*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουνίου

1η ΔΥΝΑΜΗ Η Ν.Δ. Αν «περάσει» το λευκό στη μειονότητα!

03 Ιουνίου
Συνεδρίασε η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «Τούρκων» Δυτ. Θράκης και έδωσε γραμμή «Άγκυρας» εν όψει των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2009 για ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟ!!!

ΚΑΤΑ ΤΣΕΤΙΝ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ!
*Η εκτίμηση είναι ότι μόλις το 10% της μειονότητας πειθαρχεί στα «κελεύσματα» της ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, όλα όμως είναι πλέον ανοιχτά να έρθει η Ν.Δ. και πάλι πρώτο κόμμα στο Νομό, διότι η μειονότητα στην Ορεινή Περιοχή δεν θέλει τον ΤΣΕΤΙΝ!

Η «ΦΙΕΣΤΑ» ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ, «ΔΙΕΣΠΑΣΕ» ΤΗ Ν.Δ.!
Επιχειρώντας την «προσωπική του φιέστα» ο Κοντός το περασμένο Σάββατο, προκάλεσε συνειδητά ή ασυνείδητα την «διάσπαση» της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης, ενώ μειδιάματα που κάλεσε στην συγκέντρωσή του τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη, τον πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Παπαζαχαρία και τον πρώην Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Ανέστη Καλλιγά!
1η δύναμη στο Νομό Ξάνθης στις Ευρωεκλογές της Κυριακής 7 Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία!!!
-Όλα πλέον αυτό δείχνουν, μετά τις εξελίξεις στην Συμβουλευτική Επιτροπή «Τούρκων Δυτ. Θράκης» που συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας υπό την Προεδρία του «Ψευτομουφτή» Μετέ και με ψήφους 34 υπέρ και 2 κατά, ψήφισε ΛΕΥΚΟ!!!!
Δηλαδή με ανακοίνωση στα ΤΖΑΜΙΑ και τον ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟ τύπο, να δώσει γραμμή για ΛΕΥΚΟ στη μειονότητα!!!!
Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλα δείχνουν ότι η μάχη δεν έχει ακόμη κριθεί και η Νέα Δημοκρατία θα είναι το ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, αφού επειδή το 80% της μειονότητας στις τελευταίες Εθνικές εκλογές ψήφισε ΠΑΣΟΚ (λόγω ανυπαρξίας Ορχάν) γι’ αυτό…..»πρασίνησε» ο Νομός Ξάνθης!

ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ
Όμως και σε όλη την Ελλάδα πλέον οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μάχη «σώμα με σώμα», αφού ο σοβαρός πολιτικός λόγος του Κώστα Καραμανλή, υπερισχύει των «πράσινων παπαγάλων» και…»βαρβάρων!!!
Η «στροφή» της ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ (την τελευταία στιγμή…), εφόσον βέβαια οι μουσουλμάνοι «πειθαρχήσουν» τουλάχιστον 50% στη γραμμή Μετέ-Προξενείου περί ΛΕΥΚΟΥ, ευνοεί σαφέστατα τη Νέα Δημοκρατία, μολονότι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ επέμεναν ότι, «η απόφαση της Συντονιστικής θα επηρεάσει μόλις ένα ποσοστό 10% στη μειονότητα…»!!!!
Όλα δείχνουν ότι η Ξάνθη θα ψηφίσει την Κυριακή των Ευρωεκλογών Νέα Δημοκρατία, παρά τις συμπεριφορές του Κοντού και της «παρέας» του, παρά την αλαζονεία των Ρουσόπουλων, των Βουλγαράκηδων κλπ ή τις «διαπλοκές» κάποιων στελεχών (και τοπικά), με δημάρχους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ!!!

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ!
Έχουμε στα χέρια μας την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Συμβουλευτικής Επιτροπής «Τούρκων Δυτ. Θράκης» που αναφέρει τα παρακάτω:
«Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης στις 1 Ιουνίου μαζεύτηκαν και σαν θέμα συζήτησης είχαν τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου.
Η Συμβουλευτική Επιτροπή επειδή εδώ και χρόνια υπάρχουν άλυτα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας, σοβαρά προβλήματα γι’ αυτό το λόγο σαν διαμαρτυρία αποφάσισαν η μειονότητα να ψηφίσει λευκό. Γιατί λευκό;;;
Επειδή τα κόμματα δεν έδειξαν τον σεβασμό και ειλικρίνεια προς την μειονότητα και στις λίστες τους δεν τους έβαλαν σε εκλόγιμη θέση τους μειονοτικούς υποψήφιους και επειδή με την συμπεριφορά τους μείωσαν την Τουρκική μειονότητα της Θράκης γι’ αυτό στις 7 Ιουνίου ψηφίζουμε λευκό.
Από την διαδικασία ψηφοφορίας του θέματος από τους τριάντα έξι (36) οι τριάντα τέσσερις (34) ψήφισαν υπέρ λευκού ενώ οι δύο (2) κατά του λευκού.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!
1 Haziran 2009
AÇIKLAMA
Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu 1 Haziran 2009 tarihinde yapmış olduğu toplantıda gündem maddesi olarak 7 Haziran’da yapılacak olan Avrupa Parlamentosu Milletvekili Seçimlerini değerlendirmiştir.
Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu, Türk Azınlığının yıllar yılı karşılaşmış olduğu ciddi sorunlarına çözüm getirilemediği için protesto amacıyla 34’e 2 oy çokluğuyla beyaz oy kullanmaya karar vermiştir.
Dolayısıyla 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde partilerin Batı Trakya Türk Azınlığı’na gereken itibarı göstermeyerek, listelerine aldığı azınlık adaylarını seçilebilecek sıraya koymadıkları için Batı Trakya Türk Azınlığını küçümsediklerine inanmaktayız.
Bu nedenle Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu olarak 7 Haziran 2009 tarihinde yapılacak olan Avrupa Parlamentosu seçimlerinde BEYAZ OY kullanma kararı almış bulunmaktayız. Batı Trakya Türk Azınlığına duyurulur.
BATI TRAKYA TÜRK AZINLIĞI
DANIŞMA KURULU

ΚΑΤΑ ΤΣΕΤΙΝ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ!
Η εκτίμηση βέβαια των ΠΑΣΟΚων ότι «μόλις το 10% της μειονότητας πειθαρχεί στα «κελεύσματα» της ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ», απορρίπτεται κι από έναν άλλο παράγοντα…. Το ότι η μειονότητα στην Ορεινή Περιοχή δεν θέλει να «δει» ούτε….ζωγραφιστό τον Μάντατζη ΤΣΕΤΙΝ! Τον οποίο «διώχνουν» από τα Ορεινά χωριά που επισκέπτεται, εκφράζοντας την «δυσαρέσκειά» τους επειδή είναι μόνο λόγια και ανακοινώσεις, ενδιαφέρεται μόνο για τα προσωπικά του συμφέροντα ενώ δεν ξεχνούν επίσης ότι η καταγωγή του είναι από το…Εύλαλο!!! (Σ.Σ. Εμείς καταγγέλλουμε βέβαια τον ρατσισμό αυτό σε βάρος του κυρίου Τσετίν, λόγω της «Τουρκογύφτικης» καταγωγής του»!)

ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ
Επομένως, λίγες μέρες πριν από τις Ευρωεκλογές, κι όλα είναι πλέον ανοιχτά να έρθει η Ν.Δ. και πάλι πρώτο κόμμα στο Νομό Ξάνθης!!!! Το «λευκό» της μειονότητας με βάση τα εκλογικά στοιχεία του Σεπτέμβρη 2007, δίνει «πόντους»τοπικά στη Νέα Δημοκρατία που στο Χριστιανικό στοιχείο, ακόμη και με από τη «φθορά» που υπέστη εξ’ αιτίας του Κοντού, εξακολουθεί να υπερισχύει!
Εμείς καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες να στηρίξουν την παράταξη και να ψηφίσουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την ερχόμενη Κυριακή για την Ελλάδα και τον τόπο.

Η «ΦΙΕΣΤΑ» ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ, «ΔΙΕΣΠΑΣΕ» ΤΗ Ν.Δ.!
Βέβαια από την άλλη υπάρχει και πρόβλημα στη τοπική Νέα Δημοκρατία, εξ’ αιτίας των «διχαστικών» πολιτικών συμπεριφορών του πρώην Υπουργού τους κ.Κοντού Αλέκου, ο οποίος λειτουργεί πλέον καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και με «διασπαστικές» ενέργειες προκαλεί τους σκεπτόμενους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους….
Διότι κακά τα ψέματα. Επιχειρώντας την «προσωπική του φιέστα» ο Κοντός το περασμένο Σάββατο, προκάλεσε συνειδητά ή ασυνείδητα την «διάσπαση» της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης. Προκειμένου να εμφανιστεί στον Καραμανλή ως ο…τοπικός «γαλάζιος» τοπάρχης, λες και δεν ξέρουν στην Αθήνα τι συμβαίνει…
Όπως και το ότι το μεγαλύτερο «κομμάτι» των Νεοδημοκρατών, δεν θέλει να τον δει και τα έχει και με τις αλαζονικές συμπεριφορές του ιδίου, αλλά και του «περιβάλλοντός» του….
Το ότι δηλαδή ο Κοντός κατάφερε να «συμμαχήσει» και νάχει την στήριξη των πράσινων εκδοτών τύπου Διαφωνίδη ή του ΚΑΝΑΛΙ 6 ή τον γνωστό Γκορόγια που μέχρι πρότινος του επιτίθονταν και τώρα εμφανίζονται «υπερασπιστές» του, για τη βάση και τους Νεοδημοκράτες δεν «λέει» τίποτα.
Ο κόσμος γνωρίζει λίγο πολύ στη Ξάνθη πως «κινούνται» τα Μ.Μ.Ε στο Νομό και ποια σχέση τα συνδέει με τον Κοντό και το «σύστημά» του… Ωστόσο τη Κυριακή πρέπει να δοθεί κι ένα «μάθημα» στους «πράσινους παπαγάλους» και γι αυτό ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας και οι πολίτες που θέλουν προοπτική και μέλλον για την πατρίδα, θα συσπειρωθούν και θα ψηφίσουν «όχι στα πισωγυρίσματα»….

ΤΑ ΜΕΙΔΙΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΜΗΝΥΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ!
Βέβαια από την άλλη μειδιάματα προκάλεσαν στη τοπική κοινωνία και στους Νεοδημοκράτες, τα εκατοντάδες μηνύματα που απέστειλε ο Κοντός στους υποτιθέμενους «φίλους» του, προσκαλώντας τους στην προσωπική «φιέστα» του περασμένου Σαββάτου!
Έφτασε στο σημείο να προσκαλέσει με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μήνυμα στην συγκέντρωσή του ακόμη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη!!! Ενώ προσκάλεσε μεταξύ των άλλων τον πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Παπαζαχαρία που βρίσκεται στα δικαστήρια με τον γνωστό «Πύρρο» αλλά και τον πρώην Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ανέστη Καλλιγά που εδώ και χρόνια διαφωνεί με τα «τερτίπια» του Κοντού και δημόσια καταγγέλλει συνεχώς τόσο τον ίδιο, όσο και τον «περίγυρό» του!!!!
Αντικειμενικοί κύκλοι μάλιστα τόνιζαν ότι, «αυτονόητο ο κύριος Κοντός να καλεί στη προσωπική του «φιέστα» τον κύριο Χατζηευαγγέλου ή τον κύριο Νεόφυτο ή την κυρία Σακάλογλου…
Όμως…..Τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη; Και τον Ανέστη Καλλιγά;;; Από πού κι ως που τους προσκάλεσε; Και τα κινητά εκατοντάδων πολιτών που ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΑΝ επειδή δέχτηκαν τα μηνύματά του, που τα βρήκε; Είναι κι αυτό ένα ερώτημα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »