*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουνίου

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥΠΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΡΑΤΖΗ

03 Ιουνίου


Τιμητική πλακέτα στον αγωνιστή παλαίμαχο συνδικαλιστή Δημήτρη Λύρατζη, έδωσε κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Πουπάκης!
Ο κύριος Πουπάκη επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στο οποίο παρεβρέθησαν ελάχιστα άτομα , πολλά εκ των οποίων δεν ήταν μάλιστα καν εργαζόμενοι , αλλά συνταξιούχοι , δημόσιοι υπάλληλοι και κάποιοι …..περαστικοί που είδαν τον Ευρωβουλευτή και μπήκαν να τον συγχαρούν, προφανώς γιατί έτσι ήθελε ο γνωστός Παπαχρήστος, ο γαλάζιος Πρόεδρος του Φορέα που την σύζυγό του είχε «βολέψει» βέβαια στο Ι.ΙΝΕ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τότε Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Σωτήρης Στολίδης!!!
Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Πουπάκης τίμησε πρώτον απ’ όλους τον αγωνιστή συνδικαλιστή Δημήτρη Λύρατζη απονέμοντάς τον τιμητική πλακέτα και υπενθυμίζοντας στους παρισταμένους τους κοινούς αγώνες στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν δημιουργώντας τη ΔΑΚΕ και καταφέρνοντας μάλιστα η παράταξη αυτή, να γίνει ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στο Συνδικαλιστικό Κίνημα του Νομού μας.
Και χάρις και στους Οικοδόμους «του», να γίνει η ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη και μάλιστα με δικό της αυτοδύναμο προεδρείο!
Στη συνέχεια ο κύριος Πουπάκης ευχαρίστησε και τον πρώην πρόεδρο της ΔΑΚΕ κ. Χρήστο Τέντσιο τιμώντας τον επίσης με τη σειρά του.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο Γιώργος Κατσάνης ως πρώην Πρόεδρος ΔΑΚΕ, άσχετα αν «πολεμήθηκε» από νυν «συναγωνιστές» του (;), ενώ προκάλεσε γέλιο σε όλους τους παρισταμένους, όταν διά στόματος Πουπάκη ειπώθηκε και το παρακάτω αυθεντικό: «Η πλακέτα που θα δινόταν στον κ. Γιαχοντούδη (???) , «ξεχάστηκε» στη Γ.Ε.Σ.Ε.Ε. και θα του αποσταλεί στο…. σπίτι !!!).
Αρνητική ήταν η μη παρουσία του κ. Μαδεμλή Προέδρου της ΔΑΚΕ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πήγε να παρακολουθήσει μουσική συναυλία στην Αθήνα….
Σημειώνουμε ότι ο γνωστός Παπαχρήστου του Κοντού και ο άνθρωπος που έχει μεταφέρει την έδρα του Εργατικού Κέντρου στο J.K. του «Πύρρου»(!), δεν μας προσκάλεσε στην παραπάνω εκδήλωση, θεωρώντας προφανώς «τσιφλίκι» του το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης….αλλά και γιατί του αρκούσε η παρουσία της κυρίας Μαρίας Κώστογλου και του Κανάλι 6 που «ευνοεί» ο ίδιος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ από το Ι.Ν.Ε προφανώς γιατί εμείς δώσαμε τη μάχη και τον αγώνα στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, να εκλεγεί ο ίδιος Πρόεδρος και να κερδίσει η ΔΑΚΕ!!!!
Μπράβο στον κύριο Παπαχρήστου….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »