*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουνίου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΞ Ξάνθης Χατζηχαλήλ Μεχμέτ: Καταδικάζω την ενέργεια των παιδιών με την Τουρκική σημαία στο ΚΕΝΤΑΥΡΟ!

03 Ιουνίου

Με ύβρεις εναντίον μας, απάντησε στα περί «προβοκάτσιας» ο γνωστός Γ. Διαφωνίδης, πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Εμπρός»!
Ο εν λόγω κύριος που εμφανίστηκε καμαρωτός στη συγκέντρωση του Κοντού ενώ το «παίζει»….ΠΑΣΟΚ για λόγους που λίγο πολύ όλοι καταλαβαίνουν, εξυβρίζει τον εκδότη μας Πάνο Παπαδόπουλο ως «Ο κατ’ επάγγελμα προβοκάτορας», ξεχνώντας τις…συγνώμες κι όταν τον εκλιπαρούσε στις αγωγές του εναντίον του!
«Είναι φανερό ότι το μέγεθος της θλίψης για την επιτυχία της εφημερίδας μας πως έχει δημιουργήσει στον εγκέφαλό του γράφοντας παραφροσύνη», γράφει χαρακτηριστικά, εξυβρίζοντάς τον ως «τρελό», χαρακτηρισμούς που χρεώνει βέβαια στους….πρώην φίλους και κολλητούς μας, προφανώς δηλαδή στον…Τένη Καμαρίδη!»
Και συνεχίζει στο κατάπτυστο κείμενό του ο Διαφωνίδης:
«Ως προς την προβοκάτσια, καλά τώρα, δεν ρωτάει να μάθει τι λένε γι’ αυτόν και τις ενέργειές του;»
Μα αυτό ακριβώς κάναμε φίλτατε Γιαννάκη….Ρωτήσαμε και μάθαμε! Και δημοσιεύουμε μάλιστα και δήλωση του Προέδρου της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης κ.Μεχμέτ Χατζηχαλήλ που αναφέρει τα παρακάτω αξιοσημείωτα και επιβεβαιώνουν πλήρως το δημοσίευμά μας!!!
«Καταδικάζω την πράξη των παιδιών να βγάλουν την «Τουρκική» σημαία για δέκα δευτερόλεπτα περίπου. Εγώ προσωπικά δεν το είδα, ενώ ήμουν εκεί. Δεν έχει καμία θέση η Τουρκική Σημαία σε μια τέτοια εκδήλωση «Hatim» που πραγματοποίησε η Τουρκική Ένωση Ξάνθης στις 10 Μαϊου στο Κένταυρο».
-Για 10 δευτερόλεπτα λοιπόν φίλτατε Διαφωνίδη, αν κάποια «παιδάκια» έβγαλαν μια…»Τουρκική Ένωση», τι πάει να πει αυτό; Ότι τα κάνουμε…πρώτο θέμα λες και λύνουμε το…Ελληνοτουρκικό θέμα; Αν αυτή λογική δεν είναι «προβοκατόρικη», ιδιαίτερα μάλιστα όταν υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις, όπως η παραπάνω δήλωση του Προέδρου της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, τότε….πια είναι;;; «Γνωστικέ» «επαγγελματία» δημοσιογράφε;
(Σ.Σ. Και μένα πάντως φίλτατε Γιαννάκη, μου είπαν για σένα κάποιοι πρώην φίλοι και «κολλητοί» σου ακόμη χειρότερα πράγματα από τη λέξη…»τρελός»! Αλλά όπως είπα και στους ίδιους, έχεις την βαθιά «επιείκεια» μου γι’ αυτό που είσαι…!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »