*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

Γιατρός την ώρα που έκανε εφημερία στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου, το πατρικό του σπίτι στο Σταυροχώρι Σταυρούπολης παραδίδονταν στις φλόγες!

31 Ιανουαρίου

ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:
Μου έκαψαν το σπίτι!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ
*Απειλές κατά της ζωής του με όπλο στο κεφάλι, κατηγορεί αστυνομικό συγχωριανό του και ζητεί να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο δράστης

ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΖΟ
Δεν έμεινε τίποτα από το σπίτι του κι ο ίδιος κοιμάται πλέον σε ένα ράντζο στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου!!!



Εικόνες «μαφίας» και «Σικελίας» στην Ορεινή Σταυρούπολη για τις οποίες έχει ενημερωθεί ήδη και ο Εισαγγελέας Ξάνθης, αλλά και ο Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης.
Άγνωστος ή άγνωστοι εμπρηστές, έκαψαν το πατρικό σπίτι του γιατρού ΑΝΤΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ στο χωριό Σταυροχώρι Σταυρούπολης, την ώρα που αυτός έκανε εφημερία στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου!
Έλα αμέσως στο χωριό, το πατρικό σου σπίτι στο Σταυροχώρι καίγεται του είπαν και έσπευσε… ξυπόλητος για να προλάβει, αλλά όταν έφτασε, ήταν ήδη αργά! (Σ.Σ. Η απόσταση είναι περίπου 15΄ με το αυτοκίνητο»)
Ο κύριος Ιωαννίδης μίλησε στην εφημερίδα μας ακόμη και για απειλές κατά της ζωής του με όπλο στο κεφάλι, ενώ ευθέως κατηγορεί αστυνομικό συγχωριανό του και ζητεί να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο δράστης, καθώς αυτόν υποψιάζεται και έχουν διαφορές από το 2004!!!
Μετά την αρχική τηλεφωνική καταγγελία του γιατρού, όταν πήγαμε επί τόπου για να εξετάσουμε τα συμβάντα, διαπιστώσαμε ότι «δεν έμεινε τίποτα από το σπίτι του», ενώ ο ίδιος κοιμάται πλέον εδώ και λίγες μέρες (ο μαφιόζικος εμπρησμός έγινε το περασμένο Σάββατο), σε ένα ράντζο στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου!!!

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Ιωαννίδη. «Από το 2004 είχε διαφορές με 4 χωριανούς του. Στη διάρκεια των χρόνων οι 3 από τους 4 υποχώρησαν.
Με τον έναν όμως ο οποίος ήταν και Αστυνομικός στο Τμήμα Παρανεστίου έχει μέχρι και τώρα έντονες διαφορές.
Πολλές φορές μάλιστα ο «ύποπτος» -κατά τον γιατρό- δράστης, τον έχει απειλήσει για την ζωή του και μάλιστα πριν από αρκετό καιρό τον απείλησε με όπλο στο κεφάλι, για ασήμαντο λόγο κατά δήλωσή του.
Το συμβάν σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όπου ο γιατρός είχε εφημερία στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου, όταν αργά το βράδυ του τηλεφώνησε ένας χωριανός του και του είπε ότι καίγεται το σπίτι του. Ο γιατρός έτρεξε αμέσως να δει τι συμβαίνει και έκπληκτος είδε το πατρικό του σπίτι να παραδίνεται στις φλόγες. Μετά από περίπου 20 λεπτά έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου και έσβησε τη φωτιά χωρίς όμως να καταφέρει να περισώσει τίποτε από την περιουσία του γιατρού.
Ο γιατρός τώρα πια μένει στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου και απευθύνει δημόσια έκκληση στις αρχές να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο δράστης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ύποπτος (;) –πάντα κατά τις μαρτυρίες του γιατρού- τηλεφωνούσε συχνά στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου για να μάθει αν ο γιατρός είχε εφημερία, παρακολουθώντας κάθε κίνηση του γιατρού για άγνωστους λόγους…

31 Ιανουαρίου

Συγκλονιστική καταγγελία μουσουλμάνου από τον Εχίνο που βαπτίστηκε Χριστιανός! Με…βίασε ηγούμενος!

31 Ιανουαρίου


*Τον «κοίμισαν», του φόρεσαν… παραδοσιακή στολή Μετσόβου κι όταν ξύπνησε, είδε από πάνω του τον… γέροντα να ασελγεί! Του είπαμε να πάει σε Ιατροδικαστή, τα κατήγγειλε και στη στην Μητρόπολη Ιωαννίνων.

Συγκλονιστική καταγγελία μουσουλμάνου από την περιοχή Εχίνου που βαπτίστηκε Χριστιανός και πήρε μάλιστα και το όνομα γνωστού αγίου…
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο νεαρός Πομάκος, προ ημερών βρέθηκε σε μοναστήρι των Ιωαννίνων στο οποίο τον πήγε ένας άλλος καλόγερος από τη Καστοριά κι εκεί, αφού τον κοίμισαν, όταν… ξύπνησε, διαπίστωσε ότι από πάνω του «ασελγούσε» ο Ηγούμενος του μοναστηριού ενώ ο ίδιος ήταν ντυμένος με την παραδοσιακή στολή των κατοίκων του Μετσόβου…!!!
Ο νεαρός Πομάκος που βγήκε προσωπικά ο ίδιος στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου κατήγγειλε το προσωπικό του δράμα με λυγμούς και σπασμένη φωνή, λέγοντας πως «ακόμη δεν μπορεί συνέρθει από το σοκ που υπέστη», στο παρελθόν είχε πάει και στο Άγιο Όρος και είχε μονάσει σε μοναστήρι για ένα διάστημα.
Σύμφωνα με την προσωπική του αφήγηση, το αποτρόπαιο γεγονός έγινε πριν 5 μέρες περίπου, ενώ μας είπε ότι έχει και «φωτογραφία» μέσα από το μοναστήρι και μάλιστα με την… παραδοσιακή στολή που τον «έντυσαν» οι καλόγεροι…
Ο Πάνος Παπαδόπουλος του σύστησε να πάει σε έναν Ιατροδικαστή για να έχει μια ιατρική γνωμάτευση μαζί του, προκειμένου να επαληθεύσει τις καταγγελίες του, εκφράζοντας την έκπληξή του για το παραπάνω συμβάν…
Ο νεαρός Πομάκος στην διήγησή του ανέφερε επίσης ότι κατήγγειλε την «ασέλγεια» σε βάρος του στη Μητρόπολη Ιωαννίνων, ενώ στην ερώτηση γιατί δεν αντέδρασε μέσα στο μοναστήρι, είπε ότι «είδε όπλο και φοβήθηκε…».

31 Ιανουαρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

31 Ιανουαρίου
*Με πολλές κακίες θα ξεκινήσω και σήμερα τη στήλη μου… γιατί δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν κάποιες από ευγένειες και τέτοια!


*«Κρυπτόμενη» πίσω από τις… ανασφάλειές της δυστυχώς συνεχίζει η όμορφη Μαρία Τζελέπη…
Η οποία ενώ ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Pico Αλεξανδρούπολης (κάπου εκεί τραγουδάει κι ο Παούνης…), προσπάθησε να μου το… αποκρύψει, μη προβλέποντας όμως ότι τη Πέμπτη το βράδυ στο μαγαζί θα βρίσκονταν και γνωστός φίλος μου επιχειρηματίας από την Ορεστιάδα…
Και θα ενημέρωνε πάραυτα!

*Μπορεί η Βάνα να τους… χώρισε, η όμορφη Τσίλα όμως τα κατάφερε και τους… ένωσε χθες!!!
Ο λόγος για τον Τάκη του ΑΜΑΝ και τον γνωστό Νίκο τον «τσίπουρα» που η «μαύρη» τους έφερε ακόμη πιο κοντά τον έναν στον άλλο…
-Να τέτοια βλέπει και η Βάνα κι έχει την πιο άτιμη γνώμη για μας τους… άτιμους άνδρες!!!


*Μη μπερδεύεστε, γιατί είναι αποκλειστικό και αποκαλυπτικό…
Η όμορφη Πόπη του ΑΜΑΝ λοιπόν με το νέο της αμόρε και την κόρη της Λένα, στη πρώτη δημόσια εμφάνισή τους σε ταβέρνα!
Από πίσω τους η Τσίλα που μοίραζε χθες πόζες και φωτογραφήθηκε με όλους…
-Με τον Κεσίσογλου;


*Η ποιο χαρακτηριστική πάντως πόζα ήταν αυτή που η Τσίλα πήρε την… «κολοκύθα» του Τόρη και την ακούμπησε στο φοβερό στήθος της…!
Τι κι αν τον περνάει ένα κεφάλι…
-Ο γνωστός d.j. δεν ήθελε να πάρει από εκεί το κεφάλι του!!!
……
*Γονίδη απολάμβανε το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα ο δημοφιλής Μίμης Σκορδόπουλος, παράλληλα με τους Μακρόπουλο και Αποστολία Ζώη. Και φυσικά φουλ τα μηνύματα ότι Σταμάτης είναι μόνο ένας…
-Αυτή είναι ζωή!
-Κι εμείς στη «καλογερική»…
……
*Όταν έρχεται στη Ξάνθη αισθάνεται σαν την πατρίδα του και μόνο εδώ περνάει τόσο όμορφα…
Η εξομολόγηση από τον Σάββα Χατζηϊωάννου που μαζί με τον Μανώλη Φανουράκη και τον Ηλία Ταληκριάδη έπινε ποτό τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ.
-Μα εμείς Σάββα, σε θεωρούμε 100% Ξανθιώτη!
……
*Πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό μπαίνει στο FACE BOOK ο Βαγγέλης Γεωργανάς κι άρχισα ήδη να ανησυχώ…
Διότι αυτό σημαίνει πως τίποτα πλέον δεν τον εμπνέει ενταύθα…
……
*Πολύ ανανεωμένη, αρκετά πιο αδύνατη και φυσικά ξανθιά και υπέροχη, είδα χθες το μεσημέρι την όμορφη Ελβίνα να μπαίνει φουριόζα στον Life 92.1 fm.
Όπως μου είπε, πάει πολύ καλά με τη σχολή της, αλλά της λείπει η… Thrakisport. Ναι σε πιστέψαμε…


*Ποιόν είδα λέτε στο ΚΟΚΟΡΙ την περασμένη Τετάρτη; Μα τον γιατρό Γιώργο Ζεμπεκάκη μαζί με τον Πάνο, τον Τσόχα Juinior και τον Αβραάμ…
Ακόμη έναν αν είχαν, θα συμπλήρωναν ομάδα μπάσκετ!!!
……
*Τι γίνεται με τον Γιώργο Ηλιάδη; Ζει και υπάρχει ακόμη; Διότι έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης…
Και δεν βλέπω ούτε την Αγγέλα πλέον τυχαία στο δρόμο, ώστε να ξέρω να μην τον αναζητήσω στην Νικολούλη…
……
*Προς Μαρία Τζελέπη Αλεξανδρούπολη…
Προσοχή όταν περπατάς μόνη τη νύχτα…Η πόλη διαθέτει σιδηροδρομική με φουλ τα τρένα να πηγαίνουν και να έρχονται…


*Πως και πως περιμένω την αποκαλυπτική συνέντευξη της Κωνσταντίνας του Τόρη… Και ειδικά θέλω να μάθω τι βιβλία διαβάζει, γιατί είχα την εντύπωση ότι το κορίτσι μόνο το Hallow και τον γύφτο μελετάει…
-Τόρη, μαζί θα συμπληρώσετε τις στήλες, ή να σας στείλω και τον… Φώτη να σας βοηθήσει; Μαζί με το έτερο ξεφτέρι την Σοφία;

31 Ιανουαρίου

Πως ο «Πύρρος» βρέθηκε επιχειρηματίας της πιο «εμπορικής» γωνίας της πόλης που ανήκει 50% στο Νοσοκομείο και 50% σε ιδιώτες που εισπράτουν88e το μηνα

31 Ιανουαρίου

J.K. cafe bar «Piros»
Μόλις… 150 Ευρώ μηνιαίως
εισπράττει το Νοσοκομείο!
Καθημερινά και νέα στοιχεία αποκαλύπτονται γύρω από τη «γωνία» φιλέτο στην οποία βρέθηκε εδώ και λίγους μήνες κατά «περίεργο» τρόπο αφεντικό και επιχειρηματίας, ο γνωστός Θόδωρος Χατζηγεωργίου («Πύρρος)!!!

Όπως πληροφορηθήκαμε χθες, στο εξ’ αδιαιρέτου ακίνητο - τετράγωνο που βρίσκεται εκεί (στην πιο «εμπορική» γωνία της πόλης!!!), ιδιοκτήτης κατά 50% είναι το Νοσοκομείο Ξάνθης, κατά 25% οι αδελφοί Σάββας και Θόδωρος Γεωργιάδης, ο πρώτος έχει πεθάνει και κατά 25% οι Χρήστος Ζάρρας και Άγγελος Κομνηνακίδης.
Κατά «περίεργο» τρόπο λοιπόν, ενώ η κυρία Μπανά «οικονομάει» άγρια με τις επινοικιάσεις στο ακίνητο αυτό, το μέρισμα του 25% μηνιαίως (Θόδωρος Γεωργιάδης), εισπράττει μόλις 88 Ευρώ μηνιαίως και το Νοσοκομείο 150 Ευρώ!!!
Όταν ένας απλός ιδιώτης πολίτης για να νοικιάσει το μαγαζί του Πύρρου, εκτός από τον ΑΕΡΑ που θα του ζητούσε ο ιδιώτης ιδιοκτήτης, θα πλήρωνε τουλάχιστον 3-4.000 Ευρώ μηνιαίως!!! (Σ.Σ. Γωνία μαζί στο πιο εμπορικό σημείο της πόλης, 28ης Οκτωβρίου-Τσιμισκή!!!)
Ήδη δηλαδή όλοι οι πρώην αλλά και οι νυν διοικούντες του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, με την «περίεργη» στάση και ολιγωρία και που τηρούν, έχουν προκαλέσει τεράστια ΖΗΜΙΑ στο ΔΗΜΟΣΙΟ και το ΙΔΡΥΜΑ!!!
Σημειώνουμε ότι μετά τις αποκαλύψεις μας, ξεσηκώθηκαν και οι άλλοι μέτοχοι του φιλέτο-ακινήτου που έχουν το υπόλοιπο 50% μαζί με το Νοσοκομείο και χθες επικοινώνησαν μαζί μας, προκειμένου να μας φέρουν νέα αποκαλυπτικά στοιχεία, ενώ ουδείς γνωρίζει το εξώδικο καθηγητή του Δ.Π.Θ που βρίσκεται εκτός Ελλάδος
Ιδού λοιπόν η «κοροϊδία» και το μέγα σκάνδαλο σε βάρος του δημοσίου χρήματος
Από το J.K. cafe bar “Piros” το Νοσοκομείο Ξάνθης εισπράττει 150 Ευρώ μηνιαίως!!!
Το θέμα συζητείται τελικά την ερχόμενη Τρίτη (υπό την Προεδρία του Διοικητή κ. Πέτρου), την ίδια ώρα που νέα τεράστια ερωτήματα πλανώνται στον λαό για το πώς τελικά εν μια νυκτί ο κουμπάρος του πρώην Υπουργού έγινε… αφεντικό στο πιο εμπορικό ακίνητο της πόλεμος!!!
1. Γιατί τόσα χρόνια υπήρξε ανοχή εκ μέρους του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ξάνθης για τις τακτικές της κυρίας Μπανιά που μόνο από το Fresco επί σειρά ετών εισέπραττε η ίδια (ως επινοικιάστρια…) το ποσόν των 1.200 Ευρώ;;;
2. Έχει κάποια σχέση με το παραπάνω θέμα που έχει αποκαλυφθεί ο πρώην Υπουργός Αλέκος Κοντός, κουμπάρος του κυρίου Πύρρου

31 Ιανουαρίου

Η επιστροφή του Δημήτρη Μπενη…!

31 Ιανουαρίου

Το ότι με πρόταση του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη ο Δημήτρης Μπένης συμπεριλήφθηκε σαν μέλος στη νέα Διοίκηση της Στέγης Πολιτισμού «Κώστας Μπένης», πλέον του συμβολισμού της, αποτελεί και μια σημαντική πολιτική είδηση…
Την μεγάλη επιστροφή ενός σημαντικού πολιτικού με βαρύ όνομα, στη παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης…
Ο Δημήτρης Μπένης όχι μόνο δεν είναι το «τυχαίο» πρόσωπο, αλλά είναι και ο γιος του Αείμνηστου Κώστα Μπένη. Του καλύτερου ίσως Δημάρχου που πέρασε από τον Δήμο μας τα τελευταία 50 χρόνια και «μέντορα» του εκδότη μας Πάνου Παπαδόπουλου!
Έχοντας παράλληλα τη δική του πολιτική εμβέλεια, που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει.
Η επιστροφή λοιπόν του Δημήτρη Μπένη στην παράταξη του Δημάρχου, όχι μόνο την ενισχύει εν όψει των κρίσιμων εκλογών του 2010, αλλά της προσθέτει μια ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Την χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό, γιατί από τις δημοτικές εκλογές του 2006 ακόμη, υποστηρίζαμε με φανατισμό ότι, «ακόμη κι αν υπήρξαν διαφωνίες στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών, η θέση του Δημήτρη Μπένη ήταν στην παράταξη του Δημάρχου Λάκη Στυλιανίδη»…
Μακάρι να ακολουθήσει και ο φίλος και αγωνιστής Γιάννης Παπαμαρκάκης! Για να γίνει ακόμη πιο ποιοτικό το επόμενο δημοτικό συμβούλιο…

31 Ιανουαρίου

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ! «Έτριξε» τα δόντια στον Τούρκο Πρόξενο ο Περιφερειάρχης…

31 Ιανουαρίου

Ένας άλλος Δημήτρης Σταμάτης εδώ και αρκετό καιρό στην περιοχή μας. Ο νυν Περιφερειάρχης που εντυπωσίασε με τις «απορροφήσεις» έργων της Περιφέρειας (πρώτη στην Ελλάδα…), μετά τις τελευταίες προκλητικές παρεμβάσεις του στα εσωτερικά της χώρας μας, κάλεσε χθες τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής στο γραφείο του και του είπε ευθέως, «αν συνεχίσεις να αναμιγνύεσαι στα εσωτερικά της πατρίδας μας, ΦΕΥΓΕΙΣ! Θα ζητήσω την απέλασή σου κι ότι θέλει ας γίνει… Η μέχρι τούδε συμπεριφορά σου, είναι απαράδεκτη και δεν τιμάει μια χώρα που προσδοκά στην είσοδό της στην Ε.Ε.»!!!
Η δημόσια αυτή στάση του Περιφερειάρχη μας, ήταν χθες ΤΟ ΘΕΜΑ της εβδομάδας σε Χριστιανούς και μουσουλμάνους που θέλουν να ζήσουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ με στόχο από κοινού να εργαστούν για να πάει ο τόπος μπροστά…
Μπράβο Δημήτρη κι από τον «Μαχητή»…

31 Ιανουαρίου

ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ «ΔΙΩΧΝΕΙ» ΤΣΕΤΙΝ - ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ

31 Ιανουαρίου

Αυτή τη φορά το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως ουδόλως «αστειεύεται» και προσωπικά ο Πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου!
Σύμφωνα με τις εξ’ Αθηνών πληροφορίες μου, ο Πρόεδρος κάλεσε επειγόντως τους Τσετίν-Χατζηοσμάν να παραιτηθούν από την Συμβουλευτική Επιτροπή μειονότητας και παράλληλα ο πρώτος, να ανακαλέσει αμέσως τα όσα ανέφερε σε συλλυπητήριο τηλεγράφημά του για τον πρώην Πρόξενο της Τουρκίας, όπου όπως είναι γνωστό ανέφερε ότι, «η εδώ μειονότητα, είναι αναπόσπαστο τμήμα του Τουρκικού έθνους»!!! Αυτοί αρνήθηκαν, οι εξελίξεις τρέχουν και έως την Δευτέρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση Παπανδρέου στον Πρόεδρο της Βουλής ότι «του θέτει εκτός Κινήματος». Οπότε αυτομάτως οι μεν Τσετίν - Χατζηοσμάν γίνονται ανεξάρτητοι βουλευτές, το δε ΠΑΣΟΚ αναζητεί ΝΕΑ πρόσωπα για το ψηφοδέλτιό του… με έντονη τη φημολογία ότι επιστρέφει ο Μπουρχάν ή θα κατέβει η Καραχασάν στις επόμενες Εθνικές εκλογές. Σε αναμονή λοιπόν…

31 Ιανουαρίου

ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

31 Ιανουαρίου
Είναι εμφανές ότι «βρωμάει» και αναδύει οσμή τοπικού «σκανδάλου» πλέον ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκε επιχειρηματίας στο ακίνητο-φιλέτο του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης (στη γωνία Τσιμισκή - 28ης Οκτωβρίου), ο κουμπάρος του πρώην Υπουργού κ. Πύρρος.
Κι ότι κάποιοι διοικούντες της πρώην αλλά και νυν διοίκησης του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης έχουν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, αφού κάθε άλλο παρά προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον με το ενοίκιο των 200-300 Ευρώ που φημολογείται ότι εισπράττουν μηνιαίως, ενώ ήταν εν πλήρη γνώση ότι η φερόμενη ως ενοικιάστρια του ακινήτου (κ. Μπανιά), μόνο από την επινοικίασή της στο Fresco εισέπραττε 1.200 Ευρώ μηνιαίως ΣΕ ΒΑΡΟΣ του Νοσοκομείου Ξάνθης!!!
Τα γνώριζε αυτά ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Αντωνακάκης, είχε ενημερώσει τότε τα άλλα μέλη του Δ.Σ. αλλά κάτι… μεσολάβησε και το «καθεστώς» δεν άλλαξε!
Ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση του εξωδίκου που έκανε ο καθηγητής του Δ.Π.Θ. για το εν λόγω κτίριο…οπότε η Διοίκηση του κ. Πέτρου στη συνεδρίαση της Τρίτης, τηρείται να τηρήσει τα νόμιμα κι όχι να ΚΑΛΥΠΤΕΙ την παρανομία! Διότι η υπόθεση αυτή, ήδη είναι για Εισαγγελέα…

31 Ιανουαρίου

ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ… ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ!

31 Ιανουαρίου

Τα γκάλοπ συνεχίζουν να δείχνουν για το Νομό Ξάνθης πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με ποσοστό πάνω από 51% με αποτέλεσμα να γίνεται πλέον κατανοητό γιατί ο μεγάλος πολιτικός κ. Γ. Παυλίδης την έκανε με… ελαφρά πηδηματάκια από τώρα, ώστε να μην τον κατηγορήσουν το 2010 που οι Νομαρχιακές εκλογές θα γίνουν και πάλι με τον Καποδίστρια Ι, δηλαδή την διευρυμένη Καβάλας, Ξάνθης και Δράμας!
Μόνο στη Δράμα η Ν.Δ. εξακολουθεί πρώτη σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οπότε… την έκανε από τώρα ο Παυλίδης.
-Προκειμένου κατά την άποψή του, να φύγει με… ψηλά το κεφάλι! Και ξεχνώντας προφανώς ότι στην 4ετία 1998-2002, Νομάρχης της μειοψηφίας ήτανε!

31 Ιανουαρίου

200-300 ΕΥΡΩ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟ J.K. TOY «ΠΥΡΡΟΥ»!!!

31 Ιανουαρίου

Απίστευτο αλλά αληθινό. Ρωτήσαμε και ξέρετε τελικά ποιο είναι το ενοίκιο που εισπράττει το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης από το J.K. του κουμπάρου κ. «Πύρρου»;;;
-200-300 Ευρώ!!!
Σε μια «γωνία-φιλέτο» που αν το έβγαζε σε διαγωνισμό το Δ.Σ. θα εισέπραττε πάνω από 3.000 μηνιαίως!!!
Μπράβο Θόδωρε. Άξιος, ακόμη και για… υφυπουργός των Οικονομικών.
(Σ.Σ. Κατά τα άλλα με τον τρόπο αυτό προστατεύουν τα δημόσια συμφέροντα του Γεν. Νοσοκομείου ο κ. Πέτρου με τους κυρίους Καρατζίνη, Τσακίρη, Παρτσαλίδη κλπ).

31 Ιανουαρίου

ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

31 Ιανουαρίου


Μια πρωτοφανής προσωπική «βεντέτα» έχει ξεκινήσει στο Επιμελητήριο Ξάνθης ανάμεσα σε Ζήση Κατσαρίκα και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Αθανασιάση. Με αποτέλεσμα η πολιτική αντιπαράθεση, να εξελιχθεί σε προσωπική…
Εμείς καταδικάζουμε τις προσωπικές ύβρεις και προσβολές από όπου κι αν προέρχονται και συστήνουμε με σεβασμό στις καθαρά πολιτικές θέσεις και των δύο, να χαμηλώσουν τους «τόνους»… τουλάχιστον ως προς τα προσωπικά…

31 Ιανουαρίου

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΕΤΙΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ «ΚΟΡΩΝΕΣ»!!!

31 Ιανουαρίου

Πράγματι οι δηλώσεις του βουλευτή κ.Μάντατζη Τσετίν ήταν όχι μόνο ακραίες, αλλά και αντεθνικές και όφειλε να πάρει άμεσα μέτρα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου…
Ωστόσο δεν «τόλμησε» να το κάνει. Με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο να συνεχίσει, αλλά όσο πλησιάζουν οι εκλογές, να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους τόνους…
-Δεν μας εκπροσωπεί, λέει επίσημα το ΠΑΣΟΚ, αλλά από εκεί και μετά… ποιά μέτρα παίρνει; Κανένα! Διότι απλά χρειάζεται τις ψήφους.
Κι όσο για τον Τσετίν, τα πράγματα είναι πολύ απλά.
-Τον έπιασε τέτοιος τρόμος και φόβος έχοντας πλέον απέναντι τον Καπζά Τζεμίλ υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ., που θα συνεχίσει να το παίζει «φιλότουρκος», αρκεί να… επανεκλεγεί!

31 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

31 Ιανουαρίου
*Σύμπτωση ή όχι δεν ξέρω, αλλά η τελευταία φιλοτουρκική επιστολή του μειονοτικού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν (χαρακτήριζε αναπόσπαστο κομμάτι της Τουρκίας την μειονότητα της Δυτ. Θράκης!!!) δημοσιεύτηκε… συμπτωματικά στην εφημερίδα… Γκιουντέμ όπου εργάζεται σαν δημοσιογράφος και ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Τζεμήλ Καπζά…!
……
*Γιατί τα γράφω αυτά; Γιατί πληροφορίες μου από την Αθήνα χθες λέγανε ότι, «ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε εσπευσμένα τον «τουρκόγυφτο» βουλευτή Μάντατζη Τσετίν να «ανακαλέσει» τις δηλώσεις του και παράλληλα να παραιτηθεί από την περιβόητη ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Επιτροπή της Μειονότητας! Και το ίδιο ζήτησε και από τον γνωστό Χατζηοσμάν, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης. Εκείνοι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ οπότε εκείνος τους έδειξε την… «πόρτα»!!!
……
*Σήμερα-αύριο λοιπόν και αναμείνατε στο ακουστικό σας, απομένει η επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος που θέτει ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ τους δύο μειονοτικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!!! Οι οποίοι εξελίχθηκαν σε βουλευτές του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!
………
*Μετά από αυτά τα δεδομένα, βλέπω στο επόμενο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ και… μειονοτικά! Με τον Μπουρχάν πάντως πανέτοιμο να «επανέρθει» και δριμύτερος…
-Διότι ο Μπαράν ήταν τουλάχιστον σοβαρός ο άνθρωπος. Ήξερε μέχρι που φτάνουν τα «όριά» του!
-Δεν θα κάνουμε ΚΥΠΡΟ την Ελλάδα!
……
*Στο σημείο αυτό ένα ΜΠΡΑΒΟ!
Στον Περιφερειάρχη Δημήτρη Σαμαρά που εδώ και τώρα κάλεσε χθες τον Τούρκο Πρόξενο και του είπε να σταματήσει να αναμιγνύεται στα εσωτερικά της χώρας μας γιατί «θα απελαθεί εδώ και τώρα»!!! Δεν πάει δηλαδή άλλο…
……..
*Στο θέμα. Την Τρίτη θα συζητηθεί και πάλι στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ξάνθης το γνωστό θέμα με το «φιλέτο» ακίνητο του Νοσοκομείου στο οποίο ξαφνικά βρέθηκε ως… επιχειρηματίας ο γνωστός «Πύρρος».
-Τον οποίο πάντως δεν... αναγνωρίζουν (!!!) Πέτρου, Ευα Τσακίρη, Καρατζίνης, Θεόφιλος Παρτσαλίδης κλπ ως ενοικιαστή του ακινήτου!
-Τον… κ. Παπαχρήστου που έχει μεταφέρει εκεί την έδρα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης;;;
.......
*Εμφανές βέβαια ότι υπάρχει άνωθεν πολιτική παρέμβαση στον Διοικητή του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Πέτρου αλλά και στην αντιπρόεδρο Εύα Τσακίρη, αλλά ας μη ξεχνάνε ότι την όποια ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη της παραπάνω υπόθεσης θα έχουν ΟΛΑ τα μέλη της διοίκησης!!!
-Κι όσο για το εξώδικο του καθηγητή που απουσιάζει στο εξωτερικό, πιστεύουμε ότι θα το φέρει την Τρίτη στη συνεδρίαση ο κύριος Πέτρου. Το περιμένουν όλοι με καρτερία και ανυπομονησία…
……
*Πάντως εντύπωση προκαλεί και η στάση του Καρατζίνη στο όλο θέμα, ο οποίος όπως έμαθα από το καλοκαίρι, έχει συνάψει άριστες σχέσεις με τον Ανέστη Καραπάζογλου… Μόνο που καφέ δεν ήπιανε στο σπίτι του στη Χρύσα όπως λένε οι πληροφορίες μου!
……
*Τι ενοίκιο πληρώνει στο Νοσοκομείο το J.K. του «Πύρρου»; Οι πληροφορίες μου μιλάνε για 150 Ευρώ μηνιαίως, ενώ… 88 Ευρώ εισπράττουν οι ιδιώτες-μέτοχοι του εξ’ αδιαιρέτου ακινήτου κι έχουν το υπόλοιπο 25%!!! Οπότε το σκάνδαλο γίνεται… σκανδαλάρα σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος φυσικά!!!
-Καθότι για κείνη τη γωνία, τουλάχιστον 2.500-3.000 Ευρώ έπρεπε να εισπράττει μηνιαίως το Νοσοκομείο Ξάνθης.
……
*Και μερικές ερωτήσεις για τον αντιδήμαρχο Ξάνθης Λεωνίδα Κωνσταντινίδη αλλά και τον πρώην αντιδήμαρχο Χρήστο Μούρκα. Το J.K. για τις οικοδομικές παρεμβάσεις που έγιναν, την ανακαίνιση κλπ έχει πάρει οικοδομική άδεια από την Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης; Έχει άδεια λειτουργίας; Έχει άδεια για τραπέζια και μπαριέρες στο πεζοδρόμιο;
-Ή για τους κουμπάρους δεν ισχύουν οι Νόμοι; Περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις…

30 Ιανουαρίου

Στόχος να «φθείρουν» τον Στάμο τα «σενάρια» περί «δαχτυλιδιού» από τον Δήμαρχο, αφού πολλά μπορεί να «παιχτούν» μέχρι το 2014!

30 Ιανουαρίου
Η Ξάνθη έχει Δήμαρχο!

ΔΥΝΑΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
*Στο νέο ΙΣΧΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του ΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, θα συμπεριληφθούν Δημήτρης Μπένης, Γιάννης Παπαμαρκάκης, Γιάννης Τσεγγελίδης και πολλά νέα ονόματα, ώστε να ξέρει κανείς πως θα διαμορφωθεί το νέο δημοτικό συμβούλιο για τη διάδοχη κατάσταση μετά 6 χρόνια…


ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!
*Ο Λάκης Στυλιανίδης νοικοκύρεψε τον Δήμο Ξάνθης, το 2014 θ’ αφήσει τέτοιο έργο που θα μιλάνε όλες οι επόμενες γενεές και η ταπεινοφροσύνη του, δεν δίνει… «δαχτυλίδια»! Αυτό θα το ορίσει ο λαός….

………………………..
«Περίεργα» σενάρια άνευ αντικειμένου, αφού αναφερόμαστε για την μετά το 2014 εποχή στον Δήμο Ξάνθης, είδαν συντονισμένα τον τελευταίο καιρό από γνωστά έντυπα που στα περισσότερα θέματα έχουν κοινή γραμμή…
Εμφανής ο στόχος των δημοσιευμάτων να «φθείρουν» και να «κάψουν» το χαρτί του Στάμου Τριμίτζιου, μόνο και μόνο γιατί αποδέχτηκε τη πρόταση του Δημάρχου Ξάνθης να αναλάβει Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής, προκειμένου να του «δώσει» περισσότερο χρόνο να (δια)«χειριστεί» πολύ πιο άνετα και καλύτερα στην ΚΕΔΚΕ -όπου έχει καίρια θέση- τα θέματα του Δήμου Ξάνθης αλλά και της ΤΕΔΚ του Νομού.
Τα «σενάρια» που τροφοδότησε βέβαια και η αντιπολίτευση του κ. Χρίστου Πούλιου (ο κ. Ξυνίδης γνωρίζει άριστα αυτό το παιχνίδι «πικάροντας» τους δελφίνους του Δήμου…), μιλούσαν για δήθεν «δαχτυλίδι» που πήρε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Στάμος Τριμίτζιος στη διαδοχή της Δημαρχίας από τον Δήμαρχο κλπ και βρήκαν αμέσως πρόσφορο έδαφος, λόγω της «αντίστασης» του συγκεκριμένου πολιτικού να συμπορευτεί με τα «γούστα» συγκεκριμένης μερίδας του τοπικού τύπου…
Γιατί λοιπόν όλα αυτά είναι «ανάξια» ακόμη και για μια «κουβέντα» του χαβαλέ;
-Μα πρώτο και καλύτερο, γιατί η Ξάνθη έχει Δήμαρχο! Τον καταξιωμένο Λάκη Στυλιανίδη, που έχοντας την εμπιστοσύνη των δημοτών, θα κερδίσει άνετα και τις δημοτικές εκλογές του 2010, προκειμένου να ολοκληρώσει το σημαντικό έργο του.
Από κει και μετά όμως…
Το ΝΕΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ το οποίο θα κατεβάσει ο Δήμαρχος Ξάνθης στις εκλογές του 2010, θα περιλαμβάνει και ιδιαίτερα ΔΥΝΑΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
αφού σε αυτό αναμένεται να συμπεριληφθούν Δημήτρης Μπένης, Γιάννης Παπαμαρκάκης, Γιάννης Τσεγγελίδης κ.ά
Δηλαδή δυνατά και νέα ονόματα που σίγουρα θα παίξουν σοβαρό ρόλο στη «διάδοχη» κατάσταση και ουδείς μπορεί από τώρα να γνωρίζει πως θα διαμορφωθεί το νέο δημοτικό συμβούλιο (2011-2014)!!!
Αυτό δηλαδή που ουσιαστικά θα καθορίσει και η διάδοχη κατάσταση μετά 6 χρόνια…!!!
Κλείνοντας λοιπόν ένα τελευταίο σχόλιο.
Αφήστε τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης να δουλέψει ελεύθερα και να μπορέσει να υλοποιήσει τα μεγάλα σχέδιά του για την πόλη μας και όλους τους οικισμούς.
-Ο Λάκης Στυλιανίδης νοικοκύρεψε τον Δήμο Ξάνθης και το 2014 θ’ αφήσει τέτοιο έργο που θα μιλάνε όλες οι επόμενες γενεές. Κι άλλωστε για όσους τον γνωρίζουν καλά και γι’ αυτό και τον πιστεύουν τόσο πολύ, η ταπεινοφροσύνη του, δεν δίνει… «δαχτυλίδια»! Αυτό θα το ορίσει ο λαός… που θα δώσει και το «δαχτυλίδι» στον πιο άξιο και σ’ αυτόν που θα έχει τις ικανότητες να συνεχίσει το έργο του.

30 Ιανουαρίου

Απάντηση του γραμματέα του ΕΒΕ Ξάνθης στον επικεφαλής (;) της αντιπολίτευσης Γιάννη Αθανασιάδη

30 Ιανουαρίου
ΖΗΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΚΑΣ:
Ένα παραμύθι και μία απάντηση


...και ξαφνικά ο καημένος ο εμποράκος ξύπνησε κατατρομαγμένος μέσα στη νύχτα και μούσκεμα στον ιδρώτα βλέποντας να βγάζουν σε πλειστηριασμό υπάρχοντά του και πάνω στο κεφάλι του τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ και άλλους εφιαλτικούς γίγαντες, να προσπαθούν να του σφίξουν τον λαιμό για να τον στραγγαλίσουν και φώναξε:
«ξυπνάτε μωρέ» θέλοντας έτσι, ίσως απλά να επιβεβαιώσει ο ίδιος ότι ήταν ζωντανός και ότι όλα αυτά που έβλεπε ήταν ένα κακό όνειρο... σκέφθηκε τότε πως είναι δυνατόν να του το κάνουν αυτό αφού αυτός δήλωνε ότι υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων και αγωνιούσε για τους άλλους συναδέλφους εμπόρους;... σαν ξύπνησε όμως έσπευσε να βρει κάποιους να κατηγορήσει γιατί σίγουρα κάποιος άλλος θα έφταιγε....
(λυπάμαι πολύ αν το παραμυθάκι αγγίζει κάποιους)
1. Προφανώς είμαι ευχαριστημένος που μου αναγνωρίζετε ότι είμαι αυτόφωτος και όχι ετερόφωτος , λυπούμαι όμως ότι δεν μπορώ να πω το ίδιο και για κάποιους άλλους.
Λυπούμαι επίσης που υποβαθμίζονται τόσοι συνάδελφοι βιοτέχνες λέγοντας πως στις εκλογές ψήφιζαν κατ’ εντολή υπουργού, διότι κάποιοι κύριοι ούτε αυτόφωτοι είναι καθώς δεν εκπέμπουν δικό τους φως αλλά ούτε και εξελέγησαν με σταυρό, ελέω συναδέλφων εξελέγησαν καθώς αυτοί έδωσαν τον αγώνα τους και άλλοι καρπωθήκαν τις ψήφους των.
2. Οταν ''ξυπνήσουν'' θα δούνε ότι το επιμελητήριο για την αντιμετώπιση της κρίσης στην οικονομία έκανε ερήμην τους τα εξής
α. Συμμετείχε στην σύσκεψη φορέων με συγκεκριμένες προτάσεις και τις υποστήριξε στα αρμόδια υπουργεία με την παρουσία του.
Οι οποίες προτάσεις στην πλειοψηφία τους υιοθετήθηκαν (Κάποιες από αυτές ήταν και η αρχική τροποποίηση της λειτουργίας του ΤΕΜΠΕ, η τροποποίηση του ΤΕΙΡΕΣΙΑ, άτοκα δάνεια στους μικροεπαγγελματίες και βιοτέχνες, καθώς και η ρύθμιση των οφειλών των δανειοληπτών).
β. Κάναμε ως Επιμελητήριο δημόσια καταγγελία για την λειτουργία των τραπεζών σχετικά με το ΤΕΜΠΕ, επισημαίνοντας στα μέλη μας να επιλέγουν εκείνες τις τράπεζες που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα μας.
γ. Κάναμε συγκεκριμένες προτάσεις στο Υπουργείο Ανάπτυξης για την τροποποίηση του ΤΕΜΠΕ προς όφελος όλων των επαγγελματιών και από την ενημέρωση που έχουμε έχουν ληφθεί υπ’ όψιν και όλα αυτά ενώ ορισμένοι κύριοι εκτός από το να μας φέρνουν προτάσεις άλλων (του επιμελητηρίου της Δράμας ως δικές τους ας πούμε ακόμα και την σημερινή διαφήμιση συγκεκριμένης τράπεζας τίποτα άλλο δεν έκαναν αυτή την περίοδο).
Βέβαια θα μου πείτε ότι αυτοί νοιάζονται περισσότερο να δημοσιοποιούν κάτι στην ΕΡΑ Καβάλας, στην ΕΡΑ Κομοτηνής κ.τ.λ.(ασφαλώς όχι για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι μας αλλά για να κάνουν την προσωπική αυτοπροβολή τους}παρά να έρχονται στον φυσικό τους χώρο καταθέτοντας προτάσεις.
ΖΗΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΚΑΣ

……………….
Ακαριαία ανταπάντηση του επικεφαλής (;) της αντιπολίτευσης στο ΕΒΕ Ξάνθης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Αυτοί είστε!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, οι άνθρωποι που σήμερα έχουν τις τύχες του Επιμελητηρίου της Ξάνθης στα χέρια τους, έδειξαν το «ποιόν» τους, έδειξαν τι είναι, ποια είναι η πολιτική τους και πολιτισμική τους καταγωγή.
Και δεν θα αναφερόμασταν σε όλα τα μέλη της διοικούσας, αν δεν τους αντιπροσώπευε ο επίδοξος χαλίφης, στη θέση του χαλίφη, αξιότιμος κύριος Κατσαρίκας, με τα παραμυθάκια του, γιατί όλη του η ζωή είναι ένα ατέλειωτο παραμύθι και μέσα στον γυάλινο κόσμο που έχει φτιάξει, προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά.
Ο κος Κατσαρίκας, με αίσθημα εμπάθειας, με αίσθημα εκδίκησης, με αίσθημα ότι καταδεικνύεται στην κοινωνία ως «πολιτικά λίγος», έσπευσε να ρίξει λάσπη στο πρόσωπό μου, στην παράταξή μου, χρησιμοποιώντας στοιχεία άκρως προσωπικά, δείχνοντας το ποιος είναι, τι είναι και τι αντιπροσωπεύει.
Οι τραμπουκικού τύπου αναφορές και ειρωνείες του, που παραπέμπουν σε εποχές των «τεμενάδων», είναι απόδειξη ότι δεν έχει επιχειρήματα, δεν έχει θέσεις και κυρίως αναδεικνύει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται ο ίδιος και η παρέα του που έχουν θρονιαστεί στο ΕΒΕ και δεν προσφέρουν τίποτα μα τίποτα στους Ξανθιώτες επαγγελματίες!
Στην ανικανότητά του να βρεθεί μπροστά και όχι πίσω από τις εξελίξεις ο κ. Κατσαρίκας και η παρέα του, «χτύπησαν» κάτω από τη μέση…
Τους συγχαίρω, γιατί απέδειξαν τον τρόπο που σκέφτονται – αν σκέφτονται, τον τρόπο που λειτουργούν και τον τρόπο που κράτιουνται στην επιφάνεια!
Αλλά για το «παραμύθι» θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη ο κ. Κατσαρίκας και όσοι σιωπηρώς το συνυπέγραψαν.
Άλλως καλώ τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ανδρικόπουλο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ τον κ. Κατσαρίκα, να ζητήσουν την παραίτησή του από το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα μιας και προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη ενός μέλους του Δ.Σ. και δη τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης.
Από τον κο Κατσαρίκα δεν αναμένουμε τίποτε άλλο, δεν αναμέναμε φυσικά και τίποτα στο παρελθόν, από το να ανεμίζει την πολιτική «βεντάλια» στους πολιτικούς του «στυλοβάτες».
Τον χαρίζουμε σε όσους τον στήριξαν, τον στηρίζουν και θα τον στηρίζουν!
Δεν του χαρίζουμε όμως την προσωπικότητά μας, τους αγώνες μας για τη ζωή – τη δουλειά και την προκοπή, δεν του χαρίζουμε το ΕΒΕ που το έχει μετατρέψει σε πεδίο της πολιτικής του καλοπέρασης…
Κύριε Κατσαρίκα, θα λογοδοτήσετε στην δικαιοσύνη για όλα. Γι΄ αυτά που είπατε, που υπονοήσατε και γι' αυτά που είναι σίγουρο ότι θα πείτε και σήμερα, αύριο, μεθαύριο…
Αυτός είστε και αυτός θα μείνετε.
Ενας άνθρωπος που με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του σε καμία περίπτωση δεν προήγαγε το συμφέρον των επαγγελματιών και του Επιμελητηρίου.
«Καλή συνέχεια» στον κατήφορο που πήρατε…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Μέλος Δ.Σ. Ε.Β.Ε. Ξάνθης
Επικεφαλής Αντιπολίτευσης

30 Ιανουαρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

30 Ιανουαρίου
*Πρώτη είδηση για σήμερα; Και μάλιστα αποκλειστική. Το νέο πρόγραμμα του Romeo live που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου… αλλά ηρεμήστε. Αυτή τη φορά δεν κινδυνεύουν με απώλειες Χιώτης και Παναγιώτης Σαρχόσης…
……
*Κι έχουμε και λέμε. Σταύρος Κωνσταντίνου, Παπακώστας Στέλιος το «δίδυμο» στους άνδρες με τον Κύπριο να είναι φυσικά και το πρώτο όνομα… αφού εκτός των άλλων συμμετείχε και σε reality και συγκεκριμένα στο Super Idol!!!
Μαζί με την Τάμτα…
……
*Κι όσο για τις γυναίκες τραγουδίστριες.
Η φοβερή Γεωργία Ζάρρα με δεύτερη γυναίκα την Μαρία Βολάνη…
……
*Τώρα δεν ξέρω κατά πόσα σας «ικανοποίησαν» τα ονόματα που σας έδωσα, για τον Σταύρο Κωνσταντίνου όμως άκουσα πολύ καλά λόγια από την Ευα Μπάϊλα…
-Θα τον κρίνω μόνο όταν τον ακούσω εγώ…
……
*Πάντως ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω πως Παναγιώτης Σαρχόσης και Σωτήρης Χιώτης από τον Γιώργο Γιαννιά που θα μας έφερναν, κατέληξαν τελικά στον Σταύρο Κωνσταντίνου…
-Τελικά ποιος τους «χάλασε» τη δουλειά;;;
……
*Λες κι έχει τελικά το «μαγικό» ραβδί ο δημοφιλής d.j. Τόρης Παπαδήμας…
Γιατί το γράφω αυτό;
Μα γιατί εκεί που ουδείς γνώριζε την όμορφη Κωνσταντίνα, ξαφνικά όχι μόνο την έκανε αστέρι πρώτου μεγέθους στο κεντρικό μπαρ του ΑΜΑΝ (ειδικά τώρα που έφυγε η Λυδία…), αλλά της έκλεισε και… «συνέντευξη» σε τοπικό έντυπο!
Αναλαμβάνοντας καθήκοντα μάνατζερ…
……
*Και μη νομίζετε ότι είναι τίποτα δύσκολο να απαντήσει το κορίτσι, καθώς τις ερωτήσεις, της πήρε έτοιμες στο χαρτί… και απλά της είπανε να συμπληρώσει τις απαντήσεις.
-Αν και καλύτερα θα ‘ταν αυτοί που ρωτάνε και ν’ απαντάνε! Θα την διευκολύνανε αναμφίβολα…
……
*Αποκλειστικό. Την ερχόμενη Δευτέρα μετά τις 9 το βράδυ θα γίνει στο FREE TIME του Φώτη Γεωργίου ο τελικός του μπιλιάρδου (οχτώμπαλλο)…
Οι φίλοι του μπιλιάρδου να είναι εκεί, για να δούνε και τον νικητή!!!
……
*Από σήμερα το πρωί θα βρίσκεται στη Ξάνθη η εκρηκτική Τσίλα όπως έμαθα… Μάλιστα από το αεροδρόμιο θα πάει να την πάρει ο δημοφιλής Τόρης, που για το σκοπό αυτό χθες δεν δούλεψε…
Και τον αντικατέστησε ο Βασίλης…
……
*Δεν έχει χωρίσει με την όμορφη Ρούλα, την πανέμορφη ξαδέρφη του Βασίλη ο γνωστός παραγωγός του Life Παναγιώτης Σκοπελίτης…
Κι όσοι διαδίδουν τέτοιες κακοήθειες, θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί…
……
*Την Πάολα όπως είναι γνωστό φέρνει αύριο στο μαγαζί της στη Καβάλα (ΑΡΕΝΑ live) η δημοφιλής Μαρία Καγιά…
Και ήδη αρκετοί Ξανθιώτες έκλεισαν τραπέζι όπως λένε οι πληροφορίες μου.
…..
*Αυτό που δεν ξέρατε σίγουρα… Ότι την φίλη της Ελβίνα περιμένει σήμερα από τη Θεσσαλονίκη η Ρία Γκλαβίνη, για να πάνε πακέτο στο ΑΡΕΝΑ Live Καβάλας, όπως το περασμένο Σάββατο στο ΡόΔΟΝ live…
Αυτή η φιλία τελικά δεν σβήνει με τίποτα!!!
……
*Είναι δυνατόν να έχει δώσει συνέντευξη η Λένα του ΑΜΑΝ, να δίνει συνέντευξη η Κωνσταντίνα και να μη δίνει ρε παιδί μου η Αφροδίτη; Που έχει τελειώσει κι ένα Λύκειο; Είναι δυνατόν;
-Απαράδεκτο!!!
……
*Αυτή τη φορά η Μαρία Τζελέπη και ευτυχισμένη δηλώνει με το νέο αμόρε της, αλλά και με τίποτα δεν πρόκειται να χωρίσει…
Και ο πρώην να επιστρέψει και να την παρακαλάει γονυπετής και πάλι τίποτα δεν γίνεται… Ελήφθη Βαγγέλη;
……
*Με τίποτα δεν θάθελα νάμουν στη θέση του Μανώλη Φανουράκη με το φετινό πρόγραμμα του Καρναβαλιού…
Κι όμως έπρεπε να τα περιμένει, διότι όλοι είχαμε υψηλές απαιτήσεις, από τότε που ανέλαβε αυτός…

30 Ιανουαρίου

ΤΟ Δ΄ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, Β΄ & Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΠΑΙΔΙA ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

30 Ιανουαρίου

Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα σε μια όμορφη και «ζαστή» εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης το Δ’ Σώμα Στρατού βράβευσε τους αριστούχους μαθητές, παιδιά του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του Δ΄ Σώματος, που αρίστευσαν στη Β’ και Γ’ Τάξη Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2007-2008.
Οι αριστούχοι μαθητές που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση είναι οι παρακάτω:


Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΑΞΗ ΒΑΘΜΟΣ
1. Τσαλίδου Ευανθία Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 19,9
2. Μπεκιαρίδης Δημήτριος Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 19,4
3. Γαργιάς Αριστοτέλης Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 19,3
4. Σαματάς Ανδρέας Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 18,9
5. Δάγκας Παύλος Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 18,7
6. Λαχανάς Βασίλειος Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 18,7
7. Γκοδοσίδου Νικολέτα Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 18,6
8. Ιατρού Χρήστος Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 18,6
9. Οχταπόδα Νικολέτα – Μαρία Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 18,6
10. Συργιανόγλου Σωτηρία Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 18,6
11. Ιωάννου Αλεξία Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 18,3
12. Λιάκου Φωτεινή Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ 19,7
13. Σαββίδου Άννα – Σουζάνα Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ 19,4
14. Μοσχόπουλος Ιωάννης Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ 19,2
15. Καραχριστιανίδης Γεώργιος Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ 18,3
16. Παπαευμμανουήλ Εμμανουέλα Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ 18,2

30 Ιανουαρίου

Το ΠΑΣΟΚ υπό την ομηρία του Τσετίν!

30 Ιανουαρίου

Σε αμηχανία έφερε το ΠΑΣΟΚ ο μουσουλμάνος βουλευτής Ξάνθης του κόμματος Τσετίν Μάντατζη, ο οποίος σε συλλυπητήριο τηλεγράφημα για τον πρώην πρόξενο της Τουρκίας στην περιοχή του ανέφερε πως η μειονότητα είναι αναπόσπαστο τμήμα του τουρκικού έθνους! Αν και υπήρξαν φωνές για τη λήψη πειθαρχικών μέτρων, ο Γ. Παπακωνσταντίνου αρκέστηκε στην πολιτική αποδοκιμασία προκειμένου να μην πάρει άλλες διαστάσεις το θέμα.
«Μία μειονότητα υπάρχει στην Ελλάδα και αυτή είναι η μουσουλμανική μειονότητα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και προσέθεσε πως «το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού είναι καθαρά ατομικό, άρα οι δηλώσεις αυτές κατά κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ».
Επίσης ο υπεύθυνος για θέματα εξωτερικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Α. Λοβέρδος, τόνισε μεν πως η δήλωση είναι δυσάρεστη, διευκρίνισε ωστόσο ότι η αναπαραγωγή της στο Κοινοβούλιο δεν βοηθά… κρατώντας χαμηλούς τόνους, ο λαλίστατος κατά τα άλλα αυριανός…Υπουργός Εξωτερικών!
Κοινή εκτίμηση. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται υπό ομηρία Τσετίν…αφού τα γκάλοπ εξακολουθούν να φέρνουν στη Ξάνθη πρώτο το ΠΑΣΟΚ με 51.77%!!!
Και προσδοκά στις ψήφους της μειονότητας για να ξαναγίνει Κυβέρνηση…

30 Ιανουαρίου

Ανακατατάξεις στον τοπικό τύπο και εβδομαδιαίες…

30 Ιανουαρίου

Ανακατατάξεις στον τοπικό εβδομαδιαίο τύπο λίαν συντόμως. Ο γνωστός Π.Β.Π (Παναγιώτης Πεντζουρίδης), ήδη βρήκε γραφεία στη περιοχή της Πλατ. Ελευθερίας και ετοιμάζεται να επανεκδώσει ως εβδομαδιαία την «Εφημερίδα» του, με την στήριξη του Τ. Καμαρίδη της «Θράκης» και όχι μόνο.
Την ίδια ώρα βδομαδιάτικη ανήγγειλε ο Καρυπίδης (διευθυντής ο γνωστός Αλέξανδρος), που εκφράζει τη πλευρά Κοντού-Πύρρου κι έπεται και συνέχεια…
Δεν είναι πάντως τυχαία και η «συνάντηση» των Βαγγέλη Βασιλειάδη (εκδότης του ΑΚΡΙΤΑ), με τους Σταύρο Βλαχόπουλο και Σταύρο Καρυπίδη προχθές το βράδυ σε γνωστό καφέ restaurant της πόλης, ενώ παράλληλα φημολογείται ότι στα σκαριά είναι μια ακόμη εφημερίδα… Όλα αυτά εν όψει εκλογών φαντάζουν κάπως όμορφα βέβαια, σημασία έχει όμως η πολυφωνία.
Όσο πιο πολλοί, σίγουρα λιγότεροι… εκβιασμοί και περισσότερη «ελευθερία» και στον αναγνώστη να επιλέξει την εφημερίδα που τον εκφράζει και θα την στηρίξει με τη δική του δύναμη.

30 Ιανουαρίου

Γνωρίζει ο Πρωθυπουργός;

30 Ιανουαρίου

Απέναντι σε ένα ΠΑΣΟΚ αλαζονείας που έρχεται «παθιασμένο» ξανά για εξουσία και αποφασισμένο να κάτσει τουλάχιστον για μια… 8ετία θα το γράψουμε κι ας ενοχλούμε. Βλέπουμε μια Νέα Δημοκρατία «φοβισμένη» και χωρίς αυτοπεποίθηση να «ψάχνεται» απεγνωσμένα να ορθώσει ανάστημα απέναντι στη νέα αλαζονεία του ΠΑΣΟΚ. Μια ΝΟΔΕ με φόντο την απαισιοδοξία… να προσπαθεί να στηρίξει πολιτικές και πολιτικούς χωρίς κανένα έρεισμα και σεβασμό πλέον στο λαό και το χειρότερο… Να μη πείθει. Αλήθεια ο Πρωθυπουργός γνωρίζει πως έχει η κατάσταση;
-Ενημερώνεται ο Κώστας ο Καραμανλής για το πεσμένο ηθικό του Νεοδημοκρατικού κόσμου, τις απογοητεύσεις του πολίτη για τις διαπλοκές και τι πολιτική «μιζέρια» των στελεχών που διαχειρίστηκαν την εξουσία και πρόδωσαν το όραμα και τα όνειρα του λαού;
Αλήθεια ο Πρωθυπουργός γνωρίζει ότι και δέκα ανασχηματισμούς να κάνει, αν δεν προτάξει έναν νέο πολιτικό λόγο κι αν στις λίστες των ψηφοδελτίων ανά την επικράτεια δεν προβληθούν ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, η συντριβή θάναι αναπόφευκτη;
Γιατί πλην του ιδίου που παραμένει το μεγάλο κεφάλαιο της παράταξης… κι άντε μιας Ντόρας, ενός Σουφλιά κι ενός Μεϊμαράκη, υπάρχει το… χάος;
-Με τα ίδια και τους ίδιους θα πάει στις εκλογές; Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ «ξεσκονίζει» ήδη τα ψηφοδέλτιά του;

30 Ιανουαρίου

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΥ - ΚΑΡΑΤΖΙΝΗ! JK ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΑΡΩΜΑ»…

30 Ιανουαρίου



Επειδή λοιπόν Πέτρου, Καρατζίνης, Τσακίρη, Παρτσαλίδης κλπ δεν ξέρουν τίίίποτα από όλα αυτά, τους αφιερώνω το παρακάτω κείμενο:
«Μεγάλη παρέα το πρωί του Σαββάτου στο καφέ Άρωμα του Πύρου που έχει γίνει πραγματικό στέκι. Τριμίντζιος, Κατσαρίκας, Καρυπίδης, Παπαργύρης, Βλαχόπουλος, Παπαχρήστου, Παυλικιάνος, Ζαγναφέρης, Μυλωνάς, ήταν λίγοι από τους πολλούς πολιτικούς, δημοσιογράφους και εκδότες που πέρασαν και απόλαυσαν τον πρωινό τους καφέ. Τα πηγαδάκια πολλά και οι συζητήσεις άκρως ενδιαφέρουσες. Μάλιστα μέσα από αυτές βγήκαν και πολλές συμμαχίες που δεν τις περίμενε κανείς. (Ο Θόδωρος Χατζηγεωργίου, ως καλός οικοδεσπότης έκανε «δημόσιες σχέσεις» σε όλα τα τραπεζάκια)».
-Το παραπάνω δημοσίευμα φίλτατε κ. Πέτρου που είσαι από τους λίγους ανθρώπους των οποίων τόσο εκτιμώ την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, δεν το έγραψα εγώ, αλλά ο στενός φίλος του πρώην Υπουργού κ. Κοντού και εκδότης Σταύρος Καρυπίδης στις 27 Ιανουαρίου 2009 στην XanthiNews!!!
-Οι ίδιοι τα γράφουνε και τα λένε κύριε Διοικητά… και «αυτοθαυμάζονται»!!!
-Δεν είναι κρίμα να τους «καλύπτετε» τόσο… «άκομψα»; Και να «κινδυνεύετε» πλέον εσείς;;;
……
Είμαι σίγουρος ότι και τον πρώην Υπουργό να ρωτήσει πλέον κανείς σε ποιόν ανήκει το J.K. της 28ης Οκτωβρίου - Τσιμισκή, στη κυρία… Μπανιά θα απαντήσει!
Διότι και στην Εξεταστική όταν τον κάλεσαν δεν γνώριζε τίποτα ο ίδιος για το σκάνδαλο στο Βατοπέδι και γι’ όλα έφταιγαν, οι: Κιλτίδης, Γεροντόπουλος, Μπασιάκος…
Είμαι σίγουρος και γι’ αυτό κι εγώ ακόμη έχω πεισθεί!!! Για χάρη της κυρίας Μπανιά πίνουν εκεί τα βράδια άπαντες τα ουϊσκάκια τους…Ζαγναφέρης, Μωραϊτης, Παπαχρήστου, Καρυπίδης, Τριμίτζιος, Κατσαρίκας

30 Ιανουαρίου

ΠΕΤΡΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΙΝΗΣ, ΕΥΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!

30 Ιανουαρίου

Την ερχόμενη Τρίτη τελικά η συζήτηση στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου για το «φιλέτο» J.K. του «Πύρρου»!
Ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης Πέτρος Πέτρου προφανώς δεν διαβάζει τοπικό τύπο και δεν γνωρίζει τίποτα γύρω από το «ακίνητο» φιλέτο του Νοσοκομείου Ξάνθης στο οποίο επιχειρηματίας ξαφνικά βρέθηκε ο γνωστός «Πύρρος» κουμπάρος του πρώην Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού!!!
Κατά τον κ.Πέτρου λοιπόν κι όπως φάνηκε από τη χθεσινή συζήτηση στο Δ.Σ. ο ίδιος ως διοικητής, γνωρίζει (!!!) μόνο την κ. Μπανιά ως… ενοικιάστρια και δεν υφίσταται το όνομα… «Πύρρος», ασχέτως αν η συγκεκριμένη ενοικιάστρια έκανε επινοικίαση και στο Fresco έναντι 1.200 πληρώνοντας μόνο 200-300 Ευρώ(!!!) κι έχει λήξει η μίσθωση!!!
Δηλαδή ο διοικητής του Νοσοκομείου αν και στενός φίλος του Υπουργού, δεν γνωρίζει ότι το… J.K. Ξάνθης, ανήκει στον… «Πύρρο !
Και μετά από αυτό, «ζητείται επειγόντως το εξώδικο του έντιμου καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής κ. Μπούταλη…» που επίσης… αγνοείται που βρίσκεται τώρα από τον κύριο Διοικητή!!!
Και το βασικότερο όλων; Το συγκεκριμένο κατάστημα (όπου συχνάζει ο Υπουργός), λειτουργεί εδώ και μήνες χωρίς άδεια λειτουργίας, αφού δεν έχει γίνει η μετατροπή του από ζαχαροπλαστείο σε καφέ μπαρ!!!
-Ουδείς γνωρίζει λοιπόν τίποτα… Ούτε ο Πέτρου, ούτε η Εύα, ούτε καν ο Καρατζίνης του Τσαλίδη, γι’ αυτό που ο λαός το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!!! Αλλά μέχρι τη Τρίτη που θα ξανασυζητηθεί το θέμα, ελπίζω να μάθουν…
Ένας Εισαγγελέέέας ρε….!

30 Ιανουαρίου

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΡΙΑ… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!

30 Ιανουαρίου

Να ζητήσω συγνώμη από την κυρία Μαρία Κώστογλου γιατί θεώρησα υποχρέωσή μου να την υπερασπίσω και να καταγγείλω την προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τοπικό έντυπο… άσχετα του αν διαφωνούμε σε πάρα πολλά.
Ήταν μια συνειδητή πολιτική πράξη, γιατί εγώ έτσι έχω μάθει να λειτουργώ.
Συγνώμη λοιπόν και από την ίδια αλλά και από τον κύριο Σιδηρόπουλο… Δεν θα το ξανακάνουμε!
Για να μας… βρίζετε λιγότερο από το έντυπό σας.

30 Ιανουαρίου

ΠΟΙΟΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ ΤΗΝ… ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ;;;

30 Ιανουαρίου

Το διαβάσαμε κι αυτό! Κάποιοι (;) ζηλεύουνε την… αξιοπιστία του εντύπου XanhiNews και του εκδότης της Σταύρου Καρυπίδη!
Θέλετε πρόσφατα δείγματα αυτής της αξιοπιστίας;
1. Μέχρι ο Καραμανλής να «αποπέμψει» τον Κοντό από την Κυβέρνηση, έγραφε κάθε μέρα σχεδόν ότι, «θα παραμείνει Υπουργός και με τον ανασχηματισμό»!!!
2. Ενώ κατά τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Σπύρο Παπαχρήστου οι ζημιές των «καταληψιών» ήταν λίγα γραψίματα, αυτός τις εκτίμησε «10.000-15.000 Ευρώ»!!!
3. Διέσυρε και έριξε λάσπη στον εκδότη της «Α» Ιπποκράτη Γαλάτη, συκοφαντώντας τον ότι, «τον έβαλε ο… Τριμίτζιος να επιτεθεί και να απαξιώσει τον Θεολόγο Καλαϊντζή», ενώ αυτός είχε ήδη προφορικά ενημερώσει τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου για την κριτική που θα του κάνει σε σχέση με την διαδικασία που τηρεί!!!
4. Είπε ότι «ρίχνουμε λάσπη στον Πύρρο» γιατί… «φοβόμαστε» (!) να τα βάλουμε με τον… Κοντό, ενώ εμείς ως εφημερίδα, ούτε ΛΑΣΠΗ ρίξαμε στον κουμπάρο του πρώην Υπουργό αλλά ασκήσαμε κριτική στον εξωθεσμικό ρόλο του και φυσικά εδώ και καιρό, ευθέως καταγγείλαμε τις πολιτικές συμπεριφορές του πρώην Υπουργού! Γεγονός που φαίνεται από τα γραπτά κείμενά μας.
-Ποιοι «ζηλεύουνε» λοιπόν την αξιοπιστία του κυρίου Καρυπίδη και του εντύπου του;
Όταν η αναγνωσιμότητα του εντύπου του σύμφωνα με την δημοσκόπηση Ρουσόπουλου ήταν… τελευταία και του «Μαχητή» πρώτη;;;

30 Ιανουαρίου

Η «ΣΙΩΠΗ» ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ…

30 Ιανουαρίου

Καλά, ακόμη δεν έχει αντιληφθεί ο Νομάρχης-αστυνόμος της πόλης κ.Παυλίδης το πόσο τον έχουν «ζημιώσει» οι περιβόητες μπάρες του αλλά και η εν γένει πολιτική έκφραση και συμπεριφορά του;
Κι ότι ακόμη κι όταν έρχεται σε αντιπαράθεση με τη Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, επαναλαμβάνοντας και «φλυαρώντας» τα ίδια και τα ίδια πράγματα, χαμένος και πάλι βγαίνει ο ίδιος και η Κυβέρνηση της Ν.Δ. που δεν του χρωστάει τίποτα να «πληρώνει» τα δικά του λάθη;
Κύριε Παυλίδη, ξεκάθαρες κουβέντες.
Ο Ξανθιώτης έχει κουραστεί πλέον με την «έπαρση» και το συνεχές «εγώ» σου και τις ίδιες επαναλήψεις, για έργα όπως το αρδευτικό που ακόμη κι όταν θα ολοκληρωθούν (μετά από καμιά 10ετία…), στην ουσία δεν θα αρδεύουν όλο το κάμπο της Ξάνθης, αλλά μόνο το… μισό!!!
-Η «σιωπή» είναι χρυσός σε πολλές περιπτώσεις…
-Κι όταν σε καταγγέλλουν ότι θέλεις να γίνεις «χαλίφης στη θέση του Χαλίφη» στην μετά Κοντό εποχή, απάντησε πολιτικά και επί της ουσίας κι όχι με… άρες μάρες και λέξη για την ταμπακέρα

30 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

30 Ιανουαρίου
*Η αλήθεια είναι ότι η Νέα Δημοκρατία τοπικά διαθέτει πολλούς πολιτικούς κύρους και τεράστιας μάλιστα εμβέλειας… γι’ αυτό και ο Νομός Ξάνθης από γαλάζιος, έγινε… καταπράσινος! Παρ’ ότι ο ένας εξ’ αυτών διετέλεσε και επί 5ετία μάλιστα Υπουργός.
-Γεγονός που θα μπορούσε να γίνει ακόμη και best seller με τόσους πολιτικούς συγγραφείς που διαθέτουμε ενταύθα… Και τα βιβλία μάλιστα να αναγνώσκονται! Κι όχι απλά να σκονίζονται στις βιβλιοθήκες.
……
*Καθότι όσους κι αν ρώτησα αν θυμούνται έστω τους τίτλους των βιβλίων που εξέδωσαν οι κύριοι Αλέκος Κοντός - Σγουρίδης, στην αρχή με κοίταξαν αμήχανα, μετά χαμογέλασαν και τέλος εσιώπησαν… Ούτε ένας όμως δεν «θυμόταν» κι ας είχαν γεμίσει ασφυκτικά τις παρουσιάστεις τους!
……
*Κι έχουμε και λέμε, για την «πλούσια» κάβα των πολιτικών που διαθέτει η ενταύθα Νέα Δημοκρατία με αξιοκρατική σειρά μάλιστα.
Ένα. Τον πολιτικό Κοντό των υϊών και κολλητών, δύο, τον πολιτικό Παυλίδη των Μπαρών και των εγώ(ν), τρίτο τον πολιτικό Ζαγναφέρη των εργολάβων και των φουντουκιών, τέταρτο τον πολιτικό Τσαλίδη του Κόκκαλη και του Αγκόρτζα, τέταρτο τον πολιτικό κ. Στάμο ήδη αναβαθμισθέντα και σε Πρόεδρο της Δημαρχιακής, πέμπτο τον πολιτικό Θεολόγο Καλαϊντζη επί 20ετία «επαγγελματία» δημοτικό σύμβουλο και… σύμβολο του Δροσερού, έκτο την πολιτικό Δημούδη των βασιλόπιτων και του ΟΑΕΔ και έβδομο και καλύτερο τον κ. Παπαχρήστου, Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης με έδρα το καφέ «Πύρρος».
-Πολιτικό… ελπίδας; Μη την ψάχνετε όπως θάλεγε κι ο Θόδωρος ο «κουμπάρος»…
….
*Από αυτήν δηλαδή την άποψη και συμφωνώ με όλους τους αντιπάλους μου, όχι μόνο δεν χωράω, αλλά και… «περισσεύω» εγώ για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας… Καθότι είμαι… απροσάρμοστος τελείως με την πολιτική κουλτούρα όλων τους.
……
*Για παράδειγμα αν με ρωτούσε ο κ.Καραμανλής τι πρεσβεύω και ποιους εκπροσωπώ τι θα δήλωνα…;
-Ότι θέλω να εκπροσωπήσω τους αδικημένους, τους περιφρονημένους και τους καταφρονημένους… πρώτα γαλάζιους και μετά πράσινους και κόκκινους ψηφοφόρους που όλοι τους έχουν εδώ και χρόνια στο «δούλεμα» και στην «ξεφτίλα»; Μα στη περίπτωση αυτή θα κινδύνευα να χαρακτηριστώ… γραφικός!
-Ενώ εκείνοι… Μόνο τους τίτλους των πτυχίων τους να προτάξουν… θα αισθανθώ χειρότερη… «πατάτα» από αυτή του Κατσαρίκα…
……
*Εγώ λοιπόν και οι άλλοι…
Κάπως έτσι βλέπω λοιπόν τους διαφορετικούς κόσμους που εκφράζω με τους
περισσότερους γαλάζιους ενταύθα πολιτικούς… που δεν βλέπουν ότι μαζί τους η Νέα Δημοκρατία θα πατώσει και πάλι στη Ξάνθη.
Και νοιάζονται απλά για το πολιτικό βόλεμά τους και δεν πάει να ξανάρθει για άλλα 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ!
……
*Καθότι εγώ δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!
-Θα είμαι όμως ο ΕΑΥΤΟΣ μου!!!
-Κι αυτό ίσως φοβούνται περισσότερο και τόσες «μέρες» κράζουνε, γαβγίζουνε και περιφέρουν τη μιζέρια τους… νομίζοντας ότι θα μειώσουνε εμένα, ενώ στη πραγματικότητα αδικούν ακόμη και τα λίγα καλά που απέμειναν μέσα τους…
……
*Ε, αδέλφια… Γίνετε αυτό που είστε και θέλετε… όσο όμως κι αν προσπαθείτε, μη προκαλείτε άλλο την ανοχή μας. Ποτάμι ήρεμο είναι η ψυχή μας, όταν όμως θεριεύει… «τιτανικούς» μπορεί και βουλιάζει!
(Σ.Σ. Αφιερωμένο στους ελεύθερους πολίτες που ότι κι να γίνει, δεν χάνουν ποτέ την ελπίδα τους… Γιατί… Η καινούργια μέρα, είναι μια καινούργια μέρα! Π.Π.)

29 Ιανουαρίου

Ο Περιφερειάρχης Αν.Μακεδονίας-Θράκης και πάλι κοντά στους μουσουλμάνους της Ορεινής Περιοχής για τα μεγάλα έργα της Περιφέρειας και την στήριξη τους

29 Ιανουαρίου


ΔΗΜ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ:
Η μειονότητα, γνωρίζει το έργο μας!


ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
*Την πρώτη εμφάνισή του θα κάνει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. και ο δημοσιογράφος της «ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ» ΚΑΠΖΑ ΤΖΕΜΙΛ στο πλευρό του Περιφερειάρχη και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Στέλιου Μωραϊτη.

ΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
*Ο κ.Δημήτρης Σταμάτης πριν λίγες μέρες στην Αθήνα, ήταν από τους πρώτους που συνεχάρη και είχε συνεργασία με τον νέο Υπουργό Πολιτισμού, για την αναβάθμιση του Πολιτιστικού Κινήματος στη Περιφέρεια.

…………..
Η πορεία στο λαό γίνεται πλέον πράξη.
Σε λίγες μέρες ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Σταμάτης θα βρεθεί και πάλι κοντά στους μουσουλμάνους της Ορεινής Περιοχής του Νομού μας για τα μεγάλα έργα της Περιφέρειας και την στήριξή τους, στα πλαίσια ενός ειλικρινούς διαλόγου που έχει ανοίξει εδώ και καιρό μαζί τους και τώρα «αποδίδει» καρπούς…
«Η μειονότητα, γνωρίζει και αναγνωρίζει το έργο μας, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και μοναδικός μας στόχος είναι να δώσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής στους μουσουλμάνους συντοπίτες μας και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου η Ορεινή περιοχή να αναπτυχτεί ακόμη περισσότερο…» είναι η καθαρή πολιτική θέση του κυρίου Σταμάτη, που δίνει πλέον μεγάλο βάρος στην κατεύθυνση αυτή χωρίς τυμπανοκρουσίες και «πυροτεχνήματα» όπως κάποιοι που παλιότερα έταζαν λαγούς με πετραχήλια και έμειναν στις υποσχέσεις.
Ωστόσο στις νέες επισκέψεις του Περιφερειάρχη στην Ορεινή Περιοχή του Νομού μας, υπάρχει κι ένα στοιχείο. Θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση δίπλα στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέλιο Μωραϊτη, ο καταγόμενος από τη Μύκη υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης ΚΑΠΖΑ ΤΖΕΜΙΛ, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Γκιουντέμ» και αντίπαλο δέος πλέον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Τσετίν που εκτός των ερωτήσεων στη βουλή, δεν έχει να επιδείξει κανένα ενδιαφέρον για τη μειονότητα…
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
Σημειώνω ότι ο Περιφερειάρχης κ.Δημήτρης Σταμάτης πριν λίγες μέρες ήταν από τους πρώτους που συνεχάρη και είχε θερμή συνεργασία με τον νέο Υπουργό Πολιτισμού κ.Αντώνη Σαμαρά για την αναβάθμιση του Πολιτιστικού Κινήματος στη Περιφέρεια και ιδίως εδώ στη περιοχή της Θράκης.

29 Ιανουαρίου

Αίσχος το πρόγραμμα για το Καρναβάλι… Σκεφτήκατε ποτέ τι προσφέρετε σε μας τους ε

29 Ιανουαρίου


*Υπάρχει πάντως και η αντίθετη άποψη από κάποιον Aggelo!


Χαμός στο blog του «Μαχητή» για το φετινό πρόγραμμα του Καρναβαλιού
«Αίσχος το πρόγραμμα για το Καρναβάλι… Σκεφτήκατε ποτέ τι προσφέρετε σε μας τους επισκέπτες;», αναφέρουν επισκέπτες του maxitisthrakis.blogspot.com ενώ από την άλλη, υπήρξε όμως και ο… αντίλογος επισκέπτη που βρήκε πολύ καλό το πρόγραμμα.
Αναλυτικά δημοσιεύουμε χωρίς σχόλιο τα μηνύματα που πήραμε για το Καρναβάλι και το φετινό πρόγραμμα από επισκέπτες του blog.:

1ο ΜΗΝΥΜΑ
28 Ιαν 09, 08:47
ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Αίσχος το πρόγραμμα για τα καρναβάλια και πανάκριβη η Ξάνθη. Φέτος θα πάμε πάτρα εκεί μπορεί να μας πιάνουν το κόλο αλλά έχει μέχρι και βραζιλιάνες να δούμε, στη Ξάνθη τι έχετε εκθέσεις ζωγραφικής;

2ο ΜΗΝΥΜΑ
28 Ιαν 09, 09:32
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΗΣ: Φανουράκη, να βάλεις στο Κυβερνείο τα ΚΑΠΗ να κάνουν συναυλία, ούτε ο ίδιος σου δεν θα είσαι παρών.

3ο ΜΗΝΥΜΑ
28 Ιαν 09, 09:41
Σκεφτήκατε ποτέ το τι προσφέρετε σε εμάς τους επισκέπτες που κάνουμε τόσα χιλιόμετρα να’ ρθουμε και το τι μας παίρνετε; Να σας πω εγώ, μας προσφέρετε άχαρες εκδηλώσεις χωρίς κέφι και με πολύ κουλτούρα και μας παίρνετε 10 ευρώ είσοδο στα καφέ για να μπορέσουμε λίγο να ξεφαντώσουμε. Έτσι όπως πάτε μόνοι σας θα είστε σε λίγα χρόνια και στη Πάτρα μπορεί να πληρώνουμε 10 ευρώ είσοδο σε κάποια μαγαζιά αλλά εκεί βλέπουμε θέαμα βλέπουμε χορευτικά, βραζιλιάνες, συναυλίες με μεγάλα ονόματα. Ξυπνήστε.

4ο ΜΗΝΥΜΑ
27 Ιαν 09, 10:32
KARNAVALISTIS: Ο Φανουράκης αντί να κάνει πάρτι στο Κυβερνείο να κάνει κανένα πρόγραμμα της προκοπής για τα καρναβάλια όχι άλλη κουλτούρα φτάνει πια αποκριές είναι ξεφάντωμα θέλουμε.

5ο ΜΗΝΥΜΑ
28 Ιαν 09, 12:42
ΣΠΥΡΟΣ: Γειά σου Πάνο... σχετικά με το καρναβάλι να μπορούμε στην παρέλαση να πιούμε και κανένα καφέ... όχι όπως πέρσι και πρόπερσι μόνο πετρέλαιο!

6ο ΜΗΝΥΜΑ
28 Ιαν 09, 16:00
AGGELOS: Βλέποντας το πρόγραμμά σας πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου άσχημο. Αν δεις και το πρόγραμμα της Πάτρας θα καταλάβεις τι εννοώ. Αυτά που ξεχώρισα πέρα της καταπληκτικής έναρξης με τους Les Farfadais είναι ότι έρχεται στην Ξάνθη ο πολύ γνωστός σε όλο τον κόσμο μάγος Thetrou Pep Boui, η Ραλλία Χριστίδου με την Μελίνα Ασλανίδου, το Φλαμένγκο Semejantes που για όποιον ξέρει έχει παίξει στο Ηρώδειο, οι Going Through και γενικά πολλά δρώμενα που εγώ τα επικροτώ γιατί πλέον τα περισσότερα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους και βοηθάνε τον κόσμο να συμμετέχει πιο πολύ. Και ας μη ξεχνάμε όλοι, ότι η Ξάνθη έχει και την λαογραφία και τόσους πολιτιστικούς συλλόγους που πρέπει να τους αναδείξει και αυτούς. Πραγματικά σας παρακαλώ δείτε το πρόγραμμα της Πάτρας. Θα καταλάβετε τι εννοώ. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Ένας θαυμαστής της όμορφης και πολύ φιλόξενης Ξάνθης.
Μείνετε έτσι… άνθρωποι

29 Ιανουαρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ

29 Ιανουαρίου
*Πρώτη είδηση για σήμερα….
Η ανατροπή του Τάκη του ΑΜΑΝ για το αυριανό γενέθλιο πάρτι για τα 5 χρόνια ζωής του γνωστού ελληνάδικου!

*Έπρεπε λοιπόν μετά την Πόπη που καθώς φαίνεται, δεν «τραβάει» στις γυναίκες και λογικό το βλέπω…να παρέμβει ο Τάκης του ΑΜΑΝ με τον κουμπάρο του τον Ιγνάτιο! Και να τελικά να τα καταφέρουν…

*Κι έχουμε και λέμε…
-Κυρίες και κύριοι, έέέέρχεται! Η φοβερή και σέξι Τσίλα της «Φάρμας» και της Ανίτας Πάνια, θα είναι κανονικά αύριο Παρασκευή στα 5χρονα του ΑΜΑΝ bar έτοιμη για νέες κατακτήσεις κι όχι πιστοί (απαγορεύεται η είσοδος στους καρδιακούς…), προσέλθετε! Προβλέπω χαμό αύριο Παρασκευή στο ΑΜΑΝ bar… Κλείστε απαραιτήτως τραπέζι ή θέση στο κεντρικό μπαρ…
……
*Ωστόσο την ανατροπή έκανε και η Μαρία Καγιά που φέρνει αυτό το Σάββατο στο ARENA Live Καβάλας την εκπληκτική Πάολα… το μεγαλύτερο αστέρι της Θεσσαλονίκης!
20 λεπτά δρόμος είναι από την ΕΓΝΑΤΙΑ, κλείστε τραπέζι και σίγουρα θα περάσετε φοβερά!
……
*Βρε μπας και ο Μανώλης ο Φανουράκης «μπέρδεψε» το Καρναβάλι μας με την… Σκάλα του Μιλάνου!
Επιμένοντας σε τόσο κουλτούρα σε βαθμό να έχουν αγανακτήσει άπαντες πλην του… ιδίου γι’ αυτά που μας «σερβίρει» για 3η συνεχόμενη χρονιά;
-Κι άντε την πρώτη δεν ήξερε, την δεύτερη δεν μάθαινε, την τρίτη… τι συνέβη;
……
*Και τελικά μπορεί ή δεν μπορεί; Να οργανώσει Καρναβάλι εννοώ…
-Γιατί αναμφισβήτητα στα πάρτι του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ τα καταφέρνει πολύ καλύτερα και παίρνει και άριστα με τόνο!
Στο καρναβάλι μας πάει κάθε και… χειρότερα!
……
*Μπορεί να μην πήγα στα φοβερά 4χρονα του DE STYL club την περασμένη Παρασκευή, έμαθα όμως ότι είχε δύο εκρηκτικές παρουσίες που όταν ανέβηκαν επάνω στο κεντρικό μπαρ κι άρχισαν το σώου τους, έγινε πάνικ στη «γαλαρία»…
Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές, ξεσηκώθηκαν οι μπάρμαν, ξεσηκώθηκαν οι σερβιτόροι… Κι έγινε του DE STYL!
……
*Πάντως τα κορίτσια δεν έφυγαν μόνα… Αλλά συνοδεία! Και μάλιστα… γυναικών, αν ενδιαφέρεστε!
……
*Ξαναπαντρεύεται ο εκδότης του περιοδικού IN Xanthi Δημήτρης Μελίδης; Πάντως σ’ αυτήν την φάση τον πέτυχε ο «παπαράτσι» μου στο DE STYL κι επειδή σπανίως εκδηλώνεται έτσι δημοσίως…
Τα συμπεράσματα βγάλτε τα μόνοι σας.
……
*Εκεί που λίγο αγανάκτησα βέβαια ήταν στο DA VINCI bar που ανεβαίνει συνέχεια, όταν είδα τον barman να σφίγγει έτσι το κορίτσι με το υπέροχο χαμόγελο που βλέπετε…
Αλλά αφού εκείνη αισθάνονταν τόσο άνετα… τα σχόλια από τους τρίτους περιττεύουν.

*Δεν καταλαβαίνω τι το ήθελε η Αφροδίτη το καπέλο το περασμένο Σάββατο στο DA VINCI με την όμορφη Γαλήνη… Απορώ ειλικρινά γιατί και με το καπέλο ακόμη, μισό κεφάλι την ρίχνει το ξανθό αστέρι…
…….

*Και κλείνω τη στήλη με μια μεγάλη αποκλειστικότητα. Διαβάστε παρακάτω λοιπόν και θα καταλάβετε…

*Ξαφνικά γύρω στις 2 τα μεσάνυχτα της Τρίτης, μπαίνει στο γνωστό Ελληνάδικο ΑΜΑΝ bar η μοναδική Σάσα Μπάστα!!! Και την βλέπουν όλοι και… ζαλίζονται!
Η οποία στη συνέχεια πήγε στον Τάκη και έβγαλε και… φωτογραφία μαζί του, χωρίς να πτοηθεί καν από την όμορφη Βάνα που ήταν πάντως απούσα…
-Σάσα η μοναδική!
……
*Ευτυχώς πάντως που δεν ήταν στο ΑΜΑΝ και η πρώην… «κολλητή» (;), την οποία η Σάσα δεν συμπαθεί καθόλου… από την εποχή που τα είχε με τον αδελφό της.
Γιατί αν την έβλεπε, αμέσως θα την έκανε και θα έχανε την τζάμπα διαφήμιση του ελληνάδικου που αύριο συμπληρώνει και 5 χρόνια ζωής!

29 Ιανουαρίου

ΝΟΜΑΡΧΗΣ Γ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ: «Φλύαρη» απάντηση στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, χωρίς πλέον να πείθει κανέναν…

29 Ιανουαρίου

«Αποφεύγοντας πλέον κάθε αναφορά στη συμβουλή Κοντού και Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα 50 εκατ. Ευρώ για το αρδευτικό…που υπέγραψε τις τελευταίες μέρες της παραμονής του στο Υπουργείο,», ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης έσπευσε χθες να δώσει μια «φλύαρη» απάντηση, αποφεύγοντας επιμελώς φυσικά να απαντήσει για τη…ταμπακέρα!
Δηλαδή στην προσωπική αιχμή της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ότι, «επιχειρεί να γίνει Χαλίφης στη θέση του…Χαλίφη», στην μετά Κοντό εποχή……
ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!
Εντύπωση πάντως κάνει το «ηττοπαθές» περιεχόμενο του δελτίου τύπου του κυρίου Παυλίδη που στην ουσία «παρακαλάει» τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, τονίζοντας με παράπονο στο τέλος της δήλωσής του:
«Γιατί δεν θέλουν (τα μέλη του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης), να σταθούν δίπλα μας, όπως οφείλουν, αλλά γίνονται στυλοβάτες εκείνων που επιδιώκουν την ανατροπή του, γεγονός που οδηγεί σε ανεπανόρθωτη ζημιά για τον τόπο;»

…..
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΞΑΝΘΗΣ
«Γιατί γίνεστε στυλοβάτες όσων πολεμούν το μεγάλο περιβαλλοντικό - αρδευτικό έργο;»
Απαντώντας ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης, στην κατ’ αυτού ανακοίνωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, δήλωσε:
«Η πολιτική των ύβρεων που συνεχίζει να τους χαρακτηρίζει, αποδεικνύει την φτώχεια στον διάλογο, την άγνοια κρίσιμων ζητημάτων του τόπου μας και ότι επιδιώκουν την κομματική επικράτηση στην λογική “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.
Δυστυχώς, επιβεβαιώνουν, ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία από τους ίδιους και τον κ. Κουβέλη, η παράλειψη υποστήριξης του τεράστιου περιβαλλοντικού έργου της μεταφοράς νερού από τον ποταμό Νέστο για την αντικατάσταση των γεωτρήσεων, την διάσωση από την ερημοποίηση, που ονομάστηκε από τους αγρότες, “αρδευτικό της Ξάνθης”. Όχι μόνο δεν καταδικάζουν, αλλά και υιοθετούν τις θέσεις όσων ζητούν την ανατροπή του. Έργου, που η πρώτη φάση του με 50.538.500 ευρώ, έχει δημοπρατηθεί από την Κυβέρνηση, μετά δεκάχρονη σκληρή προσπάθεια, και ήδη έχει προσωρινή ανάδοχο εργολάβο εταιρία από τις 21 Ιανουαρίου του 2009.
Το έργο – όραμα για την περιβαλλοντική διάσωση της πεδιάδας Ξάνθης από την υφαλμύρωση και την απερήμωση, με την μεταφορά νερού για την αντικατάσταση των γεωτρήσεων, υλοποιείται.
Γιατί δεν θέλουν να σταθούν δίπλα μας, όπως οφείλουν, αλλά γίνονται στυλοβάτες εκείνων που επιδιώκουν την ανατροπή του, γεγονός που οδηγεί σε ανεπανόρθωτη ζημιά για τον τόπο;
Ως που φθάνει η κομματική εμπάθεια;
Ας τους κρίνουν οι πολίτες αυτού του τόπου. Εμείς ακολουθούμε πολιτικές ευθύνης και παραγωγής έργου».
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

29 Ιανουαρίου

ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ «ΠΑΤΑΤΑ», ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ» ΤΟΥ;;;

29 Ιανουαρίου

Έγραψε λοιπόν ο Καρυπίδης στις 31 Δεκεμβρίου -τότε που διερρήγνυε τα «ιμάτιά» ότι ο Κοντός θα παραμείνει στη Κυβέρνηση!- ότι ο Ζήσης Κατσαρίκας έκανε «πατάτα» με την γνωστή ανοιχτή επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα για την παραμονή του Κοντού στη Κυβέρνηση, όπως του εκμυστηρεύτηκε το «στενό» περιβάλλον του πρώην Υπουργού…
Οπότε γεννάται το ερώτημα…
-Τότε πριν την στείλει την επιστολή στα Μ.Μ.Ε (γιατί ο Ζήσης πήρε και τους την διάβασε πριν την στείλει…), γιατί δεν τον σταμάτησαν;
Κι αφού ήταν «πατάτα», γιατί την δημοσίευσε ο Σταυράκης να… προστατέψει και τον Γραμματέα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, αλλά και τον Υπουργό του;

29 Ιανουαρίου

ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ… ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ;;;

29 Ιανουαρίου

Με πολύ σεβασμό στο λειτούργημά του σαν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Επιμελητήριο Ξάνθης, θα ‘θελα να κάνω ένα απλό ερώτημα στον κ. Γιάννη Αθανασιάδη που και χθες μας «αιφνιδίασε» με την επιθετική του επιστολή κατά της Διοίκησης Ανδρικόπουλου… Πλην του εαυτού του, εκφράζει κανέναν άλλον στο Επιμελητήριο Ξάνθης;
-Διότι ακόμη δεν μας απάντησε πως στην «φιέστα» - βασιλόπιτα του ΕΒΕ Ξάνθης, Σγουρίδης, Σιούτας, Ντιλέκ, Χατζηευαγγέλου, Τσετίν όχι μόνο πήγαν, αλλά και… ήπιαν τα κρασιά τους με τους δεξιούς…
-Ενώ υποτίθεται ότι η απόφαση της αντιπολίτευσης του ΕΒΕ ήταν να ΜΗΝ πάει κανείς ΠΑΣΟΚος στην «φιέστα» του Ανδρικόπουλου, του Μωραϊτη και του Κατσαρίκα…