε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου…
Όπως το ίδιο συνέβη και με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέλιο Μωραϊτη που με της τάση του στην ουσία… εξέθεσε και συσπείρωσε περισσότερο τον κόσμο κατά του Κοντού διότι όλοι νόμιζαν ότι «κατόπιν εντολών» το έκανε αυτό, ενώ ο πρώην Υπουργός δεν είχε ιδέα…
Δηλαδή τελικά η Γεωργία Ανδρέου κάνει έναν αγώνα, εντελώς μόνη. Βασιζόμενη στον πατέρα της, την αδελφή της και 4-5 φίλους!
Μόνη απέναντι στα «θηρία» των μηχανισμών…

29 Σεπτεμβρίου

29 Σεπτεμβρίου

*Βγήκε ο ταμίας του «Μ» για να μαζέψει τις συνδρομές της εφημερίδας για το 2009 κι ήταν συγκινητική η ανταπόκριση που βρήκε.
-Σας ευχαριστώ όλους!
-Γιατί πραγματικά εν όψει και των νέων δικαστηρίων που έχουμε με Εφραίμ - Αρσένιο στις 8 Οκτωβρίου, εσείς μας δίνεται τη μεγαλύτερη ΔΥΝΑΜΗ!
……
*Και μια ακόμη πανηγυρική αθώωση.
-Θυμάστε την διαδικασία του αυτοφώρου που κινήθηκε εναντίον μου στις 28/5/2004 γιατί κυκλοφορούσα χωρίς… ταμπέλα, ενώ ουδέποτε βρήκα επάνω στο παμπρίζ του αυτοκινήτου μου κλήση (έβρεχε καταρακτωδώς και είχε καταστραφεί) κι η όλη υπόθεση κατέληξε τελικά σε φιάσκο;
Πήγα στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, επέμενα στην αθώωσή μου με τα στοιχεία που είχα για το «στήσιμο» της τότε κατηγορίας σε βάρος μου, αθωώθηκα και από τις δύο κατηγορίες.
-Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι, αλλά στην 5ετία της Κυβέρνησης Καραμανλή πέρασα δύο αυτόφωρα! Για ασήμαντο αφορμή…
Και μάλιστα αν και… Νεοδημοκράτης!
……
*Μέχρι κι ο Σταματιάδης έκανε χθες εγκαίνια εκλογικού κέντρου. Ο κύριος Μπουδούρ δεν θα κάνει;
Για να στείλω να τον προλογίσει ο Δημήτρης Λύρατζης!!!
……
*Έγραψα πολλές φορές ότι ο σημερινός Αλέκος Κοντός, καμία σχέση δεν έχει δυστυχώς μ’ εκείνον τον οραματιστή πολιτικό που πιστέψαμε όλοι όταν ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα.
Και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι μέρα με τη μέρα και περισσότερο…
….
*Εντελώς τυχαία για παράδειγμα πληροφορήθηκα ότι ο Κοντός, μέχρι και τον Σάκη Κριτσίνη κατάφερε να… απομακρύνει από κοντά του, όταν τον πήρε στο τηλέφωνο και τον… «γκάζωσε» κανονικά, επειδή του είπανε κάποιοι ότι στο Άβατο τον είδανε με τον… Σωκράτη Ξυνίδη!!!
-Δεν γνωρίζω αν το γεγονός είναι αληθές ή όχι, διότι ο Σάκης ανέκαθεν είχε στενές σχέσεις και με τον Χατζηευαγγέλου, αλλά στη προκειμένη περίπτωση, δεν «ακούς» 2-3 «ρουφιάνους» που επιθυμούν με τον τρόπο αυτό να σε «πολώσουν» με έναν τόσο στενό συνεργάτη και φίλο σου, ώστε εν θερμώ να τον… «γκαζώνεις» και τον «διώχνεις» από κοντά σου!
……
*Σε σημείο μάλιστα ο Σάκης να λέει με πίκρα, «εμένα δεν μου μίλησε ποτέ έτσι ο Αείμνηστος Πατέρας μου, θα μου μιλήσει ο Κοντός για τον οποίο τόσο έτρεξα κι έγινα κακός με τόσους ανθρώπους;»
……
*Ποια στάση κράτησε στο συγκεκριμένο ερώτημα ο Στέλιος ο Μωραϊτης;
-Μα ως… συνήθως! Αυστηρά… ουδέτερος!!!
-Σημασία έχει να ‘ρχονται από τη ΣΕΚΕ οι χοροί στη «Πολιτεία» και να είμαι ο Πρόεδρος και ποιος νοιάζεται για τα υπόλοιπα…
Οπότε, ούτε σε αυτό θα πρέπει να έχει παράπονο ο Κριτσίνης.
……
*Πάντως αν σας ενδιαφέρει κι αυτό, τώρα που ο Κοντός έχει στο πλευρό του τον Παπαπαγιαννίδη, δηλαδή τον νέο ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, νομίζω ότι δεν τον απασχολεί και ιδιαίτερα αν «χάνει» φίλους σαν τον Ιπποκράτη Γαλάτη, τον Κριτσίνη και τόσους άλλους.
-Στο κάτω κάτω κέρδισε τον… Κατσαρίκα, διατηρεί τον «Πύρρο» και τον Κεσίσογλου θα τον φέρει στο τέλος βόλτα!
……
*Να συγχαρώ επίσης και τον Δήμαρχό Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που πήρε ειδικό σύμβουλο τον κ.Παπαγιαννίδη και δίνει στους Ξανθιώτες μαζί με την πλατεία-ΤΕΡΑΣ και τον «αφανή-εταίρο», έναν επί πλέον λόγο να μην τον ξαναψηφίσουν στις εκλογές του Νοέμβρη 2010…!
……
*«Αφανής-εταίρος» που ενώ στην αρχή το έπαιζε με Κοντό-Σγουρίδη, εδώ και λίγες μέρες άλλαξε και «παίζει» πλέον Κοντό - Σωκράτη…
Καθότι προνοεί από τώρα για την επομένη μέρα…!
……
*Και μια τελευταία είδηση. Πήγε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ. (στην Ηρώων) ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Πέτρου με την σύζυγό του. Άσχετα αν δεν τον είδαν ορισμένοι πρωτοκλασάτοι γιατί προφανώς θα κάθονταν οι άνθρωποι πίσω… κι όχι στις πρώτες σειρές.

26 Σεπτεμβρίου

«Πέταξαν» το «γάντι» στον Τσετίν!

26 Σεπτεμβρίου
Έντονη συσπείρωση στο πλευρό του ΜΑΛΚΟΤΣ και του ΣΥΡΙΖΑ από πρωτοκλασάτα στελέχη της μειονότητας με αιχμές Μπαντάκ!
ΕΛΛΕΙΠΕ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΤΕ!
*Ακήφογλου Μπιρόλ (πρώην βουλευτής Ν.Δ), Μπαράν Μπουρχάν (πρώην Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), Τζεμήλ Καπζά (παρ’ ολίγον υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ.), Μπαντάκ Χουσεϊν. Ιχτσάν (πολιτευτής του ΚΚΕ), Ορχάν Χατζηϊμπράμ (υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ), οι Πρόεδροι Κοτύλης (Ναζίρ Χασάν), Σατρών (Δαρή Ιρφάν), Τουρκές (πολιτευτής Ν.Δ.), Μουσά Βιντινλή (πρώην αντινομάρχης Ξάνθης), Τζαμπάζ Αλή…ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
*Θα πρέπει να ντρέπονται οι «ρατσιστές» της μειονότητας που χαρακτηρίζουν «γύφτο» τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!
Οι πρωτοκλασάτοι και «σκληροί» της μειονότητας «πέταξαν» το «γάντι» στον Τσετίν το βράδυ της Πέμπτης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ!
Μόνο ο «ψευτομουφτής» κ.Μετέ απουσίαζε από το πλευρό του ΜΑΛΚΟΤΣ, ενώ όλοι οι λοιποί ήταν δίπλα του, «δείχνοντας» ποιος είναι ο «εκλεκτός» τους….
Προσέξτε λοιπόν τα «σκληροπυρηνικά» αλλά συγχρόνως και λαμπερά ονόματα της μειονότητας που βρέθηκαν δίπλα στον Μαλκότς!
Ακήφογλου Μπιρόλ (πρώην βουλευτής Ν.Δ), Μπαράν Μπουρχάν (πρώην Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), Τζεμήλ Καπζά (παρ’ ολίγον υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ.), Μπαντάκ Χουσεϊν, δημοτικός σύμβουλος, Αχμέτ Κεχαγιά Ιχτσάν (πολιτευτής του ΚΚΕ), Ορχάν Χατζηϊμπράμ (υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, δικηγόρος), οι Πρόεδροι Κοτύλης (Ναζίρ Χασάν), Σατρών (Δαρή Ιρφάν), Τουρκές (πολιτευτής Ν.Δ.), Μουσά Βιντινλή (πρώην αντινομάρχης Ξάνθης), Τζαμπάζ Αλή και δεκάδες άλλοι.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, δεν έλλειπαν και οι «ρατσιστικές» προσωπικές επιθέσεις των παρευρισκομένων που χαρακτήριζαν ως… «γύφτο» τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, σε αντιδιαστολή του Μαλκότς που η σύζυγός του είναι γνήσια Τουρκάλα και έχει σπουδάσει οδοντίατρος στην Κωνσταντινούπολη.
Όλη η ελίτ δηλαδή δίπλα στον Χασάν Μαλκότς και τον έτερο συνυποψήφιό του Ζεϊμπέκ Χουσεϊν!
Σε μας δεν «πέφτει» βέβαια λόγος, γιατί αυτή η «συσπείρωση», ωστόσο Θα πρέπει να ντρέπονται οι «ρατσιστές» της μειονότητας που χαρακτηρίζουν «γύφτο» τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!
ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ
Για την ιστορία σημειώνουμε ότι στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε τρομερή κοσμοσυρροή με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος της Παναγή Τσαλδάρη από τον κόσμο και να φανεί περίτρανα ότι «η γραμμή από το Τουρκικό Προξενείο δείχνει Μαλκότς», αφού με 7/500-8.000 ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει έδρα στη Ξάνθη σε βάρος των δύο μεγάλων κομμάτων!!! Και ιδίως του ΠΑΣΟΚ…
ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΝΤΑΚ!
Ιδιαίτερα καυστικός μάλιστα και «σκληρός» απέναντι στον Τσετίν, ήταν ο δημοτικός σύμβουλος και υποστηριχτής του Μαλκότς, Μπαντάκ Χουσεϊν τονίζοντας σε συνεργάτη μας: «Στις 5 Οκτωβρίου θα δούμε τι ψήφους θα πάρει από τη μειονότητα ο κύριος Τσετίν…».