*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαρτίου

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις (αγωγές), με τις οποίες ζητούσε ο ενάγων την άδεια από το δικαστήριο για εκποίηση των τίτλων ΜΑΧΗΤΗΣ & Xanthi channel

05 Μαρτίου


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΑΡΠΙΔΟΥ

Μια ακόμη ιστορική δικαίωση του «Μ» αλλά και του Xanthi channel από το Μονομελές δικαστήριο Ξάνθης, κατοχυρώνει ουσιαστικά και τις άλλες εφημερίδες που θα βρεθούν στην ίδια δεινή θέση να κινδυνεύουν να χάσουν τους «τίτλους» τους, ελλείψει άλλων περιουσιακών στοιχείων…
Επί μήνες άλλωστε το θέμα αυτό είχε κάνει «πιπίλα» ο γνωστός εργολάβος και στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης Μάριος Δραγουϊδης ότι «θα μας πάρει τον τίτλο του «Μαχητή», τον οποίο μάλιστα «παζάρευε» και να… πουλήσει σε ενδιαφερόμενους και επίδοξους εκδότες και ιδιοκτήτες εφημερίδων!
Μια από αυτές μάλιστα, ήταν η κυρία Αλεξάνδρα Γρηγορίου, δημοσιογράφος και σύζυγος του Αλέκου Δερμεντζόπουλου (ξενοδοχείο Ξανθίππη) και όχι μόνο…
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης λοιπόν με απόφασή του, απέρριψε τις δύο ΑΓΩΓΕΣ του Δημοσθένη Καμαρίδη κατά της Μαχητικής ΕΠΕ (Mαχητής) και της Θρακικής Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. με τις οποίες ο ενάγων ζητούσε «την άδεια από το δικαστήριο για εκποίηση των τίτλων «Μαχητής» και Xanthi channel καθώς και του ΣΥΝΟΛΟΥ των δύο επιχειρήσεων. Μάλιστα σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, ο ενάγων υποχρεούται να καταβάλει την δικαστική δαπάνη στους εναγόμενους.
Δικηγόρος τόσο του «Μαχητή» όσο και του Xanthi channel ήταν η Σταυρούλα Ταρπίδου με την οποία μπορεί τον τελευταίο καιρό να βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση λόγω Κοντού, αλλά παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να την ευχαριστήσουμε που χειρίστηκε αυτές τις τόσο δύσκολες υποθέσεις με τελικό αποτέλεσμα την δικαίωσή μας.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΑΓΟΥΪΔΗ!
Το αποτέλεσμα αυτό μας δικαιώνει όμως και απέναντι στον γνωστό εργολάβο και υπεύθυνο Τ.Α. του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης Μάριο Δραγουϊδη που επί μήνες… «παζάρευε» τους τίτλους του «Μ» και της… «Αδέσμευτης» (!!!) με την Αλεξάνδρα και… άλλους ενδιαφερόμενους, διασύροντας τις δύο τοπικές εφημερίδες και παράλληλα ενδιαφέρονταν μέσα από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ να κάνει… και τυπογραφεία!!!
-Περιμένοντας το αποτέλεσμα των αγωγών Καμαρίδη, για να «ακολουθήσει» (όπως διέδιδε) και ο… ίδιος, αφού αυτός ήταν ο άνθρωπος που «καλλιέργησε» και διέδωσε και αυτή τη φήμη στο ευρύ κοινό από τον περασμένο Ιούνιο και δεν την διέψευσε ποτέ!!!
Αλλά στο θέμα αυτό θα επανέρθουμε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »